- 24 Ağustos 2016
- 3.775
- 6.316
- 158
Bence çok iyi fikir canım…Eki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir mobilyacı abimiz vardı buna benzer ölçülerde sorduk 2000 TL istedi
Sığar bence canım, ilk etapta zıbın, tulum, bez üçlüsünden başka bişey işe yaramıyor çünkü, battaniyesi vs. Onları da kendi eşyalarının yanına koyarsın, inşallah rahat edersinEki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Sığar canim benim oglanda 4 yas oldu hala sifonyere sığıyor esyalari düzenleyici gilan kullaniyorum.Eki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Iyi dusunmussun cnm 2 yasa kadar odasini sadece oyun icin kullanmıştık biz uyku kiYafrt degisme hep bizim odada idi.Bence sigar canim. Cunku bende kendi şifonyerimi komple boşaltıp bebek icin duzenleyecim. Bende kirada oturuyorum oda yapmayi Kesinlikle düşünmüyorum. 1 yasina gelene kdr ev durumumuz degisirse daha guzel imkanlar saglayabiliriz hic olmazsa.
Eki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
bunu çok beğendim.Modeli çok hoş.yeterli olur ilk 1-2 yaş için ama pahalı, tabi ölçüleri nedir bilmiyorum
bende koçtaştan bakmıştım kararsız kaldım
White Country Åifonyer
Åifonyerler kategorisindeki White Country Åifonyer ürüne göz atın | KoçtaÅwww.koctas.com.tr
Peritanaloga gideceğim cuma günü randevum var. 650 lira ücreti, özel muayenesi var. Bulundugum şehirdeki çoğu doktorun hocası kendisi. Çok güveniyorum oğlumda da ona gitmiştim. Ne dediyse hepsi çıktı gerçekten. İnşallah hepimiz güzelce atlatir,sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimiz.Hanımlar merhabalar. Detaylı ultrasonlarınızı perinatolog mu yaptı yoksa radyolog mu ? Benim doktorum ben zaten bakıyorum gerek yok detaylıya ama benim içim rahat etmedi. Peritanaloglar da 600 TL istiyorlar. Radyoloji de mi yaptırsam kafam karıştı.
Doktor erir dediyse erir canım sıka canını.Kizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
kizlar dualarınızı unutmayin bebeğim için
canım genelde yokoluyır onlar. hele ki doktorun da öyle dediyse endişelenme. diğer herşey normal ne güzel. maşallah kuzuyaKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
bana da doktor yan duruyo demişti on gun önce. ama hep genitale dopru vuruyo ayakları aşagı soktu kesin.Kızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.
Canım gözün aydın diyeyim önce. Böbrekte beyinde boyke şeyler görünüyor çoğu bebekte, doğuma kadar geçiyor hiç merak etme. Kalpte delik oluyor mesela kapanıyor. Hiç hiç sorun etme zaten sık sık bakar doktorun kontrollerde. Üzme kendini.Kizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Insallah canim benimDoktor erir dediyse erir canım sıka canını.
Evet cnm.doktorda dedi ensilenme dedi insllah kontrole gittigimde güzel haberi alirimcanım genelde yokoluyır onlar. hele ki doktorun da öyle dediyse endişelenme. diğer herşey normal ne güzel. maşallah kuzuya
Allah razi olsun cnmCanım gözün aydın diyeyim önce. Böbrekte beyinde boyke şeyler görünüyor çoğu bebekte, doğuma kadar geçiyor hiç merak etme. Kalpte delik oluyor mesela kapanıyor. Hiç hiç sorun etme zaten sık sık bakar doktorun kontrollerde. Üzme kendini.
Canım öncelikle gözün aydın her şeyi iyiymiş bebişinin, canını sıkma demek kolay da hangimize deseler biz de takardık şüphesiz, ama doktor erir dediğine göre içini ferah tut kuzum, yoksa sana söylerdi şöyle bi sorun var şöyle şöyle olur bişey derdi, o yüzden sen rahat olmaya çalış ki bebiş de üzülmesin annesi, Allah'ın izniyle kontrolünde her şey yoluna girmiş olur, dualarım sizinleKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Ya normali var mı bilmiyorum ama benim de tam tersi çok yukarda gibi geliyor tekmeler göbek deliği hizasının daha üstünde, bana da çok yukarda geldi normal mi hiç bilmiyorum ki ben de sizlere soracaktımKızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.
Benimde göbek deliği yada bi tık üzerinde hareket ediyor. Ayakları oradaymış . Gayet normal artık rahmimiz çok büyüdü.Ya normali var mı bilmiyorum ama benim de tam tersi çok yukarda gibi geliyor tekmeler göbek deliği hizasının daha üstünde, bana da çok yukarda geldi normal mi hiç bilmiyorum ki ben de sizlere soracaktım
Canım çok büyük rahatlık aslında ama mesela benim oğlum çok hareketliydi hemen ayağa kalktı 4 ay zor yatırdım tutunup aşağı devrilecek diye ödüm kopuyordu hemen park beşiğe geçtik o yüzden kimi bebek 7 8 aya kadar yatıyor bebeğe göre değişiyor bu durumEki Görüntüle 2922549 Kizlar anne hani beşiğe karar verdim.
Baby plus en uygun marka
Joie
Chicco gibi fiyatlari artan markalar var. 4-5 ayda yatsa ilk etapta küçük bir anne yani besigim olsun istiyorum ilkkez anne olacagim icin ona ulasmasi kolay olsun istyorum tecrübesiz olacagim. Sizlerin kullandığı tavsiye ettiginiz marka varmidir acaba. Örnek bir resim ekleyeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?