2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok sağol canım bilgin için haklısın gelişince mecburen sıkısacak organlar. Peki nasıl bir yastık kullanıyosun. Yatarken sağ sol a dönerekmi yatıyosun ben sağa sola dönünce daha cok ağrılarım oluyor nedense yastığıda nereme koyacağmı bilemedim

yatarken benimde yok canım. ayakta da top gibi. bazen aşağıda kalıyor gibi bakıyorum tedirgin oluyorum ama kontrolde sıkıntı yoktu şükür
Aynen canım ayaktayken sanki yere düşcekmş gibi toplanıyor bir yere sanki. Sanki kasıklarımdaymıs gibi. Aslında ben de geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde kafası göbeğimin üstündeydi alllah allah dedim cok sasırdım

Yaaa kuzum çok üzüldüm, ama merak etme daha çok küçükler bu gibi şeyler usg de saptanabiliyor fakat sonrasında geçiyor. Erir gider Allah’ın izniyle.. Sen içini, kalbini ferah tut annesi sakın üzülüp stres yapma bebeğinde stres olur. Bol bol dua edelim gerisini Allah’a emanet edelim. Dualarım seninle ve dua bekleyen tüm annelerle

muhtemelen bende tekme yiyorum arada ses versinler yeter artık ayak, baş, kol hiç farketmiyor

Benim bütün evim ikea, çok memnunum. Ben az eşya alacağım için şifonyer bile almayacağım. Seffaf kutulara koyacağım, üzerlerine etiketle kendi dolabıma yerleştireceğim.
Benim de 19+6 bugun, hep göbek deliğimin alt tarafında hissediyorum. 3-4 parmak aşağıda
Sagda ayaklar solda bedeni vardır o medende solda gerilme sağda hareket hissediyorsunuzdur

Kuzucum bebekle ilgili olumsuzluklar çok etkiliyor insanı, seni okadar iyi anlıyorum ki. Ama haftasına kadar geçeceği tarihi nerdeyse söylemiş. Doktorlar gerçekten çok sık karşılaşıyorlar bu gibi durumlarla bence doktoruna güven ve 26-27.haftanı bekle. İnşallah güzel haberler alırsınİlk oğlumda bir damardaki kan beslemiyordu ya düşecek ya devam edicek demişti28.haftada belli olacak ama diğer türlü çok sağlıklı demişti, olumsuz düşünme ben de senin gibi haftaları beklerken okadar üzülmüştüm ki çok şükür onun da dediği gibi oğlum kollarımda, stres yapmamaya çalış çünkü bebeğine daha fazla zarar verir canım.

Canımm sen içini ferah tut arkadaşımın bebeği için de böyle dedi doktor bebek doğmadan kayboldu kisti tabi ki dua ederiz

Canım 20+kaç sın şuanda..ben de 20+6 da gitsem geç mi olur acaba

Ay olabilir canım ya mantıklı

Canım 20. haftadan sonra göbek deliğinin üzerine çıkmaya başlıyor rahim. Daha yeni yeni karın şekli de yukarı çıkacak bu çok normal.
Benimde öyle büyük bi karnım yok ufacık daha yatarken de minicik kalıyor. 24 ten sonra büyüyecek karnımız iyice.

Ben uzanana kadar hep aşağıda hareket hissediyorum ama akşam gelip uzanınca yukarda atmaya başlıyor birde uzanınca dikkat et nerede atıyor

Senin için su gibi geçsin canım inşallah diğer kontrolünde geçmiş olacak içini gönlünü ferah tut rabbim dermansız dert vermesin Dr un da demiş zaten geçecek bir şey diye Dr lar sıkıntılı bir durum olduğunda hemen söylüyorlar

Normalde sırt üstü yatmak en sevdiğim ama bir haftadır öyle yatarsam belim ağrıyor o yüzden sağa sola dönüyorum nasıl rahat edersem.evden bir elyaf yastığı nasıl anlatayım, mesela sola döndüğümde yastık uzunluk olarak gogsumle kalçam arasında kalıyor, yani yatağın değilde yastığın üstinde kalıyor döndüğüm tarafım.anlatabildimmi bilemedim birkaç haftadır gece çok uyanıyorum, o yüzden o yastık ne tarafa dönersem o tarafa geliyor benimle aslında hamile yastığı almak istiyorum ama görmeden internetten almak istemedim

Anladım canım oturdu kafamda pozisyon bende ortopedik yastık var böyle değişik bi süngerden onu koyayım bende çünkü göbeğim sağa sola dönünce aşağı doğru çekiliyor yastık olursa ağırmaz en azından

Çok geçmiş olsun, insan üzülüyor tabi ama çok stres yapmamaya çalış, bebegin hissedip üzülmesin, biz güçlü olcazki onlarda mutlu olsunlar, doktor geçer demiş, Allah in izniyle geçer gider içinizi ferah tutun..26.haftada amaaaan boşuna üzülmüşüm zaten doktor demişti çok şükür geçmiş diyeceksiniz inşallah

Ben uzanana kadar hep aşağıda hareket hissediyorum ama akşam gelip uzanınca yukarda atmaya başlıyor birde uzanınca dikkat et nerede atıyor
Uzanınca daha yukarda oluyor hareketleri. Göbeğimin etrafında atıyor

Bana da var olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra geçer dedi. Çok araştırdım bende geçiyormuş inşallah. Sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…