2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Daha önce de yazmıştınız bana bu yorumu ben öyle düşünmüyorum düşünmedik te hiç yani çok güzelmiş ismiyle yaşasın kızınız bir de oğlan gelio değil mi ? Ona ne düşünüyosunuz

Valla hiç duymadığım bir isim ama okuduğum an Tebessüm ettim çok tatlı bence…
Ben de hiçbir yerde duymadım ya da görmedim ama çocukluğumdan beri kendim gülmeyi çok seven bir insan olduğum için aynı anlama gelen Tebessüm ismini kızım olursa koymak istedim.
Nasip olacak inşallah

Değil mi ya ben de eşime diyorum kızsam daha ismini söylerken gülmeye başlarım
Gerçekten tebessüm ettiren bir isim
Burda da beğenildi çok sevindim

Kızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?

Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
Lise arkadaşımın adıydı çok beğenirdim küçükken bence güzel naif bir isim

ablamın iş arkadaşının adıydı. kız da gerçekten adı gibi güleryüzlü ve çok tatlıydı o yuzden bence çok tatlı bi isim

Kesinlikle böyle düşünüyorum bende sadece din adına biseyler söylemek için yorum yaptıklarını düşünüyorum ben peygamberimizin ismini koymak istemistim 2 3 cocuk olursa diye ondan koydum ama olmasa da bi zorunluluğu yok sonuçta bu kadar etrafın karışması değişik gerçekten

Bence çok tatlı aylize yakın

Bence her bebek ismiyle geliyor Ben buna çok inanıyorum ben evlenmeden önce evlendikten sonra beğendiğim bi kac isim vardi koyarken oğluma hiç olmadı yani içime sinmedi bunda da öyle hissediyorum bakalım en son ne olacak nelerle başladık hepsinden vazgeçtik su an merak ediyorum ne olacak diye bide tavsiyeleride değerlendirmeye çalışıyorum biri dediginde hı tamam cok güzel isim duyunca ama yok yani dolu dolu benim oğlumun adı diyemiyorum hala hiç bi isme

Bende de çıktı parlaklık canım ama çok takılma dedi doktor o yüzden rahatım geçmezse ne yapıyorlar var mı bi fikrin
tek başına bir anlamı yokmus. doğumdan sonra karditolojiye gittik orda kalp ultrasonu bakıldı. takip edildi ve geçti gitri canım bazısının doğumdan somraya kalmıyormua bile.

Bence benim raporumda da bu yazacak ben 80lerdeyim çünkü
Haha ya benim esim bu konuda cok guzel moral veriyor. Istediğim gibi pijama bulamadim cok kilo aldim diye üzülüyorum bana dioki yahu senin 3 katin kadınlar var onlar nasil buluyor dio sağolsun hep moral verio sallamıyorum artık

Ben çok sevdim çok tatlı, gerçekten adı gibi hep tebessüm etsin inşallah

Aynen canım ya, önceden çocuğum olsa kesin şu adı koyarım dediğim isimleri koyamıyorum şimdi, hayırlısı bakalım daha vaktimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…