Nasil oldun canım hastalığın geçti mi biraz iyimisinBebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.
Cnm bende oglumda hep zayifladim ama oglum hep kg aldi onun icin sıkıntı yapma insallahBebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.
İştahın cok mu az peki cnm ondan mi zayifliyosunBebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.
Çok güzel ama birkaç ay yatması için biraz fazla masraf gibi geliyo bana, onun yerine yatağının yanına sığıyorsa anne yanı gibi yanı asansörlü normal beşik ya da yine anne yanı Park yataklar var onlardan alsan daha uzun süre kullanışlı olur aslında, ama bütçeni zorlamıyorsa bişey diyemem tabi, ilk annelikte insan her şeye heves ediyo ben de öyleyimEki Görüntüle 2922549 Kizlar anne hani beşiğe karar verdim.
Baby plus en uygun marka
Joie
Chicco gibi fiyatlari artan markalar var. 4-5 ayda yatsa ilk etapta küçük bir anne yani besigim olsun istiyorum ilkkez anne olacagim icin ona ulasmasi kolay olsun istyorum tecrübesiz olacagim. Sizlerin kullandığı tavsiye ettiginiz marka varmidir acaba. Örnek bir resim ekleyeyim ben
Bende de park yatak olucak ama asansörlü değil bana da mantıklı geliyo bunlar ama birkaç ay yatıcaksa da çok fazlalık bir yandan.Eki Görüntüle 2922549 Kizlar anne hani beşiğe karar verdim.
Baby plus en uygun marka
Joie
Chicco gibi fiyatlari artan markalar var. 4-5 ayda yatsa ilk etapta küçük bir anne yani besigim olsun istiyorum ilkkez anne olacagim icin ona ulasmasi kolay olsun istyorum tecrübesiz olacagim. Sizlerin kullandığı tavsiye ettiginiz marka varmidir acaba. Örnek bir resim ekleyeyim ben
Kasılma kısa süreli olur geçer. Karnin bi anda çok sertleşir bebek bi yerde toplanır sonra düzelir. Devamlı öyle kalmaz yani. Bide bunun sıklığı önemli günde bikaç kez normal ama daha fazlaysa doktora sormak lazım.Bende de park yatak olucak ama asansörlü değil bana da mantıklı geliyo bunlar ama birkaç ay yatıcaksa da çok fazlalık bir yandan.
Bir de kızlar bebek çoğu zaman sağ tarafta , göbeğimin dağ tarafı öyle bir şişiyor ki bazen yırtıp çıkıcak sanki orayı. Bu normal mi sizce bazıları internette kasılma vs demiş çok anlayamadım
Canim toparlanamadin mi ki hala zayiflaman tuhaf aslında alman gereken donemdesin şuan yavaş yavas, inşallah tez vakitte normale dönersin sıkma sende canını benimde hala açık bi istahim yok ama elimden geldiği kadar yemeye çalışıyorum iştahım hep böyle kalacak gibi sanki benimde ama bunada şükür napalimBebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.
maşallah. her annenin hayaliBebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.
Yani her gün olmuyo ama bugün mesela oldu ve 15-20 dk orda kaldı sonra düzeldi karnım. Şimdi kasığımda şişlik var ve hareket ediyor galiba pıt pıt vuruyor çamaşırımın hemen üstünde hissediyorumKasılma kısa süreli olur geçer. Karnin bi anda çok sertleşir bebek bi yerde toplanır sonra düzelir. Devamlı öyle kalmaz yani. Bide bunun sıklığı önemli günde bikaç kez normal ama daha fazlaysa doktora sormak lazım.
Yok 15-20 dakika sürmez kasılma 2-3 dk sürer oda maksimum.Yani her gün olmuyo ama bugün mesela oldu ve 15-20 dk orda kaldı sonra düzeldi karnım. Şimdi kasığımda şişlik var ve hareket ediyor galiba pıt pıt vuruyor çamaşırımın hemen üstünde hissediyorum
Bu canım, mayoralin. Daha uygun fiyatlılarıda var tabiki. Ben sonrasında satıyorum sorun olmuyor diye bunu tercih ettim.Canım hangi astronot tulumu aldın paylaşabilir misin? Ben de doktora aşıya falan götürürken giydirmek için istiyor ama baya pahalılar, çok giyemiycek acaba gereksiz mi diyorum ama çok da hoşuma gidiyor. Bundan alıcam sanırım, 350tl civarıiçi de peluş
Kına gecesi yapmıyoruz kırmızı giymeUludağı ben de düşündüm canım eşimi kandırabilirsem öyle yapayım çok mantıklı. Elbise şart değil dediğin kıyafetlerle de çok hoş olurbakalım insallah ayarlamaya çalışırım ya ne güzel olurdu
Gebelikte beyaz tercihim hepKına gecesi yapmıyoruz kırmızı giymeBen sakin huzurlu ve asil renkleri seviyorum renk tercihin tamamen sana kalmış canım bizimkiler sadece yorum birde önemli olan senin teninin hangi rengi taşıdığı. Ben soft renkler içinde fotoğraflarda daha güzel çıkıyorum mesela hepsini göz önüne alıp en doğru kararı verirsin umarım
Yani kırmızıdan kastın bordo ise çok güzel olur, bordo kabanda çok güzel durur ama önemli olan nasıl kombinlediğin kimisi kıyafeti vezir ederken kimisi rezil ediyor canım giysileriGebelikte beyaz tercihim heptemiz saflığı ifade ediyor. Mavi veya pembe asla giyinmem çoğusu öyle yapıyor eğer kar çekimi olursa kırmızı bereyi tercih ederim ama o da çok zor gibi. Bugun soğukta karnım aşırı kasıldı. Vajinal bölgeme ağrı girdi. Anaam kışın napcam ben dedim
Ben Medicana’ya gidiyorum, radyoloji bakacakmış 500 tl fiyatıda. Salı günü saat 10.40 da gireceğim kısmetse içiniz rahat etmiyorsa gidin dilerseniz hemen hemen heryerde 500-800 arası fiyatları sanırım.Hanımlar merhabalar. Detaylı ultrasonlarınızı perinatolog mu yaptı yoksa radyolog mu ? Benim doktorum ben zaten bakıyorum gerek yok detaylıya ama benim içim rahat etmedi. Peritanaloglar da 600 TL istiyorlar. Radyoloji de mi yaptırsam kafam karıştı.
Öylemi benim bilgim yoktu. Hastalıktan olabilir dediğin gibi. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde Doğum yapıp evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırızHasta galiba arkadaş Bayadır hastanede falan yatmisti o yüzden vermiştir sanırım canım ama ben 2 haftada 2 kilo verdim diyetle sağlıklı şeyler yediğin sürece verebilirsin dedi diyetisyenim olumsuz bisey söylemedi ama tabi benim durumum farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?