2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hamileyken b12 iğnesi vurulan var mı? Doktor 5 tane iğne verdi haftada 1 tane, ama vurdurmak için karnımın üstüne yatarsam sanki bebeğimi sıkıştıracakmisim gibi hisse kapılıyorum ve de tamam vitamin ama iğne olunca ilaç etkisi yapıyor bende

Aynen canim o an cok etkilendim şuan iyiyim kendime geldim
Allah razi olsun cnm destegin icinde işte annelik cnm küçük birseyde olsa geçecek dese takiliyorsun
Ins sağlıkla kucağımiza aliriz bebisleri

Canim dr kötü birsey dememis ki tabi insan bi kötü olur ama bebis hisseder merak etme ins tez zamanda kaybolsun

Canımm sen içini ferah tut arkadaşımın bebeği için de böyle dedi doktor bebek doğmadan kayboldu kisti tabi ki dua ederiz
Ya kuzum sağolasın böyle güzel haber duyunca daha mutlu oliyorum insllah cnm bende guzel habere sevinirim
Canım 20+kaç sın şuanda..ben de 20+6 da gitsem geç mi olur acaba
Canim 20+1 ben doktor kendi vermisti günü gec kalmazsin gec bile giren var detayliya

Canim dr kötü birsey dememis ki tabi insan bi kötü olur ama bebis hisseder merak etme ins tez zamanda kaybolsun
Kizlar iyi ki varsiniz cok teşekkür ederim her biriniz moral oldunuz rabbim hepinizden razi olsun çok çok iyiyim şükür sizlerin sayenizde iyi ki yazmissim buraya
Insan üzülüyor ama cok şükür ki geçiyormuş rabbim.kimseyi evlediyla sinamasin hepinizi güzel kalbinizden öpüyorum

Bana da var olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra geçer dedi. Çok araştırdım bende geçiyormuş inşallah. Sıkmayın canınızı
Canim benim sanada geçmiş olsun bebislerimizin saglikli haberini almayi nasip etsin cok tesekkur ederim yorumun icinde

Canim ben vurulmadim ama baska igne vurulmustum düşük icin biraz zor oluyor karninin uzerine yatmasi eğer vurunaamzsan ilac olarak mi icsen acaba

Kızlar iyi akşamlar. Bşr sorum olacak kalp kapakçığında gevşeme olan var mı? Bende böyle bir durum var Dr gebeliği etkilemez sadece bir antibiyotik iğne yapılacak dedi doğumda bu şekilde olup doğum yapan var mı ya da çevresinde olan. Benim ki çocukluktan kaynaklı boğaz enfeksiyonu a bağlı romatizmadanmış ilk doğumdan 3 yıl sonra öğrendim yani bşr doğum yaptım ama cehalet mutluluk korkmadan gittim doğuma şimdi içimde bir kurt düştü

sonunda sağlık ocağı beni aradı,
daha önce ki gebeliğinde 2 iğne olmuşsun yarın gel 3cü iğneni ol dedi
bir de d vitamini vereceğiz onu kullanmalısın dedi.

İştahın cok mu az peki cnm ondan mi zayifliyosun
Evet canim hicbirsey yiyemiyorum zorlarsam cikariyorum yemezsemde cikariyorum su icsem cikiyo. Dun gece acildeydim yine. Ama butun vitaminleri atiyorum b12 mineral d3 kan c vitamini calsiyum onlari hic boslamiyorum

Nasil oldun canım hastalığın geçti mi biraz iyimisin
Oksurugum hala devam ediyo. Esim tekrar hastalandi. Ankarada bi doktor bulduk bademcik icin bakalim oraya gidecez Allah ne gosteriyo. Kanamayi dindiremeyiz diye almaya cesaret edemiyo kimse. Ama boylede hep hasta kalbine vurmaya basladi bu turlude cok sıkıntı diyo doktorlar. Bakalim Rabbim ne gosteriyo. En son ankaraya gidip geldigimizde covidi kapip gelmistik. Cok korkuyorum saglicakla gidip geliriz insaAllah. Sen nasilsin canim hamilelik nasil geciyo

Hanımlar, ben sürekli meyve yiyorum . Tatlı filan hiç tüketmiyorum paketli gıda yemiyorum. Fakat meyveye dayanamıyorum daha yikarken ağzımın suyu akiyo. Şekerle ilgili bi sıkıntım yok aman sizler yazınca merak ettim. Zararı olur mu meyveyi çok yemenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…