2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hemen oyladim ama yenilgiyi kabullenmeliyiz sanki epey fark var
Doğumda annesine supriz yapmak isteyen olursa belki o zaman bi ihtimal onuda kimse yaşasın istemem ben bile 1 ay sonra değişince dumura ugramistim

Doğumda annesine supriz yapmak isteyen olursa belki o zaman bi ihtimal onuda kimse yaşasın istemem ben bile 1 ay sonra değişince dumura ugramistim

Kız böyle bir ihtimalde mi var ayy ne kadar kötü olur tüm hazırlıklar cinsiyete göre ilerliyor bizde şuan detaylıda bile kız diyecekler diye bi tedirgin oluyorum biz tüm aile epeyce bi alışverişler yaptık oğluşa

Ayy ben de dikkatli olayım o zaman 21 im suan 2 kg aldım diye hava atıp seviniyorum her an hersey olabilir iştahımında maşallahı var. Yiyorumda yiyorum

Ayy ben de dikkatli olayım o zaman 21 im suan 2 kg aldım diye hava atıp seviniyorum her an hersey olabilir iştahımında maşallahı var. Yiyorumda yiyorum
Yani tabiki dikkat etsen iyi olur, ben veriyorum nasılsa diye takmıyorum kafama hoş 70 im ama kimse inanmıyor 70 oluşuma o ayrı doğumdan sonra vereceğim artık napalım

Tabiki yeni geldi yakın arkadaşımın başına sürekli söylüyorum ama çok geç öğrendi cinsiyeti zaten gorunmuyor diye 6. Ayda doğumdan 3 hafta önce bi anda kizken erkek bu dediler her şeyi pembeydi alınmıştı son anda bi kac takım aldı arkadaş erkege göre gerçekten de erkek doğdu

Kızlar kilo durumunuz nedir? Kaç kilo aldınız
Şu ana kadar 3 kilo almışım,doğuma kadar ne olur bilemiyorum
Maşallah canım çok sevindim senin adına. Eşinde üzülmesin sana benzeyebilir ama kız çocukları babalarına aşık olur. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin inşallah

Aynen bana da hem diyetisyenim hem doktorum ekmeksiz olmaz dedi, tabi ölçüyü kaçırmadan, her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği verdi bana

Aynen bana da hem diyetisyenim hem doktorum ekmeksiz olmaz dedi, tabi ölçüyü kaçırmadan, her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği verdi bana
Evet canım banada 3 fazla geliyor bazen yiyemiyorum hepsini ama akşam mesela corba yoksa bi dilim daha fazla ye falan dediler seninki 1 dilim bile yetiyor baanda bazen bide haftan buyudukce artacak dediler miktar olarak

ben 49la başladım. dün kan ilacımı almak için eczaneye girdim tartılayım dedim bir baktım 56. eczacıya dedim bu doğru mu. yok abla degil dedi ohh diye rahatlıyordım ki 1 kilo eksik tartıyo dedi şok oldum. hala inanmıyorum yanlıştır o. kızımda 44 le başlayıp 66yla bitirmiştim. bunda nolacak bakalım. aamaaan veriliyor takmayın.

Ben de toplam 6 kilo aldim su ana kadar. İki doktora birden gidiyordum, bi tanesi kilo konusunda cok takintili, hic begenmedi bu hafta kilomu ve " ben kartlari acik oynadim en basindan, uymayacaksan malesef yollarimizi ayiririz, gelecek ay da boyle kilo alirsan sana bakmayacagim " dedi. Ayda max. 1 kilo almayi istiyo bu aylarda. Ultrasonda da cok uzun kaldik, kiz kendini gostermedigi icin, yarim saat filan ve hep kilomu igneledi.. Moralimi asiri bozdu adam.. Cok cok hareketliyim ama asiri kabizlik cekiyorum, metabolizmam yerle bir oldu, dikkat etsem de kilo aliyorum. O yuzden o bana bay bay demeden ben ona dedim, doktoru eledim

söylerkenki üslubunu bilmiyorum ama benim içimden siz kovamazsınız ben istifa ederim demek geldi.

İyi yapmışsın valla, doktor tam bize tatlı dille moral motivasyon vereceği vakit beyefendi bi de tehdit etmiş, sanki doktor yok başka, tamam iyiliğin için söylediğine şüphe yok ama hamilelik bu sonuçta tüm metabolizman değişiyor, elinde olmayabiliyor, napalım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun, ama sen yine de dikkat et ipin ucu kaçmasın

söylerkenki üslubunu bilmiyorum ama benim içimden siz kovamazsınız ben istifa ederim demek geldi.
Valla askeri kokenli bir prof, zaten gebeligin basindan beri hep emir verir gibi konusuyordu. Benim favori doktorum degildi ama esim tecrubesine cok guvenmisti. İyi bir hekim olduguna suphe yok ama ihtiyacimiz olan gercekten bu degil

Aynen canim, diger doktorum da tam tersi neyseki, ben onunla devam edecegim artik, her gidip gelisim moral dolu oluyor, ihtiyacimiz olan da bu degil mi zaten bi yerde bi tanesinden vazgecmem gerekiyordu bu da vesile oldu

Sagol canim aynen ya instagramda babalarina asik kizlar goruyorum surekli kıskanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…