- 24 Ağustos 2016
- 3.778
- 6.317
- 158
Şimdi oğlum olacak , Demir düşündük adınıBir isme asılacak erkekler yetiştirilmezse hiçbir sıkıntı olmaz halbuki.
Çok güzel isimleri olacak miniklerimizin
Daha önce de yazmıştınız bana bu yorumuTanem…5 sene öncesine gittim bak şimdi, biz de kızımıza Tanem adını koyacaktık, her kafadan bir ses çıktı, yok sonundaki m sahiplik ekinden herkesin Tanem’i olurmuş, erkekler hep asılırmış vs vs. İsimden soğutmuşlardı…ama şimdiki aklım olsa umursamazdım…çok güzel isim bence adıyla yaşasın…biz de Deniz Birce koyduk adını bu arada
Demir çok güzelŞimdi oğlum olacak , Demir düşündük adınıDeniz Birce ablasının adı
Sağol canımDemir çok güzel
Ben de hiçbir yerde duymadım ya da görmedim ama çocukluğumdan beri kendim gülmeyi çok seven bir insan olduğum için aynı anlama gelen Tebessüm ismini kızım olursa koymak istedim.Valla hiç duymadığım bir isim ama okuduğum an Tebessüm ettimçok tatlı bence…
Adıyla yaşasın ikisi deŞimdi oğlum olacak , Demir düşündük adınıDeniz Birce ablasının adı
Saol canımcımSağol canımTanem koyun bence de çok güzel , her kafadan bir ses çıkar zaten, Nasreddin Hoca’nın dediği gibi…
Amin amin , hepsi inşallah hayırlı evlat olsunlarAdıyla yaşasın ikisi de
Lise arkadaşımın adıydı çok beğenirdim küçükkenKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Herkes garipsiyor. Söylenişi zor diyorlar falan. Ben de üzülüyorum.
İnsanlar ne isimler koyuyor bizim ki çok mu kötü
ablamın iş arkadaşının adıydı. kız da gerçekten adı gibi güleryüzlü ve çok tatlıydı o yuzden bence çok tatlı bi isimKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Kesinlikle böyle düşünüyorum bende sadece din adına biseyler söylemek için yorum yaptıklarını düşünüyorum ben peygamberimizin ismini koymak istemistim 2 3 cocuk olursa diye ondan koydum ama olmasa da bi zorunluluğu yok sonuçta bu kadar etrafın karışması değişik gerçektenOh iyi cevabını vermişsin. Ben bu kuranda geçsin olayını anlamıyorum. Kuranda geçer ama anlamsızdır bi manası yokki o zaman. Ben de başta kuranda geçsin Allahın isimlernden olsun diyordum ama şart değil anlamı güzel olsun yeter.
Sağol canım hepimiz bizi kendine çeken isme tutuluyoruz işte kim gönlünden ne geçiyorsa koysun kimseye aldırmadanÇok güzel isimmiş
Bence çok tatlı aylize yakınBiz de evlendiğimizden beri kızımız olursa Beliz diyorduk, soyadımızla da çok uyumlu, ama şimdi hep acaba başka daha çok sevebileceğimiz bi isim çıkar mı diye bi türlü yüzde yüz emin olamıyorum, eşime kalsa o Belizde çok emin. Biraz da çok anlamlı bi isim olmadığı için belki (anlamı işaret, iz'miş) ama kulağa çok tatlı geliyorsiz ne dersiniz kızlar? İsim işi zormuş yaa
Bence her bebek ismiyle geliyor Ben buna çok inanıyorum ben evlenmeden önce evlendikten sonra beğendiğim bi kac isim vardi koyarken oğluma hiç olmadı yani içime sinmedi bunda da öyle hissediyorum bakalım en son ne olacak nelerle başladık hepsinden vazgeçtik su an merak ediyorum ne olacak diye bide tavsiyeleride değerlendirmeye çalışıyorum biri dediginde hı tamam cok güzel isim duyunca ama yok yani dolu dolu benim oğlumun adı diyemiyorum hala hiç bi ismeBiz de evlendiğimizden beri kızımız olursa Beliz diyorduk, soyadımızla da çok uyumlu, ama şimdi hep acaba başka daha çok sevebileceğimiz bi isim çıkar mı diye bi türlü yüzde yüz emin olamıyorum, eşime kalsa o Belizde çok emin. Biraz da çok anlamlı bi isim olmadığı için belki (anlamı işaret, iz'miş) ama kulağa çok tatlı geliyorsiz ne dersiniz kızlar? İsim işi zormuş yaa
tek başına bir anlamı yokmus. doğumdan sonra karditolojiye gittik orda kalp ultrasonu bakıldı. takip edildi ve geçti gitri canım bazısının doğumdan somraya kalmıyormua bile.Bende de çıktı parlaklık canım ama çok takılma dedi doktor o yüzden rahatım geçmezse ne yapıyorlar var mı bi fikrin
Bence çok güzel... Eşim kabul etse ben de koyardimKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Haha ya benim esim bu konuda cok guzel moral veriyor. Istediğim gibi pijama bulamadim cok kilo aldim diye üzülüyorum bana dioki yahu senin 3 katin kadınlar var onlar nasil buluyor dioBence benim raporumda da bu yazacakben 80lerdeyim çünkü
Ben çok sevdim çok tatlı, gerçekten adı gibi hep tebessüm etsin inşallahKızlar sizce Tebessüm ismi çok mu garip ve kötü bir isim?
Aynen canım ya, önceden çocuğum olsa kesin şu adı koyarım dediğim isimleri koyamıyorum şimdi, hayırlısı bakalım daha vaktimiz varBence her bebek ismiyle geliyor Ben buna çok inanıyorum ben evlenmeden önce evlendikten sonra beğendiğim bi kac isim vardi koyarken oğluma hiç olmadı yani içime sinmedi bunda da öyle hissediyorum bakalım en son ne olacak nelerle başladık hepsinden vazgeçtik su an merak ediyorum ne olacak diye bide tavsiyeleride değerlendirmeye çalışıyorum biri dediginde hı tamam cok güzel isim duyunca ama yok yani dolu dolu benim oğlumun adı diyemiyorum hala hiç bi isme
Aa ilk kez duydum bu ismi kullanan birisini harikaLise arkadaşımın adıydı çok beğenirdim küçükkenbence güzel naif bir isim
Belki kabul eder denemek lazımBence çok güzel... Eşim kabul etse ben de koyardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?