2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neden 6 kilo? Hamilelikte kilo kontrolü çok zorgerçekten ben de normal de ekmek tüketmem ama 2-3 haftadır inanılmaz yiyorum

95 kilo ile hamile kaldım, o yüzden bana biçtiği sınır 6 kilo
benim ise hedefim ilk doğumumda olduğu gibi 10 kiloyu gecmemek
bakalım nasipte ne olacak

Oy maşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah anne karnında kime benziyosa doğunca da öyle devam ediyor çok şanslısın, benim oğlanın bir tek kulakları bana benziyor

Oy maşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah anne karnında kime benziyosa doğunca da öyle devam ediyor çok şanslısın, benim oğlanın bir tek kulakları bana benziyor

3 kilo aldım şuana kadar

Oyy miniğim benim maşallah ❤Rabbim nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun insallah ❤ Gözün aydin canım darısı bana olsun insallah 1 ekimde ayrıntili ultrason
Oyyy kuzum, çok şükür inşallah böyle de sağlıkla büyüsün gelsin dünyaya annesi darısı da başımıza olsun hepimiz böyle güzel haberlerle mutlulukla çıkalım kontrolden
Maşallah tatli prensesepozunu sevsinler saglikla gelsin cnm hersey yolundaymış şükür darisi bize
benimde detayli pazartesi günü iple çekiyorum

Maşallah canımm sağlıkla doğsun inşallah Bize de iyi haberler almak nasip olsun
Ay canım gözün aydın maşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına, darısı bizlerin başına inşallaah
Maşallah canım, insan o görüntüleri ağzı kulaklarında izliyor değil mi Sağlıcakla gelsin inşallah
Cok tesekkurler kizlar darisi size ins 40 dakika nasıl geçti anlamadim cd de verdi ona bakamadim daha izmite geciyoruz simdi aksam gidince bakicam ins

Tüh baba büyük hayal kırıklığına uğramış desene masallah canım sağlıkla sıhhatle gelsin minnosun inşallah

Sagol.cnm arkadas komik deyince üzüldüm açıkçası yorumuna sevindim
Benim lafıma mı üzüldün aşkolsun Ömer Selim söylenebilir bu komik değil ama uzunsa iki isim de bana komik geliyor ikisini de söylemek ve yorucu Halil ibrahim mesela isim ve annesi her seferinde ikisini beraber söylüyor düşünsene benim adım 2 tane mesela ve toplamda 11 harf var, ikisini de kullanmak istemem…

Aman da aman annesi yandan da poz vermiş, maşallah hayırlı bir evlat olsun sağlıkla doğsun inşallah

Maşallah canım nazar değmesin benmkinin de böyle pozu var kurban olsunlar

Cok tatlı ya maşallah ne güzel poz yakalamis en güzeli de güzel haberler alman, darısı başımıza inşallah

35 kiloyu tam olarak hangi aylarda aldın peki misal ayda 4 er şekildemi. 5. Aya kadar kilo almayıp sonra bir anda felanmı oldu nasıl oldu
22 haftalık hamileydim daha 62 kiloydum 58 ile kalmıştım iyi gidiyordu yani çok iyi gidiyordu hatta sonra olanlar oldu aradaki uçurum fark nasıl oluştu anlayamadım doğuma girmeme 1 hafta kala 85 i görünce kafam aymıştı ama iş işten geçmişti

3 kilo aldım, diyetisyenim 6 kiloyu gecmemen lazım dedi
nasıl olacaksa
aşırı tıka basayemiyorum ama artık ekmeksiz yemekte beni doyurmuyor :/
Ekmek neden vermiyorlar canım ekmek ihtiyacımız su an aslında öyleymiş yani hem doktor hem diyetisyen oyle dedi bana tam buğday yiyorum ama her öğünde 3 dilim yiyorum ben kesme sakin ekmeği daha düşük kalorili beslenemezsin zaten demsiti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…