İlerde dalga geçilir falan diye de düşünüyorlar da çocuklar bütün isimlerle dalga geçiyor en basit ismi bile komik hale ceviriyorlar malesef. Yanlış mı düşünüyorum kiHayır neden garip ve kötü olsun kisen içine ne siniyorsa onu yap kimseye bakma. Evet alışkın olmadığı için insanlar belki söylemesi zor gelebilir ama anası babası sizsiniz kime ne ki bence gayette tatlı bir isim. Bizde Ayaz Efe diye kararlaştırdık eşimle kura sonucu. İnsanlar neden soğuğun ismini koyuyorsun diyorlar ama benim gayette içime siniyor. En başından beri Ayaz diyordum erkek olursa bence kimseye aldırış etme sizin içinize sindiyse gerisi boş. Herkes bir yorum yapıyor çünkü
İlerde dalga geçilir falan diye de düşünüyorlar da çocuklar bütün isimlerle dalga geçiyor en basit ismi bile komik hale ceviriyorlar malesef. Yanlış mı düşünüyorum ki
Bu ismi koymazsak içimizde kalacak gerçekten ama böyle şeyler duydukça üzülmeye başladığımı fark ettim
Ayaz bence de çok güzel bir isim cevremizde koyan olmasa cinsiyeti de erkek olsa düşünebileceğimiz bir isimdi. Ben çok beğendim
Dimi ya bana da öyle geliyor gerçekten naif bir isim.Çok saçma dalga geçilir diye isim mi koyamayacağız hem niye dalga geçilsin. Bu insanları anlayamıyorumBence çok naif çok tatlı bir ismi olur. Sağlıkla gelsin de bence en önemlisi bu
Üst ön bacaktan yapıyorum ben hep b12 iğnemi. Hastaneye ulaşamadığım bir dönem olmuştu da bana b12 iğnesi yapmayı öğretmişti hemşire. Aklında olsun en risksizi bu şekilde olanu çünkü sinirler arkada kalıyor. Damarlarda belli oluyo zaten risksiz mis gbi.Hamileyken b12 iğnesi vurulan var mı? Doktor 5 tane iğne verdi haftada 1 tane, ama vurdurmak için karnımın üstüne yatarsam sanki bebeğimi sıkıştıracakmisim gibi hisse kapılıyorum ve de tamam vitamin ama iğne olunca ilaç etkisi yapıyor bende
Yaa o kadar farketti mi belki ölçümden kaynaklıdır.Buna ben de katılıyorum. Tatildeyken düzenli beslenemedim. Vitaminlerimide alamadım. 1 hafta kullanmadım. 1 hafta önde giden bebeğim tatil dönüşü doktora gittiğimde 3 gün geride çıktı. Şok oldum resmen . Apar topar hemen basladım tekrar düzenli kullanmaya.
Ayy ne tatlı bi isimKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Benim tosuncuk 452 gr ve 25 cm kadar çıktı canım dün1 hafta ileriden gidiyormuş
Ayy ne tatlı bi isimadı gibi biri olsun insallah hep tebessüm etsin❤
İnsanlara hiç bişeyi begendiremezsin, her isme bi kulp bulurlar onları hiç ilgilendirmedigi halde...
Ben Alina ismini vereceğim nasipse kızıma . Bugun bi yorum aldım; yine mi Ali koyacaksın dedi birisi. ( abisinin adı Ali Efe) evet Ali isminden vazgeçemiyoruz dedim ama çok bozuldum ve sinirlendim.Yine mi Ali koyacaksın nedir ya. Nasıl bir yorum bu?
Belki yorgunluktan olmuştur. Benim de hep toplanmalarım oluyor bugün doktoruma sordum normal dedi.Kızlar bugün işe gittim,çoğunluk evden çalışıyorum. Eve geldiğimde karnım aşırı gergindi ve bebek sağa toplanmış ama değemiyorum bile. Doktorumu aradım, magnezyumu bugünlük 2 ye çıkar kanama olursa yakın bir hastaneye geç haber verirsin dedi. Çok moralim bozuldu ağladım, bir de anüs bölgemde kramp oluyor bilmiyorum alakalı mı. Yarına randevu aldım içimi rahatlatmak için
Ben sadece parke denemedim hic.Allah allah çokta koymadım suyu ama. Vazgeçtim sildirmedim önce süpürttüm evi bitirdi. Şimdi sildircem sadece. Sadece parkeleri nasıl sildirebilirim acaba halıyı kaldırmam mı lazım canım sen nasıl yapıyorsun
Tebessüm güzel canım biraz değişik ve uzun gibi ama alışılır yaniDimi ya bana da öyle geliyor gerçekten naif bir isim.
Amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinle
Ayakta çok kalınca benm de öyle oluyor canım hemen uzanıyorum. Korkma ne olacak normal birşey ki kanaman olmaz yaKızlar bugün işe gittim,çoğunluk evden çalışıyorum. Eve geldiğimde karnım aşırı gergindi ve bebek sağa toplanmış ama değemiyorum bile. Doktorumu aradım, magnezyumu bugünlük 2 ye çıkar kanama olursa yakın bir hastaneye geç haber verirsin dedi. Çok moralim bozuldu ağladım, bir de anüs bölgemde kramp oluyor bilmiyorum alakalı mı. Yarına randevu aldım içimi rahatlatmak için
Oyyy maşallahNe yedin annesi bana da söyle ben de yicem
Kızlar hazır isim konusu açılmışken ; biz erkek bebişimiz için BilgeHan düşünüyoruzsizce nasıl?
Dolunay da çok güzel.Tebessüm güzel canım biraz değişik ve uzun gibi ama alışılır yaniben kızım olsaydı dolunay düşünüyordum
Sağolasın canımmBence çok havalı bir isimsağlıkla gelsin inşallah paşa
Herkes konuşur boşverin ben çok beğendim TebessümDolunay da çok güzel.
Biz alıştıracağız artık isme öyle görünüyor
Çoook beğendimKızlar hazır isim konusu açılmışken ; biz erkek bebişimiz için BilgeHan düşünüyoruzsizce nasıl?
Oh iyi cevabını vermişsin. Ben bu kuranda geçsin olayını anlamıyorum. Kuranda geçer ama anlamsızdır bi manası yokki o zaman. Ben de başta kuranda geçsin Allahın isimlernden olsun diyordum ama şart değil anlamı güzel olsun yeter.Herkes konuşur boşverin ben çok beğendim Tebessümbiz de Tanem koyicaz babasıyla çok sevdik kimseyi ilgilendirmez dalga da geçsinler küçükken benim de soyadımla geçerlerdi hiç te üzülmezdim eski isim sevenler öyle koyar, yeni farklı isim isteyenler de öyle koyar kimse kimseye karışamaz ki bana eşimin akrabası dedi kur an da geçen isim olsun ( sanki onun söz hakkı var) pardon sizin ki geçiomuydu ya hatırlayamadım dedim lafı yediğiyle kaldı o yüzden koyun gitsin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?