2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dr browns’ın bu biberonunu kullanmıştım ben, içindeki yeşil boru bebekte gaz yapmayı önlüyor zaten, kolik bebekler için özellikle tavsiye ediliyor Ben büyük almıştım 5 sene önce ama sonradan küçük de alsam olurmuş dedim canım

Eklentiler

• 1C508B69-B17E-42F7-B6A3-E3368857B0B4.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 36
Adı kaşık biberon muymuş ben şurup kapağı diye tarif ediyorum yıllardır sayende öğrendim
Biberon ancak doğumdan sonra süt gelmesinde sorun olursa mantıklı bence.
Yoksa biberona alışan çocuk memeyi çok kolay bırakıyor.
Emzikte eczanelerde olan baby wee sanırım ondan almıştım oğlum hemen tutmuştu bakalım kızim ne yapacak. Kimisi en pahalı emzigi almayıp en ucuzu alıyor deneme yanılma yapacağız artık.

Önceden gayet tarafsız gerçekten içerik amacıyla paylaşan bi sayfaydi ama bazı sayfalarda gördüm bizzat reklam aldığı için içeriği temiz dediği ürünler var bunlara işbirliği yazmadan tanıtım yaptığı için instagramdan ceza almış hatta o yüzden temkinli yaklaşıp alırken kendimiz içerik okuyabiliriz canım

Evet canım çok riskli inşallah gerek olmaz bunlara ama olursa ilk aşamada onları kullanın diyor emzirme danismanlari ya mama yada sütü sagip verebiliriz onunla instagramda bi ebe var hürcan çıt onu takip ediyordum ondan gördüm emzirme konusunda gerçekten zir cahilmisim doğum kursunda son dersten kaçmıştim oda emzirmeydi sonra coook acı tecrubelerle hepsini yasaya yasaya öğrendim ama kimsenin yaşamasını istemem cok zor stresi inşallah yaşamayız hiç birimiz kötü tecrübeler

Çok sağol canım alırken 2 alayım
Güle güle kirletsin inşallah annesi, sağlıklı günlerde
Haklısın canım tabii kendimiz de okuyabiliriz ama çoğu firma öyle alengirli yazıyor ki etiketleri, kullanılan kimyasalların kodları yazıyor mesela açık açık adını yazmak yerine. Hangisinin daha zararlı olduğunu bilmek zor oluyor haliyle.

Yahu ne geçti :)) geçmiş msjlara baktimm bualamdim.neden bahsettiğinizi merak ettim
Arkadaş sabah uyanmış ayaklarına kına yakılmış doktora gidicem çıkmıyor yazmış, dedim hiç gitme 7 nas 7 felak oku yıkarken akıp gidecek dediğim gibi olmuş o geçti yani

canım bana doktor ilk doğumumda söylemişti: anne sütünü cam bozarmıs plastikle ver dedi. mama farketmiyor. o yuzden bpa içermeyen plastik biberon ikisi için de iş görür

canım bana doktor ilk doğumumda söylemişti: anne sütünü cam bozarmıs plastikle ver dedi. mama farketmiyor. o yuzden bpa içermeyen plastik biberon ikisi için de iş görür
Aaa çok teşekkürler canım hiç duymamıştım, ben de açıkçası plastikten yanaydım, gerekirse renk değiştirirse değiştiririm diye düşündüm, hafif ve kullanışlı olur diye düşünüyorum

Kızlar ya az once bir paket cips yedim ay sonra pişman oldum ama canim cok cekmisti arada boyle kacamaklardan birsey olmaz dimi
Arada kaçamak yapmazsak hayatın ne tadı tuzu kalır ki kuzum tabi bunu bu akşam yediğim bi tabak yumurtalı patates yüzünden de söylüyo olabilirim

Arada kaçamak yapmazsak hayatın ne tadı tuzu kalır ki kuzum tabi bunu bu akşam yediğim bi tabak yumurtalı patates yüzünden de söylüyo olabilirim
Ay ben arada nutella kavanozuna dalıyorum sonrası bin pişmanlık ama haftada 1-2 den zarar gelmez bence. Yani bence

Haha haklisin canim kilodan demedim de bebise sıkıntı olmasin diye sonucta normalde bile onerilmiyorya cips ama napim guzel oluyor zaten sagliksiz ne varsa guzel

Eğer emmezse yada süt gelmezse mecbur kullanacağız tabi ki. İlk doğumumda ocak annelerimdeydim orada pratik olsun diye sütü sagip biberonla veren kişiler oldu ve bi zaman sonra çoğu bebek anneyi emmeyi reddetti,biberon bebege daha kolay geliyor tabi direk ağzına akıyor. Umarım hiçbirimiz böyle bi süreç yaşamayız doya doya emziririz bebişlerimizi.
Kızlar ya az once bir paket cips yedim ay sonra pişman oldum ama canim cok cekmisti arada boyle kacamaklardan birsey olmaz dimi
Bence bişey olmaz hatta senden destek alarak yarın ilk iş ketçaplı cipso almak olacak aylardır canım çekiyor kendimi tutuyorum

Kizlar kızlar benim yerime de yiyin yarasın bebise bi yerden fayda olsun inşallah ben şeker korkumdan yiyemiyordum ama az bi kaçamak yapsam midem alt üst oluyor kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…