2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sunu farkettim bebegim cok hareketli oldugu gunler ben cok halsiz oluyorum. Var mi benim gibi baska boyle gozlemleyen

Tuttuğun için agriyordur. Bebek mesaneye baskı yaptığı için mesanenin kapasitesi azalıyormuş zaten. Aman dikkat et.

Tuttuğun için agriyordur. Bebek mesaneye baskı yaptığı için mesanenin kapasitesi azalıyormuş zaten. Aman dikkat et.
Bugün son cnm cok şükür wc sıkıntımız bitiyor, artık bol bol su icicembide karbonhidrati fazla kaçırdım su sıra ondan da rahatsız karnım

Sunu farkettim bebegim cok hareketli oldugu gunler ben cok halsiz oluyorum. Var mi benim gibi baska boyle gozlemleyen
Hic dikkat etmedim buna bende bazen hareket etmedi diye özellikle oturup karnima ufak hareketler yapıyorum hareketleniyor

Kızlar ya 2 gündür hiç hareket hissetmiyorum sizce normal mi doktora gitsem mi

Yaaa süper şahsen ben o kadar şişmeyi beklemiycem boydan kısa olduğum için resimlerde top gibi olmak istemiyorum. XXXL giymeye gerek yok7. Aya girmeden çekilmek istiyorum. Bir de kalın kıyafet derken kadife elbise tarzında mı diktireceksin canım ben şifon normal gebe elbisesi bakıyorum yani ne kadar kalın olabilir ki bilemedim örnek olarak atacağın bir model veya kumaş varmı

Şifon giyersen donarsın canım bence kadife bir elbise al. Üzerine de boyundan bağlamalı ponponlu panço alırsın…karın kısmı açık duran pançolardan çok şık durur

Gelinlikçi arkadaşıma kalın krep kumaştan diktirmiştim, eğer dikmezsem rengi krem olduğu için aynısını değiştirip giyebilirim diye düşüyorum

6 sene önce 25 aralıkta yapmıştım çekimi

Eklentiler

• 57E6383D-75E7-48F5-B2ED-0E8457F9378E.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 74
Yaaa çok güzel, görünce çok hoşuma gidiyor ama ben çok üşeniyorum böyle şeylere hiç uğraşmak gelmiyo içimden bebek doğunca inşallah hayırlısı

Canim hamiş arkadaslarim,ben sizlerin hissediyorum mesajlarini okuyunca hafiften üzülüyorum, pazartesi kontrolü vardi, herşey yolunda idi çok şükür,doktora sormayi unuttum ne zaman hissederim diye,vardir zamani değil mi

Canım bizim buralarda Fotoğrafçılarda kıyafetler var giyiniyorsun çektirip bırakıyorsun almaya gerek kalmıyor her kullanımdan sonra temizleniyor tabi bir çok seçenek oluyor. Bende nasip olursa o şekilde yapmayı düşünüyorum. Eğer kendiniz çekim yapmaktan vazgeçerseniz değerlendirebilirsiniz.

Canım iltihap olmasa bile üşütmekten de olabiliyor ayaklarını biraz sıcak tutarsan tuvalet olayın azalabilir. Ben ğşüttüğüm zaman çok tuvalete gidiyorum

Kızlaaarr çok mutluyum, biraz önce kızımın ilk tekmelerini hissettim çok şükür önceden seyirme gibi birşeyler oluyordu ama bu çok farklı, onlarda acaba diyordum bunda hiç şüphe etmedim direk dışardan elimle hissettim sabırla bekleyin diyenler çok haklıymış, bugün 25 Eylül ve 20+5iz not düşeyim en kısa zamanda bekleyen herkese yaşatsın rabbim

Yaaa çok güzel, görünce çok hoşuma gidiyor ama ben çok üşeniyorum böyle şeylere hiç uğraşmak gelmiyo içimden bebek doğunca inşallah hayırlısı
Bu ben işte biri benim yerime yapabilir cok tatli şeyler ama kafam almıyor boyle uğraşmayı

Sırf bunu bildiğim için hissetmeyen arkadaşlardan dolayı hissettiğimi yazmak istemiyorum ama sabret en geç bir haftaya çok rahat hissedersin canım zaten o haftalarda belli belirsiz oluyor hareket hissetsen bile

Canım iltihap olmasa bile üşütmekten de olabiliyor ayaklarını biraz sıcak tutarsan tuvalet olayın azalabilir. Ben ğşüttüğüm zaman çok tuvalete gidiyorum
Canım çok haklısın. Ayaklarımi üşüttüm sanırım o yapıyor. Bulunduğum şehire sonbahar geldi evler soğudu, daha dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…