2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canim hicbirsey yiyemiyorum zorlarsam cikariyorum yemezsemde cikariyorum su icsem cikiyo. Dun gece acildeydim yine. Ama butun vitaminleri atiyorum b12 mineral d3 kan c vitamini calsiyum onlari hic boslamiyorum
Rabbim şifa versin inşallah..

Hangisi canım, resmi var mı?
Valla şarjım bitmese çekecektim netten bakmadım bulursam atarım canım ama çok güzellerdi. Bende 3’lü takım ile ayakkabı aldım Allahım avuç içi kadar bişey unutmuşum ben hu duyguları nasıl olacak bunlar ayağına diye sevip durdum

Gecmis olsun canım ya bi yol bulunur insallah kanamayı neden dindiremiyorlar ben daha iyiyim çok şükür şeker diyeti yapıyorum bakalım bende kilo veriyorum mecburen az uymasam diyete midem perisan oluyor bakalım bu hafta kontrolüm var eğer sinirda tutmuslarsa insulinsiz devam edeceğiz inşallah

Yanında Sut veya yoğurt ye canım iki kaşık yoğurt bir su bardağı süt ikisinden birini tercih et veya badem 6 7 adet ben kötü örneğin korkutmak istemiyorum ama kahvaltıda meyve öğlen meyve gece yatmadan meyve yiyordum tatli asla yemiyorum yinede baya yüksek çıktı yüklemede ben ona bağlıyorum ekmek aşırı tüketmiyordum çünkü bilmiyorum bakalim

Canım yan yatıyorsun vuruyorlar hemşireler göbeğinin üstüne yatmana gerek yok Ben kızımda kaç kutu Demir iğnelerinden vuruldum yan yatıyordum bi gün sağ kalçamdan bir gün soldan diye diye oluyor

Ya eşinizin nesi var? Bizde 2 haftadır eşimin hastalığı ile boğuşuyoruz. Covid değil, burnundan problemi var 5 doktora göründük hepsi ameliyat dedi etler ve kemikler çok büyük boğazları iltihap içinde şuan. Adam gözümün önünde eriyor su bile içemiyor oturdu ağladı dün gece Bugün tüm gün onu hastane hastane gezdirdim 3 tane doktora götürdüm serumlar takıldı edildi araba bile kullandırmadım heryere götürdüm hiç yormadım e şimdi gene 1 yudum su içemiyor yerlerde sürünüyor acısından. Ne yapacağımı şaşırdım artık bi çıkış yolu arıyorum

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun, Allah bian önce şifa versin inşallah

Evet canim hicbirsey yiyemiyorum zorlarsam cikariyorum yemezsemde cikariyorum su icsem cikiyo. Dun gece acildeydim yine. Ama butun vitaminleri atiyorum b12 mineral d3 kan c vitamini calsiyum onlari hic boslamiyorum
kaçıncı haftaya geldik artık biraz bile düzelmemiş olman çok üzücü Allah yardımcın olsun cnm.en çok ta sen çektin bizlerin 15-16 da bitti şükür
Biran önce seninde biter inşlh.sen böyle yazınca okuyunca çok üzülüyorum

Sebebini bilmiyorum cnm ya keyifsiz hissediyorum cnm hiç bişi yapmak istemiyor.
Galiba şu retro mudur nedir o etkiliyor beni
Bugun bütün gün uyudum desem yeridir oyle bir uyku ama gözümü açamadım resmen dun aynen iyle keyifsizdim bende bugünde uyku balayı malayi yalan bende hamileliğe vuruyorum bu ruh hallerimi ama geçecek diye düşün canım kalmayacak bu hormonların etkisi vücudumuzda

Kızlar çok çok geçmiş olsun, eşlerinize acil şifalar diliyorum umarım biran önce herkes sağlığına kavuşur hasta olandan belki daha çok yanında olana zor, allah kolaylık versin

Ah ya çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin geçer inşallah canim hemen

Çok geçmiş olsun ya çok zor . Hem gebelik hem hasta eş ile uğraşmak. Allah kolaylık versin şifasını versin tez zamanda antibiyotik vs kullandımı gargara yapıyormu

Canım rabbim şifasını versin. Bu hastalk bir girdimi bırakmıyor peşini insanın bilirim . Biz de geçen yıl böyle çok çektik. Eşimin boğazı öksürüğü derken bütün hastalık dudaklarına vurdu. Heryeri uçuk içinde kaldı boğazına varana kadar. Kaç haftalarca sürdü toparlaması. Rabbim şifasını versin

Canim hic üzülme. Banada kalbinde parlaklık görünüyor dedi. Fetal dna testi yaptirdigimiz icin cok kafaya takma dedi. Parlaklik hala devam ediyor kireclemeymis o. Gecende kordonu dolanmış. Strese girmemeye calisiyorum hissediyolar cunku bizi. Rabbim korusun onları.

Günaydın kızlar, nerede hasta olan varsa Allah'ım şifasını versin inşallah benimde kasıklarım çok ağrıyor ve birkaç gündür hiç hareket hissetmiyorum. Bir hafta sonra detaylı ultrason var ona kadar beklesem mi doktora gitsem mi bilemiyorum

Ben vurulmuştum canım. Gidince hamileyim yan yatabiliyorum diyordum sıkıntı olmuyordu bir şekilde yapıyordu hemşire

Meyvede de çok şeker oluyor, bence dozunda yemelisin . Özellikle bazı meyvelerde çok fruktoz olur. Benim tam tersimsin valla, meyve yemek pek aklıma gelmez, eşimin zoruyla yerim Sevdiğim meyveler de genelde egzotik olanlar, ananas, muz , kivi vs yani biri uzatsa yerim de aklıma gelmiyor cidden nedense…dediğim gibi canım tatlılar gibi zararlı değil ama sen dikkat et yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…