Haklısın canım daha dikkatli olmak lazım çok teşekkür ederim.herşeyin fazlası zarar canım. herşeyden az yiyebilirsin tatlı da. ama meyvenin fazlası da zarar çünkü şeker
canım ben hem multıvitamin hem demir hapı hem magnezyum hem de d vıt k3 kullanıyorum. Ki vitamin vs eksikliğim yok dr a sordum gerek var mı bu kadar diye var dedi doğum sonrası depoların boşalmaması içinmişmultivitamin kullananlat doğuma kadar devam mı. ya da doktor ekleme yaptı mı magnezyum falan
Ben demir ilacı ,d vitamini ve multivitamin kullanıyorum. Doğuma kadar kullanılacak bebek için değil kendimiz için bunlar. Depolarımız bosalmasin diye.multivitamin kullananlat doğuma kadar devam mı. ya da doktor ekleme yaptı mı magnezyum falan
Canım D vitamini, Multivitamin bunlara sonuna kadar devam dedi doktorum. Bir de kalsiyum magnezyum takviyesi verdi.multivitamin kullananlat doğuma kadar devam mı. ya da doktor ekleme yaptı mı magnezyum falan
isimlerini rica etsem yazabilir misinizCanım D vitamini, Multivitamin bunlara sonuna kadar devam dedi doktorum. Bir de kalsiyum magnezyum takviyesi verdisi
Buna ben de katılıyorum. Tatildeyken düzenli beslenemedim. Vitaminlerimide alamadım. 1 hafta kullanmadım. 1 hafta önde giden bebeğim tatil dönüşü doktora gittiğimde 3 gün geride çıktı. Şok oldum resmen . Apar topar hemen basladım tekrar düzenli kullanmaya.Ben demir ilacı ,d vitamini ve multivitamin kullanıyorum. Doğuma kadar kullanılacak bebek için değil kendimiz için bunlar. Depolarımız bosalmasin diye.
Birde şunu farkettim,bebeğimin gelişimi vitaminden önce günüyle uyumlu gidiyordu. Ne zamanki vitamin kullanma başladım önce 4 gün öne geçti şimdi 1 hafta öne geçti maşallah. Kesinlikle bebege de faydası oluyor bence.
Canim bende az az hissediyordum 20 haftaya girdim iyice hissetmeye başladım merak etme cnm sende hissedersin pozisyondan oluyor genelikle19+4 den merhaba kızlar bebek hareketlerini hissetmeyen varmı benim gibi.İlk takılmıyordum ama diğer formlarda da bakıyorum herkes hissediyor.Bi ben kaldım galiba..
Bende öyle daha tam tekme falan hissetmedim canım arada sadece sanki küçük kalp atışı gibi bişey oluyor. Bende 20+2deyim bu zamanda çoğu kişide tekme oluyor diye biliyorum19+4 den merhaba kızlar bebek hareketlerini hissetmeyen varmı benim gibi.İlk takılmıyordum ama diğer formlarda da bakıyorum herkes hissediyor.Bi ben kaldım galiba..
Suyunu cok koymussun ondan akıtmış cnm evet ikisini ayni anda yapiyorum. Once paspasi daha sonra su haznrsini takarsan sıkıntı olmaz insallah suyunu tam agzina kadar doldurma.T Toprakliyagmur canım robot süpürgenin mop özelliğini çalıştıracağım ama su akıtıyor. Hem süpürme hem silme özelliğiylemi çalışıtırıyorsun? Silme özelliğini kısaca nasıl kullandığını anlatırmısın rica etsem
Benim iki kızımın ayrıntılısında da çıkmamıştı ama doktor diyorsa normaldir. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba, ayrıntılıdan çıktım şimdi.
Böbreklerinde biraz şişme var dedi doktorum, doğduğunda düzelir benim oğlumda da vardı doğunca geçti genede bi çocuk doktoruna hatırlatırsın doğduğunda dedi ama kafamı kurcalıyor. 10 kadından 8 inde çıkıyor merak etme dese de bi meraklandım. Sizlerde de çıktı mı böyle bişey
Belki ölçüm kaynaklıdır.Buna ben de katılıyorum. Tatildeyken düzenli beslenemedim. Vitaminlerimide alamadım. 1 hafta kullanmadım. 1 hafta önde giden bebeğim tatil dönüşü doktora gittiğimde 3 gün geride çıktı. Şok oldum resmen . Apar topar hemen basladım tekrar düzenli kullanmaya.
Plasenta yönünden olabilirmiş. Sizin de ikinci bebekti di mi?19+4 den merhaba kızlar bebek hareketlerini hissetmeyen varmı benim gibi.İlk takılmıyordum ama diğer formlarda da bakıyorum herkes hissediyor.Bi ben kaldım galiba..
