2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar 18+5 im bugün, yemekten sonra çamaşırımınn hemen üstünde 2 kez çok güçlü vuruş oldu ama bu haftada bebek orda olur mu bilemedim. Eğer bağırsağımsa da maşallah yani
Evet cnm bebişin o gözün aydin artik güçlendikçe daha çok hissedeceksin

Birinci ve ikinci bebeğin cinsiyeti nedir

Hadi gözün aydın olsun kuzu sağlıkla gelsin prensesin
Kiz bebisler genelde nazli oluyorlar cnm kendilerini göstermiyorlar
Ben onun nazını yerim
Amin inşallah.
20 günden fazla oldu görmeyeli o kadar hızlı büyümüş ki ekranı kaplıyor artık .
Hissettiğim seyirmeleri doktora söyledim artık hissedersin dedi.

Böbreklerimde de taş çıktı ama kızımın sevincinden onlara üzülemedim ne yalan söyleyeyim

Kızlar ilk kızımın adı Gülce Nihal... İkinci kızına isim arıyorum. Eşim KV nin ismini istiyor melek... Kızımın adıyla uyumlu isim arıyorum ben de... Bu arada eşim çok zamane isimleri ve çok eski isimler istemiyor... Gülce yi ilk dediğimde beğendi kabul etti... Nihal doktorumuzun adı...şimdi ikinci kizima yana yana isim arıyorum çünkü eşim bu konuda çok zor

Benim kızımın diğer adı Birce biricik demek anlamı da güzel ve Türkçe bir isim. Birce Miray olabilir

Aklında bulunsun ,süt gelmediyse ilk etapta hemen sagmayi dene yüksek ihtimal gelecektir.

Sakatat bende hiç sevmem ama işkembe çorbası canım çekiyor hemde öyle böyle değil
Kuzucum ilk akşam gelmedi ertesi gün elimle sağmaya çalıştım gelmedi, arkadaşım da bi elektrikli süt sağma Makinesi vardı, onunla yarım 10dk bir sağdım gene gelmedi, Ben de 1 saat boyunca sol göğsümü sağmaya çalıştım ve ucunu su toplattırdım ve patladı o acıyı hala sol yanımda hissederim

Gözünüz aydın canım sağlıcakla gelsinler inşallah

Oğlumdayken evimiz merkezi sistemdi ve çok sıcaktı, ben de senin yapıcan gibi giydirdim, bi sorun yaşamadım, çocuk nasıl alışırsa öyle gidiyo zaten, battaniye ile kundak tarzı da örtersen sorun olucanı zannetmiyorum, vücut ısısı ortama alışır.

Çok teşekkürler canım, ben de öyle düşünüyorum, baştan nasıl alışırsa öyle gider derler ya zaten

Güzel haberler gelmis bugün ayrıntılı ultrasondan cok sevındım kızlar, darısı hepimizin başına inşallah bizim evde de tadilat başladı evin anası ağladı abimlere geldik kalmaya wc yok, gün içinde de komsularima gittim doğru düzgün su içmedim valla Habire gitmiyeyim diye

Günaydın hanımlar

Sonunda öğrenebildik, benim de yavrum kız olacakmış
Allah'ım nasi güzel bı duygu. Karnımda çok minik hareketlerle oynaşan ufaklık kızım mi şimdi yani
Hayırlı olsun canım kız kervanina hos geldinhemen anketi oyla geriden geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…