2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa çok güzel, görünce çok hoşuma gidiyor ama ben çok üşeniyorum böyle şeylere hiç uğraşmak gelmiyo içimden bebek doğunca inşallah hayırlısı

Genel yapım üşengec ama İşim bu, yapmazsam ayıp
Mesela o kadar üşendim ki yenidoğan çekimi için bir poz alıp bıraktım

Ben tam tersi böyle şeylere üzülmek gerektiğini düşünmüyorum
Elbette güzeldir ama her anne karın yapısı her bebek aynı değil, üzüldükçe zaman geçtikçe daha canın sıkılacak
Hissetmek için 21-24 hafta arası olması gerekiyor
Hala bazı anne karın yapısı için erken

Ben ilkinde 9 ay hissetmedim bu ikinci gebelik hala ses Seda yok

Maşallah çok güzelmiş evet belki kumaş boyasıyla rengini değişebilirsin bile

Çok mantıklıymış ama ,eşim dış çekime asla para vermez evdeki makinemiz çok iyi profesyonel bir makine. Kardeşim mecbur çekimi yapacak herseyi kendimiz halledicez yani kısacası. Mecbur alıcam bir elbise

Bence sen bebeği konumlanma şekli dolayisiyla hissetmemis olabilir misin acaba belki karın duvarına yakın değilde çok daha içeridedir bebiş o sebeple hissetmiyorsundur hani kilolu isen bile bir çok kilolu hissediyor sende hissederdin kilo ile hiç ilgisi yok bence

İlk doktor şişkosun dediğinde ona takılmıştım
Kesin öyleyim diye hissetmiyorum sandım ama
O zamanlar Şubat grubunda bi arkadaş daha vardı benden 30 kilo fazlaydı onun Kİ balık gibi yüzüyordu

Bende diyorum benim karın duvarın kalın
Bebek daha içerde o yüzden sessiz sedasız takılıyorlar benimkiler

Bunda hiç takılmıyorum, bi beklentim yok ya kafam rahat

Maşallah herkes de yiyormuş canimi cektirdiniz suan ama yemicem zaten duba gibi oldum simdiden daha da kilo almamaliyim
Ben yemiyodum cnm almıyoruz eve abur cubur da abimlerde kaliyoruz, yeğenlerim yiyince bende dayanamadim yedim azcik

Kızlarrr merhaba nasılsınız Ben en son işi ilk halletmeye bayılırım bebek hediyesi araştırıyodum da da şu an en içime sinan kolonya şişesi oldu bu ara en çok makrome anahtarlıklar modaymış, kokulu tas ve sabun da populerligini koruyor (size de fikir olsun) Sizce nasıl fikrinizi sormak istedim ??

Eklentiler

• C874583B-5E2B-4276-A450-F36C793DE6EC.webp
    24 KB · Görüntüleme: 56
Çok guzel canım bayildimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…