2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ramzi teorisi bende tuttu.
Karından bakılan ultrasonda sağdaysa kız diyorlardı. Ben de kız olduğunu öğrendim.
Yani karnımda solda oluyordu
ama şuan büyüdüğü için ben de sağda tekmeler hissediyorum ayakları orda olduğu için olabilir.
İlk hafta ultrason görüntüsünde nerdeydi

Ağla gitsin boşver.
Bence her ayda olabiliyordur.
Bende de inip inip çıkıyor ruh halim

bizimde detaylida kesinleşti, detaylidan 1 ay önce yüzde 90 kız ama kesin değil demişlerdi öyle olunca da kızım mi desem oğlum mu desem bilemiyorsun sizinde gönlünüzden geçen olsun sağlıklıca
Detaylıda değişirse dumur olurum ben
Doktorum bacak arası boş dedi değişmez herhalde bir anda bir şeyler eklenmez oraya

Ya evet cnm bugun kizimi okula biraktim anne gitmek istemiyorum dedi ağladı ogretmenin karsisinda bende kendimi tuttamadim ağladım

bu mesaj beni ümitlendirdi :) kızda olabılır yanı sağlıklı olsun tabı ama cocuklugumdan berı kız bebek hayalım var :)
Rabbim gönlüne göre versin canım. İlk oğlumda hareketler hep sağdaydı. Şimdiki oğlumda ramzi teorisine göre kız çıkıyordu ama erkek olduğunu öğrendim ve hareketleri sol tarafımda hissediyorum.

Aaa mesajı okuyunca ultrasonlara baktım, bizde de tutmuş bunu önceden bilseydim direk kızım diye severdim

Canım o sağ sol durumu daha 5-6 haftalıkken oluyor. Sonra büyüdükçe yani 7. Haftadan sonra hiçbir önemi kalmıyor. Ve büyüdükçe yer değiştiriyor. Sürekli hemde. Ben dün sağda tekmeleri hissettiysem bugun solda hissediyorum. Eğer cinsiyet tahmini istiyorsan 5 haftalık 6 haftalık ultrason fotolarını bul öyle at buraya

Ben hamileliğimin en başından beri herşeye ağlıyorum komik videolara bile nezaman geçer hiç bir fikrim yok
Bende şuan o durumdayım, hayır sonra da sanki bebeğim hissedip üzülüyormuş gibi düşünüp ona açıklama yapıp sessiz ağlıyorum bu kezde

Aaa mesajı okuyunca ultrasonlara baktım, bizde de tutmuş bunu önceden bilseydim direk kızım diye severdim
Tutmayanlar da oluyormuş sanırım ben de merakla bekliyordum tutacak mı acaba diye. Şimdilik tuttu gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar bu arada çin takvimide tuttu bende
Erkek çıkıyordu. Ramzide de erkek çıkıyordu. Daha sonra 13 haftalık usg fotosunu ikra meyra’ya attım nub teorisiyle bakıyor o da. O da erkek dedi doktorda %100 erkek dedi ben böyleyce erkenden öğrenmiş olmustum

Ben çin Rus japon ne bulduysam yapmıştım hepsi kız diyordu. Burda da attığımda kız demişlerdi başka yerde sorduğumda da.
İlk zamanlar tatlıdan nefret edip ful ekşi erik falan yiyordum severek.
Ordan da kız mı acaba diyorlardı.
Gerçi şimdi de tatlıya düştüm.
Mesela kız bebek annesinin güzelliğini alır cirkinlesir anne derler ama benim yüzümde sivilce falan çıkmadı mesela çok şükür. Son aylarda nolur bilmiyorum tabi. Kimisi tutuyor kimisi tutmuyor.b

Onların genelde sağ sol konumunda olmuyor ortada oluyor. Birde mesela vajinal ultrasonda bakıldıysa ayna etkisi oluyor. Vajinalde tam tersi çıkıyor
Evet onu ben de duymuştum. Tam tersi olarak değerlendirmek gerekiyormuş.
Bundan sonra doktorlara sormayalım o zaman diyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…