2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok zor öylesi aslında hiç pratik değil meme reddi de çok zor bunları yasamayiz inşallah hiç birimiz bende ilk bebeğimde kuvozdeyken cok mama kullandı sütüm yoktu sonra sütüm geldi ama kesemedim 40 gün mamayi biberonla allahtan olmadı meme reddi ama diken uzerindeydim

Ben toplamda iki paket yedim bu zamana kadar ay yemiodum da guzel ya napim aman ben dedim diye yeme sakin

Kizlar kızlar benim yerime de yiyin yarasın bebise bi yerden fayda olsun inşallah ben şeker korkumdan yiyemiyordum ama az bi kaçamak yapsam midem alt üst oluyor kendime gelemiyorum
Benim şeker de muglak o sekeri mi artiriyormus canim bende patates yemegi yedim 3 gun midem agridi sonra kayinvalidem patatesli borek acri bir guzel yedim o da beni mahvetti beni de patates mahvediyor mide yanmam oluyor

Benim şeker de muglak o sekeri mi artiriyormus canim bende patates yemegi yedim 3 gun midem agridi sonra kayinvalidem patatesli borek acri bir guzel yedim o da beni mahvetti beni de patates mahvediyor mide yanmam oluyor
Paketli gıda ya canım onlar artiriyor ben cok hassasım galiba meyvenin bile şekerilisini tercih etsem kötü oluyorum patateste nişasta beni çok rahatsız etmiyor mesela ama az yemeye çalışıyorum asıl 1 kilo vermişim 1 haftada o kadar sevindim ki inşallah senin daha fazla yüksek çıkmadan geçirirsin bundan sonrasını

Kızlar bir şey soracağım. Sağa doğru yatıyorum sonra sırtüstü dönüyorum. Sağda çok şişlik oluyor. Bebek toplanıyor heralde. Bi süre sonra kayboluyor şişlik ama hiç hareket hissetmiyorum bu normal mi sizce. Tedirgin oldum biraz. Muayeneme de daha var. Yarın idrar yolu enf için böbreklerime bakılacak ultrasonla, acaba bebeğe de rica etsem bakar mı ki :/

Anladim canim ben bu ara ders çalışmaya basladim cok oturuyorum gün içinde hareketsizlestim yememede dikkat etmiyorum kesin bata kilo aldim 80i gormus olabilirim ins canim ins

İyi bari çok şükür. Neden o kadar uzun kuvezde kaldı?
Ben toplamda iki paket yedim bu zamana kadar ay yemiodum da guzel ya napim aman ben dedim diye yeme sakin
Benimde hep elim gidiyor geri bırakıyorum yarın alıcam ama hakikaten çok canım çekiyor. Hatta bide bişey daha istiyor burda yazmiyim sakatat türü bişey . Doktora sormayı hep unutuyorum bu defa sorayım da bide onu yiyeyim diyorum

İşin içine nas Felak girdiyse gercekmi bu üç harfli olayı acababizi uykumuzda düğüne götürüyorlar demekki gerçektenbana en son üç aylık hamileligimde olmustu
Yinede iyiye yoralım melekler yakmıştır belki 3 harfliler değildir inşallah bi daha yaşamayız

Bana da bakilmisti böbreklerime bebeğe de baktı o sırada doktor kadın doğum değildi haftasını söyledi ölçüm falan yaptı bakar bence siz söylemeden o durum bende de oluyor o tarafa toplanıyor çünkü önceden anlamıyorum şimdi nerede olduğunu anlıyorum o kısım dolgun oluyor mesela bazen sağa bazen sola geçiyor bazende göbek deligimin hizasında yan uzanmış gibi dolgunluk oluyor o yüzden o yerleri geniş su an da dolaşıyor annesi

