2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun canım. Benim de burnumda deviasyon vardı ki dışarıdan belli olmuyordu pek ama nefes almamı zorlaştırıyordu zaman zaman, ameliyat oldum 2 sene önce. Burnum hokka gibi küçüktür ama o burundan ne kemikler çıktı ağzın açık kalır. Bir an önce ameliyatlık durum varsa ertelemesin bence eşin Allah şifa versin

Evet canim hicbirsey yiyemiyorum zorlarsam cikariyorum yemezsemde cikariyorum su icsem cikiyo. Dun gece acildeydim yine. Ama butun vitaminleri atiyorum b12 mineral d3 kan c vitamini calsiyum onlari hic boslamiyorum

Eşine de sana da çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım…. Niye böyle oldu acaba , daha önce hiç bu kadar ciddi hastalanmış mıydı ? Covid testi yaptırdınız mı ? Şu yüzden soruyorum, son günlerde keyifsizim, bir yakın akrabam 2 doz biontech aşılı olduğu halde antikor oluşturmamış, bebekken çok havale geçirmişti, çok ilaç kullanmıştı, doktor bağışıklık sisteminin iyi olmamasına bağladı. Geçen hafta evde birden yere yığılmış, 3 kere kalbi durmuş, hastaneye vardıklarında vefat etmiş bildiğin ve öğrendik ki covidmiş ve evde 3 kişi daha var, onlar aşılı olduğu ve antikor oluştuğu için onlara geçmemiş virüs. 2 gün yoğun bakımdaydı, doktor pek ümit vermiyordu, çok üzgündük, perişandık. Akciğerleri kanla dolmuştu virüsten dolayı. Bir mucize gerçekleşti şimdi, yoğun bakımdan çıktı, covid servisinde tedavi görüyor. Akciğerinin biri düzeldi, diğerinde iltihap ve tutulma var, inşallah iyileşecek. Daha 27 yaşında, gencecik bir erkek. Allah’ım tüm hastalara şifa versin. Sadece öksürüğü varmış arada, covid olması ve böyle sonuçlanması herkesi şoke etti…

Amin cnm amin annelik ilk öğrendiğimiz anda basliyor o an doktor biran deyince çok cok uzuldum içim birazda olsa rahatladi
cnm sende üzülme cnm benim kucuk kizimda vardi parlaklik ilerleyen haftalarda kaybolmuştu insllah saglikla kucagimiza aldığımız günleri göreceğiz

Çok geçmiş olsun ya çok zor . Hem gebelik hem hasta eş ile uğraşmak. Allah kolaylık versin şifasını versin tez zamanda antibiyotik vs kullandımı gargara yapıyormu
Hepsini yapıyoruz bana mısın demiyor, ameliyat olması gerekiyormuş burnundan en geç 1 ay içerisinde. Bakalım artık nasıl atlatacağız bu dönemi bende bilmiyorum artık

Sağol canım daha önce olmuş ameliyat yarım bardak kemik çıkmış, şimdi gene olacak doktor 1 ay içinde olmalısın dedi. Bakalım artık umarım olur biter iyileşir hemen

Yoğurt yemem pek ama süt içerim günde 1 bardak .evet hatırlıyorum çok meyve yiyorum diyordun. Ben yemeği de çok güzel yiyorum aralarda hep meyve.kilomda yok 44 ile hamile kaldım 47 ydim en son. İnşallah şeker sıkıntısı çıkmaz çok teşekkür ederim.
Sebebini bilmiyorum cnm ya keyifsiz hissediyorum cnm hiç bişi yapmak istemiyor.
Galiba şu retro mudur nedir o etkiliyor beni
Arada oluyor öyle sağdan soldan geliyolar insana
Meyvenin her türlüsünu istiyor canim tatlı meyve olmasına gerek yok. Ekside istiyorum Dikkat etmeli gerçekten zayıf olduğum için önemsemedim basta ama gebelik şekeri çıkarsa diye endişe ettim şimdide.

İnşallah gerek kalmaz cnm iğneye, kalsa da merak etme Allahın izniyle sıkıntı çıkmicak

Cok geçmiş olsun cnm, rabbim şifa versin

Benimde su sıra ağrılarım var cnm adet döngusune denk geldi ya ondandır fazla olması. Hareketleri su haftalarda düzenli olmuyormuş diye yazmıştı burda bi kac tecrübeli annemiz

Hepsini yapıyoruz bana mısın demiyor, ameliyat olması gerekiyormuş burnundan en geç 1 ay içerisinde. Bakalım artık nasıl atlatacağız bu dönemi bende bilmiyorum artık
Allah kolaylık versin canım hemen olsa sen agirlasmadan sana da Allah güç versin hasta bakacaksın inşallah çabuk toparlar da geçer bi an önce

Selam kizlar ben geldim . Normal doğum düşünenler icin bulunmaz bir fırsat ucretsiz yoga eğitimi var ben üye ve sizde faydalanın istedim varsa katılmak isteyenleriniz mesaj bölümünden hocanın numarasını vereyim ve casamba akşam 8 de birlikte başlayalım

Kızlar merhaba, ayrıntılıdan çıktım şimdi.
Böbreklerinde biraz şişme var dedi doktorum, doğduğunda düzelir benim oğlumda da vardı doğunca geçti genede bi çocuk doktoruna hatırlatırsın doğduğunda dedi ama kafamı kurcalıyor. 10 kadından 8 inde çıkıyor merak etme dese de bi meraklandım. Sizlerde de çıktı mı böyle bişey

Öyleyse takma kafana canım, 20+4 iken bakıldığında böbrekler normal demişti. Böbreklerde hep bi değişiklik oluyor çünkü

herşeyin fazlası zarar canım. herşeyden az yiyebilirsin tatlı da. ama meyvenin fazlası da zarar çünkü şeker

canım benim de ilk kızımda kalpte parlaklık vardı. çok korkup çok üzülmüştüm. doğana kadar da hep vardı geçmedi. hatta down habervisi olabilir flaan dendi. çok şükür ki hiç sıkıntısız doğdu 4 yaşında

T Toprakliyagmur canım robot süpürgenin mop özelliğini çalıştıracağım ama su akıtıyor. Hem süpürme hem silme özelliğiylemi çalışıtırıyorsun? Silme özelliğini kısaca nasıl kullandığını anlatırmısın rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…