Çok sağol canım bilgin için haklısın gelişince mecburen sıkısacak organlar. Peki nasıl bir yastık kullanıyosun. Yatarken sağ sol a dönerekmi yatıyosun ben sağa sola dönünce daha cok ağrılarım oluyor nedense yastığıda nereme koyacağmı bilemedimBenimde aynı şekilde ağrılarım vardı, kaburgamin içinde ve kaburgalardan sonraki boşlukta ağrım vardı, doktor buna benzer bir foto gösterdi ve organların artik sıkışacak ve bebeğin büyümesi için yer açılacak ve bu bi anda olamaz yavaş yavaş oluyor, o yüzden ağrılar normal dedi, sağına soluna ince yastık alıp yat dedi.çok şükür önceki gibi ağrım yok şuan, yastık kullanıyorum ama.
Aynen canım ayaktayken sanki yere düşcekmş gibi toplanıyor bir yere sanki. Sanki kasıklarımdaymıs gibi. Aslında ben de geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde kafası göbeğimin üstündeydi alllah allah dedim cok sasırdımyatarken benimde yok canım. ayakta da top gibi. bazen aşağıda kalıyor gibi bakıyorum tedirgin oluyorum ama kontrolde sıkıntı yoktu şükür
Yaaa kuzum çok üzüldüm, ama merak etme daha çok küçükler bu gibi şeyler usg de saptanabiliyor fakat sonrasında geçiyor. Erir gider Allah’ın izniyle.. Sen içini, kalbini ferah tut annesi sakın üzülüp stres yapma bebeğinde stres olur. Bol bol dua edelim gerisini Allah’a emanet edelim. Dualarım seninle ve dua bekleyen tüm annelerleKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
kizlar dualarınızı unutmayin bebeğim için
muhtemelen bende tekme yiyorumBenim de öyle. Detaylıda doktora sordum pozisyonunu. Ayakları oradaymış. Ben diğer hareketlerini hissedemiyorum son bir iki haftadır, plasentayı önüne aldığı içinmiş o da. Sadece altta tekmelerini güçlü hissediyorum.
Benim bütün evim ikea, çok memnunum. Ben az eşya alacağım için şifonyer bile almayacağım. Seffaf kutulara koyacağım, üzerlerine etiketle kendi dolabıma yerleştireceğim.Eki Görüntüle 2922826 kizlar daha önce evimizin 1+1 olduğundan bahsetmiştim ne yazık ki çocuk odası yapamayacağız fakat kendi odamızda bir şifonyerlik yer açtık. Yarın bir gün büyük eve çıkarsak odasının bir parçası olarak da kullanırız diye düşünüyorum. Sizce bu şifonyere bebeğimin bütün eşyaları sığar mı? Düzenleyici vs kullansam, kıyafet bakım eşyaları vesaire. Veya başka bir sifonyer almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir mobilyacı abimiz vardı buna benzer ölçülerde sorduk 2000 TL istedi
Benim de 19+6 bugun, hep göbek deliğimin alt tarafında hissediyorum. 3-4 parmak aşağıdaKızlar bebişimin hareketlerini hemen hemen her gün hissediyorum bir kaç gündür dışardan da görebiliyorum ama okadar aşağıdaki genital bölgenin tam üstünde sizler hareketleri nerede hissediyorsunuz. Bir terslik mi var acaba 7 sinde detaylı ultrasonumuz var.
Sagda ayaklar solda bedeni vardır o medende solda gerilme sağda hareket hissediyorsunuzdurÇoğu kişi cevaplamıs şimdi okudum mesajları kızlarbenm sıkıntım sırtım ve sol yanımın ağrısı. Sanki oramı bişey zorluyormus gibi. Ama bebeğin hareketini hep sağda hissediyorum.Büyüme ağrısımı kavrayamıyorum.
Kuzucum bebekle ilgili olumsuzluklar çok etkiliyor insanı, seni okadar iyi anlıyorum ki. Ama haftasına kadar geçeceği tarihi nerdeyse söylemiş. Doktorlar gerçekten çok sık karşılaşıyorlar bu gibi durumlarla bence doktoruna güven ve 26-27.haftanı bekle. İnşallah güzel haberler alırsınKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Canımm sen içini ferah tut arkadaşımın bebeği için de böyle dedi doktor bebek doğmadan kayboldu kisti tabi ki dua ederizKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Canım 20+kaç sın şuanda..ben de 20+6 da gitsem geç mi olur acabaKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Ay olabilir canım ya mantıklıBenim bütün evim ikea, çok memnunum. Ben az eşya alacağım için şifonyer bile almayacağım. Seffaf kutulara koyacağım, üzerlerine etiketle kendi dolabıma yerleştireceğim.
