2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hadi gözün aydın canım, sağlıkla gelsin çiçeğin benim de kızım olacak Allah izin verirse, isim alternatiflerini paylaşalım burada lütfeen

Hemen anketi oyla canim kızlar geride kaldi

Bizim sigortamız hamilelik üzerine, karşılamaması gerçekten trajikomik canımm öyle değil mi? Teşekkürler haber verdiğin için İnşallah çok güzel geçsin detaylı ultrasonlarımız
Bencede komik ikili testte de benden ücret almışlardı. Devletin sağladığı herşeyi sağlıyacağız demişlerdi halbu ki..Amin inşallah.

Kızlar ya bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Biz yazlık bi yerde yaşadığımız için kışın bişey yanmıyo evde kalorifer falan yok yani, sadece odalarımızda klima kullanıyoruz, o yüzden de bebeğin ısınması konusunda endişelerim var. Ben şöyle düşünmüştüm, eklediğim kruvaze uzun kol zıbın ve patikli altı iç giyim olarak kullanıp üzerine de bütün tulum ya da alt üst takım giydiririm diye düşünüyordum. Sizce uzun kol zıbın içine bir de çıtçıtlı atlet de giydirmek gerekir mi? Yoksa iki çıtçıtlı üstüste zor mu olur? Evleri kışın soğuk olan arkadaşlar fikir verebilir mi, tecrübesizlik çok zor, hiç bi şey alamıyorum kafamda deli deli sorular

Eklentiler

• IMG_20210923_154124.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210923_154007.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
Canım ben bu konuda çok kötüydüm hic gram nefes alamiyordum burnumdan, eczanede deniz tuzu var, hazır suyla onu çek burnuna, birazda yastığını yükselt, ben yastığı yükseltince baya rahatladim tabi hala tıkalı ama en azindan birazda olsa nefes aliyorum

Bizimde bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür her şey yolunda veeee cinsiyetimiz kesinleşti, inşallah bize de bir prenses geliyor bu arada ayrintiliya gideceklere tavsiye, giderken tatlı yiyin, biz yüzünü falan çok net gördük ama bir türlü sırtını dönmedi (galiba annesi gibi azcik inatçı :)) , doktorda tatlı ye yürü dedi, 15 dklik yürüyüşler sonrası sürekli döndü mü diye kontrol etti ve 3 yürüyüş sonrası döndü yavrum o yüzden giderken bence tatlı yiyin

Canim grip oldugumda almistim ben ondan var ysni ama simdi ankaradayim izmitte kaldi yarin gecince deneyeyim sagol canım

Yarin 10 da da benim var cok heyecanlıyım girmeden cikolata alip yiyeyim bari darisi başıma canim cok sevindim

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına rabbim size bağışlasın

Ekstra atlete gerek yok bence. Üst üste zor olur. Yelek ya da hırka giydirirsiniz üşüdüğünü farkederseniz.

Ekstra atlete gerek yok bence. Üst üste zor olur. Yelek ya da hırka giydirirsiniz üşüdüğünü farkederseniz.
Teşekkürler canım, bana da öyle geldi bi de çocuğu lahana gibi üst üste giydirmek de istemiyorum alışmasın öyle di mi

Yaa komik mi oluor ki ben iki isimde kullanirim oglumun iki ismi var hep iki isminide kullaniyorum
Bu tamamen tercih meselesi ki kuzum canın nasıl isterse, bizim ailede de mesela iki isimliler hep ikisini beraber söyler, ben de öyle ikisi birlikte seviyorum doğrusu daha karizmatik geliyo

Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı,kendi doktorum yıllık izindeymiş biraz endişeli gitmiştim farklı bir doktorla görüşmek konusunda ama neyse ki korktuğum olmadı. Allah selamet versin güleryüzlü hanım hanımcık bir doktora denk geldim çok şükür. Bebeğimin gelişimi gayet güzelmiş,cinsiyeti göremedi. Bacaklarını kapatmış bir türlü açmadı . Hatta doktor bile güldü bence utangaç bir kız bu diye.Karnıma bikaç kez pıtpıt vurdu pozisyon değiştirsin diye ama yine de bacağını açmadı. Ayrıntılı ultrason için 26 Kasıma gün verdi Bulantılarım halâ devam ediyor,2 gün önce ilacım bitmişti almadım belki geçmiştir diye kabus gibi bir gün geçirdim. Eşim gece nöbetçi eczaneden almış gelmiş sağolsun. Bizde durumlar bu şekilde. Yaşadığım şehirde havalar soğumaya başladı,yağmur da kendini gösterdi kış kapıda...

Hadi gözün aydın olsun kuzu sağlıkla gelsin prensesin
Kiz bebisler genelde nazli oluyorlar cnm kendilerini göstermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…