2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ins canim ya insanin uyku kalitesi de gidiyor. Allah tan sabah alerjim oldugu icin bin kere hapsurdumda burnumu sumkurunce bu saate kadar rahat rahat uyumusum.nefessiz kalmak cok kotu ya Allah birakmasin gitgide de nefes almakta zorlanıyorum
Ben de normalde de burun eti kırıklar olduğu için horluyorum arada. Şuanda da daha yoğun oluyor. Düzeliriz inşallah

Kilo sıkıntı seker sikinti tansiyon sıkıntı o sıkıntı bu sıkıntı valla hayırlısıyla dogursakta rahatlasak
Doğum yapınca da hamilelik özleniyor Karnında, korumalı ve sadece sana ait…
Bir şeycik olmaz, hamilelikte burun etleri şişiyor.
Günaydın anneler bebisime
Ömer Selim adını düşündüm nasil sizce ?
Çok güzel Ben çok yeni isimleri sevemiyorum, söylenişi zor oluyor. Adıyla yaşasın inşallah.
Aklında bulunsun ,süt gelmediyse ilk etapta hemen sagmayi dene yüksek ihtimal gelecektir.

Sakatat bende hiç sevmem ama işkembe çorbası canım çekiyor hemde öyle böyle değil
İşkembe çorbası yerini tutmaz ama terbiyeli et suyu çorbası yapıp içine sarımsak sirke koyunca nefsi köreltiyor:)

Ay neden internetten bakıyorsun canım böyle şeylere uygulama bile her gün bi hastalık bi risk haber veriyor bosver doktoruna sor ama gayet normal çünkü yarım dünya oluyoruz ben 1 2aydir horluyorum utanıyorum valla eşimden ama yapacak bisey yok burnum asiri tıkalı oluyor sabah kalkar kalkmaz ilk işim burnumu açmak oluyor

Allah yardimcin olsun cnm benim evde komple değişmesi gerekiyor ama firsat olupta değiştirmedik epey bir maliyetli olmustur demi cnm
Oldu cnm ya mutfak banyo wc fayanslar kapılar.. Dedik bidaha zor fırsat buluruz, şimdiden agirlasmis hissediyorum kendimi ya

Ben de normalde de burun eti kırıklar olduğu için horluyorum arada. Şuanda da daha yoğun oluyor. Düzeliriz inşallah
Bende kemik egriligi vardi onceden arada horlardim ama 3 yil once estetik oldum burnumdan ondan sonra maşallahı vardi cok iyi nefes aliyordum taki iki gun oncesine kadarins canim

Kizlaar özele geldik devletteki doktordan memnun kalmayınca.
Cinsiyeti gösterdi kız geliyor
Biz kesin demeyiz bu cihazlar da kimi zaman yanılabiliyor ama ben bacak arasında pipi görmüyorum dedi. Boştu bacak arası.
Allah gönlümüzdekini nasip etti.
İnşallah sağlıkla gelsinler

Semde haklısın canım

Desene ben geç başlamışım ay ne bilim canım boğazım acıyor bende usutuyorim sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…