Tuttuğun için agriyordur. Bebek mesaneye baskı yaptığı için mesanenin kapasitesi azalıyormuş zaten. Aman dikkat et.Ah sorma cnm 2 gündür iyi değilim bende ya evde tadilat var wc iptal, cok su içmiyorum sağlıksız besleniyorum karnım gergin ağrıyor, komşuya gidiyorum wc için ama tutmak zorunda kalıyorum bende korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olucam diye üstüne bide kabiz oldum
Bugün son cnm cok şükür wc sıkıntımız bitiyor, artık bol bol su icicemTuttuğun için agriyordur. Bebek mesaneye baskı yaptığı için mesanenin kapasitesi azalıyormuş zaten. Aman dikkat et.
Hic dikkat etmedim buna bende bazen hareket etmedi diye özellikle oturup karnima ufak hareketler yapıyorum hareketleniyorSunu farkettim bebegim cok hareketli oldugu gunler ben cok halsiz oluyorum. Var mi benim gibi baska boyle gozlemleyen
Normal canım meyve yiyip dinlen ama her gün hareket etmemeleri cok normal o haftalardaKızlar ya 2 gündür hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi doktora gitsem mi
Yaaa süperkuzenimin doktoru da aynı şekilde yapıyor hastalarına, kilo sınırı veriyor, uymuyanlara yol veriyor
ilk cocugumda şubatta doğdu
aralığın son haftası soğukta çekim yaptım, kıyafetim kalındı üşümedim.
kendim fotoğrafçıyım, yine kıyafet diktirip bu kez klip çekmeyi planlıyorum
ziraa herkesi çekmiş biri olarak çekilmezsem aayıp olur
Pişiler krepler mi yendi yoksaBugün son cnm cok şükür wc sıkıntımız bitiyor, artık bol bol su icicembide karbonhidrati fazla kaçırdım su sıra ondan da rahatsız karnım
Şifon giyersen donarsın canım bence kadife bir elbise al. Üzerine de boyundan bağlamalı ponponlu panço alırsın…karın kısmı açık duran pançolardan çok şık dururYaaa süperşahsen ben o kadar şişmeyi beklemiycem boydan kısa olduğum için resimlerde top gibi olmak istemiyorum. XXXL giymeye gerek yok 7. Aya girmeden çekilmek istiyorum. Bir de kalın kıyafet derken kadife elbise tarzında mı diktireceksin canım ben şifon normal gebe elbisesi bakıyorum yani ne kadar kalın olabilir ki bilemedim örnek olarak atacağın bir model veya kumaş varmı
Ah fırsat bulsa da yapsa anacım keşkePişiler krepler mi yendi yoksa
Yaaa süperşahsen ben o kadar şişmeyi beklemiycem boydan kısa olduğum için resimlerde top gibi olmak istemiyorum. XXXL giymeye gerek yok 7. Aya girmeden çekilmek istiyorum. Bir de kalın kıyafet derken kadife elbise tarzında mı diktireceksin canım ben şifon normal gebe elbisesi bakıyorum yani ne kadar kalın olabilir ki bilemedim örnek olarak atacağın bir model veya kumaş varmı
Yaaa çok güzel, görünce çok hoşuma gidiyor ama ben çok üşeniyorum böyle şeylere hiç uğraşmak gelmiyo içimdenGelinlikçi arkadaşıma kalın krep kumaştan diktirmiştim, eğer dikmezsem rengi krem olduğu için aynısını değiştirip giyebilirim diye düşüyorum
6 sene önce 25 aralıkta yapmıştım çekimi
Canım bizim buralarda Fotoğrafçılarda kıyafetler var giyiniyorsun çektirip bırakıyorsun almaya gerek kalmıyor her kullanımdan sonra temizleniyor tabi bir çok seçenek oluyor. Bende nasip olursa o şekilde yapmayı düşünüyorum. Eğer kendiniz çekim yapmaktan vazgeçerseniz değerlendirebilirsiniz.Kızlar kızlar, bu benim ilk gebeliğim. Düğünümde dış çekim olmamıştı şubatta evlendiğim için. İçimde kaldı bu dış çekim olayı
Hamişken dış çekim yapmak istiyorum, prof makinemiz var kardeşim çekim yapacakGel gör ki yine soğuklar geldi karnım büyümüş olsaydı bu ay çekilirdim ama henüz karnım çekimlik elbise giyimlik kadar değil içinizde çekim düşünen var mı ? Elbise durumunu hava şartları vs ne düşünüyorsunuz
Canım iltihap olmasa bile üşütmekten de olabiliyor ayaklarını biraz sıcak tutarsan tuvalet olayın azalabilir. Ben ğşüttüğüm zaman çok tuvalete gidiyorumSabah beri karnım ağrıyor. Öyle aşırı değil hafif hafif gaz ağrısına benziyor aynı hatta bence gaz ağrısı. Tehlikeli bişey olsa daha şiddetli olması gerekir değil mi?Daha 2 gün önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı. Bide neredeyse tuvalette yatacağım sürekli çişim geliyor. Idar tahlili temiz.
Bu ben işteYaaa çok güzel, görünce çok hoşuma gidiyor ama ben çok üşeniyorum böyle şeylere hiç uğraşmak gelmiyo içimdenbebek doğunca inşallah hayırlısı
Sırf bunu bildiğim için hissetmeyen arkadaşlardan dolayı hissettiğimi yazmak istemiyorum ama sabret en geç bir haftaya çok rahat hissedersin canım zaten o haftalarda belli belirsiz oluyor hareket hissetsen bileCanim hamiş arkadaslarim,ben sizlerin hissediyorum mesajlarini okuyunca hafiften üzülüyorum, pazartesi kontrolü vardi, herşey yolunda idi çok şükür,doktora sormayi unuttum ne zaman hissederim diye,vardir zamani değil mi
Canım çok haklısın. Ayaklarımi üşüttüm sanırım o yapıyor. Bulunduğum şehire sonbahar geldi evler soğudu, daha dikkatli olmak lazım.Canım iltihap olmasa bile üşütmekten de olabiliyor ayaklarını biraz sıcak tutarsan tuvalet olayın azalabilir. Ben ğşüttüğüm zaman çok tuvalete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?