- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Haha aynen canım detayli da bugun doktorun ilk dediği kesin kız biliyorsunuz dimi alisveris yapabilirsiniz gönül rahatliginca dediHiç belli olmazmiş baksaniza bir ay kala değişen varmişevlerden irak
Benim doktor da geçen günkü muayenede pipi hala duruyor diyorHaha aynen canım detayli da bugun doktorun ilk dediği kesin kız biliyorsunuz dimi alisveris yapabilirsiniz gönül rahatliginca dediyanilmamistir diye düşünüyorum
Tabiki yeni geldi yakın arkadaşımın başına sürekli söylüyorum ama çok geç öğrendi cinsiyeti zaten gorunmuyor diye 6. Ayda doğumdan 3 hafta önce bi anda kizken erkek bu dediler her şeyi pembeydi alınmıştı son anda bi kac takım aldı arkadaş erkege göre gerçekten de erkek doğdu
Ay inşallah değişmez benimki de, çok mutlu oldum kiz oldugunu öğreninceHaha aynen canım detayli da bugun doktorun ilk dediği kesin kız biliyorsunuz dimi alisveris yapabilirsiniz gönül rahatliginca dediyanilmamistir diye düşünüyorum
Benm boy kısa valla duba gibi olup çıkarım hemende verememYani tabiki dikkat etsen iyi olur, ben veriyorum nasılsa diye takmıyorum kafamahoş 70 im ama kimse inanmıyor 70 oluşuma o ayrı doğumdan sonra vereceğim artık napalım
Oha bi de adam yaniBen de toplam 6 kilo aldim su ana kadar. İki doktora birden gidiyordum, bi tanesi kilo konusunda cok takintili, hic begenmedi bu hafta kilomu ve " ben kartlari acik oynadim en basindan, uymayacaksan malesef yollarimizi ayiririz, gelecek ay da boyle kilo alirsan sana bakmayacagim " dedi. Ayda max. 1 kilo almayi istiyo bu aylarda. Ultrasonda da cok uzun kaldik, kiz kendini gostermedigi icin, yarim saat filan ve hep kilomu igneledi.. Moralimi asiri bozdu adam.. Cok cok hareketliyim ama asiri kabizlik cekiyorum, metabolizmam yerle bir oldu, dikkat etsem de kilo aliyorum. O yuzden o bana bay bay demeden ben ona dedim, doktoru eledim
Haha o da iyiymişBenim doktor da geçen günkü muayenede pipi hala duruyor diyor
Aman bizden uzak olsunAy inşallah değişmez benimki de, çok mutlu oldum kiz oldugunu öğrenince
Umarim yanilmamişlardir ya ama biz yine de doğup da kucağimiza verilene kadar emin olamicaz galibagörümceme de 7 ay erkek demişler, sonra kiza çevirmişler
Valla oyle, sanki sigara ictim, yasakli bir sey yaptim da zarar verdim...Oha bi de adam yanio ne demek be kilo alırsan yollarımızı ayırırz falan. Buna sen mi karar veriyosun deseydin . Iyy gıcık olurum öyle tiplere resmen psikolojik şiddet
Ay bu sene kar yagsa ve ona denk getirebilseniz muhtesem olurKızlar kızlar, bu benim ilk gebeliğim. Düğünümde dış çekim olmamıştı şubatta evlendiğim için. İçimde kaldı bu dış çekim olayı
Hamişken dış çekim yapmak istiyorum, prof makinemiz var kardeşim çekim yapacakGel gör ki yine soğuklar geldi karnım büyümüş olsaydı bu ay çekilirdim ama henüz karnım çekimlik elbise giyimlik kadar değil içinizde çekim düşünen var mı ? Elbise durumunu hava şartları vs ne düşünüyorsunuz
Ay evet yaa düğünümden kalan kürklü şeylerimde varAy bu sene kar yagsa ve ona denk getirebilseniz muhtesem olurtabii usutmeden
Antalya’da kışın bile denize giriyorlar, öyle bir yere 2-3 günlüğüne tatile gidin hem de dış çekimi deniz kenarında halledersiniz, beyaz bir elbise ve papatyalardan taç ile ne güzel olurAy evet yaa düğünümden kalan kürklü şeylerimde varaama istanbulda öylesine de kar yağmıyor ki . Bi de üşütme meselesi var titremekten poz veremem heralde düğünümde hava 15 derece olmasına rağmen istemedim soğuk diye
canım çok güzel olurduuAntalya’da kışın bile denize giriyorlar, öyle bir yere 2-3 günlüğüne tatile gidin hem de dış çekimi deniz kenarında halledersiniz, beyaz bir elbise ve papatyalardan taç ile ne güzel olur
Ah sorma cnm 2 gündür iyi değilim bende ya evde tadilat var wc iptal, cok su içmiyorum sağlıksız besleniyorum karnım gergin ağrıyor, komşuya gidiyorum wc için ama tutmak zorunda kalıyorum bende korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olucam diye üstüne bide kabiz oldumSabah beri karnım ağrıyor. Öyle aşırı değil hafif hafif gaz ağrısına benziyor aynı hatta bence gaz ağrısı. Tehlikeli bişey olsa daha şiddetli olması gerekir değil mi?Daha 2 gün önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı. Bide neredeyse tuvalette yatacağım sürekli çişim geliyor. Idar tahlili temiz.
Ben de toplam 6 kilo aldim su ana kadar. İki doktora birden gidiyordum, bi tanesi kilo konusunda cok takintili, hic begenmedi bu hafta kilomu ve " ben kartlari acik oynadim en basindan, uymayacaksan malesef yollarimizi ayiririz, gelecek ay da boyle kilo alirsan sana bakmayacagim " dedi. Ayda max. 1 kilo almayi istiyo bu aylarda. Ultrasonda da cok uzun kaldik, kiz kendini gostermedigi icin, yarim saat filan ve hep kilomu igneledi.. Moralimi asiri bozdu adam.. Cok cok hareketliyim ama asiri kabizlik cekiyorum, metabolizmam yerle bir oldu, dikkat etsem de kilo aliyorum. O yuzden o bana bay bay demeden ben ona dedim, doktoru eledim
Kızlar kızlar, bu benim ilk gebeliğim. Düğünümde dış çekim olmamıştı şubatta evlendiğim için. İçimde kaldı bu dış çekim olayı
Hamişken dış çekim yapmak istiyorum, prof makinemiz var kardeşim çekim yapacakGel gör ki yine soğuklar geldi karnım büyümüş olsaydı bu ay çekilirdim ama henüz karnım çekimlik elbise giyimlik kadar değil içinizde çekim düşünen var mı ? Elbise durumunu hava şartları vs ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?