2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlerde dalga geçilir falan diye de düşünüyorlar da çocuklar bütün isimlerle dalga geçiyor en basit ismi bile komik hale ceviriyorlar malesef. Yanlış mı düşünüyorum ki

Bu ismi koymazsak içimizde kalacak gerçekten ama böyle şeyler duydukça üzülmeye başladığımı fark ettim

Ayaz bence de çok güzel bir isim cevremizde koyan olmasa cinsiyeti de erkek olsa düşünebileceğimiz bir isimdi. Ben çok beğendim

Çok saçma dalga geçilir diye isim mi koyamayacağız hem niye dalga geçilsin. Bu insanları anlayamıyorum Bence çok naif çok tatlı bir ismi olur. Sağlıkla gelsin de bence en önemlisi bu

Çok saçma dalga geçilir diye isim mi koyamayacağız hem niye dalga geçilsin. Bu insanları anlayamıyorum Bence çok naif çok tatlı bir ismi olur. Sağlıkla gelsin de bence en önemlisi bu
Dimi ya bana da öyle geliyor gerçekten naif bir isim.

Amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinle

Kızlar bugün işe gittim,çoğunluk evden çalışıyorum. Eve geldiğimde karnım aşırı gergindi ve bebek sağa toplanmış ama değemiyorum bile. Doktorumu aradım, magnezyumu bugünlük 2 ye çıkar kanama olursa yakın bir hastaneye geç haber verirsin dedi. Çok moralim bozuldu ağladım, bir de anüs bölgemde kramp oluyor bilmiyorum alakalı mı. Yarına randevu aldım içimi rahatlatmak için

Üst ön bacaktan yapıyorum ben hep b12 iğnemi. Hastaneye ulaşamadığım bir dönem olmuştu da bana b12 iğnesi yapmayı öğretmişti hemşire. Aklında olsun en risksizi bu şekilde olanu çünkü sinirler arkada kalıyor. Damarlarda belli oluyo zaten risksiz mis gbi.

Yaa o kadar farketti mi belki ölçümden kaynaklıdır.
Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?

Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Ayy ne tatlı bi isim adı gibi biri olsun insallah hep tebessüm etsin❤
İnsanlara hiç bişeyi begendiremezsin, her isme bi kulp bulurlar onları hiç ilgilendirmedigi halde...
Ben Alina ismini vereceğim nasipse kızıma . Bugun bi yorum aldım; yine mi Ali koyacaksın dedi birisi. ( abisinin adı Ali Efe) evet Ali isminden vazgeçemiyoruz dedim ama çok bozuldum ve sinirlendim.

Çok teşekkür ederim amin Gerçekten anlaşılan kimse bir şey beğenmiyor biz bildiğimizi yapalım

Belki yorgunluktan olmuştur. Benim de hep toplanmalarım oluyor bugün doktoruma sordum normal dedi.
Allah'ın izniyle bir şey olmaz dua edelim.
Doktor önlem amaçlı demiştir bence kanama olursa vs diye.

Ben sadece parke denemedim hic.
Genelde supurge icin kullaniyorim hemen arkasindan da kendim.siliyorum. bi youtube bak bakalim nasil oluyor.

Ayakta çok kalınca benm de öyle oluyor canım hemen uzanıyorum. Korkma ne olacak normal birşey ki kanaman olmaz ya

Oyyy maşallah Ne yedin annesi bana da söyle ben de yicem

Canım en başından beri mide bulantısı hiç yaşamadığım için normal beslendim. Yumurta fındık ceviz süt hiç eksik etmedim kahvaltımda birde vitaminlerimi hiç aksatmadan kullanıyorum. Omega3, demir ilacı ve d vitamini

Dolunay da çok güzel.
Biz alıştıracağız artık isme öyle görünüyor
Herkes konuşur boşverin ben çok beğendim Tebessüm biz de Tanem koyicaz babasıyla çok sevdik kimseyi ilgilendirmez dalga da geçsinler küçükken benim de soyadımla geçerlerdi hiç te üzülmezdim eski isim sevenler öyle koyar, yeni farklı isim isteyenler de öyle koyar kimse kimseye karışamaz ki bana eşimin akrabası dedi kur an da geçen isim olsun ( sanki onun söz hakkı var) pardon sizin ki geçiomuydu ya hatırlayamadım dedim lafı yediğiyle kaldı o yüzden koyun gitsin bacım

Oh iyi cevabını vermişsin. Ben bu kuranda geçsin olayını anlamıyorum. Kuranda geçer ama anlamsızdır bi manası yokki o zaman. Ben de başta kuranda geçsin Allahın isimlernden olsun diyordum ama şart değil anlamı güzel olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…