Anladim canim ben bu ara ders çalışmaya basladim cok oturuyorum gün içinde hareketsizlestim yememede dikkat etmiyorum kesin bata kilo aldim 80i gormus olabilirim ins canim ins
Arada kalk yürü veya kalk otur canım ödem olur belki kilo hemen almazsın da ya bu kadar almasam hiç önemli değildi ama çok zorlanıyorum göbeğim çok çabuk çıktı rahatsız olunca sekeride duyunca müdahale ettim ben

İşin içine nas Felak girdiyse gercekmi bu üç harfli olayı acababizi uykumuzda düğüne götürüyorlar demekki gerçektenbana en son üç aylık hamileligimde olmustu
Son zamanda ne işin vardı kiz düğünde dermisim valla ben hiç bahsetmeyi sevmem o konudan ondan direk bilimle açıkladım ama konu hep onlara geliyor böyle şeylerde nitekim arkadaşta haklı mı çıktı bilmiyorum çok konuşmayım

Ykk canım 1 hafta kaldı kuvozde ama çıktıktan sonra hemen kesme mamayi dediler tam cok değildi galiba sütüm bilmiyorum ki çocuk gerçekten beni emiyor sonra arkasından verince mama hiç reddetmiyordu obur biraz ihtiyacı var falan demisti doktor sonra mamanin tadı bozuldu paket bitmeye yakın öylelikle yenisini almadım sonrada sagmaya başladım sütüm çoğalsın diye bi hafta on gün onunla idare edip öyle kestim o yüzden 40 gün sürdü mama vermem

Benim de 12 Ekim detaylı ultrasonum. Ben de kist gibi bişey çıktı ya onun için evhamlanıyorum. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Hahaha valla gerçek gerçek olmasına da düğüne mi götürüyorlar ne yapıyorlar bilemem Ablama resmen rutin haline getirmişlerdi o kadar çok yakıldı ki hemde aile boyu eşine de yani o yüzden kimisi kırkar belki ama biz gülüp geçiyoruz artık gece yatmadan dua edilip uyunsun yeterli bence

Haklı çıktım kız geçmiş işte izi bile kalmamış tabiki çok fazla konuşulmaması gereken konular bunlar o yüzden kapatalım Kızlar ben 70 kilo oldum kızımda da 85 le doğuma girmiştim 35 kilo alarak 85 i geçmemem lazım herkes 10-15 kilo sınır koyar ben 30 kilo sınır koyuyorum geçen sefer hemencecik vermiştim sorun olmamıştı ona güveniyorum heralde bu rahatlığımı bende anlayamadım

Evet bende bekliyordum açıkçası geçti demesini ben 74 dum en son ya ilkinde 72yle gitmiştim doğuma sok oldum valla ama yememden belliydi bakalım çok vermek değil niyetimde en azından az frene basayım yavaş gideyim diyorum zaten yapılabilir şeyler yazdılar listeye devam bakalım sıkılana kadar

Valla ben tartılmayı bıraktım Doğum sonrası doğru beslenme düzeni sık emzirme ile bu işi çözeceğime inancım tam napiyim yani yemiyim mi aklım mı kalsın

Valla ben tartılmayı bıraktım Doğum sonrası doğru beslenme düzeni sık emzirme ile bu işi çözeceğime inancım tam napiyim yani yemiyim mi aklım mı kalsın
Valla cok haklısın şeker olmasa bende bırakırdım da işte korktum benim aklımda çok kalan tatlılar var onları ilk 3 ay yerim oyle giderim zayıflamaya

Benim de sezeryan olunca sütüm gelmemişti, ilk akşam çok ağlamıştı oğlum, ne biberon ne emzik ne mama almamışım yanıma, gece 2 de açlıktan bas bas bağırıyor serçe parmağımı verdim bi emmeye başladı, sabahı hemen ucuz bi emzik aldım ve onu sevdi ve emzik emdi sürekli. Biberonda ve süt sağma Makinesi olarakta lansisoh u aldım, hem beni emmeyi bırakmadı hemde mama içti. Tekrar lansisoh tercih edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…