2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hiç belli olmazmiş baksaniza bir ay kala değişen varmiş evlerden irak
Haha aynen canım detayli da bugun doktorun ilk dediği kesin kız biliyorsunuz dimi alisveris yapabilirsiniz gönül rahatliginca dedi yanilmamistir diye düşünüyorum

Kizlar kilo alımı konuşulmuş.
Benim doktorum tartilmama izin vermiyor.
Sağlıklı beslen ,kg takinti yapma.
Hersey beyinde biter stresden ,uzuntuden uzak dur filan dedi .
Mesela ben sekerimi ölçüyordum bana kızdı cok cok kötü hissettigin zamanlar ölç her zaman ölçme dedi.
Ama sağlıklı beslenme konusundada 1 sayfa dolusu kurallar yazan bir liste verdi
Bende dengeli beslenme calisiyorum.
Cevrem kg almadin filan diyor sasiriyor.

Yaa baya kötü olmuş canım yaa nasıl büyük bir sürpriz olmuştur arkadaşına umarım erkek denilenlerin değişmez daha yoksa fena patlarız

Haha aynen canım detayli da bugun doktorun ilk dediği kesin kız biliyorsunuz dimi alisveris yapabilirsiniz gönül rahatliginca dedi yanilmamistir diye düşünüyorum
Ay inşallah değişmez benimki de, çok mutlu oldum kiz oldugunu öğrenince

Umarim yanilmamişlardir ya ama biz yine de doğup da kucağimiza verilene kadar emin olamicaz galiba görümceme de 7 ay erkek demişler, sonra kiza çevirmişler

Yani tabiki dikkat etsen iyi olur, ben veriyorum nasılsa diye takmıyorum kafama hoş 70 im ama kimse inanmıyor 70 oluşuma o ayrı doğumdan sonra vereceğim artık napalım
Benm boy kısa valla duba gibi olup çıkarım hemende veremem neyse bebişler sağlıklı olsunlarda

Oha bi de adam yani o ne demek be kilo alırsan yollarımızı ayırırz falan. Buna sen mi karar veriyosun deseydin . Iyy gıcık olurum öyle tiplere resmen psikolojik şiddet

Aman bizden uzak olsun

Kızlar kızlar, bu benim ilk gebeliğim. Düğünümde dış çekim olmamıştı şubatta evlendiğim için. İçimde kaldı bu dış çekim olayı
Hamişken dış çekim yapmak istiyorum, prof makinemiz var kardeşim çekim yapacak Gel gör ki yine soğuklar geldi karnım büyümüş olsaydı bu ay çekilirdim ama henüz karnım çekimlik elbise giyimlik kadar değil içinizde çekim düşünen var mı ? Elbise durumunu hava şartları vs ne düşünüyorsunuz

Ay bu sene kar yagsa ve ona denk getirebilseniz muhtesem olur tabii usutmeden

Ay bu sene kar yagsa ve ona denk getirebilseniz muhtesem olur tabii usutmeden
Ay evet yaa düğünümden kalan kürklü şeylerimde var aama istanbulda öylesine de kar yağmıyor ki . Bi de üşütme meselesi var titremekten poz veremem heralde düğünümde hava 15 derece olmasına rağmen istemedim soğuk diye

Sabah beri karnım ağrıyor. Öyle aşırı değil hafif hafif gaz ağrısına benziyor aynı hatta bence gaz ağrısı. Tehlikeli bişey olsa daha şiddetli olması gerekir değil mi?Daha 2 gün önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı. Bide neredeyse tuvalette yatacağım sürekli çişim geliyor. Idar tahlili temiz.

Antalya’da kışın bile denize giriyorlar, öyle bir yere 2-3 günlüğüne tatile gidin hem de dış çekimi deniz kenarında halledersiniz, beyaz bir elbise ve papatyalardan taç ile ne güzel olur

Antalya’da kışın bile denize giriyorlar, öyle bir yere 2-3 günlüğüne tatile gidin hem de dış çekimi deniz kenarında halledersiniz, beyaz bir elbise ve papatyalardan taç ile ne güzel olur
canım çok güzel olurduu ama tatilden yeni döndük hemde bayağı bir gezdik mecbur el mahkum soğuk iklim hava kosullarına katlanacağız gibi duruyor

Ah sorma cnm 2 gündür iyi değilim bende ya evde tadilat var wc iptal, cok su içmiyorum sağlıksız besleniyorum karnım gergin ağrıyor, komşuya gidiyorum wc için ama tutmak zorunda kalıyorum bende korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olucam diye üstüne bide kabiz oldum

kuzenimin doktoru da aynı şekilde yapıyor hastalarına, kilo sınırı veriyor, uymuyanlara yol veriyor

ilk cocugumda şubatta doğdu
aralığın son haftası soğukta çekim yaptım, kıyafetim kalındı üşümedim.

kendim fotoğrafçıyım, yine kıyafet diktirip bu kez klip çekmeyi planlıyorum
ziraa herkesi çekmiş biri olarak çekilmezsem aayıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…