- 28 Eylül 2015
- 5.443
- 15.329
- 448
Neden 6 kilo? Hamilelikte kilo kontrolü çok zorgerçektenben de normal de ekmek tüketmem ama 2-3 haftadır inanılmaz yiyorum
Oy maşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Oy maşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahanne karnında kime benziyosa doğunca da öyle devam ediyor çok şanslısın, benim oğlanın bir tek kulakları bana benziyor
3 kilo aldım şuana kadar
Oyy miniğim benim maşallah ❤Rabbim nazarlardan korusun hayırlı evlat olsun insallah ❤ Gözün aydin canım darısı bana olsun insallah 1 ekimde ayrıntili ultrason
Oyyy kuzum, çok şükür inşallah böyle de sağlıkla büyüsün gelsin dünyaya annesidarısı da başımıza olsun hepimiz böyle güzel haberlerle mutlulukla çıkalım kontrolden
Maşallah tatli prensesepozunu sevsinler saglikla gelsin cnm hersey yolundaymış şükür darisi bize
benimde detayli pazartesi günü iple çekiyorum
Maşallah canımm sağlıkla doğsun inşallahBize de iyi haberler almak nasip olsun
Ay canım gözün aydın maşallahrabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına, darısı bizlerin başına inşallaah
Cok tesekkurler kizlar darisi size insMaşallah canım, insan o görüntüleri ağzı kulaklarında izliyor değil miSağlıcakla gelsin inşallah
21+1 im sadece 2 kg almışımKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Kizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
2 kg aldım canım şu ana kadarKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Benim lafıma mı üzüldün aşkolsunSagol.cnm arkadas komik deyince üzüldüm açıkçası yorumuna sevindim
Aman da aman annesi yandan da poz vermiş, maşallahKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Ondende var canimAman da aman annesi yandan da poz vermiş, maşallahhayırlı bir evlat olsun sağlıkla doğsun inşallah
Hemde nasilTüh baba büyük hayal kırıklığına uğramış desene masallah canım sağlıkla sıhhatle gelsin minnosun inşallah
Maşallah canım nazar değmesinKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Sagol canımMaşallah canım nazar değmesinbenmkinin de böyle pozu var kurban olsunlar
Valla öyle cnm ya alıyorum hamile değilken bile kilo annem yanımdaykenAnneler candırçok yemesen bile onların yanında rahat olunca her türlü alınıyor
Cok tatlı ya maşallah ne güzel poz yakalamisKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Sagol canım amin insCok tatlı ya maşallah ne güzel poz yakalamisen güzeli de güzel haberler alman, darısı başımıza inşallah
5 kg aldımKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
22 haftalık hamileydim daha 62 kiloydum 58 ile kalmıştım iyi gidiyordu yani çok iyi gidiyordu hatta35 kiloyu tam olarak hangi aylarda aldın pekimisal ayda 4 er şekildemi. 5. Aya kadar kilo almayıp sonra bir anda felanmı oldu nasıl oldu
Hayırlı olsun canım kız kervanina hos geldinhemen anketi oyla geriden geliyoruz
Ekmek neden vermiyorlar canım ekmek ihtiyacımız su an aslında öyleymiş yani hem doktor hem diyetisyen oyle dedi bana tam buğday yiyorum ama her öğünde 3 dilim yiyorum ben kesme sakin ekmeği daha düşük kalorili beslenemezsin zaten demsiti bana3 kilo aldım, diyetisyenim 6 kiloyu gecmemen lazım dedi
nasıl olacaksa
aşırı tıka basayemiyorum ama artık ekmeksiz yemekte beni doyurmuyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?