Evet canım şilede aklımda olsunYani kırmızıdan kastın bordo ise çok güzel olur, bordo kabanda çok güzel durur ama önemli olan nasıl kombinlediğin kimisi kıyafeti vezir ederken kimisi rezil ediyor canım giysilerisen istanbulda oturuyorsun demi şilede çekim yapmaya eşin evet derse şilede çok güzel kar da olmasa deniz kenarında olur bunlar heyecanlı şeyler tabiki kasılmalar sızlamalar üşümezler olacak ama her güzel şeyin bir bedeli var
Sevindim ozaman canım ikinizde de sorun yoksa süperBebegin gelisimi ve kilosu normal ben zayifliyorum ama bebek normal olmasi gereken gramda cok sukur. Doktor oyle soyledi. Bebegi buyutuyosun kendin zayifliyosun afferin devam et diyo. Halbuki istemli yaptigim birsey degil. Oglanlarda ben kilo aldim onlar zayifti bunda tam tersi oldu.
Benimki perinatologtu canım, özel muayenehanede bakıldı, yaklaşık 1 saat sürdü, çok ilgili bir doktordu, 5 sene önce kızımda da ona gitmiştim. Ücreti 750 tl idi. Özel sağlık sigortam var, o yüzden ücreti biz ödemedik, sigorta ödedi. Bence gitmelisin işin uzmanı bir perinatoloğa. Çünkü kalp kapakçığından tut da bebeğin cinsel organlarındaki oluşumlara kadar, her yerine detaylı bakılıyor, önemliHanımlar merhabalar. Detaylı ultrasonlarınızı perinatolog mu yaptı yoksa radyolog mu ? Benim doktorum ben zaten bakıyorum gerek yok detaylıya ama benim içim rahat etmedi. Peritanaloglar da 600 TL istiyorlar. Radyoloji de mi yaptırsam kafam karıştı.
Canım bence kolonya çok şık bir hediye ben nişanımda kolonya kınada kokulu sabun yaptırmıştım açıkçası ben de kararsızım ne yapsam konusunda. Aynen Şu sıra magnet şeklinde gazoz kapağı açacağı da çok yapılıyor.Kızlarrr merhaba nasılsınızBen en son işi ilk halletmeye bayılırım bebek hediyesi araştırıyodum da da şu an en içime sinan kolonya şişesi oldu bu ara en çok makrome anahtarlıklar modaymış, kokulu tas ve sabun da populerligini koruyor (size de fikir olsun) Sizce nasıl fikrinizi sormak istedim ??
Benim bu konuda en çok hoşuma giden hediyelik skulent oldu kızlar çok hoşuma gitti galiba dağıtmam bunda emin değilim ama dagitirssm skulent çok sık duruyor saksida yapabilirsiniz sayı az ise ilkinde de kavanoz içinde süslü mumluk dağıtmistim hoştu güzeldi ama böyle şeyleri ben evimde sus eşyası olarak kullanmam isimlikler yüzünden o yüzden çok işe yarar gelmemiştiCanım bence kolonya çok şık bir hediye ben nişanımda kolonya kınada kokulu sabun yaptırmıştım açıkçası ben de kararsızım ne yapsam konusunda. Aynen Şu sıra magnet şeklinde gazoz kapağı açacağı da çok yapılıyor.
İnşallah canım herşey gönlünce olsun umarım içine sine sine güzel bir çekim yapabilirsinizEvet canım şilede aklımda olsunhaklısın valla güzel anılar için biraz zorluk çekmek gerekecek Atatürk arboretemu var İstanbul’da çok güzel orman doğa manzarası göl vs var ben ekimin sonlarına doğru sonbahar temalı düşünüyorum. Kar riskini göze alamıcam galiba bakalım insallah istediğim gibi gider hersey
Canım kavanoz içimde süslü mumluğun nasıl bir şeydi fotosu var mı merak ettimBenim bu konuda en çok hoşuma giden hediyelik skulent oldu kızlar çok hoşuma gitti galiba dağıtmam bunda emin değilim ama dagitirssm skulent çok sık duruyor saksida yapabilirsiniz sayı az ise ilkinde de kavanoz içinde süslü mumluk dağıtmistim hoştu güzeldi ama böyle şeyleri ben evimde sus eşyası olarak kullanmam isimlikler yüzünden o yüzden çok işe yarar gelmemişti
Ben kızıma 1 yaş doğum gününde bunları yaptırıp dağıtmıştım, üzerine de inci saflığı ile büyü Kumsal Azra yazdırmıştım. Çok beğenildi herkes nereden aldığımı sordu, doğum günü konseptini yapan organizasyoncuda dahil. Doğumda çok kalabalık olduğu için kokulu taştan magnet yaptırmıştım 250 adet olunca o makul gelmiştiCanım kavanoz içimde süslü mumluğun nasıl bir şeydi fotosu var mı merak ettim
Bulabilirsem atayım canım şu anda yok eski fotolara bakmam lazimmCanım kavanoz içimde süslü mumluğun nasıl bir şeydi fotosu var mı merak ettim
Netten görsel buldum canım buna benziyordu bağlama detayı falan daha farklıydı ama mantığı böyleydiCanım kavanoz içimde süslü mumluğun nasıl bir şeydi fotosu var mı merak ettim
AA bu çok mantıklı benim çevremde kahveyi çok sever bende böyle bir şey düşüneyim nasipseEki Görüntüle 2922783
Ben de boyle kahve çikolata hediyelerini seviyorum
canım güzel haberler ile gel inşAllahGünaydın kizlar bugun detayli utrason var insllah güzel sonuclarla cikarim 9.30 randevu bekliyorum bakalim dualariniza talibim
Bence sigar canim. Cunku bende kendi şifonyerimi komple boşaltıp bebek icin duzenleyecim. Bende kirada oturuyorum oda yapmayi Kesinlikle düşünmüyorum. 1 yasina gelene kdr ev durumumuz degisirse daha guzel imkanlar saglayabiliriz hic olmazsa.Eki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir mobilyacı abimiz vardı buna benzer ölçülerde sorduk 2000 TL istedi
Hadi inşallah güzel sonuçlarla gelGünaydın kizlar bugun detayli utrason var insllah güzel sonuclarla cikarim 9.30 randevu bekliyorum bakalim dualariniza talibim
Bence sığar canım.Bende kzım için kendi yatak odamdaki 3 çekmeceli şifonyeri kullanmıştım ilk etapta 3 yaşında falan oda yaptım.Birde park yatak almıştım.Fazla bezler ıvır zıvırı altına depoluyordum.Eki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir mobilyacı abimiz vardı buna benzer ölçülerde sorduk 2000 TL istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?