Canım benim de aynı, hani tıkalı olur da temizlemek istersin ya, ama temizliyorum bişey yok yine de tıkalı, heralde kılcallar kan damarları şişiyo ya hamilelikte o yüzden burun nefes kanalları daralıyor diye tahmin ediyorum, yapacak bişey yok, idare edicez canımız sağolsunKızlar ben horlamaya başladım yaa dün başladı bugun devam etti burnum tıkanıyor ankaranin havası kuru ondan galiba geniz akintim var dogal olarak horluyorumozellikle sırt üstü uyudugumda. Boğazım tahriş oluyor ondan dolayı. Baktim netten bebege oksijen gitmez yok iste seker tansiyon gebelik zehirlenmesi kilo artışı falandan dolayı da diyor moralim bozuldu bu saatte
Aklında bulunsun ,süt gelmediyse ilk etapta hemen sagmayi dene yüksek ihtimal gelecektir.Benim de sezeryan olunca sütüm gelmemişti, ilk akşam çok ağlamıştı oğlum, ne biberon ne emzik ne mama almamışım yanıma, gece 2 de açlıktan bas bas bağırıyor serçe parmağımı verdim bi emmeye başladı, sabahı hemen ucuz bi emzik aldım ve onu sevdi ve emzik emdi sürekli. Biberonda ve süt sağma Makinesi olarakta lansisoh u aldım, hem beni emmeyi bırakmadı hemde mama içti. Tekrar lansisoh tercih edicem
Sakatat bende hiç sevmem ama işkembe çorbası canım çekiyor hemde öyle böyle değilAllah tan sakatat sevmiyorumama benim bildigim sakatat kesinlikle önerilmiyor canim doktora danışıp öyle ye
Benimde mutfağımı yeniliyesim var ama dediğin gibi şu an ülke şartları buna pek müsait değil.Maliyeli bir iş.Allah yardimcin olsun cnm benim evde komple değişmesi gerekiyor ama firsat olupta değiştirmedik epey bir maliyetli olmustur demi cnm
Ins canim ya insanin uyku kalitesi de gidiyor. Allah tan sabah alerjim oldugu icin bin kere hapsurdumda burnumu sumkurunce bu saate kadar rahat rahat uyumusum.nefessiz kalmak cok kotu ya Allah birakmasin gitgide de nefes almakta zorlanıyorumİnternetten hiçbir şeye bakma insanı öldürmek için bahane arıyorlar resmen.
Hamilelikte ilk horlayan biz değiliz son da olmayacağız. Bence hiçbir şey olmaz. Nefes sıkıntısı çekiyoruz zaten normal yani. Geçecek :)
Esime ben sirtustu yatmak iyi degilmis uyandığında falan gorursen beni uyandir soluma yatayim demistim onceki gece benden sonra uyudu geldiginde sirtustu yatip bir guzelde horluyormusum.beni uyandirmaya calismis demis sirtustu yatma ben ne demisim benim de rahatim önemli diye kızmışımKuzucum bir hastalığa internete bakınca nasıl hayattayım nasıl yaşıyorum diye sorgulamaya başlıyorsuninşallah kötü birşey yoktur ama gebeliğe bağlı horlamadır, çoğumuzda var burun tıkanıklığı muhtemelen bir çoğumuz da horluyoruz
Güzel bence canım ben beğendim ama ikisini birden seslenmeyin bence komik oluyorGünaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?
Rahatsiz etmese sikinti yokta bogaz agrisiyla uyaniyorum canımCanım benim de aynı, hani tıkalı olur da temizlemek istersin ya, ama temizliyorum bişey yok yine de tıkalı, heralde kılcallar kan damarları şişiyo ya hamilelikte o yüzden burun nefes kanalları daralıyor diye tahmin ediyorum, yapacak bişey yok, idare edicez canımız sağolsun
Hayatim da hic yemedimAklında bulunsun ,süt gelmediyse ilk etapta hemen sagmayi dene yüksek ihtimal gelecektir.
Sakatat bende hiç sevmem ama işkembe çorbası canım çekiyor hemde öyle böyle değil
14 gun sonra koruma sagliyor canim cok dikkat et ins olmadan bu sureci atlatiriz2. Doz aşı için sıra bekliyorum.
Benim oturduğum sitede şuan hastalık çok yaygınkadınla 2 gün önce bahçede sohbet ettik ertesi gün covid olmuş Kazasız belasız 2. Dozumuda olsam da kurtulsam
Ben hamile yastigiyla uyuyodum internette yaziyordu o da basimin altina bir yastik daha koydum soluma yattim rahat uyumusumHamilelikte horlamak doğal kızlar kafaya takmayın, genelde yan yatınca horlanmıyor bir de yastık çok alçak olmamalı…
Hayatim da hic yemedim
Ben de orda yedim kokorec onceden bir de anitkabirin orada profesor kokerec mi ne vardi orda toplasan iki uc kere yemisimdir o da sebzeli dusunsem yiyemem simdi hic yiyememBen de işkembe hiç yemedim kokusu bileama pastırma sucuk bunları çok severim.. bir de A.O.Ç’de bazen kokoreç yemeyi severim ama çeyrek ekmeğe, onu da çok yiyemem
Evet cnm ya hersey pahali zatenBenimde mutfağımı yeniliyesim var ama dediğin gibi şu an ülke şartları buna pek müsait değil.Maliyeli bir iş.
Biraz önce görünce sen aklıma geldin canımGünaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?
Yaa komik mi oluor ki ben iki isimde kullanirim oglumun iki ismi var hep iki isminide kullaniyorumGüzel bence canım ben beğendim ama ikisini birden seslenmeyin bence komik oluyor
Ayy cok güzelmişBiraz önce görünce sen aklıma geldin canımbakmak istersen Instagramda masal_perisi_bebegim hesabında gördüm
Bilmiyorum canım bana komik geliyor. Kendi adım modern iki isim mesela, tek ismimi kullanıyorum, kızımının adı da iki isim ama tek isimle sesleniyorum, 2.ismi ilerde diğer ismi kullanmak isterse diye koydum. Ama oğluma tek isim koyacağım mesela, tercih meselesi yani fikrimi söyledim sadece sen öyle seviyorsan kime neYaa komik mi oluor ki ben iki isimde kullanirim oglumun iki ismi var hep iki isminide kullaniyorum
Bu bahar salonumu yeniledim.Daha taksit ödüyoruz.Gelecek baharda bitecek.Süpürgem bozuldu geçen hafta süpürge aldım.Bebek doğmadan iyi bir çamaşır makinesi almak istiyorum elimdekinden hiç memnun değilim.Hepsi para..Anca sırayla yapılıyor dediğin gibi.Evet cnm ya hersey pahali zaten
yoksa çok değişecek yer var yavas yavas yapcagaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?