2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ç

Çoook beğendim biz de erkek olsaydı sadece Han koycaktık ama önüne isim gelince de çook güzel selçukhan, bilgehan maşallah barikallah
Ayy sağolasın canımmm Alim Can istiyordum ben ama eşim arapça olmasın türkçe olsun hem anlamıda hemen hemen aynı dedi ben de kabullendim gibi han isimi çok güzel evet

Belki yorgunluktan olmuştur. Benim de hep toplanmalarım oluyor bugün doktoruma sordum normal dedi.
Allah'ın izniyle bir şey olmaz dua edelim.
Doktor önlem amaçlı demiştir bence kanama olursa vs diye.
İnşallah. Neden oluyo acaba. İnşallah normal bir şeydir. Gerçekten çok hassasız ya hemen moralim düştü, sağlıklı haberlerini alalım hep bebişlerin

Benim ki geçmiyor gitmicekmiyim cennete Allahın isimleri ağır geliyo derler ne biliyim şahsen koymak istemezdim Tamamiyle kişisel bir konu bu çekirdek aile dışında kim yorum yapabilir aklım almıyo

Ayy sağolasın canımmm Alim Can istiyordum ben ama eşim arapça olmasın türkçe olsun hem anlamıda hemen hemen aynı dedi ben de kabullendim gibi han isimi çok güzel evet
Aa evet aynı anlamlar aslında o da güzelmiş ama ben BilgeHan a bayıldım Uzuun ömürleri olsun inşallah adlarıyla yaşasınlar sağlıkla dede nene olsunlar

Tanem de çok zarif bir isim

Kur'an da geçmesi tabiki güzel ama insanlar Kuran'da geçiyor deyip kötü anlamlı isimler koyabiliyor. Önemli olan anlamı aslında. Anlamı güzel olsun yeter bence

İnşallah. Neden oluyo acaba. İnşallah normal bir şeydir. Gerçekten çok hassasız ya hemen moralim düştü, sağlıklı haberlerini alalım hep bebişlerin
Onu ben de anlamadım açıkçası neden oluyor bilmiyorum.
Gerindiğimde ya da sabah tuvalete sıkıştığımda karnimda bir yerde şişiyor benim de avucuma sığıyor.
İlginç
Amin inşallah

Şeytan da kuran da geçiyor ama kötü .
İnsanların bu takıntısıni anlamıyorum . Yeter ki anlamı güzel olsun,anne babanın içine sinsin.

Tanem de çok zarif bir isim

Kur'an da geçmesi tabiki güzel ama insanlar Kuran'da geçiyor deyip kötü anlamlı isimler koyabiliyor. Önemli olan anlamı aslında. Anlamı güzel olsun yeter bence
Hem Kuran da adı geçip, hem de hırsız katil oluyolar ya Allah aşkına, vatana millete ailesine dinine bağlı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da isim boncuk gerçekten ahmet olmuş ayşe olmuş farketmiyor

Kızlar su Kuran'da geçsin lafı yanlış zaten ne ilgisi var hepimizin ismi kuranda yazılımı önemli olan ahiret ehlinde yanlış manada yada kötü anlamda olmaması bunu demiş Rabbim insanlar nereden nereye çekiyor lafi anlamı güzel olsun yeterli bende hala ayliz isminde kararlıyım yanına ada istedim ama eşim tutturdu başka isim olsun araştırıyor oda mesela aylizin anlamı çok güzel cennette bir bahçe ve ay parıltısı anlamında buda gayet ahiretlik bir isim bence

Çok güzel isimmiş

Amiiiiiiiiin canım benim amiiin… Eşine de üzüldüm yazık kalbine bile etki etmeye başlamış, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım

Biz de evlendiğimizden beri kızımız olursa Beliz diyorduk, soyadımızla da çok uyumlu, ama şimdi hep acaba başka daha çok sevebileceğimiz bi isim çıkar mı diye bi türlü yüzde yüz emin olamıyorum, eşime kalsa o Belizde çok emin. Biraz da çok anlamlı bi isim olmadığı için belki (anlamı işaret, iz'miş) ama kulağa çok tatlı geliyor siz ne dersiniz kızlar? İsim işi zormuş yaa

Tanem… 5 sene öncesine gittim bak şimdi, biz de kızımıza Tanem adını koyacaktık, her kafadan bir ses çıktı, yok sonundaki m sahiplik ekinden herkesin Tanem’i olurmuş, erkekler hep asılırmış vs vs. İsimden soğutmuşlardı…ama şimdiki aklım olsa umursamazdım…çok güzel isim bence adıyla yaşasın…biz de Deniz Birce koyduk adını bu arada

Bir isme asılacak erkekler yetiştirilmezse hiçbir sıkıntı olmaz halbuki.

Çok güzel isimleri olacak miniklerimizin

Bende de çıktı parlaklık canım ama çok takılma dedi doktor o yüzden rahatım geçmezse ne yapıyorlar var mı bi fikrin

Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?

Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Valla hiç duymadığım bir isim ama okuduğum an Tebessüm ettim çok tatlı bence…

multivitamin kullananlat doğuma kadar devam mı. ya da doktor ekleme yaptı mı magnezyum falan
Evet canım hatta doğum sonrası da devam bence çok ihtiyacımız olacak emzirirken bana magnezyum multivitamjn arti demir verdi sadece magnezyumu kullanamadim daha diğerlerine başlayabildim şükür ama çok önemli her verdiğini içmeye çalış mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…