Aksam yemeğini kaçırırsam ve bağırsaklarım doluysa benmde oluyor. Mide ve bağırsaklardan olabilir. Gaz oldugunda nefes darlığı çok yapıyor banaKizlar bilmiyorum sizde oluyor mu benim bazen akşamları nefes darlığı sıkıntım oluyor nebulizatör alsam ise yarar mı ne dersiniz ?ve hangi markayı önerirsiniz
Canım çok yüksek görünmüyor bence, tabi mutlaka doktor yorumlamalı, yalnız yemekten iki saat sonra tokluk bakıyoruz ya işte o yemek bittikten iki saat sonra olmıycak, yemeğin ilk lokmasını ağzına attığın andan itibaren yani başladığın andan itibaren iki saat sonra olacak. Doktor bunu özellikle tembih etmişti bana, aklında olsunKızlar ben seker olcum cihazi aldım olcmeye başladım. Yemekten iki saat sonra hatta cips yemiştim en son ondan 2 saat sonra olctum 111 cıktı tokluk sekeri sonra yemek yedim yemekten hemen sonra ölçtüm 138 cıktı 2 saat sonra tekrar olctum yemek yedikten sonra 118 cıktı sizce nasil bu konuda bilgisi olan arkadaslarim yardimci olursaniz sevinirim
İlk önce 1 saat içinde ölçmek lazım canım bide ac ölçmek lazım diye biliyorum 2 saat sonraki aşama 2 saatlik değeri bilmiyorum inanki tokluk ya 140 ya 120 bende sormadım açıkçası bu hafta düzenli ölçüm yapacagim moralim bozulmasın diye bana söyle dedi doktor oturdun yemeğe ağzına lokma almadan ölç yaz kenara ağzına bi lokma attığın saate bak ondan tam 1 saat sonra tekrar ölç dedi bende sinir ne diye sormadım açlık 90 onu kesin biliyorum amaKızlar ben seker olcum cihazi aldım olcmeye başladım. Yemekten iki saat sonra hatta cips yemiştim en son ondan 2 saat sonra olctum 111 cıktı tokluk sekeri sonra yemek yedim yemekten hemen sonra ölçtüm 138 cıktı 2 saat sonra tekrar olctum yemek yedikten sonra 118 cıktı sizce nasil bu konuda bilgisi olan arkadaslarim yardimci olursaniz sevinirim
Hasta galiba arkadaş Bayadır hastanede falan yatmisti o yüzden vermiştir sanırım canım ama ben 2 haftada 2 kilo verdim diyetle sağlıklı şeyler yediğin sürece verebilirsin dedi diyetisyenim olumsuz bisey söylemedi ama tabi benim durumum farklıKuzucum 20. haftadan sonra zayıflamak ne kadar sağlıklı veya normal bunu doktorunla konuştun mu? Çünkü artık almamız gerekiyor. Bebek her şeyini senden karşılıyor, senin depolarını bitiriyor.
Ay bak şimdi, hayal et.Kızlar kızlar, bu benim ilk gebeliğim. Düğünümde dış çekim olmamıştı şubatta evlendiğim için. İçimde kaldı bu dış çekim olayı
Hamişken dış çekim yapmak istiyorum, prof makinemiz var kardeşim çekim yapacakGel gör ki yine soğuklar geldi karnım büyümüş olsaydı bu ay çekilirdim ama henüz karnım çekimlik elbise giyimlik kadar değil içinizde çekim düşünen var mı ? Elbise durumunu hava şartları vs ne düşünüyorsunuz
Kokulu taş ve sabun artık düşünmem kızımda 250 adet yaptırmıştım kokuları hemen uçup gidiyor anlamsız kalıyor. Henüz bakmadım kışlık astronot aldım sadece başka birşey almadım ama muhtemelen oda kokusu şeklinde yaptırabilirim. Bakalım daha zaman var karar verince konuşuruzKızlarrr merhaba nasılsınızBen en son işi ilk halletmeye bayılırım bebek hediyesi araştırıyodum da da şu an en içime sinan kolonya şişesi oldu bu ara en çok makrome anahtarlıklar modaymış, kokulu tas ve sabun da populerligini koruyor (size de fikir olsun) Sizce nasıl fikrinizi sormak istedim ??
Aynen canim alınca yeniyor maalesefHaklısın canım , sürekli yemiyorum ama evde olunca maalesef dayaanamıyorum artık eve almıcam hiçbirşey
Sınırda gibi sanki netten baktim da aclik 70 ile 99 arasi yemekten bir saat sonra max 140 yedikten iki saat sonra max 120 olmasi gerekiyormus.zannimca sınırdayım hep dikkat etmem lazımCanım çok yüksek görünmüyor bence, tabi mutlaka doktor yorumlamalı, yalnız yemekten iki saat sonra tokluk bakıyoruz ya işte o yemek bittikten iki saat sonra olmıycak, yemeğin ilk lokmasını ağzına attığın andan itibaren yani başladığın andan itibaren iki saat sonra olacak. Doktor bunu özellikle tembih etmişti bana, aklında olsun
Anladim canim az once arkadasa yazdigim gibi yaziyor internette bir de doktora sorucamİlk önce 1 saat içinde ölçmek lazım canım bide ac ölçmek lazım diye biliyorum 2 saat sonraki aşama 2 saatlik değeri bilmiyorum inanki tokluk ya 140 ya 120 bende sormadım açıkçası bu hafta düzenli ölçüm yapacagim moralim bozulmasın diye bana söyle dedi doktor oturdun yemeğe ağzına lokma almadan ölç yaz kenara ağzına bi lokma attığın saate bak ondan tam 1 saat sonra tekrar ölç dedi bende sinir ne diye sormadım açlık 90 onu kesin biliyorum ama
Öyle anlattın ki heveslendim yemin ederimAy bak şimdi, hayal et.
