- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Ben 20+4teyim, 3kg aldım canımKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Bulantılardan 3 kilo vermiştim, onu geri aldım. Başlangıç kiloma döndüm yaniKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
2 kilo vermiştim bulantilardan 2 sini aldım yani stabilim saymıyorum aldığımı sonuçta vermiştim onuKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Sagol.cnm arkadas komik deyince üzüldüm açıkçası yorumuna sevindimHiç komik değil çokta asil olmuş . Benim oğlumda iki isimli hep ikisini kullanırız tek isimle seslenince sinirlenir hatta.
Maşallah canımm sağlıkla doğsun inşallahKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Ay canım gözün aydın maşallahKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Maşallah canım, insan o görüntüleri ağzı kulaklarında izliyor değil miKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Kızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
3 kilo aldım şuana kadarKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Oyy miniğim benim maşallah ❤Rabbim nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun insallah ❤ Gözün aydin canım darısı bana olsun insallah 1 ekimde ayrıntili ultrasonKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Ben 2 kilo ile devam ediyorum canım :)Kızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Kim olsa üzülürdü. Hiç kafana takma ❤Sagol.cnm arkadas komik deyince üzüldüm açıkçası yorumuna sevindim
Oyyy kuzum, çok şükür inşallah böyle de sağlıkla büyüsün gelsin dünyaya annesiKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Sonlara doğru malesef balon balığı gibi olucazBen 20+4teyim, 3kg aldım canımsonlara doğru coşmamak tek dileğim
Ben de bulantılardan 3 kilo vermiştim, 1,5 kilosunu almışım. Oğlumda 30.haftadan sonra vücudum özgürlüğünü ilan etmiştiBulantılardan 3 kilo vermiştim, onu geri aldım. Başlangıç kiloma döndüm yani
Maşallah tatli prenseseKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Bende 2,5 -3 diyelim insllah boyle az alirim diye dua ediyorumBen de bulantılardan 3 kilo vermiştim, 1,5 kilosunu almışım. Oğlumda 30.haftadan sonra vücudum özgürlüğünü ilan etmişti
Anneler candır2 kilo vermiştim bulantilardan 2 sini aldım yani stabilim saymıyorum aldığımı sonuçta vermiştim onuama su sıra annemlerde yiyorum tadillattan dolayı sanırım alicam kilo
Neden 6 kilo? Hamilelikte kilo kontrolü çok zorgerçekten3 kilo aldım, diyetisyenim 6 kiloyu gecmemen lazım dedi
nasıl olacaksa
aşırı tıka basayemiyorum ama artık ekmeksiz yemekte beni doyurmuyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?