Ben artık göbeğimden şüpheleniyorum resmen 9 aylık duruyorum gücü yetmiyor hissettirmeye diyorumCanim bende az az hissediyordum 20 haftaya girdim iyice hissetmeye başladım merak etme cnm sende hissedersin pozisyondan oluyor genelikle
Ya onu bile o kadar nadir hissediyorum ki .. Bide hissettiğim yerler bebeğin yerleştiği yerler değil göbek üstü falan gazdır diyorum onlara daBende öyle daha tam tekme falan hissetmedim canım arada sadece sanki küçük kalp atışı gibi bişey oluyor. Bende 20+2deyim bu zamanda çoğu kişide tekme oluyor diye biliyorum
Evet canım 2. bebek bayağıda oldu dr gitmeyeli ayın dördünde tam bir ay olacak dr da ayrıntılı çektir öyle gel dedi.Hafif bulantılarım olmasa şüpheye düşeceğim hamile olup olmadığımdan.Benim iki kızımın ayrıntılısında da çıkmamıştı ama doktor diyorsa normaldir. Geçmiş olsun.
Belki ölçüm kaynaklıdır.
Plasenta yönünden olabilirmiş. Sizin de ikinci bebekti di mi?
Valla canim ben 21+2yim bugun bir kac haftadir genital bolgemin üstünde ozellikle biseyler var ama gaz mi bebek mi bilmiyorum artik takılmıyorum ben hissedersem hissederim modundayım. Gobek yağı var benim ondan herhalde diyorum.19+4 den merhaba kızlar bebek hareketlerini hissetmeyen varmı benim gibi.İlk takılmıyordum ama diğer formlarda da bakıyorum herkes hissediyor.Bi ben kaldım galiba..
Benimde göbek yağım çok canım .Karnımı bi görsen 9.ayda ne olacağım Allah bilir.Şimdi bir yazı okudum kilolu anneler daha geç hisseder diyor.Valla canim ben 21+2yim bugun bir kac haftadir genital bolgemin üstünde ozellikle biseyler var ama gaz mi bebek mi bilmiyorum artik takılmıyorum ben hissedersem hissederim modundayım. Gobek yağı var benim ondan herhalde diyorum.
Sanmıyorum ultrasona ben de bakıyordum doğru ölçtü. Ultrasona da az cok hakimim. Bakalım bir sonraki muayenemde nasıl çıkacakBenim iki kızımın ayrıntılısında da çıkmamıştı ama doktor diyorsa normaldir. Geçmiş olsun.
Belki ölçüm kaynaklıdır.
Plasenta yönünden olabilirmiş. Sizin de ikinci bebekti di mi?
Allah allah çokta koymadım suyu ama. Vazgeçtim sildirmedim önce süpürttüm evi bitirdi. Şimdi sildircem sadece. Sadece parkeleri nasıl sildirebilirim acaba halıyı kaldırmam mı lazım canım sen nasıl yapıyorsunSuyunu cok koymussun ondan akıtmış cnm evet ikisini ayni anda yapiyorum. Once paspasi daha sonra su haznrsini takarsan sıkıntı olmaz insallah suyunu tam agzina kadar doldurma.
Saol canim Allah razi olsunemilyinpariss eşine çok geçmiş olsun sana da güç kuvvet versin allah. hamile halinle A AnnemAnnemm çok geçmiş olsun canım eşine de sana da
Cok cok gecmis olsun. Rabbim dahada sifasini versin. Ailesine bagislasin. Verdik canim negatif cikti. Bademcik var esimde. Covid yokkende ayniydi 15gunde bir siser sallanir bembeyaz iltihap olur 41dereceye cikar atesi. 30 yas ustu oldugu icin kanamayi durduramıyoruz hayati riski var ameliyatin diyor doktorlar. Cok doktor il gezdik. Ufacik bir bademcik deriz cocukken aldirilmadigi icin malesefEşine de sana da çok geçmiş olsunAllah acil şifa versin canım…. Niye böyle oldu acaba , daha önce hiç bu kadar ciddi hastalanmış mıydı ? Covid testi yaptırdınız mı ? Şu yüzden soruyorum, son günlerde keyifsizim, bir yakın akrabam 2 doz biontech aşılı olduğu halde antikor oluşturmamış, bebekken çok havale geçirmişti, çok ilaç kullanmıştı, doktor bağışıklık sisteminin iyi olmamasına bağladı. Geçen hafta evde birden yere yığılmış, 3 kere kalbi durmuş, hastaneye vardıklarında vefat etmiş bildiğin ve öğrendik ki covidmiş ve evde 3 kişi daha var, onlar aşılı olduğu ve antikor oluştuğu için onlara geçmemiş virüs. 2 gün yoğun bakımdaydı, doktor pek ümit vermiyordu, çok üzgündük, perişandık. Akciğerleri kanla dolmuştu virüsten dolayı. Bir mucize gerçekleşti şimdi, yoğun bakımdan çıktı, covid servisinde tedavi görüyor. Akciğerinin biri düzeldi, diğerinde iltihap ve tutulma var, inşallah iyileşecek. Daha 27 yaşında, gencecik bir erkek. Allah’ım tüm hastalara şifa versin. Sadece öksürüğü varmış arada, covid olması ve böyle sonuçlanması herkesi şoke etti…
Aminnn Allah razi olsun canimCanım rabbim şifasını versin. Bu hastalk bir girdimi bırakmıyor peşini insanın bilirim . Biz de geçen yıl böyle çok çektik. Eşimin boğazı öksürüğü derken bütün hastalık dudaklarına vurdu. Heryeri uçuk içinde kaldı boğazına varana kadar. Kaç haftalarca sürdü toparlaması. Rabbim şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?