Bende ondan almak istiyorum kasık biberon her ihtimale karşı ilkinde bir heves cinsiyet öğrenir öğrenmez gidip biberon almıştım hiç kullanamadım su bile icemedi cocuk hem cam almışım hemde 250 ml vardi galiba kocamandiAnnen doğumdan sonra sende 10-15 gün kalabilirse hiç sorun yaşamazsın. Evin epey küçükmüş, illa ki oyuncağı, kıyafetleri,bezi,kremleri derken kesinlikle en azından bir sifonyer şart. Hazır bütçene göre ev bulmuşken içine sindiyse hiic kaçırma.
Zaten doğumdan sonra öyle bi iç güdüye sahip olacaksın ki ,annenin bile bebeği tutuş şeklini begenmeyeceksin, en iyi en güzel bakımı bebeğine sen yapacaksın. O kobuda hiç hiç endişelenme. Hem ne kadar çabuk tek kalırsan o kadar kolay adapte oluyor insan yeni düzene.
Oğlumda doğumdan sonra bikaç fotoğrafım var,doğummu yapmışım kamyonmu çarpmış muammaanestezi sirasinda dudaklarımi kanatmisim şişmiş filan,biriside fotoğraf çekicez diye tepeme lohusa tacımi kondurmus hiç bakasım gelmiyor o fotoğraflara umarım kızımda daha iyi olabilirim.
Emzik bence şart, ceneyi güçlendirmek için çok iyi. Biberon ben hiç kullanmadım sezeryan ve erken doğum olmasına rağmen sütüm gelmişti. Mama kullanmak gerekiyorsa biberon ile değil şurup kapağına benzeyen bişey vardı adını hatırlamıyorum acibadem ki yenidoğan bakım ünitesinde ki hemşireler onu kullanıyordu o şekilde bişey iş görür .
Canım emzik için nuk’un ve avent’in emziklerini tavsiye ederim. Emzik senin için kurtarıcı olur bence al, yoksa memeni emzik gibi kullanmak isteyebilir bebişinKızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
Ben de öyle diyorum canım henüz küçük hemen seninle oynayamaz diye ama yine de sabırsızlarBen sürekli ondan korktuğum için eve gelince hemen oynayamaz seninle biraz büyümesi lazım diyorumyazık ya sıkılıyorlar tek başlarına iyiki yapmışım diyorum bu hallerini gördükçe bende
Sagol canım şükür temizmis idrar o ağrılarda geçti ama ben yine fazla yoruldum bugün şimdi dinleniyorum belim ağrıyor biraz şuan inan herseyden nem kapar oldum hayirlisiyla doğsun yavrularimiz inşallah şimdi tekmeliyor güzel kızım annesiniOlabilir bende dün çok yoruldum cati ağrım var bugün mesela korkma bence sancı olsa bebekte kasılır hissedersin
Çok sağol canımCanım trendyolda yorumlarda 1 ve 2 numaranın yan yana fotoğraflarını koymuşlar çok az fark var diye. 1 numara özellikle iri bebişlere dar geliyormuş. 1 numarayı stok yapmayın 2 numaraya geçin diyorlar kuzenimin eşi doğum yaptı o da öyle söylüyor. Belki küçük paket 1 numara, büyük paket 2 numara tercih edilebilir.
