- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Çok geçmiş olsun, Allah bian önce şifa versin inşallah
Kullandığınız ürünlerin isimlerini yazabilir misiniz? Doktorum bana daha yeni demir başlıcakcanım ben hem multıvitamin hem demir hapı hem magnezyum hem de d vıt k3 kullanıyorum. Ki vitamin vs eksikliğim yok dr a sordum gerek var mı bu kadar diye var dedi doğum sonrası depoların boşalmaması içinmiş
Aminnn Allah razi olsunKızlar çok çok geçmiş olsun, eşlerinize acil şifalar diliyorum umarım biran önce herkes sağlığına kavuşurhasta olandan belki daha çok yanında olana zor, allah kolaylık versin
D vitaminim Coledan D3isimlerini rica etsem yazabilir misiniz
Ben kan demir ilacı olarak maltofer fol kullanıyorum. Küçük şişede tadı da karamelli çok güzel. Her gün bir şişe içiyorum. Osteocare kulllanıyorum magnezyum kalsiyum d vit var içinde.Kullandığınız ürünlerin isimlerini yazabilir misiniz? Doktorum bana daha yeni demir başlıcakCalcimax d3 ve Magnorm kullanıyorum 1haftadır. Geçmeyen bacak kramplarım olunca bunlara terfi ettim. Birde omega ve b12 alıyorum.
İnAn bana resmen ölümü gezdiriyorum. Sabah 6da kalk. Cocuklari hazirla doyur esimi işe bırak cocuklari okula birak gel evin isi bitmeden cocuklari okuldan alma saati. Al gel tekrar doyur okula birak. Tekrar al. Arabada giderken durup durup kusuyorum trafikte. Allahim cok kotu bir duygu. Benki 13senedir esim bile kustugumu gormemistir tutarim kendimi kusamam. Ama bu bambaska oldugum yere cikariyorum resmen tutmanin imkani yok. Birde oksuruk gecmiyo nalet oksuruk iki cift laf ediyim catliyorum oksurukten. Birde oksururken afedersiniz alttan idrarimi kaciriyorum hepkaçıncı haftaya geldik artık biraz bile düzelmemiş olman çok üzücü Allah yardımcın olsun cnm.en çok ta sen çektin bizlerin 15-16 da bitti şükür
Biran önce seninde biter inşlh.sen böyle yazınca okuyunca çok üzülüyorum
Canım merhaba,bende 19+5 bende hissedemedim daha19+4 den merhaba kızlar bebek hareketlerini hissetmeyen varmı benim gibi.İlk takılmıyordum ama diğer formlarda da bakıyorum herkes hissediyor.Bi ben kaldım galiba..
İnsaAllah canim kontrolun iyi sonuclar verir. Aminn Allah razi olsun. 30 yas uzeri oldugu icin ameliyat sonrasi kanama oluyo ya onu dindiremiyoruz diyolarGecmis olsun canım ya bi yol bulunur insallah kanamayı neden dindiremiyorlar ben daha iyiyim çok şükür şeker diyeti yapıyorum bakalım bende kilo veriyorum mecburen az uymasam diyete midem perisan oluyor bakalım bu hafta kontrolüm var eğer sinirda tutmuslarsa insulinsiz devam edeceğiz inşallah
Olabilir canım valla benim detayli raporumda obezite yaziyor ay 80 kilo bile degilim ama gobek yagimdan dolayi optimal görüntü yok yaziyoBenimde göbek yağım çok canım .Karnımı bi görsen 9.ayda ne olacağım Allah bilir.Şimdi bir yazı okudum kilolu anneler daha geç hisseder diyor.
Öyleyse takma kafana canım, 20+4 iken bakıldığında böbrekler normal demişti. Böbreklerde hep bi değişiklik oluyor çünkü
Çok teşekkür ederim kızlar, cevaplayan geçmiş olsun dileyen hepinize.. Bir çocuk doğurana kadar 9 doğuruyoruz işte… Allahım hepimize sağ Salim kavuşmayı nasip etsinemilyinpariss canım eşine çok geçmiş olsun. Sen agirlasmadan ameliyatını olur sonra rahatlarsıniz inşallah.
