Az önce ben de yaptım öyle bir hataKızlar ya az once bir paket cips yedim ay sonra pişman oldum ama canim cok cekmistiarada boyle kacamaklardan birsey olmaz dimi
Hala hastalikla mucadele ediyoruz canim. Esim yine bademcigi şişti. Benimde oksurugum gecmedi. Cocuklar iyilesti enazindan sukurler olsun
O niye oluyo ya . Hamilelere olmuyo sadece ama dimiArkadaş sabah uyanmış ayaklarına kına yakılmış doktora gidicem çıkmıyor yazmış, dedim hiç gitme 7 nas 7 felak oku yıkarken akıp gidecek dediğim gibi olmuş o geçti yani
35 kiloyu tam olarak hangi aylarda aldın pekiHaklı çıktım kız geçmiş işte izi bile kalmamıştabiki çok fazla konuşulmaması gereken konular bunlar o yüzden kapatalım Kızlar ben 70 kilo oldum kızımda da 85 le doğuma girmiştim 35 kilo alarak 85 i geçmemem lazım herkes 10-15 kilo sınır koyar ben 30 kilo sınır koyuyorum geçen sefer hemencecik vermiştim sorun olmamıştı ona güveniyorum heralde bu rahatlığımı bende anlayamadım
Hakli cikmazmi korkuttu bu beni kız bide hatirlasam hakikaten ne işim varmiski çok oynadimmi acaba hamile HalimleSon zamanda ne işin vardı kiz düğünde dermisimvalla ben hiç bahsetmeyi sevmem o konudan ondan direk bilimle açıkladım ama konu hep onlara geliyor böyle şeylerde nitekim arkadaşta haklı mı çıktı bilmiyorum çok konuşmayım
O zman düğün direkt ablanlarin evde yapılmış desene tövbe tövbeHahahavalla gerçek gerçek olmasına da düğüne mi götürüyorlar ne yapıyorlar bilemem Ablama resmen rutin haline getirmişlerdi o kadar çok yakıldı ki hemde aile boyu eşine de yani o yüzden kimisi kırkar belki ama biz gülüp geçiyoruz artık gece yatmadan dua edilip uyunsun yeterli bence
Allah tan sakatat sevmiyorumİyi bari çok şükür. Neden o kadar uzun kuvezde kaldı?
Benimde hep elim gidiyor geri bırakıyorumyarın alıcam ama hakikaten çok canım çekiyor. Hatta bide bişey daha istiyor burda yazmiyim sakatat türü bişey . Doktora sormayı hep unutuyorum bu defa sorayım da bide onu yiyeyim diyorum
Kilo sıkıntı seker sikinti tansiyon sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı valla hayırlısıyla dogursakta rahatlasakArada kalk yürü veya kalk otur canım ödem olur belki kilo hemen almazsın da ya bu kadar almasam hiç önemli değildi ama çok zorlanıyorum göbeğim çok çabuk çıktı rahatsız olunca sekeride duyunca müdahale ettim ben
Haha yalnız değilmişimAz önce ben de yaptım öyle bir hata
İnternetten hiçbir şeye bakma insanı öldürmek için bahane arıyorlar resmen.Kızlar ben horlamaya başladım yaa dün başladı bugun devam etti burnum tıkanıyor ankaranin havası kuru ondan galiba geniz akintim var dogal olarak horluyorumozellikle sırt üstü uyudugumda. Boğazım tahriş oluyor ondan dolayı. Baktim netten bebege oksijen gitmez yok iste seker tansiyon gebelik zehirlenmesi kilo artışı falandan dolayı da diyor moralim bozuldu bu saatte
Geçmiş olsun cnm rabbim şifalar versin hastalik bir geldimi yakayi bırakmıyorHala hastalikla mucadele ediyoruz canim. Esim yine bademcigi şişti. Benimde oksurugum gecmedi. Cocuklar iyilesti enazindan sukurler olsunsen nasilsin prensesler pasa nasil
Canım benimde Demir Hayat bugün bir araştıracağız karşılıyor mu diye.Sende bir bilgi edinirsen yazarmısınBenim sigortam Demir Hayat İki Can Hamilelik sigortası, annelik teminatı benimkinde de var adı üzerinde ama SGK’nın geri ödeme kapsamında olan işlemler karşılanıyor sigorta tarafından, bu genel geçer bir kural diye biliyorum. Sen öyle söyleyince umutlandım canım keşke bi mucize olsa da benimkini de karşılasa sigorta, hiç fena olmaz
Kuzucum bir hastalığa internete bakınca nasıl hayattayım nasıl yaşıyorum diye sorgulamaya başlıyorsunKızlar ben horlamaya başladım yaa dün başladı bugun devam etti burnum tıkanıyor ankaranin havası kuru ondan galiba geniz akintim var dogal olarak horluyorumozellikle sırt üstü uyudugumda. Boğazım tahriş oluyor ondan dolayı. Baktim netten bebege oksijen gitmez yok iste seker tansiyon gebelik zehirlenmesi kilo artışı falandan dolayı da diyor moralim bozuldu bu saatte
Ay benim için çok yorucu bi gün olucak, mutfak fayanslar değişiyor, eşim de aksi gbi izin alamadı 3 tane usta var evde, annem gelicek birazdan, en cok düşündüğüm tuvalet, artık her seferinde bi komsuya gitçemKızlar günaydıngüzel bir gün olsun inşallah hepimiz için
hepsi burada da vardı aynı kampanya, dün geldi bezler güzel duruyor.Kızlar sleppy bio natural kullanan ya da kullanacak olan varsa 2.cisi 1 tl ye geliyor kampanya trendyolda bilginize
ilk oğlumda cam biberon almıştım daha sağlıklı olduğu içinKızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
cok takılma arada kaçamak olur, bebeğe hemen gecmez , sonrasında devamı gelmezse sıkıntı olmazKızlar ya az once bir paket cips yedim ay sonra pişman oldum ama canim cok cekmistiarada boyle kacamaklardan birsey olmaz dimi
Günaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?
Allah yardimcin olsun cnm benim evde komple değişmesi gerekiyor ama firsat olupta değiştirmedik epey bir maliyetli olmustur demi cnmAy benim için çok yorucu bi gün olucak, mutfak fayanslar değişiyor, eşim de aksi gbi izin alamadı 3 tane usta var evde, annem gelicek birazdan, en cok düşündüğüm tuvalet, artık her seferinde bi komsuya gitçem
Çok güzel canım, güçlü isimler, adıyla yaşasın yakışıklınGünaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?