Benim de 19+6 bugun, hep göbek deliğimin alt tarafında hissediyorum. 3-4 parmak aşağıda
Sagda ayaklar solda bedeni vardır o medende solda gerilme sağda hareket hissediyorsunuzdur
Canım detaylı için soruyorsan benim doktorum 22.haftada dedi. 22+3’te gideceğim inşallahCanım 20+kaç sın şuanda..ben de 20+6 da gitsem geç mi olur acaba
Canım 20. haftadan sonra göbek deliğinin üzerine çıkmaya başlıyor rahim. Daha yeni yeni karın şekli de yukarı çıkacak bu çok normal.Hanımlar sizlere sorum olacak. Nedense benim karnım hala yukarı çıkmadı. Erkek bebek karnı aşağıda olurmus zaten ama 21 deyiz 22 ye gireceğiz bu hafta. Biraz olsun yukarı çıkması gerekmezmiydi. Yatarken karnım hiç yok gibi zaten. Kendi göbeğim var sadece. Böyle olan var mı yoksa hepinizin karnı büyüdümü ? Sol yanımda çok ağrıyor ama bebeğin tekmesini sağda hissediyorum
Ben uzanana kadar hep aşağıda hareket hissediyorum ama akşam gelip uzanınca yukarda atmaya başlıyor birde uzanınca dikkat et nerede atıyorAynen canım ayaktayken sanki yere düşcekmş gibi toplanıyor bir yere sanki. Sanki kasıklarımdaymıs gibi. Aslında ben de geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde kafası göbeğimin üstündeydi alllah allah dedim cok sasırdım
Senin için su gibi geçsin canım inşallah diğer kontrolünde geçmiş olacak içini gönlünü ferah tut rabbim dermansız dert vermesinKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Ayrıntılı usg canım 20de gidiyor ya herkes o yüzden sordum drum bana 20de gel demiştiCanım detaylı için soruyorsan benim doktorum 22.haftada dedi. 22+3’te gideceğim inşallah
Normalde sırt üstü yatmak en sevdiğim ama bir haftadır öyle yatarsam belim ağrıyor o yüzden sağa sola dönüyorum nasıl rahat edersem.evden bir elyaf yastığı nasıl anlatayım, mesela sola döndüğümde yastık uzunluk olarak gogsumle kalçam arasında kalıyor, yani yatağın değilde yastığın üstinde kalıyor döndüğüm tarafım.anlatabildimmi bilemedimÇok sağol canım bilgin için haklısın gelişince mecburen sıkısacak organlar. Peki nasıl bir yastık kullanıyosun. Yatarken sağ sol a dönerekmi yatıyosun ben sağa sola dönünce daha cok ağrılarım oluyor nedense yastığıda nereme koyacağmı bilemedim
Anladım canım oturdu kafamda pozisyonNormalde sırt üstü yatmak en sevdiğim ama bir haftadır öyle yatarsam belim ağrıyor o yüzden sağa sola dönüyorum nasıl rahat edersem.evden bir elyaf yastığı nasıl anlatayım, mesela sola döndüğümde yastık uzunluk olarak gogsumle kalçam arasında kalıyor, yani yatağın değilde yastığın üstinde kalıyor döndüğüm tarafım.anlatabildimmi bilemedimbirkaç haftadır gece çok uyanıyorum, o yüzden o yastık ne tarafa dönersem o tarafa geliyor benimle aslında hamile yastığı almak istiyorum ama görmeden internetten almak istemedim
Çok geçmiş olsun, insan üzülüyor tabi ama çok stres yapmamaya çalış, bebegin hissedip üzülmesin, biz güçlü olcazki onlarda mutlu olsunlar, doktor geçer demiş, Allah in izniyle geçer gider içinizi ferah tutun..26.haftada amaaaan boşuna üzülmüşüm zaten doktor demişti çok şükür geçmiş diyeceksiniz inşallahKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
Evet evet kesinlikleAnladım canım oturdu kafamda pozisyonbende ortopedik yastık var böyle değişik bi süngerden onu koyayım bende çünkü göbeğim sağa sola dönünce aşağı doğru çekiliyor yastık olursa ağırmaz en azından
Uzanınca daha yukarda oluyor hareketleri. Göbeğimin etrafında atıyorBen uzanana kadar hep aşağıda hareket hissediyorum ama akşam gelip uzanınca yukarda atmaya başlıyor birde uzanınca dikkat et nerede atıyor
Bana da var olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra geçer dedi. Çok araştırdım bende geçiyormuş inşallah. Sıkmayın canınızıAllah razi olsun kizlar desteğiniz için ve dualariniz için
Içim rahat birazda olsa kağan kocatepe bu kist kayboluyor ilerleyen zamanlarda diyor bir de ocak annelerinde arkadaşla yazistim onun bebeginde yok olmus kist insllah bende kontrole gittigimde güzel sağlık haberler alirim
Rabbim hiç bir anneye yaşatmasin hepimiz sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza alalim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?