2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar günaydın ben normalde sigara içen biriydim, evde idrar testiyle hamile olduğumu öğrenir öğrenmez son kez bir Türk kahvesi ve sigara içip orada noktaladım ve bir daha hiç içmedim şimdi geceleri rüyamda içiyorum dün gece balkonda oturmuş iki tane içtim rüyamda benim gibi olan var mı

Kizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün

Eklentiler

• Screenshot_20210924-122004_WhatsApp.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 88
Maşallah canımm sağlıkla doğsun inşallah Bize de iyi haberler almak nasip olsun

Ay canım gözün aydın maşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına, darısı bizlerin başına inşallaah

Maşallah canım, insan o görüntüleri ağzı kulaklarında izliyor değil mi Sağlıcakla gelsin inşallah

Kızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
3 kilo aldım şuana kadar
Oyy miniğim benim maşallah ❤Rabbim nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun insallah ❤ Gözün aydin canım darısı bana olsun insallah 1 ekimde ayrıntili ultrason

Oyyy kuzum, çok şükür inşallah böyle de sağlıkla büyüsün gelsin dünyaya annesi darısı da başımıza olsun hepimiz böyle güzel haberlerle mutlulukla çıkalım kontrolden

Maşallah tatli prensesepozunu sevsinler saglikla gelsin cnm hersey yolundaymış şükür darisi bize
benimde detayli pazartesi günü iple çekiyorum

3 kilo aldım, diyetisyenim 6 kiloyu gecmemen lazım dedi
nasıl olacaksa
aşırı tıka basayemiyorum ama artık ekmeksiz yemekte beni doyurmuyor :/
Neden 6 kilo? Hamilelikte kilo kontrolü çok zorgerçekten ben de normal de ekmek tüketmem ama 2-3 haftadır inanılmaz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…