Bebeğin için de; doktor geçer demiş hiç üzme kendini böbrekte genelde duyuyorum bu tarz şeyler. Parlaklık,genişleme vb çoğu geçiyor hiç üzme kendini.
Bende öyleyim ya kaç gündür öldüm öldüm dirildim resmen, yorgunluk mu dersin stres mi dersin üzüntü mü dersin ne ararsan. Dün kaç tane doktor gezdik sonunda içimize sinen bir doktor bulduk 1 ay içinde ameliyatını olacak inşallah. Burnu çekiçle kırılacak daha öncesinde de ameliyatı var çünkü öyle aç kapa bi ameliyat değil. Bu sebeple çok zor geçecek. Bende kar kış gelmeden şu 1 ay ameliyattan önce evi boyatıcam tadilatta olacaktı ama kaldı artık o. Nasıl yetişicem neye yetişicem vallahi bilmiyorum. Eve mi eşime mi çocuğuma mıİnAn bana resmen ölümü gezdiriyorum. Sabah 6da kalk. Cocuklari hazirla doyur esimi işe bırak cocuklari okula birak gel evin isi bitmeden cocuklari okuldan alma saati. Al gel tekrar doyur okula birak. Tekrar al. Arabada giderken durup durup kusuyorum trafikte. Allahim cok kotu bir duygu. Benki 13senedir esim bile kustugumu gormemistir tutarim kendimi kusamam. Ama bu bambaska oldugum yere cikariyorum resmen tutmanin imkani yok. Birde oksuruk gecmiyo nalet oksuruk iki cift laf ediyim catliyorum oksurukten. Birde oksururken afedersiniz alttan idrarimi kaciriyorum hepcigerlerim aciyo artik oksurmekten. Birde esim gozumun önünde eriyo bebek gibi ona bakiyorum pesinde dolaniyorum. Sirf cocuklar ve esim icin zorla ayakta geziniyorum. Bi kendimi biraksam oldugum yere yığılır kalirim. Yinede sukurler olsun her halimize. Rabbim bir an once esimin sifasini versin. Cok korkuyorum ameliyattan. Ama bu doktor ne diyecek cok merak ediyorum. emilyinpariss seni okadar iyi anliyorumki. Benim esimde ayni durumda. Her gece acile eletiyorum. Karabukteki doktor bizede burnundanda olabilir demisti. Resmen il il geziyoruz bes senedir. Benim esimde ayni senin eşin gibi. İcim gidiyor onu oyle gordukce Rabbim bizlere ve sifa bekleyen herkese şifa versin Safi adi yuzu suyu hurmetine sagligimizi elimizden almasin kimseye muhtac eylemesin
Ocean ın ürünlerini kullanıyorum magnezyum d vıt ve multıvıtamın olarakKullandığınız ürünlerin isimlerini yazabilir misiniz? Doktorum bana daha yeni demir başlıcakCalcimax d3 ve Magnorm kullanıyorum 1haftadır. Geçmeyen bacak kramplarım olunca bunlara terfi ettim. Birde omega ve b12 alıyorum.
Bende resmen 9 aylık gibiyim artık oturup kalkamıyorumBenimde göbek yağım çok canım .Karnımı bi görsen 9.ayda ne olacağım Allah bilir.Şimdi bir yazı okudum kilolu anneler daha geç hisseder diyor.
Bence benim raporumda da bu yazacakOlabilir canım valla benim detayli raporumda obezite yaziyor ay 80 kilo bile degilim ama gobek yagimdan dolayi optimal görüntü yok yaziyoo yuzden sallamıyorum iyi olsunda hissetmesemde olur
Ben ne zaman hissederim acaba bende bilemedim 67 kilo hamile kaldım 69um şuna çokta kilo almadım ama gene de 160 cm boya fazla kilomBenimde göbek yağım çok canım .Karnımı bi görsen 9.ayda ne olacağım Allah bilir.Şimdi bir yazı okudum kilolu anneler daha geç hisseder diyor.
Arkadaşlar 5. ay kontrolümü tatilde olduğum için erteledim yani 20 değil 21.haftada kontrole gtmiş olcam. Kaç gr kaç cm çıktı sizin bebişkolar?
Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?