2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaş sabah uyanmış ayaklarına kına yakılmış doktora gidicem çıkmıyor yazmış, dedim hiç gitme 7 nas 7 felak oku yıkarken akıp gidecek dediğim gibi olmuş o geçti yani
O niye oluyo ya . Hamilelere olmuyo sadece ama dimi

35 kiloyu tam olarak hangi aylarda aldın peki misal ayda 4 er şekildemi. 5. Aya kadar kilo almayıp sonra bir anda felanmı oldu nasıl oldu

Hakli cikmazmi korkuttu bu beni kız bide hatirlasam hakikaten ne işim varmiski çok oynadimmi acaba hamile Halimle şaka bir yana da bende çok sevmem konuşmayı ama duaların Gücü ve mucizesi işte rabbim çok büyük ve bunu her şekilde kanıtlıyor ama bildiğimiz iyi oldu ben artık uygularım bunu yöntem kolaymış dimi canim

O zman düğün direkt ablanlarin evde yapılmış desene tövbe tövbe aynen duamı edip uyuyayım eşimde gece vardiyasın da bu hafta evde yok tırstım iyice

Allah tan sakatat sevmiyorum ama benim bildigim sakatat kesinlikle önerilmiyor canim doktora danışıp öyle ye

Kilo sıkıntı seker sikinti tansiyon sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı valla hayırlısıyla dogursakta rahatlasak

Kızlar ben horlamaya başladım yaa dün başladı bugun devam etti burnum tıkanıyor ankaranin havası kuru ondan galiba geniz akintim var dogal olarak horluyorum ozellikle sırt üstü uyudugumda. Boğazım tahriş oluyor ondan dolayı. Baktim netten bebege oksijen gitmez yok iste seker tansiyon gebelik zehirlenmesi kilo artışı falandan dolayı da diyor moralim bozuldu bu saatte

İnternetten hiçbir şeye bakma insanı öldürmek için bahane arıyorlar resmen.
Hamilelikte ilk horlayan biz değiliz son da olmayacağız. Bence hiçbir şey olmaz. Nefes sıkıntısı çekiyoruz zaten normal yani. Geçecek :)

Hala hastalikla mucadele ediyoruz canim. Esim yine bademcigi şişti. Benimde oksurugum gecmedi. Cocuklar iyilesti enazindan sukurler olsun sen nasilsin prensesler pasa nasil
Geçmiş olsun cnm rabbim şifalar versin hastalik bir geldimi yakayi bırakmıyor
Bizde iyiyiz cnm kizlari okula getir goturle uğraşıyom paşada iyi teyzesi

Canım benimde Demir Hayat bugün bir araştıracağız karşılıyor mu diye.Sende bir bilgi edinirsen yazarmısın

Kuzucum bir hastalığa internete bakınca nasıl hayattayım nasıl yaşıyorum diye sorgulamaya başlıyorsun inşallah kötü birşey yoktur ama gebeliğe bağlı horlamadır, çoğumuzda var burun tıkanıklığı muhtemelen bir çoğumuz da horluyoruz

Kızlar günaydın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
Ay benim için çok yorucu bi gün olucak, mutfak fayanslar değişiyor, eşim de aksi gbi izin alamadı 3 tane usta var evde, annem gelicek birazdan, en cok düşündüğüm tuvalet, artık her seferinde bi komsuya gitçem

Kızlar sleppy bio natural kullanan ya da kullanacak olan varsa 2.cisi 1 tl ye geliyor kampanya trendyolda bilginize
hepsi burada da vardı aynı kampanya, dün geldi bezler güzel duruyor.

Kızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
ilk oğlumda cam biberon almıştım daha sağlıklı olduğu için
aventin ikili takımı vardı , yine aynısından alacağım
emzik olarak yine aventin bi modeli vardo smoothie onlardan alacağım

Kızlar ya az once bir paket cips yedim ay sonra pişman oldum ama canim cok cekmisti arada boyle kacamaklardan birsey olmaz dimi
cok takılma arada kaçamak olur, bebeğe hemen gecmez , sonrasında devamı gelmezse sıkıntı olmaz
Günaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?

maşAllah, ismi ile yaşasın inşallah

Allah yardimcin olsun cnm benim evde komple değişmesi gerekiyor ama firsat olupta değiştirmedik epey bir maliyetli olmustur demi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…