- 8 Eylül 2021
- 1.896
- 2.904
- 83
Hangisi canım, resmi var mı?Kızlar e bebeğe gittim astronot tulumlar indirimdeydi 249 ₺ ye öyle güzel vardı ki bi tane, almayanlar varsa mutlaka baksınlar asla üşütmez modelide çok tatlıydı
Aynen canim o an cok etkilendim şuan iyiyim kendime geldimKuzucum bebekle ilgili olumsuzluklar çok etkiliyor insanı, seni okadar iyi anlıyorum ki. Ama haftasına kadar geçeceği tarihi nerdeyse söylemiş. Doktorlar gerçekten çok sık karşılaşıyorlar bu gibi durumlarla bence doktoruna güven ve 26-27.haftanı bekle. İnşallah güzel haberler alırsınİlk oğlumda bir damardaki kan beslemiyordu ya düşecek ya devam edicek demişti28.haftada belli olacak ama diğer türlü çok sağlıklı demişti, olumsuz düşünme ben de senin gibi haftaları beklerken okadar üzülmüştüm ki çok şükür onun da dediği gibi oğlum kollarımda, stres yapmamaya çalış çünkü bebeğine daha fazla zarar verir canım.
Canim dr kötü birsey dememis ki tabi insan bi kötü olur ama bebis hisseder merak etme ins tez zamanda kaybolsunKizlar detaylidan çıktım şükür herseyi iyimis ama beyninde çok küçük bir kist varmış doktor 26 haftaliga kadar erir kist dedi kist var deyince üzüldüm odadan çıkarken tansiyonum düştü bayilacaktim doktor hemen sedye yatirdi kendime yarim saate geldiminşallah kontrole gittiğimde erimiş olur kist
kizlar dualarınızı unutmayin bebeğim için
Ya kuzum sağolasın böyle güzel haber duyunca daha mutlu oliyorum insllah cnm bende guzel habere sevinirimCanımm sen içini ferah tut arkadaşımın bebeği için de böyle dedi doktor bebek doğmadan kayboldu kisti tabi ki dua ederiz
Canim 20+1 ben doktor kendi vermisti günü gec kalmazsin gec bile giren var detayliyaCanım 20+kaç sın şuanda..ben de 20+6 da gitsem geç mi olur acaba
Çok geçmiş olsun, insan üzülüyor tabi ama çok stres yapmamaya çalış, bebegin hissedip üzülmesin, biz güçlü olcazki onlarda mutlu olsunlar, doktor geçer demiş, Allah in izniyle geçer gider içinizi ferah tutun..26.haftada amaaaan boşuna üzülmüşüm zaten doktor demişti çok şükür geçmiş diyeceksiniz inşallah
Senin için su gibi geçsin canım inşallah diğer kontrolünde geçmiş olacak içini gönlünü ferah tut rabbim dermansız dert vermesinDr un da demiş zaten geçecek bir şey diye Dr lar sıkıntılı bir durum olduğunda hemen söylüyorlar
Kizlar iyi ki varsiniz cok teşekkür ederim her biriniz moral oldunuz rabbim hepinizden razi olsun çok çok iyiyim şükür sizlerin sayenizde iyi ki yazmissim burayaCanim dr kötü birsey dememis ki tabi insan bi kötü olur ama bebis hisseder merak etme ins tez zamanda kaybolsun
Canim benim sanada geçmiş olsun bebislerimizin saglikli haberini almayi nasip etsin cok tesekkur ederim yorumun icindeBana da var olduğunu söyledi. 24. Haftadan sonra geçer dedi. Çok araştırdım bende geçiyormuş inşallah. Sıkmayın canınızı
Canim ben vurulmadim ama baska igne vurulmustum düşük icin biraz zor oluyor karninin uzerine yatmasi eğer vurunaamzsan ilac olarak mi icsen acabaHamileyken b12 iğnesi vurulan var mı? Doktor 5 tane iğne verdi haftada 1 tane, ama vurdurmak için karnımın üstüne yatarsam sanki bebeğimi sıkıştıracakmisim gibi hisse kapılıyorum ve de tamam vitamin ama iğne olunca ilaç etkisi yapıyor bende
Demekki bu haftalar böyleUzanınca daha yukarda oluyor hareketleri. Göbeğimin etrafında atıyor
Ay şükürler olsun rabbimeDemekki bu haftalar böyleiçimizi ferah tutalım bebelerimiz çok çok iyiler inşallah
Olmazsa öyle isteyim doktordanCanim ben vurulmadim ama baska igne vurulmustum düşük icin biraz zor oluyor karninin uzerine yatmasi eğer vurunaamzsan ilac olarak mi icsen acaba
Beni doktorum 21+2 de çağırdı detayliya gec olmaz cnmCanım 20+kaç sın şuanda..ben de 20+6 da gitsem geç mi olur acaba
NedennBugün yine tadım tuzum yok
Evet canim hicbirsey yiyemiyorum zorlarsam cikariyorum yemezsemde cikariyorum su icsem cikiyo. Dun gece acildeydim yine. Ama butun vitaminleri atiyorum b12 mineral d3 kan c vitamini calsiyum onlari hic boslamiyorumİştahın cok mu az peki cnm ondan mi zayifliyosun
Oksurugum hala devam ediyo. Esim tekrar hastalandi. Ankarada bi doktor bulduk bademcik icin bakalim oraya gidecez Allah ne gosteriyo. Kanamayi dindiremeyiz diye almaya cesaret edemiyo kimse. Ama boylede hep hasta kalbine vurmaya basladi bu turlude cok sıkıntı diyo doktorlar. Bakalim Rabbim ne gosteriyo. En son ankaraya gidip geldigimizde covidi kapip gelmistik. Cok korkuyorum saglicakla gidip geliriz insaAllah. Sen nasilsin canim hamilelik nasil geciyoNasil oldun canım hastalığın geçti mi biraz iyimisin
Tamam canım çok sağolBeni doktorum 21+2 de çağırdı detayliya gec olmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?