2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ondan almak istiyorum kasık biberon her ihtimale karşı ilkinde bir heves cinsiyet öğrenir öğrenmez gidip biberon almıştım hiç kullanamadım su bile icemedi cocuk hem cam almışım hemde 250 ml vardi galiba kocamandi emzikte avent alacağım damaksiz ilk aylarda zaten çok zor tutuyorlar 2. Ayda denerim diye düşünüyorum inşallah bi sikinti olmazsa

Kızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
Canım emzik için nuk’un ve avent’in emziklerini tavsiye ederim. Emzik senin için kurtarıcı olur bence al, yoksa memeni emzik gibi kullanmak isteyebilir bebişin Hem emzikle uyumak bebekleri rahatlatıyor, uyurken rahat uykuya dalıyorlar. Biberon için de ilk haftalar sütün az gelebilir, arada mama kullanmak zorunda kalabilirsin ya da sütün çok olabilir, bazen sağıp biberona koyup eşine verebilir, kendin uyuyabilirsin gece biberon için de ben kızımda Dr.Browns’ın cam modelini kullanmıştım, oğlumda da onu kullanacağım ucunu yenileyerek kısmetse

Ben sürekli ondan korktuğum için eve gelince hemen oynayamaz seninle biraz büyümesi lazım diyorum yazık ya sıkılıyorlar tek başlarına iyiki yapmışım diyorum bu hallerini gördükçe bende
Ben de öyle diyorum canım henüz küçük hemen seninle oynayamaz diye ama yine de sabırsızlar biz düşünmüyorduk sürpriz bebek ama ben de iyi ki olmuş diyorum

Olabilir bende dün çok yoruldum cati ağrım var bugün mesela korkma bence sancı olsa bebekte kasılır hissedersin
Sagol canım şükür temizmis idrar o ağrılarda geçti ama ben yine fazla yoruldum bugün şimdi dinleniyorum belim ağrıyor biraz şuan inan herseyden nem kapar oldum hayirlisiyla doğsun yavrularimiz inşallah şimdi tekmeliyor güzel kızım annesini

Çok sağol canım alırken 2 alayım

Kızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
Ben dün indirimden Philips Avent emziğinden aldım kızıma teyzeleri ultra Air night diye geçiyo, gece de parlıyormuş 95tlden 73tlye düşmüştü, biberon da aynı markadan küçük boy bişey alayım bulunsun bi tane diyorum ama ben de cam mı plastik mi karar veremedim, ikisinin de artıları eksileri var, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210922_192917.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 31
Canm bence stok yapama belki aldigin bez pişik falan yapar degistiremezsin onca bezi
Ben kizima prima almistim pisik yapti bimin bezini almıştım
Haklısın canım çoğu hemşire vs de aynısını diyor ya çevremdeki çoğu kişi sleepy kullanıyor. Hiç pişik yaptığını duymadım. İndirimdeyken azıcık alayım 1 aylık bezini. Yoksa onunda pişik yapma ihtimali olurmu bilemedim

Aynen cnm.1 numara küçük oliyor 3500 uzeri dogan cocuklara
ben ilk cocugumda bilmedigim icin 1 numara almıştım doktor dediki çok büyük almissin annesi dedi
Teşekkürler canım tecrübeni paylaştığın için Allah bağışlasın kuzularını inşallah güzel günlerini göstersin
Canım etrafımdaki herkes Sleepy kullanıyor çok da memnunlar pişik yaptı demedi hiçbiri. O yüzden direkt Sleepy’yle başlamayı düşünüyorum, içini ferah tut inşallah pişik kremine gerek bile duymayız.

Simdi aldim canim ins bir sıkıntı yaşamam ben herseyi ablama soruyorum o sıkıntı yasamsyinca al dedi bana ins bende de oyle olur

Amin canim inş

Dikkatli kullanırım diyorsan cam al canım daha hijyenik Emzik pahalıymış ama güzelmiş

Çok tesekkurler canım yaa,emzikte bibs, biberonda tommee tippee dusunmustum. Su an nuk ve dr browns bakicağim trendyoldan.. Biberonda antikolik almak dahamı mantıklı.? Ve kücük boymualmak lazim ilk etapta?
M Muujiii canım,cam daha saglikli galiba ama plastik daha kullanıslı galiba,camın temizligide kolay sanirim. Birde emzikte kauçuk emzik önerenler var,anne meme yapisina daha uygun oldugunu soyleyenler var. Bende bu işin acemisiyim,ilk çocuk olunca ben avent in yorumlarina bi göz atayim en iyisi..

İnsanın çok kafası karışıyo di mi, ben de biraz araştırdım da kauçuk emziği ilk aylarda pek önermiyorlar, biraz daha büyüyünce uygunmuş sanırım, ben de bebekte emzik hastasıyım biberon için de kesinlikle cam daha sağlıklı ama ağır oluyor kullanışsız oluyor diyenler var o yüzden ben de bilemedim canım

Çok tatlilar ama değilmi cnm birde giydirdiğin ani düşün
Ben cok seviyorum bu isimli seti insllah sende isim bulursan yaptir kuzu
Cnm instagramda tugbakugu_forbaby diye bir sayfa var ben ordan aldim.yurtdışına gönderim yaptilar cok begenmisti aldığım kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…