Ayy sağolasın canımmmÇ
Çoook beğendimbiz de erkek olsaydı sadece Han koycaktık ama önüne isim gelince de çook güzel selçukhan, bilgehan maşallah barikallah
İnşallah. Neden oluyo acaba. İnşallah normal bir şeydir. Gerçekten çok hassasız ya hemen moralim düştü, sağlıklı haberlerini alalım hep bebişlerinBelki yorgunluktan olmuştur. Benim de hep toplanmalarım oluyor bugün doktoruma sordum normal dedi.
Allah'ın izniyle bir şey olmaz dua edelim.
Doktor önlem amaçlı demiştir bence kanama olursa vs diye.
Benim ki geçmiyor gitmicekmiyim cenneteOh iyi cevabını vermişsin. Ben bu kuranda geçsin olayını anlamıyorum. Kuranda geçer ama anlamsızdır bi manası yokki o zaman. Ben de başta kuranda geçsin Allahın isimlernden olsun diyordum ama şart değil anlamı güzel olsun yeter.
Aa evet aynı anlamlar aslında o da güzelmiş ama ben BilgeHan a bayıldımAyy sağolasın canımmmAlim Can istiyordum ben ama eşim arapça olmasın türkçe olsun hem anlamıda hemen hemen aynı dedi ben de kabullendim gibi han isimi çok güzel evet
Tanem de çok zarif bir isimHerkes konuşur boşverin ben çok beğendim Tebessümbiz de Tanem koyicaz babasıyla çok sevdik kimseyi ilgilendirmez dalga da geçsinler küçükken benim de soyadımla geçerlerdi hiç te üzülmezdim eski isim sevenler öyle koyar, yeni farklı isim isteyenler de öyle koyar kimse kimseye karışamaz ki bana eşimin akrabası dedi kur an da geçen isim olsun ( sanki onun söz hakkı var) pardon sizin ki geçiomuydu ya hatırlayamadım dedim lafı yediğiyle kaldı o yüzden koyun gitsin bacım
Onu ben de anlamadım açıkçası neden oluyor bilmiyorum.İnşallah. Neden oluyo acaba. İnşallah normal bir şeydir. Gerçekten çok hassasız ya hemen moralim düştü, sağlıklı haberlerini alalım hep bebişlerin
Şeytan da kuran da geçiyor ama kötü .Herkes konuşur boşverin ben çok beğendim Tebessümbiz de Tanem koyicaz babasıyla çok sevdik kimseyi ilgilendirmez dalga da geçsinler küçükken benim de soyadımla geçerlerdi hiç te üzülmezdim eski isim sevenler öyle koyar, yeni farklı isim isteyenler de öyle koyar kimse kimseye karışamaz ki bana eşimin akrabası dedi kur an da geçen isim olsun ( sanki onun söz hakkı var) pardon sizin ki geçiomuydu ya hatırlayamadım dedim lafı yediğiyle kaldı o yüzden koyun gitsin bacım
Hem Kuran da adı geçip, hem de hırsız katil oluyolar ya Allah aşkına, vatana millete ailesine dinine bağlı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da isim boncuk gerçekten ahmet olmuş ayşe olmuş farketmiyorTanem de çok zarif bir isim
Kur'an da geçmesi tabiki güzel ama insanlar Kuran'da geçiyor deyip kötü anlamlı isimler koyabiliyor. Önemli olan anlamı aslında. Anlamı güzel olsun yeter bence
Bence de ne güzel demişsin ben bunu kullanırım kız çok havalıŞeytan da kuran da geçiyor ama kötü .
İnsanların bu takıntısıni anlamıyorum . Yeter ki anlamı güzel olsun,anne babanın içine sinsin.
AhahaBence de ne güzel demişsin ben bunu kullanırım kız çok havalı
Çok güzel isimmişKızlar su Kuran'da geçsin lafı yanlış zaten ne ilgisi var hepimizin ismi kuranda yazılımı önemli olan ahiret ehlinde yanlış manada yada kötü anlamda olmaması bunu demiş Rabbim insanlar nereden nereye çekiyor lafi anlamı güzel olsun yeterli bende hala ayliz isminde kararlıyım yanına ada istedim ama eşim tutturdu başka isim olsun araştırıyor oda mesela aylizin anlamı çok güzel cennette bir bahçe ve ay parıltısı anlamında buda gayet ahiretlik bir isim bence
Amiiiiiiiiin canım benim amiiin…Cok cok gecmis olsun. Rabbim dahada sifasini versin. Ailesine bagislasin. Verdik canim negatif cikti. Bademcik var esimde. Covid yokkende ayniydi 15gunde bir siser sallanir bembeyaz iltihap olur 41dereceye cikar atesi. 30 yas ustu oldugu icin kanamayi durduramıyoruz hayati riski var ameliyatin diyor doktorlar. Cok doktor il gezdik. Ufacik bir bademcik deriz cocukken aldirilmadigi icin malesefbukadar sık hasta oldugu icin kalbe vurmaya basladi. Kalbi sıkısıyo sol kolu uyusuyo. İltihap zarar vermeye baslamis artik. Birtana doktor daha bulduk insaAllah hayirli haberlerle geliriz. İgnesi bitmedi bitince gitcez insaAllah. Rabbim nerde sifa bekleyen kulu varsa safi adi yuzu suyu hurmetine sifa versin herkese
Tanem…Herkes konuşur boşverin ben çok beğendim Tebessümbiz de Tanem koyicaz babasıyla çok sevdik kimseyi ilgilendirmez dalga da geçsinler küçükken benim de soyadımla geçerlerdi hiç te üzülmezdim eski isim sevenler öyle koyar, yeni farklı isim isteyenler de öyle koyar kimse kimseye karışamaz ki bana eşimin akrabası dedi kur an da geçen isim olsun ( sanki onun söz hakkı var) pardon sizin ki geçiomuydu ya hatırlayamadım dedim lafı yediğiyle kaldı o yüzden koyun gitsin bacım
Çok güzel isim bence deKızlar hazır isim konusu açılmışken ; biz erkek bebişimiz için BilgeHan düşünüyoruzsizce nasıl?
Bir isme asılacak erkekler yetiştirilmezse hiçbir sıkıntı olmaz halbuki.Tanem…5 sene öncesine gittim bak şimdi, biz de kızımıza Tanem adını koyacaktık, her kafadan bir ses çıktı, yok sonundaki m sahiplik ekinden herkesin Tanem’i olurmuş, erkekler hep asılırmış vs vs. İsimden soğutmuşlardı…ama şimdiki aklım olsa umursamazdım…çok güzel isim bence adıyla yaşasın…biz de Deniz Birce koyduk adını bu arada
Bende de çıktı parlaklık canım ama çok takılma dedi doktor o yüzden rahatım geçmezse ne yapıyorlar var mı bi fikrincanım benim de ilk kızımda kalpte parlaklık vardı. çok korkup çok üzülmüştüm. doğana kadar da hep vardı geçmedi. hatta down habervisi olabilir flaan dendi. çok şükür ki hiç sıkıntısız doğdu 4 yaşında
Valla hiç duymadığım bir isim ama okuduğum an Tebessüm ettimKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Evet canım hatta doğum sonrası da devam bence çok ihtiyacımız olacak emzirirken bana magnezyum multivitamjn arti demir verdi sadece magnezyumu kullanamadim daha diğerlerine başlayabildim şükür ama çok önemli her verdiğini içmeye çalış mutlakamultivitamin kullananlat doğuma kadar devam mı. ya da doktor ekleme yaptı mı magnezyum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?