2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar herkese günaydın saat 4 de bi uyandim daha da uyuyamadim heyecandan saat 10da detayli ultrason var bebeğimi ins ilk defa renkli olarak görcem onunda ayri bir heyecani varins hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin
Günaydın cnm
Ayy canim benim o kalbin şimdi güm güm atiyordur
Guzel haberle gel cnm hersey istediğin gibi ilerlesin inşallah

Günaydın tatliş anneler
Bugün rüyada doğuranlar kervanina bende katildim
Oğlumu gördüm rüyamda o kadar güzelmiş ki saçları simsiyahti emzirip beşiğine yatiriyordum uykudan hic uyanmak istemedim
Hayir olsun bakalim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin rabbim bebeklerimizi

Kızlar dün kan vermiştim aç karnına tiroid vs değerlerine bir kez daha bakalım demişti doktor en son 2 ay önce vermiştim. Bazı değerlerim çıkmış da , Glukoz 70 çıkmış, sizce çok mu düşük. Normalde 86 civarı çıkardı biraz şaşırdım. Alt sınır değeri 74.

en son 28 agustosta gitmiştim şehir hastanesine, 3lü tarama yapılmıştı
ayrıntılı ultrasyon için 10 ekime gün verdiler, özel dr da 2 eylülde gitmiştim
oda ayrınıtılı çekildikten sonra gel demişti, gec değil mi ya

bir de şehir hastanesinde ayrıntılıda bize de renkli detaylı gösteriyorlar mı
6 sene önce devlet hastanesine gittiğimde göstermemişlerdi, üzülmüştüm.

canım şu lastik beller çok sıkı. çocugu sıkıyo. görüntüden de anlaşılıyor. daha sıkmayan modellere bak bence. kızım gazlıydı bir de hiç giydiremedim hep rahataız etti çocugu

fazla mı uyumlu gelir bilmem de Birce ismini severim. Birce Melek olabilir

Canım bende 4 eylülde gittim doktoruma ayrıntılı çektir sonra gelirsin ddi.Bende 9 ekime randevu bulamadım 16 ekime verdi dr.

Yok devletler göstermiyor canım renkli şekilde. Yüzünü bile göstermiyorlar. İç organlarına vs bakıp bitiyor. Benm özel doktorum renkli fotolarını çekmişti o yüzden hevesimi aldım ama hiç renkli fotosu yok ise biraz üzücü oluyor

Canım benim de 74 76 falan çıkıyo genelde, doktora sordum 60ın altına düşmedikçe sıkıntı yok demişti
canım şu lastik beller çok sıkı. çocugu sıkıyo. görüntüden de anlaşılıyor. daha sıkmayan modellere bak bence. kızım gazlıydı bir de hiç giydiremedim hep rahataız etti çocugu
Evet haklısın canım iyi ki dedin hiç dikkat etmemiştim, en iyisi lastiğine bakıp görerek almak o zaman

Canım bende 4 eylülde gittim doktoruma ayrıntılı çektir sonra gelirsin ddi.Bende 9 ekime randevu bulamadım 16 ekime verdi dr.
o zaman gec değilmiş, hemen hemen aynı gibiyiz

ilkinde hiç elimde öyle bi fotoğraf yok,
bari bunda olsun, fotoğraf olmasa dahi ben göreyim bari
özel hastanede ki dr da bakalım gösterirler mi bilmiyorum

o zaman gec değilmiş, hemen hemen aynı gibiyiz

ilkinde hiç elimde öyle bi fotoğraf yok,
bari bunda olsun, fotoğraf olmasa dahi ben göreyim bari
özel hastanede ki dr da bakalım gösterirler mi bilmiyorum
Rica et canım renkli fotosu için. Özel sonucta versin birtane nolacak. Yani renkli foto içinde 700 tl bayılamayız detaylı usg’ye . Devletteki perinatolog çok güzel detaylıca baktı sadece foto vermedi. Özel doktorum verdi 2 tane ayrı ayrı haftalarda. Sen de iste özel doktorundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…