Ben de böyle birşey yaptırmak istiyorumBiraz önce görünce sen aklıma geldin canımbakmak istersen Instagramda masal_perisi_bebegim hesabında gördüm
Ben de normalde de burun eti kırıklar olduğu için horluyorum arada. Şuanda da daha yoğun oluyor. Düzeliriz inşallahIns canim ya insanin uyku kalitesi de gidiyor. Allah tan sabah alerjim oldugu icin bin kere hapsurdumda burnumu sumkurunce bu saate kadar rahat rahat uyumusum.nefessiz kalmak cok kotu ya Allah birakmasin gitgide de nefes almakta zorlanıyorum
Doğum yapınca da hamilelik özleniyorKilo sıkıntı seker sikinti tansiyon sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı valla hayırlısıyla dogursakta rahatlasak
Bir şeycik olmaz, hamilelikte burun etleri şişiyor.Kızlar ben horlamaya başladım yaa dün başladı bugun devam etti burnum tıkanıyor ankaranin havası kuru ondan galiba geniz akintim var dogal olarak horluyorumozellikle sırt üstü uyudugumda. Boğazım tahriş oluyor ondan dolayı. Baktim netten bebege oksijen gitmez yok iste seker tansiyon gebelik zehirlenmesi kilo artışı falandan dolayı da diyor moralim bozuldu bu saatte
Çok güzelGünaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?
İşkembe çorbası yerini tutmaz ama terbiyeli et suyu çorbası yapıp içine sarımsak sirke koyunca nefsi köreltiyor:)Aklında bulunsun ,süt gelmediyse ilk etapta hemen sagmayi dene yüksek ihtimal gelecektir.
Sakatat bende hiç sevmem ama işkembe çorbası canım çekiyor hemde öyle böyle değil
Ay neden internetten bakıyorsun canım böyle şeylere uygulama bile her gün bi hastalık bi risk haber veriyor bosver doktoruna sor ama gayet normal çünkü yarım dünya oluyoruz ben 1 2aydir horluyorum utanıyorum valla eşimden ama yapacak bisey yok burnum asiri tıkalı oluyor sabah kalkar kalkmaz ilk işim burnumu açmak oluyorKızlar ben horlamaya başladım yaa dün başladı bugun devam etti burnum tıkanıyor ankaranin havası kuru ondan galiba geniz akintim var dogal olarak horluyorumozellikle sırt üstü uyudugumda. Boğazım tahriş oluyor ondan dolayı. Baktim netten bebege oksijen gitmez yok iste seker tansiyon gebelik zehirlenmesi kilo artışı falandan dolayı da diyor moralim bozuldu bu saatte
Cok guzel selimler iyidir çok sempatik ve sakin olurlarGünaydın anneler bebisime
Oldu cnm ya mutfak banyo wc fayanslar kapılar.. Dedik bidaha zor fırsat buluruz, şimdiden agirlasmis hissediyorum kendimi yaAllah yardimcin olsun cnm benim evde komple değişmesi gerekiyor ama firsat olupta değiştirmedik epey bir maliyetli olmustur demi cnm
Cok güzel cnm adıyla yaşasın paşaGünaydın anneler bebisime
Tamam canım ben de bir şey öğrenebilirsem yazarım. Senden de haber bekliyorumCanım benimde Demir Hayat bugün bir araştıracağız karşılıyor mu diye.Sende bir bilgi edinirsen yazarmısın
Öyleymiş .zaten çok dışarı çıkmıyorum sadece oğlum okula gidiyo ondan korkuyorum .14 gun sonra koruma sagliyor canim cok dikkat et ins olmadan bu sureci atlatiriz
Öyleymiş .zaten çok dışarı çıkmıyorum sadece oğlum okula gidiyo ondan korkuyorum .14 gun sonra koruma sagliyor canim cok dikkat et ins olmadan bu sureci atlatiriz
Güzel bence gayet uyumlu .Günaydın anneler bebisime
Canım karşılamıyormuş maalesef.Tamam canım ben de bir şey öğrenebilirsem yazarım. Senden de haber bekliyorum
Bende kemik egriligi vardi onceden arada horlardim ama 3 yil once estetik oldum burnumdan ondan sonra maşallahı vardi cok iyi nefes aliyordum taki iki gun oncesine kadarBen de normalde de burun eti kırıklar olduğu için horluyorum arada. Şuanda da daha yoğun oluyor. Düzeliriz inşallah
Semde haklısın canımDoğum yapınca da hamilelik özleniyorKarnında, korumalı ve sadece sana ait…
Bir şeycik olmaz, hamilelikte burun etleri şişiyor.
Çok güzelBen çok yeni isimleri sevemiyorum, söylenişi zor oluyor. Adıyla yaşasın inşallah.
İşkembe çorbası yerini tutmaz ama terbiyeli et suyu çorbası yapıp içine sarımsak sirke koyunca nefsi köreltiyor:)
Desene ben geç başlamışım ay ne bilim canım boğazım acıyor bende usutuyorim sanıyordumAy neden internetten bakıyorsun canım böyle şeylere uygulama bile her gün bi hastalık bi risk haber veriyor bosver doktoruna sor ama gayet normal çünkü yarım dünya oluyoruz ben 1 2aydir horluyorum utanıyorum valla eşimden ama yapacak bisey yok burnum asiri tıkalı oluyor sabah kalkar kalkmaz ilk işim burnumu açmak oluyor
Bizim sigortamız hamilelik üzerine, karşılamaması gerçekten trajikomik canımm öyle değil mi?Canım karşılamıyormuş maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?