Evet cnm bebişin o gözün aydin artik güçlendikçe daha çok hissedeceksinKızlar 18+5 im bugün, yemekten sonra çamaşırımınn hemen üstünde 2 kez çok güçlü vuruş oldu ama bu haftada bebek orda olur mu bilemedim. Eğer bağırsağımsa da maşallah yani
Teşekkür ederim canım inşallah sende yarin güzel güzel gör bebisiniYarin 10 da da benim var cok heyecanlıyım girmeden cikolata alip yiyeyim baridarisi başıma canim cok sevindim
Birinci ve ikinci bebeğin cinsiyeti nedirValla canım kızımda da hiç bulantım olmadı neredeyse, bunda da öyleiştahım yerinde ama kg da almamışım henüz ki bu iyi bir şey, asıl kilolar son aylarda alınıyor biliyorsun. Ben de ramzi teorisi tuttu ama teşekkürler bu arada
Ben onun nazını yerimHadi gözün aydın olsun kuzu sağlıkla gelsin prensesin
Kiz bebisler genelde nazli oluyorlar cnm kendilerini göstermiyorlar
Ins canım tamam yiyecem mutlakaTeşekkür ederim canım inşallah sende yarin güzel güzel gör bebisinibence yemelisin
4 yaşında bir kızım var, şimdi de oğlum olacak nasipse inşallahBirinci ve ikinci bebeğin cinsiyeti nedir
Benim kızımın diğer adı BirceKızlar ilk kızımın adı Gülce Nihal... İkinci kızına isim arıyorum. Eşim KV nin ismini istiyor melek... Kızımın adıyla uyumlu isim arıyorum ben de... Bu arada eşim çok zamane isimleri ve çok eski isimler istemiyor... Gülce yi ilk dediğimde beğendi kabul etti... Nihal doktorumuzun adı...şimdi ikinci kizima yana yana isim arıyorum çünkü eşim bu konuda çok zor
Kuzucum ilk akşam gelmedi ertesi gün elimle sağmaya çalıştım gelmedi, arkadaşım da bi elektrikli süt sağma Makinesi vardı, onunla yarım 10dk bir sağdım gene gelmedi, Ben de 1 saat boyunca sol göğsümü sağmaya çalıştım ve ucunu su toplattırdım ve patladıAklında bulunsun ,süt gelmediyse ilk etapta hemen sagmayi dene yüksek ihtimal gelecektir.
Sakatat bende hiç sevmem ama işkembe çorbası canım çekiyor hemde öyle böyle değil
Hiç komik değil çokta asil olmuş . Benim oğlumda iki isimli hep ikisini kullanırız tek isimle seslenince sinirlenir hatta.Yaa komik mi oluor ki ben iki isimde kullanirim oglumun iki ismi var hep iki isminide kullaniyorum
Gözünüz aydın canımKizlaar özele geldik devletteki doktordan memnun kalmayınca.
Cinsiyeti gösterdi kız geliyor
Biz kesin demeyiz bu cihazlar da kimi zaman yanılabiliyor ama ben bacak arasında pipi görmüyorum dedi. Boştu bacak arası.
Allah gönlümüzdekini nasip etti.
İnşallah sağlıkla gelsinler
Birce benimde aklımda canım... Hatta yalan yok nedense kalbimden Birce geçiyor sıcak geliyor o isim...Benim kızımın diğer adı Bircebiricik demek anlamı da güzel ve Türkçe bir isim. Birce Miray olabilir
Oğlumdayken evimiz merkezi sistemdi ve çok sıcaktı, ben de senin yapıcan gibi giydirdim, bi sorun yaşamadım, çocuk nasıl alışırsa öyle gidiyo zaten, battaniye ile kundak tarzı da örtersen sorun olucanı zannetmiyorum, vücut ısısı ortama alışır.Kızlar ya bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Biz yazlık bi yerde yaşadığımız için kışın bişey yanmıyo evde kalorifer falan yok yani, sadece odalarımızda klima kullanıyoruz, o yüzden de bebeğin ısınması konusunda endişelerim var. Ben şöyle düşünmüştüm, eklediğim kruvaze uzun kol zıbın ve patikli altı iç giyim olarak kullanıp üzerine de bütün tulum ya da alt üst takım giydiririm diye düşünüyordum. Sizce uzun kol zıbın içine bir de çıtçıtlı atlet de giydirmek gerekir mi?Yoksa iki çıtçıtlı üstüste zor mu olur? Evleri kışın soğuk olan arkadaşlar fikir verebilir mi, tecrübesizlik çok zor, hiç bi şey alamıyorum kafamda deli deli sorular
Çok teşekkürler canım, ben de öyle düşünüyorum, baştan nasıl alışırsa öyle gider derler ya zatenOğlumdayken evimiz merkezi sistemdi ve çok sıcaktı, ben de senin yapıcan gibi giydirdim, bi sorun yaşamadım, çocuk nasıl alışırsa öyle gidiyo zaten, battaniye ile kundak tarzı da örtersen sorun olucanı zannetmiyorum, vücut ısısı ortama alışır.
MasaAllah canım Rabbim her daim iyilik versin insaAllahGeçmiş olsun cnm rabbim şifalar versin hastalik bir geldimi yakayi bırakmıyor
Bizde iyiyiz cnm kizlari okula getir goturle uğraşıyom paşada iyi teyzesi
Hayırlı olsun canım kız kervanina hos geldinGünaydın hanımlar
Sonunda öğrenebildik, benim de yavrum kız olacakmış
Allah'ım nasi güzel bı duygu. Karnımda çok minik hareketlerle oynaşan ufaklık kızım mi şimdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?