Ayyy haahhaah hadi gözün aydınBundan sonra her gün dogurursun artık bende doğurdum geçen gün yine çok kolaydı bu seferki
Ben dün indirimden Philips Avent emziğinden aldım kızıma teyzeleriKızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
Haklısın canım çoğu hemşire vs de aynısını diyorCanm bence stok yapama belki aldigin bez pişik falan yapar degistiremezsin onca bezi
Ben kizima prima almistim pisik yapti bimin bezini almıştım
Teşekkürler canım tecrübeni paylaştığın içinAynen cnm.1 numara küçük oliyor 3500 uzeri dogan cocuklara
ben ilk cocugumda bilmedigim icin 1 numara almıştım doktor dediki çok büyük almissin annesi dedi
Canım etrafımdaki herkes Sleepy kullanıyor çok da memnunlar pişik yaptı demedi hiçbiri. O yüzden direkt Sleepy’yle başlamayı düşünüyorum, içini ferah tut inşallah pişik kremine gerek bile duymayız.Canim ben 1 beden prima premium care aldim 3 paket, sleppy de aldim simdi 2 beden 2 paket ablama sordum tamam onu alcaksin dedi primadan sonra sleppy gecicem cok uyguna geliyorpişik olmamasi icin bepanthol pisik kremi kullancam ins bir sıkıntı olmaz
Simdi aldim canim ins bir sıkıntı yaşamam ben herseyi ablama soruyorum o sıkıntı yasamsyinca al dedi bana ins bende de oyle olurCanim nacizane tavsiyem bez değiştirmekte pişik yapıyor en iyisi pisliğe sebep olmamak tabiki krem kullanmadan önce ama sen bilirsin yine doğduktan sonra ama bi defa geldi mi gecmiyor pişik bezi bırakana kadar neler denedim neler çektim berbat bi illet
Amin canim inşTeşekkürler canım tecrübeni paylaştığın içinAllah bağışlasın kuzularını inşallah güzel günlerini göstersin
Canım etrafımdaki herkes Sleepy kullanıyor çok da memnunlar pişik yaptı demedi hiçbiri. O yüzden direkt Sleepy’yle başlamayı düşünüyorum, içini ferah tut inşallah pişik kremine gerek bile duymayız.
Dikkatli kullanırım diyorsan cam al canım daha hijyenikBen dün indirimden Philips Avent emziğinden aldım kızıma teyzeleriultra Air night diye geçiyo, gece de parlıyormuş 95tlden 73tlye düşmüştü, biberon da aynı markadan küçük boy bişey alayım bulunsun bi tane diyorum ama ben de cam mı plastik mi karar veremedim, ikisinin de artıları eksileri var, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Çok tesekkurler canım yaa,emzikte bibs, biberonda tommee tippee dusunmustum. Su an nuk ve dr browns bakicağim trendyoldan.. Biberonda antikolik almak dahamı mantıklı.? Ve kücük boymualmak lazim ilk etapta?Canım emzik için nuk’un ve avent’in emziklerini tavsiye ederim. Emzik senin için kurtarıcı olur bence al, yoksa memeni emzik gibi kullanmak isteyebilir bebişinHem emzikle uyumak bebekleri rahatlatıyor, uyurken rahat uykuya dalıyorlar. Biberon için de ilk haftalar sütün az gelebilir, arada mama kullanmak zorunda kalabilirsin ya da sütün çok olabilir, bazen sağıp biberona koyup eşine verebilir, kendin uyuyabilirsin gece biberon için de ben kızımda Dr.Browns’ın cam modelini kullanmıştım, oğlumda da onu kullanacağım ucunu yenileyerek kısmetse
M Muujiii canım,cam daha saglikli galiba ama plastik daha kullanıslı galiba,camın temizligide kolay sanirim. Birde emzikte kauçuk emzik önerenler var,anne meme yapisina daha uygun oldugunu soyleyenler var. Bende bu işin acemisiyim,ilk çocuk oluncaBen dün indirimden Philips Avent emziğinden aldım kızıma teyzeleriultra Air night diye geçiyo, gece de parlıyormuş 95tlden 73tlye düşmüştü, biberon da aynı markadan küçük boy bişey alayım bulunsun bi tane diyorum ama ben de cam mı plastik mi karar veremedim, ikisinin de artıları eksileri var, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Kız yemin ederm geçti iz bile kalmadıYaptın mı canım geçti mi merak ettim
İnsanın çok kafası karışıyo di mi, ben de biraz araştırdım da kauçuk emziği ilk aylarda pek önermiyorlar, biraz daha büyüyünce uygunmuş sanırım, ben de bebekte emzik hastasıyım
Cnm instagramda tugbakugu_forbaby diye bir sayfa var ben ordan aldim.yurtdışına gönderim yaptilar cok begenmisti aldığım kişiÇok tatlilar ama değilmi cnm birde giydirdiğin ani düşün
Ben cok seviyorum bu isimli seti insllah sende isim bulursan yaptir kuzu
HahahKız yemin ederm geçti iz bile kalmadı
Yahu ne geçti :)) geçmiş msjlara baktimm bualamdim.neden bahsettiğinizi merak ettimHahahbi daha olursa napacağını biliyorsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?