Amin inşaAllah hepimiz o gülücükleri görelim yavrularımızdaBen çok sevdim çok tatlı, gerçekten adı gibi hep tebessüm etsin inşallah
Hatta iki ismi vardı öykü tebessüm ama herkes ona tebessüm derdi çokta güzel bir kızdıAa ilk kez duydum bu ismi kullanan birisini harika
Gerçekten çok güzelmiş. Bizim soyadımız da kısa değil o yüzden yanına isim koymaktan vazgeçtik. Öykü de çok yakışmış doğrusuHatta iki ismi vardı öykü tebessüm ama herkes ona tebessüm derdi çokta güzel bir kızdı
Bende bir onda duymuştum
Maşaallah canim. İnşaallah sağlıkla aliriz kucağımıza.canım benim de ilk kızımda kalpte parlaklık vardı. çok korkup çok üzülmüştüm. doğana kadar da hep vardı geçmedi. hatta down habervisi olabilir flaan dendi. çok şükür ki hiç sıkıntısız doğdu 4 yaşında
Canım benim gebelik öncesi kilom vardı öyleki ilk ultrasyonda göbek yağından keseyi göremedi.7 kilo verdim ama pek işe yaramadı sanırım.Bende resmen 9 aylık gibiyim artık oturup kalkamıyorumkilo sınırını çoktan geçtim sanırım Allah'ım sen yardim et kilodan mi hissediyoruz acaba ben 19haftanin başında bir şeyler hissediyordum şuan hiç hissetmiyorum hatta sabah yazdım gitsem mi doktora diye kilodan galiba
Bayağı hissetmeyen varmış.Resmne akgıda seçicilik yapmışım sadece hissedenler kalmış aklımda.Bende 1.70 boy 86 kiloyum ama bölgesel kilo alıyorum aldıklarım göbekde depolanıyor maalesef.Ben ne zaman hissederim acaba bende bilemedim 67 kilo hamile kaldım 69um şuna çokta kilo almadım ama gene de 160 cm boya fazla kilom
Kilo oranlarımız hemen hemen aynı. Ben de 1.53 üm 65 kiloyum. Göbeğimde var yani. Ama bence bebeğin hareketleriyle alakalıdır bu durum. Plesentanın konumu vs çok önemliBayağı hissetmeyen varmış.Resmne akgıda seçicilik yapmışım sadece hissedenler kalmış aklımda.Bende 1.70 boy 86 kiloyum ama bölgesel kilo alıyorum aldıklarım göbekde depolanıyor maalesef.
Onu sormadim canim ama gecmez dedi. Fetal dna yaptirdigimiz icin korkmana gerek yok dedi. Allah tarafından kendiliğinden gecer inşaallah. Ben sonraki aylar tekrar tekrar sorcam. Parlakligida gosterdi küçücük bir beyaz noktaydi.Bende de çıktı parlaklık canım ama çok takılma dedi doktor o yüzden rahatım geçmezse ne yapıyorlar var mı bi fikrin
Canim ben de sagda hissediyorum ama yavrucum kizkızlar ben 22. haftanın ıcındeyım ılk erkek gıbı dedı doktorum ama cınsıyetı net goremıyor. bacakları kapalı. erkek bebek olanlar sağda mı hıssedıyorsunuz bebeklerınıızı. ben sureklı sag tarafta tekmelerını hıssedıyorum da. erkekler sağda kızlar solda mı oluyormuş gercekten ?
Canim benim ki erkek solda hissediyorumkızlar ben 22. haftanın ıcındeyım ılk erkek gıbı dedı doktorum ama cınsıyetı net goremıyor. bacakları kapalı. erkek bebek olanlar sağda mı hıssedıyorsunuz bebeklerınıızı. ben sureklı sag tarafta tekmelerını hıssedıyorum da. erkekler sağda kızlar solda mı oluyormuş gercekten ?
bu mesaj beni ümitlendirdi :) kızda olabılır yanı sağlıklı olsun tabı ama cocuklugumdan berı kız bebek hayalım var :)Canim ben de sagda hissediyorum ama yavrucum kiz
2 de 0 tutmayan teoriymiş demekkı :)Canim benim ki erkek solda hissediyorum
Hamileliğimin başında hep sağ tarafım ağrırdı, herkes kesin erkek olacak dedi, doktorda 12.haftada erkek gibi ama 14 hafta olmadan net bir şey diyemeyiz dedi, sonra bizimki de bir süre göstermedi, cinsiyeti kızkızlar ben 22. haftanın ıcındeyım ılk erkek gıbı dedı doktorum ama cınsıyetı net goremıyor. bacakları kapalı. erkek bebek olanlar sağda mı hıssedıyorsunuz bebeklerınıızı. ben sureklı sag tarafta tekmelerını hıssedıyorum da. erkekler sağda kızlar solda mı oluyormuş gercekten ?
aynı benımde hamılelıgın basından berı sag taraf agrılarla sımdıde bebek hareketlerı sag tarfta .. detaylım 11 ekımde kesın bellı olcak erkek gıbı dendı ama net gorulmedı bende degısır belkı dıye sabırla 11 ekımı beklıyorum :)Hamileliğimin başında hep sağ tarafım ağrırdı, herkes kesin erkek olacak dedi, doktorda 12.haftada erkek gibi ama 14 hafta olmadan net bir şey diyemeyiz dedi, sonra bizimki de bir süre göstermedi, cinsiyeti kızve bende tekmeleri çoğunlukla sağ tarafta hissediyorum tekme tarafiyla cinsiyetin ilgisi yok bence.detayliya girdinizmi orda netlesir
Aynen cnm benim iki tane kizim var onlarida solda hissettim2 de 0 tutmayan teoriymiş demekkı :)
bizimde detaylida kesinleşti, detaylidan 1 ay önce yüzde 90 kız ama kesin değil demişlerdiaynı benımde hamılelıgın basından berı sag taraf agrılarla sımdıde bebek hareketlerı sag tarfta .. detaylım 11 ekımde kesın bellı olcak erkek gıbı dendı ama net gorulmedı bende degısır belkı dıye sabırla 11 ekımı beklıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?