Doğumda annesine supriz yapmak isteyen olursa belki o zaman bi ihtimal onuda kimse yaşasın istemem ben bile 1 ay sonra değişince dumura ugramistimHemen oyladimama yenilgiyi kabullenmeliyiz sanki epey fark var
Doğumda annesine supriz yapmak isteyen olursa belki o zaman bi ihtimal onuda kimse yaşasın istemem ben bile 1 ay sonra değişince dumura ugramistim
Ayy ben de dikkatli olayım o zaman 21 im suan 2 kg aldım diye hava atıp seviniyorum22 haftalık hamileydim daha 62 kiloydum 58 ile kalmıştım iyi gidiyordu yani çok iyi gidiyordu hattasonra olanlar oldu aradaki uçurum fark nasıl oluştu anlayamadım doğuma girmeme 1 hafta kala 85 i görünce kafam aymıştı ama iş işten geçmişti
Yani tabiki dikkat etsen iyi olur, ben veriyorum nasılsa diye takmıyorum kafamaAyy ben de dikkatli olayım o zaman 21 im suan 2 kg aldım diye hava atıp seviniyorumher an hersey olabilir iştahımında maşallahı var. Yiyorumda yiyorum
Tabiki yeni geldi yakın arkadaşımın başına sürekli söylüyorum ama çok geç öğrendi cinsiyeti zaten gorunmuyor diye 6. Ayda doğumdan 3 hafta önce bi anda kizken erkek bu dediler her şeyi pembeydi alınmıştı son anda bi kac takım aldı arkadaş erkege göre gerçekten de erkek doğduKız böyle bir ihtimalde mi varayy ne kadar kötü olur tüm hazırlıklar cinsiyete göre ilerliyor bizde şuan detaylıda bile kız diyecekler diye bi tedirgin oluyorum biz tüm aile epeyce bi alışverişler yaptık oğluşa
Şu ana kadar 3 kilo almışım,doğuma kadar ne olur bilemiyorumKızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Maşallah canım çok sevindim senin adına. Eşinde üzülmesin sana benzeyebilir ama kız çocukları babalarına aşık olur. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin inşallahKizlar cok şükür herşey yolunda bakarken hep cok guzel cok guzel deyip durdu doktorum ve her ayrintisina bakıldı cok sukur bir sıkıntımız yokrenkli gorunce bu bana benziyor dedim gozlerim büyük ve çıkıktır benim kızım da öyle doktor da cikarken bebis annesine benziyor gibi dedi, esimde diyorki çıktık doktorun yanindan bu bana hic benzemiyor nasil olur gozler ayni sen diyor hayal kırıklığına ugradi minnagi da attim daha minicik 20+5im bugün
Mutluluğuna gölge düşürmek istemem ama beni. Oğlan da aynı babasıydı ultrasonda bi çıktı aynı benHemde nasilsagol canim amin ins
Aynen bana da hem diyetisyenim hem doktorum ekmeksiz olmaz dedi, tabi ölçüyü kaçırmadan, her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği verdi banaEkmek neden vermiyorlar canım ekmek ihtiyacımız su an aslında öyleymiş yani hem doktor hem diyetisyen oyle dedi bana tam buğday yiyorum ama her öğünde 3 dilim yiyorum ben kesme sakin ekmeği daha düşük kalorili beslenemezsin zaten demsiti bana
Evet canım banada 3 fazla geliyor bazen yiyemiyorum hepsini ama akşam mesela corba yoksa bi dilim daha fazla ye falan dediler seninki 1 dilim bile yetiyor baanda bazen bide haftan buyudukce artacak dediler miktar olarakAynen bana da hem diyetisyenim hem doktorum ekmeksiz olmaz dedi, tabi ölçüyü kaçırmadan, her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği verdi bana
söylerkenki üslubunu bilmiyorum ama benim içimden siz kovamazsınız ben istifa ederim demek geldi.Ben de toplam 6 kilo aldim su ana kadar. İki doktora birden gidiyordum, bi tanesi kilo konusunda cok takintili, hic begenmedi bu hafta kilomu ve " ben kartlari acik oynadim en basindan, uymayacaksan malesef yollarimizi ayiririz, gelecek ay da boyle kilo alirsan sana bakmayacagim " dedi. Ayda max. 1 kilo almayi istiyo bu aylarda. Ultrasonda da cok uzun kaldik, kiz kendini gostermedigi icin, yarim saat filan ve hep kilomu igneledi.. Moralimi asiri bozdu adam.. Cok cok hareketliyim ama asiri kabizlik cekiyorum, metabolizmam yerle bir oldu, dikkat etsem de kilo aliyorum. O yuzden o bana bay bay demeden ben ona dedim, doktoru eledim
Ben de toplam 6 kilo aldim su ana kadar. İki doktora birden gidiyordum, bi tanesi kilo konusunda cok takintili, hic begenmedi bu hafta kilomu ve " ben kartlari acik oynadim en basindan, uymayacaksan malesef yollarimizi ayiririz, gelecek ay da boyle kilo alirsan sana bakmayacagim " dedi. Ayda max. 1 kilo almayi istiyo bu aylarda. Ultrasonda da cok uzun kaldik, kiz kendini gostermedigi icin, yarim saat filan ve hep kilomu igneledi.. Moralimi asiri bozdu adam.. Cok cok hareketliyim ama asiri kabizlik cekiyorum, metabolizmam yerle bir oldu, dikkat etsem de kilo aliyorum. O yuzden o bana bay bay demeden ben ona dedim, doktoru eledim
Valla askeri kokenli bir prof, zaten gebeligin basindan beri hep emir verir gibi konusuyordu. Benim favori doktorum degildi ama esim tecrubesine cok guvenmisti. İyi bir hekim olduguna suphe yok ama ihtiyacimiz olan gercekten bu degilsöylerkenki üslubunu bilmiyorum ama benim içimden siz kovamazsınız ben istifa ederim demek geldi.
Aynen canim, diger doktorum da tam tersi neyseki, ben onunla devam edecegim artik, her gidip gelisim moral dolu oluyor, ihtiyacimiz olan da bu degil miİyi yapmışsın valla, doktor tam bize tatlı dille moral motivasyon vereceği vakit beyefendi bi de tehdit etmiş, sanki doktor yok başka, tamam iyiliğin için söylediğine şüphe yok ama hamilelik bu sonuçta tüm metabolizman değişiyor, elinde olmayabiliyor, napalım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun, ama sen yine de dikkat et ipin ucu kaçmasın
Belki yetisiriz bir umutHemen oyladimama yenilgiyi kabullenmeliyiz sanki epey fark var
Sagol canimŞu ana kadar 3 kilo almışım,doğuma kadar ne olur bilemiyorum
Maşallah canım çok sevindim senin adına. Eşinde üzülmesin sana benzeyebilir ama kız çocukları babalarına aşık olur. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin inşallah
Benim ablamin da ultrasonda ayni babaydi ablamin kucuk versiyonu cıktıMutluluğuna gölge düşürmek istemem ama beni. Oğlan da aynı babasıydı ultrasonda bi çıktı aynı ben
Hiç belli olmazmiş baksaniza bir ay kala değişen varmişBelki yetisiriz bir umut
Bu sene erkek senesi kabul edin kızlarHemen oyladimama yenilgiyi kabullenmeliyiz sanki epey fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?