2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bence çok iyi fikir canım…

Sığar bence canım, ilk etapta zıbın, tulum, bez üçlüsünden başka bişey işe yaramıyor çünkü, battaniyesi vs. Onları da kendi eşyalarının yanına koyarsın, inşallah rahat edersin Rabbim en kısa sürede gönlümüze göre bizlere de ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Sığar canim benim oglanda 4 yas oldu hala sifonyere sığıyor esyalari düzenleyici gilan kullaniyorum.

Iyi dusunmussun cnm 2 yasa kadar odasini sadece oyun icin kullanmıştık biz uyku kiYafrt degisme hep bizim odada idi.

Merhaba kızlar inşallah herkes iyidir bir süre yine bakmamışım buraya

Benim de detaylı ultrason 15 Ekim'de. Radyoloji bakacak. Devlet olunca herhalde göremeyebilirim diye kendimi hazırlıyorum.
Geçen gün gittiğim doktoru o kadar sevmedim ki. Ne fotoğraf verdi, ne bebeği gösterdi. Sorduğum soruya bile cevap vermedi. Poposundan dolayı cinsiyet göremedim dedi o kadar üzgün çıktım ki Ordan. Bari bana gösterseydin çocuğumu.
Çok şükür sonra özele gitmisken eşim burda da baktıralım dedi de öyle öğrendik kız olacağını. Urolojiyede gittim böbrek taşı oluşturmaya müsait bir şeyler var dedi.

Bu arada idrar enfeksiyonum geçmiş çok şükür
Doktor ictigin su gayet yeterli geliyor nasıl iciyorsan aynen devam et dedi.
İdrar rengi sarı olursa daha fazla icmen gerektiğini anlarsın dedi.
Böbrek için de sırt üstü yatmaman lazım dedi.
Gece uyuyunca sırt üstü yatarsam eşim çeviriyor. Sanırım ben en çok sırt üstü yatmayi özleyeceğim. Şimdiden zor geliyor çünkü.

Kilo konusu da konuşulmuş ben de bulantılardan verdiğim 4 kiloyu geri aldım şuan başlangıç kilolarinda dolanıyorum. Bakalım kaç bitecek.

yeterli olur ilk 1-2 yaş için ama pahalı, tabi ölçüleri nedir bilmiyorum
bende koçtaştan bakmıştım kararsız kaldım

Peritanaloga gideceğim cuma günü randevum var. 650 lira ücreti, özel muayenesi var. Bulundugum şehirdeki çoğu doktorun hocası kendisi. Çok güveniyorum oğlumda da ona gitmiştim. Ne dediyse hepsi çıktı gerçekten. İnşallah hepimiz güzelce atlatir,sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimiz.

Kizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldim inşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
kizlar dualarınızı unutmayin bebeğim için

Kızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.

Doktor erir dediyse erir canım sıka canını.

canım genelde yokoluyır onlar. hele ki doktorun da öyle dediyse endişelenme. diğer herşey normal ne güzel. maşallah kuzuya

bana da doktor yan duruyo demişti on gun önce. ama hep genitale dopru vuruyo ayakları aşagı soktu kesin.

Canım gözün aydın diyeyim önce. Böbrekte beyinde boyke şeyler görünüyor çoğu bebekte, doğuma kadar geçiyor hiç merak etme. Kalpte delik oluyor mesela kapanıyor. Hiç hiç sorun etme zaten sık sık bakar doktorun kontrollerde. Üzme kendini.

canım genelde yokoluyır onlar. hele ki doktorun da öyle dediyse endişelenme. diğer herşey normal ne güzel. maşallah kuzuya
Evet cnm.doktorda dedi ensilenme dedi insllah kontrole gittigimde güzel haberi alirim
Allah razi olsun cnm
Doktor genelikle kalitsal hastalik yada down sendromunda gorulur dedi ama senin kintek bir bulgu şükür herseyi cok güzel dedi içimi rahatlatti insallah Allahin iziniyle kontrolde sağlıklı haberinide alirim içimi rahatlar

Canım öncelikle gözün aydın her şeyi iyiymiş bebişinin, canını sıkma demek kolay da hangimize deseler biz de takardık şüphesiz, ama doktor erir dediğine göre içini ferah tut kuzum, yoksa sana söylerdi şöyle bi sorun var şöyle şöyle olur bişey derdi, o yüzden sen rahat olmaya çalış ki bebiş de üzülmesin annesi, Allah'ın izniyle kontrolünde her şey yoluna girmiş olur, dualarım sizinle

Ya normali var mı bilmiyorum ama benim de tam tersi çok yukarda gibi geliyor tekmeler göbek deliği hizasının daha üstünde, bana da çok yukarda geldi normal mi hiç bilmiyorum ki ben de sizlere soracaktım

Ya normali var mı bilmiyorum ama benim de tam tersi çok yukarda gibi geliyor tekmeler göbek deliği hizasının daha üstünde, bana da çok yukarda geldi normal mi hiç bilmiyorum ki ben de sizlere soracaktım
Benimde göbek deliği yada bi tık üzerinde hareket ediyor. Ayakları oradaymış . Gayet normal artık rahmimiz çok büyüdü.

Canım çok büyük rahatlık aslında ama mesela benim oğlum çok hareketliydi hemen ayağa kalktı 4 ay zor yatırdım tutunup aşağı devrilecek diye ödüm kopuyordu hemen park beşiğe geçtik o yüzden kimi bebek 7 8 aya kadar yatıyor bebeğe göre değişiyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…