2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım şilede aklımda olsun haklısın valla güzel anılar için biraz zorluk çekmek gerekecek Atatürk arboretemu var İstanbul’da çok güzel orman doğa manzarası göl vs var ben ekimin sonlarına doğru sonbahar temalı düşünüyorum. Kar riskini göze alamıcam galiba bakalım insallah istediğim gibi gider hersey

Sevindim ozaman canım ikinizde de sorun yoksa süper

Benimki perinatologtu canım, özel muayenehanede bakıldı, yaklaşık 1 saat sürdü, çok ilgili bir doktordu, 5 sene önce kızımda da ona gitmiştim. Ücreti 750 tl idi. Özel sağlık sigortam var, o yüzden ücreti biz ödemedik, sigorta ödedi. Bence gitmelisin işin uzmanı bir perinatoloğa. Çünkü kalp kapakçığından tut da bebeğin cinsel organlarındaki oluşumlara kadar, her yerine detaylı bakılıyor, önemli

Canım bence kolonya çok şık bir hediye ben nişanımda kolonya kınada kokulu sabun yaptırmıştım açıkçası ben de kararsızım ne yapsam konusunda. Aynen Şu sıra magnet şeklinde gazoz kapağı açacağı da çok yapılıyor.

Benim bu konuda en çok hoşuma giden hediyelik skulent oldu kızlar çok hoşuma gitti galiba dağıtmam bunda emin değilim ama dagitirssm skulent çok sık duruyor saksida yapabilirsiniz sayı az ise ilkinde de kavanoz içinde süslü mumluk dağıtmistim hoştu güzeldi ama böyle şeyleri ben evimde sus eşyası olarak kullanmam isimlikler yüzünden o yüzden çok işe yarar gelmemişti

İnşallah canım herşey gönlünce olsun umarım içine sine sine güzel bir çekim yapabilirsiniz

Canım kavanoz içimde süslü mumluğun nasıl bir şeydi fotosu var mı merak ettim

Ben kızıma 1 yaş doğum gününde bunları yaptırıp dağıtmıştım, üzerine de inci saflığı ile büyü Kumsal Azra yazdırmıştım. Çok beğenildi herkes nereden aldığımı sordu, doğum günü konseptini yapan organizasyoncuda dahil. Doğumda çok kalabalık olduğu için kokulu taştan magnet yaptırmıştım 250 adet olunca o makul gelmişti fikir olsun diye atıyorum sana, ben şimdikine oda kokusu yaptıracağım muhtemelen aklımda o var daha az sayıda tabiki pandemiden yararlanacağım

Eklentiler

• 938FE9CE-1E95-4617-8F3C-4613A400FEF2.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 68
Netten görsel buldum canım buna benziyordu bağlama detayı falan daha farklıydı ama mantığı böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20210927-004001_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 63
Herkese merhaba
Bende oglumun dogumunda pleksiden dolap süsü yaptirmistim bide kokulu tas yakin cevreme vermistim.
1 yaş gününde yeşeren kalem yaptirmistim herkes cok.begenmisti.
Simdi de dolap magneti yaptiririm sanirim sadece yakin cevreye vermelik.

kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir mobilyacı abimiz vardı buna benzer ölçülerde sorduk 2000 TL istedi

Bence sigar canim. Cunku bende kendi şifonyerimi komple boşaltıp bebek icin duzenleyecim. Bende kirada oturuyorum oda yapmayi Kesinlikle düşünmüyorum. 1 yasina gelene kdr ev durumumuz degisirse daha guzel imkanlar saglayabiliriz hic olmazsa.

Bence sığar canım.Bende kzım için kendi yatak odamdaki 3 çekmeceli şifonyeri kullanmıştım ilk etapta 3 yaşında falan oda yaptım.Birde park yatak almıştım.Fazla bezler ıvır zıvırı altına depoluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…