2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Selam kizlar. Bugun kontrolum vardi. 19+5 iz. Kordon boynunun etrafina dolanmış hergun hareketlerini takip et suanlik sorun yok dedi. Bu duzelirmi. Bazen dolaba uzanmak yada isyerinde cam acmak icin uzaniyordum ondanmi oldu acaba ya.

95 kilo ile hamile kaldım, o yüzden bana biçtiği sınır 6 kilo
benim ise hedefim ilk doğumumda olduğu gibi 10 kiloyu gecmemek
bakalım nasipte ne olacak
Aslında kilo olarak fazla olan hamileler az kiloyla tamamlıyorlar bildiğim kadarıyla ama 6 kilo da çok çok azmış

Maşallah herkes de yiyormuş canimi cektirdiniz suan ama yemicem zaten duba gibi oldum simdiden daha da kilo almamaliyim
Canım ben geçen gün 1 litre sütten yaptığım koca tencere pudingi tek basıma bitirdim dolaba koydum 1günde geldim gittim yedim. Bağırsaklarım bozuldu tabii bidaha tövbe tatlı yaparsam… iyice cıvıttım ben

Selam kizlar. Bugun kontrolum vardi. 19+5 iz. Kordon boynunun etrafina dolanmış hergun hareketlerini takip et suanlik sorun yok dedi. Bu duzelirmi. Bazen dolaba uzanmak yada isyerinde cam acmak icin uzaniyordum ondanmi oldu acaba ya.
Uzanmakla ilgisi yoktur canım. Zaten plasentanın içi amniyon sıvısıyla dolu, bebek farkında olmadan kendisi dönerken boynuna dolamıştır, şu an yeri daha geniş olduğu için onu çıkarır boynundan diye düşünüyorum yakında…canı sıkılmış herhalde , yaramazlıklara şimdiden başlamış annesi

Umarim canim. 2 hafta sonra ayrıntılı ulturasonumuz var orda bakacaz tekrardan.

Ben de 1,5 kilo almışım canım
Ben de senin gibi 66 kg ile hamile kalmıştım canım, aldığım kg 1,5 kg idi, yeni yarım kg daha almışım, toplamda 2 kg oldu İlk hamileliğinde kaç kg almıştın ? ben o zaman ( 5 sene önce) 63 ile hamile kalmıştım, 78 kg ile doğuma girdim 15 kg aldım toplam, canım kızım da 3.400 gr doğmuştu

Umarim canim. 2 hafta sonra ayrıntılı ulturasonumuz var orda bakacaz tekrardan.
Allah korusun canım bebeğini , inşallah kontrolde her şey yoluna girmiş olur, mutlaka yaz bize de, yalnız her gün hareketlerini takip et demiş ya onu anlamadım nasıl takip edeceksin? Yani kendini yorma hareketlerine dikkat et mi demek istedi acaba

Yok canim. Tekmelerini hissetmeye basladim ya. Hergun takip et bebegi hareket ediyormu diye dedi. 2 hafta boyunca dikkat edeceğim. Rabbim korusun yavrularımızı.

Aman diim canim dikkat et şeker onemli artik bu haftalarda bende bir suru kunefe bilmem ne yedim artik yemiyorum sekerli olarak yedigim meyve ustune de yogurt yiyorum.yerken guzel oluyorda sonra cok rahatsiz ediyor

Kızlar ben seker olcum cihazi aldım olcmeye başladım. Yemekten iki saat sonra hatta cips yemiştim en son ondan 2 saat sonra olctum 111 cıktı tokluk sekeri sonra yemek yedim yemekten hemen sonra ölçtüm 138 cıktı 2 saat sonra tekrar olctum yemek yedikten sonra 118 cıktı sizce nasil bu konuda bilgisi olan arkadaslarim yardimci olursaniz sevinirim

Kuzucum ben hamile kalmadan 68 dim, mide bulantılarından falan 65 düştüm, şuan 66,5 çıkıyorum. 5 sene önce oğlumda 61 le hamile kaldım 79la Doğuma gittim. 18 kilo aldım, Benim oğluşumda 3,400 doğdu

Aman diim canim dikkat et şeker onemli artik bu haftalarda bende bir suru kunefe bilmem ne yedim artik yemiyorum sekerli olarak yedigim meyve ustune de yogurt yiyorum.yerken guzel oluyorda sonra cok rahatsiz ediyor
Haklısın canım , sürekli yemiyorum ama evde olunca maalesef dayaanamıyorum artık eve almıcam hiçbirşey

Kizlar bilmiyorum sizde oluyor mu benim bazen akşamları nefes darlığı sıkıntım oluyor nebulizatör alsam ise yarar mı ne dersiniz ?ve hangi markayı önerirsiniz
Doktorunuzla konuştunuz mu?
Makineyle kullanılan ilaçlar bebek için zararlı olabilir. Bu konu için internetten tavsiye almamalısınız bence.
Nefes darlığı hamileliğin ilerleyen zamanlarında olabiliyor. Belki başka bir rahatsızlığınız vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…