Ramzi teorisi bende tuttu.kızlar ben 22. haftanın ıcındeyım ılk erkek gıbı dedı doktorum ama cınsıyetı net goremıyor. bacakları kapalı. erkek bebek olanlar sağda mı hıssedıyorsunuz bebeklerınıızı. ben sureklı sag tarafta tekmelerını hıssedıyorum da. erkekler sağda kızlar solda mı oluyormuş gercekten ?
Ağla gitsin boşver.Hamilelik duygusallığı denen şey ne zaman geçiyor, başta olur diye biliyorum ama beni yeni buldu sanırım, her şeye ağlayasım geliyor, hiç ağlanacak bir şey olmadığını ağlarken farkediyorum ama tutamıyorum kendimi
Detaylıda değişirse dumur olurum benbizimde detaylida kesinleşti, detaylidan 1 ay önce yüzde 90 kız ama kesin değil demişlerdiöyle olunca da kızım mi desem oğlum mu desem bilemiyorsun sizinde gönlünüzden geçen olsun sağlıklıca
Ağla gitsin boşver.
Bence her ayda olabiliyordur.
Bende de inip inip çıkıyor ruh halim
Bence de boşsa boşturDetaylıda değişirse dumur olurum ben
Doktorum bacak arası boş dedi değişmez herhalde bir anda bir şeyler eklenmez oraya
Ya evet cnm bugun kizimi okula biraktim anne gitmek istemiyorum dedi ağladı ogretmenin karsisinda bende kendimi tuttamadim ağladımHamilelik duygusallığı denen şey ne zaman geçiyor, başta olur diye biliyorum ama beni yeni buldu sanırım, her şeye ağlayasım geliyor, hiç ağlanacak bir şey olmadığını ağlarken farkediyorum ama tutamıyorum kendimi
Rabbim gönlüne göre versin canım. İlk oğlumda hareketler hep sağdaydı. Şimdiki oğlumda ramzi teorisine göre kız çıkıyordu ama erkek olduğunu öğrendim ve hareketleri sol tarafımda hissediyorum.bu mesaj beni ümitlendirdi :) kızda olabılır yanı sağlıklı olsun tabı ama cocuklugumdan berı kız bebek hayalım var :)
Ben hamileliğimin en başından beri herşeye ağlıyorumYa evet cnm bugun kizimi okula biraktim anne gitmek istemiyorum dedi ağladı ogretmenin karsisinda bende kendimi tuttamadim ağladım
Aaa mesajı okuyunca ultrasonlara baktım, bizde de tutmuşRamzi teorisi bende tuttu.
Karından bakılan ultrasonda sağdaysa kız diyorlardı. Ben de kız olduğunu öğrendim.
Yani karnımda solda oluyordu
ama şuan büyüdüğü için ben de sağda tekmeler hissediyorum ayakları orda olduğu için olabilir.
İlk hafta ultrason görüntüsünde nerdeydi
Canım o sağ sol durumu daha 5-6 haftalıkken oluyor. Sonra büyüdükçe yani 7. Haftadan sonra hiçbir önemi kalmıyor. Ve büyüdükçe yer değiştiriyor. Sürekli hemde. Ben dün sağda tekmeleri hissettiysem bugun solda hissediyorum. Eğer cinsiyet tahmini istiyorsan 5 haftalık 6 haftalık ultrason fotolarını bul öyle at burayakızlar ben 22. haftanın ıcındeyım ılk erkek gıbı dedı doktorum ama cınsıyetı net goremıyor. bacakları kapalı. erkek bebek olanlar sağda mı hıssedıyorsunuz bebeklerınıızı. ben sureklı sag tarafta tekmelerını hıssedıyorum da. erkekler sağda kızlar solda mı oluyormuş gercekten ?
Allah hem gonlune gore hem de saglikli bir evlat nasip etsinbu mesaj beni ümitlendirdi :) kızda olabılır yanı sağlıklı olsun tabı ama cocuklugumdan berı kız bebek hayalım var :)
Bende şuan o durumdayım, hayır sonra da sanki bebeğim hissedip üzülüyormuş gibi düşünüp ona açıklama yapıp sessiz ağlıyorum bu kezdeBen hamileliğimin en başından beri herşeye ağlıyorumkomik videolara bile nezaman geçer hiç bir fikrim yok
Tutmayanlar da oluyormuş sanırım ben de merakla bekliyordum tutacak mı acaba diye. Şimdilik tuttu gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallahAaa mesajı okuyunca ultrasonlara baktım, bizde de tutmuşbunu önceden bilseydim direk kızım diye severdim
Ayy kıyamam, gözümün önünde canlandi ve gözyaşlarım pıt pıtYa evet cnm bugun kizimi okula biraktim anne gitmek istemiyorum dedi ağladı ogretmenin karsisinda bende kendimi tuttamadim ağladım
Benimde ramzi tuttu. Hemde baya baya belliydiTutmayanlar da oluyormuş sanırım ben de merakla bekliyordum tutacak mı acaba diye. Şimdilik tuttu gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah
Çok ilginç bir olay gerçekten ya tutmayanlar da neden tutmuyor acabaBenimde ramzi tuttu. Hemde baya baya belliydi
İnşallah canım , sağlıkla sıhhatle gelsinler sağlıklı kolay doğumlarla gelsinlerTutmayanlar da oluyormuş sanırım ben de merakla bekliyordum tutacak mı acaba diye. Şimdilik tuttu gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah
Onların genelde sağ sol konumunda olmuyor ortada oluyor. Birde mesela vajinal ultrasonda bakıldıysa ayna etkisi oluyor. Vajinalde tam tersi çıkıyorÇok ilginç bir olay gerçekten ya tutmayanlar da neden tutmuyor acaba
Ben çin Rus japon ne bulduysam yapmıştım hepsi kız diyordu.Kızlar bu arada çin takvimide tuttu bende
Erkek çıkıyordu. Ramzide de erkek çıkıyordu. Daha sonra 13 haftalık usg fotosunu ikra meyra’ya attım nub teorisiyle bakıyor o da. O da erkek dedidoktorda %100 erkek dedi ben böyleyce erkenden öğrenmiş olmustum
Evet onu ben de duymuştum. Tam tersi olarak değerlendirmek gerekiyormuş.Onların genelde sağ sol konumunda olmuyor ortada oluyor. Birde mesela vajinal ultrasonda bakıldıysa ayna etkisi oluyor. Vajinalde tam tersi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?