Kış gelmiş sen karlı bir tepede eşinle yağan karın altında büyümüş karnınla poz veriyorsun. İçinde taba renk triko uzun elbise, üzerinde krem renk uzun kaban. Başında tüylü krem küçük şapkalardan. Eşinde taba renk giyinmiş. Bembeyaz karın içinde öyle asil durursunuz ki. Arada şapkayı çıkarıp küçük zarif bir toka takarsın. Saçlar bukle bukle yapılmış üzerlerine karlar düşmüşaksesuar olarak sürekli şapka eldiven çizme vs gibi değişiklikler yapabileceğin için bence bu havalardansa kara kışta çekim yapmayı tercih etmelisin çünkü karlı havada yapılan her çekim çok asil durur
Kız Bursa size yakın, Uludağ’a gidersin en kötüÖyle anlattın ki heveslendim yemin ederimya çoook güzel olurdu ama keske istanbula kar yağsa. O kadar bekledikten sonra birde yağmazsa çünkü hiçbir zaman istanbulda öylesine kar yağmıyor. Hep eriyor çamur oluyor. Bilsem ki yağacak şöyle 3 gün dolu dolu beklerim vallahi
Canım inşallah çıkar boynundan fazla hareketli olması ya da kordon boyunun uzun olmasından kaynaklı olabilir endişelenme inşallah düzelir de sen de rahat bir nefes alırsın çok fazla hareket ediyorlarSelam kizlar. Bugun kontrolum vardi. 19+5 iz. Kordon boynunun etrafina dolanmış hergun hareketlerini takip et suanlik sorun yok dedi. Bu duzelirmi. Bazen dolaba uzanmak yada isyerinde cam acmak icin uzaniyordum ondanmi oldu acaba ya.
Uludağı ben de düşündüm canım eşimi kandırabilirsem öyle yapayım çok mantıklı. Elbise şart değil dediğin kıyafetlerle de çok hoş olurKız Bursa size yakın, Uludağ’a gidersin en kötübence kırmızı bir şeyler giy, 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun, karda da hoş olur, iç karartan renkler giyme bence…ya da karla uyumlu ol, sen de beyazlar içinde ol, bu beyaz tunik kazak olur, altına beyaz dize kadar çizme olur
Canım hangi astronot tulumu aldın paylaşabilir misin? Ben de doktora aşıya falan götürürken giydirmek için istiyor ama baya pahalılar, çok giyemiycek acaba gereksiz mi diyorum ama çok da hoşuma gidiyor. Bundan alıcam sanırım, 350tl civarıKokulu taş ve sabun artık düşünmem kızımda 250 adet yaptırmıştım kokuları hemen uçup gidiyor anlamsız kalıyor. Henüz bakmadım kışlık astronot aldım sadece başka birşey almadım ama muhtemelen oda kokusu şeklinde yaptırabilirim. Bakalım daha zaman var karar verince konuşuruz
Aslında onu ben de düşündüm canım ama ana kucağında kemer takmak sıkıntı olmaz mı o tulumla, o yüzden bacaklı patikli falan olsun istedim ama, dediğin gibi çok az giyebilecek bilemedimBen bu markanın transformer tulumunu aldım, daha uygun fiyatı. Battaniye de oluyor. 6-18 ay aldım ki iki sene falan kullanalım. Astronotu 1 ay giyebilecek en fazla, sonra hava ısınıyor.
Evet kemer takılmaz, üstüne battaniye gibi örteriz. Bir de büyükler falan ziyarete geldiğinde kucağına almak isteyecek, tulum haline getirip öyle veririz, rahat tutarlar diye düşündümAslında onu ben de düşündüm canım ama ana kucağında kemer takmak sıkıntı olmaz mı o tulumla, o yüzden bacaklı patikli falan olsun istedim ama, dediğin gibi çok az giyebilecek bilemedim
Bebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.Kuzucum 20. haftadan sonra zayıflamak ne kadar sağlıklı veya normal bunu doktorunla konuştun mu? Çünkü artık almamız gerekiyor. Bebek her şeyini senden karşılıyor, senin depolarını bitiriyor.
İnşaallah canim teşekkür ederimCanım inşallah çıkar boynundan fazla hareketli olması ya da kordon boyunun uzun olmasından kaynaklı olabilir endişelenme inşallah düzelir de sen de rahat bir nefes alırsın çok fazla hareket ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?