Canım ben de tam o kısımda hissediyorum kasığımda baya tekmeler balık gibi yüzmeler bir de bugün ayakkabımı çıkarırken pat pat vurmaya başladı sakin ol evlat dedimKızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.
Ayakların olduğu bölümle alakalı bence de bizimkinin ayaklar genital bölgeme doğruBenimde göbek deliği yada bi tık üzerinde hareket ediyor. Ayakları oradaymış . Gayet normal artık rahmimiz çok büyüdü.
Yok canım benimkide oyle hala çıkamadı yukarı cok yakın asagi kısmaKızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.
Korkma canim genelde geçiyor böyle şeyler inşallah kalmaz bidahakineEvet cnm.doktorda dedi ensilenme dedi insllah kontrole gittigimde güzel haberi alirim
Allah razi olsun cnm
Doktor genelikle kalitsal hastalik yada down sendromunda gorulur dedi ama senin kintek bir bulgu şükür herseyi cok güzel dedi içimi rahatlatti insallah Allahin iziniyle kontrolde sağlıklı haberinide alirim içimi rahatlar
son kontrollerde plesenta hep aşağıdaydı ondan mi acaba, büyüdükçe çıkarlar belkibana da doktor yan duruyo demişti on gun önce. ama hep genitale dopru vuruyo ayakları aşagı soktu kesin.
ayy evet bende inanmamıştım çok erken demiştim ilk 17 de hissettim. Oğlumda ilk olduğu için 19 20 haftayı bulmuştu. Her hissedisimde çok mutlu oluyorum sanki ilk kez hamileymişim gibiCanım ben de tam o kısımda hissediyorum kasığımda baya tekmeler balık gibi yüzmeler bir de bugün ayakkabımı çıkarırken pat pat vurmaya başladı sakin ol evlat dedimsabahın 6sında başlıyor kıpırdanmaya 2. De gerçekten çok erken ve net hissediliyor maşallah bebişlerimize
İlk hamileliğimle kıyaslandığımda çok aşağıda ilkinde bende hep göbek hizasında hissediyordum bence normal bu şekilde olmasi benim plesenta rahim ağzında daha yukarı çıkmadı ondan olabilir diye dusunuyorum haftaya detaylida soracağım Ins bir sorun yoktur.Ya normali var mı bilmiyorum ama benim de tam tersi çok yukarda gibi geliyor tekmeler göbek deliği hizasının daha üstünde, bana da çok yukarda geldi normal mi hiç bilmiyorum ki ben de sizlere soracaktım
tek ben değilmişim biraz rahatladım valla sagolunYok canım benimkide oyle hala çıkamadı yukarı cok yakın asagi kısma
Benim de öyle. Detaylıda doktora sordum pozisyonunu. Ayakları oradaymış. Ben diğer hareketlerini hissedemiyorum son bir iki haftadır, plasentayı önüne aldığı içinmiş o da. Sadece altta tekmelerini güçlü hissediyorum.Kızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.
Cnm benim bildiğim bu kistler eriyor, takma diyemem gerçekten zor ama içini ferah tut dualarım seninle, rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alıcaksin inşallahKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
kizlar dualarınızı unutmayin bebeğim için
Canım korkma doktor gider dediyse gider. Beyni gelişmeye devAm ediyor lütfen üzülme kendini bebeği üzmeKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
yatarken benimde yok canım. ayakta da top gibi. bazen aşağıda kalıyor gibi bakıyorum tedirgin oluyorum ama kontrolde sıkıntı yoktu şükürHanımlar sizlere sorum olacak. Nedense benim karnım hala yukarı çıkmadı. Erkek bebek karnı aşağıda olurmus zaten ama 21 deyiz 22 ye gireceğiz bu hafta. Biraz olsun yukarı çıkması gerekmezmiydi. Yatarken karnım hiç yok gibi zaten. Kendi göbeğim var sadece. Böyle olan var mı yoksa hepinizin karnı büyüdümü ? Sol yanımda çok ağrıyor ama bebeğin tekmesini sağda hissediyorum
Canım benim kötü düşünme lütfen…inşallah en kısa zamanda geçer, kaybolur..dualarım seninleKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Bunda kaç yaşına kadar yatar oda önemli... Zaman su gibi akıyor çünkü... Kızıma ahşap besiklerden almıştık yandan isterseniz açılıp anne yani oluyor, yatağın yukselligi ayarlanıyor, yatağı çok rahat... Zamanla bebekler dönmeye başlıyor hatta benim kızım resmen yuvarlanarak yatıyor. Şu an yazlıkta olduğumuz için beşiğinde yatmıyor kucağımda yatıyor ama sanırım kendi beşiği bizim yatağınız kadar rahat olacak onun için...Eki Görüntüle 2922549 Kizlar anne hani beşiğe karar verdim.
Baby plus en uygun marka
Joie
Chicco gibi fiyatlari artan markalar var. 4-5 ayda yatsa ilk etapta küçük bir anne yani besigim olsun istiyorum ilkkez anne olacagim icin ona ulasmasi kolay olsun istyorum tecrübesiz olacagim. Sizlerin kullandığı tavsiye ettiginiz marka varmidir acaba. Örnek bir resim ekleyeyim ben
Korkma canim genelde geçiyor böyle şeyler inşallah kalmaz bidahakine
Cnm benim bildiğim bu kistler eriyor, takma diyemem gerçekten zor ama içini ferah tut dualarım seninle, rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alıcaksin inşallah
C
Canım korkma doktor gider dediyse gider. Beyni gelişmeye devAm ediyor lütfen üzülme kendini bebeği üzme
Dualarım seninle insallah birşey çıkmaz kaybolur kistler amin
Allah razi olsun kizlar desteğiniz için ve dualariniz içinCanım benim kötü düşünme lütfen…inşallah en kısa zamanda geçer, kaybolur..dualarım seninle
Benimde aynı şekilde ağrılarım vardı, kaburgamin içinde ve kaburgalardan sonraki boşlukta ağrım vardı, doktor buna benzer bir foto gösterdi ve organların artik sıkışacak ve bebeğin büyümesi için yer açılacak ve bu bi anda olamaz yavaş yavaş oluyor, o yüzden ağrılar normal dedi, sağına soluna ince yastık alıp yat dedi.çok şükür önceki gibi ağrım yok şuan, yastık kullanıyorum ama.Çoğu kişi cevaplamıs şimdi okudum mesajları kızlarbenm sıkıntım sırtım ve sol yanımın ağrısı. Sanki oramı bişey zorluyormus gibi. Ama bebeğin hareketini hep sağda hissediyorum.Büyüme ağrısımı kavrayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?