Ben 13haftalıkken doktora erkek dimi dedim hemen. O da nereden bildin %100 erkek bu da pipisi dediEvet onu ben de duymuştum. Tam tersi olarak değerlendirmek gerekiyormuş.
Bundan sonra doktorlara sormayalım o zaman diyormuşum
Canım işte sadece o ekşi durumu tutmadı bende. 4. Aya kadar tatlıdan tiksindim. Nutellayı kavanozla bitiren ben kokusuna tahammül edemiyordum. İşte bu ay basladım tatlıları yemeyeBen çin Rus japon ne bulduysam yapmıştım hepsi kız diyordu.Burda da attığımda kız demişlerdi başka yerde sorduğumda da.
İlk zamanlar tatlıdan nefret edip ful ekşi erik falan yiyordum severek.
Ordan da kız mı acaba diyorlardı.
Gerçi şimdi de tatlıya düştüm.
Mesela kız bebek annesinin güzelliğini alır cirkinlesir anne derler ama benim yüzümde sivilce falan çıkmadı mesela çok şükür. Son aylarda nolur bilmiyorum tabi. Kimisi tutuyor kimisi tutmuyor.b
Ohoo hocam sizin bilmediğiniz daha neler biliyorum deseydin ahhahBen 13haftalıkken doktora erkek dimi dedim hemen. O da nereden bildin %100 erkek bu da pipisi dedi
Her teorinin bir tutmayan tarafı da var unutmamak lazımCanım işte sadece o ekşi durumu tutmadı bende. 4. Aya kadar tatlıdan tiksindim. Nutellayı kavanozla bitiren ben kokusuna tahammül edemiyordum. İşte bu ay basladım tatlıları yemeyeherkes kız olacak diyorlardı. Hatta ananem doktor yanlıs mı gördü acaba sen hep ekşi yiyosun dediği bile oldu
Hamilelik hormonları diye bir gerçek var kesinlikleBende şuan o durumdayım, hayır sonra da sanki bebeğim hissedip üzülüyormuş gibi düşünüp ona açıklama yapıp sessiz ağlıyorum bu kezde
Bende de tüm belirtiler kız yönündeydi, 12. haftamda doktora oğlum hep erkek kardeşim olucak diyor bellimi dediğim de tam tersi olabilir demişti. Hep kız hayali kurdum falan ama pipiyi görünce ne belirti ne başka bişi kaldıCanım işte sadece o ekşi durumu tutmadı bende. 4. Aya kadar tatlıdan tiksindim. Nutellayı kavanozla bitiren ben kokusuna tahammül edemiyordum. İşte bu ay basladım tatlıları yemeyeherkes kız olacak diyorlardı. Hatta ananem doktor yanlıs mı gördü acaba sen hep ekşi yiyosun dediği bile oldu
Her yerden tekmeliyor benimki vallakızlar ben 22. haftanın ıcındeyım ılk erkek gıbı dedı doktorum ama cınsıyetı net goremıyor. bacakları kapalı. erkek bebek olanlar sağda mı hıssedıyorsunuz bebeklerınıızı. ben sureklı sag tarafta tekmelerını hıssedıyorum da. erkekler sağda kızlar solda mı oluyormuş gercekten ?
Kız bir başka bence….Genelde gözlemlediğim daha merhametli anne babaya, daha sevimli bir de…bu mesaj beni ümitlendirdi :) kızda olabılır yanı sağlıklı olsun tabı ama cocuklugumdan berı kız bebek hayalım var :)
Ramzi bende de tuttuRamzi teorisi bende tuttu.
Karından bakılan ultrasonda sağdaysa kız diyorlardı. Ben de kız olduğunu öğrendim.
Yani karnımda solda oluyordu
ama şuan büyüdüğü için ben de sağda tekmeler hissediyorum ayakları orda olduğu için olabilir.
İlk hafta ultrason görüntüsünde nerdeydi
Gerçekten ilk hamileliği kız olan sonrakinde erkek olan kişilerden bunu çok duydum, erkekler gerçekten çok hareketli ve çılgınHer yerden tekmeliyor benimki vallaKızımda bu kadar tekmelenmemiştim erkek bebek kendini belli ediyor bence…
Benim lohusalığımda öyle olacak heraldeHamilelik hormonları diye bir gerçek var kesinliklelohusayken de herşeye ağladım nedir bu anaların çekisi
Evet canım benim öyle oldu. Ultrasonda sağdaydı ama görüntü vajinaldi ve aslında solda demek oluyormuş..Onların genelde sağ sol konumunda olmuyor ortada oluyor. Birde mesela vajinal ultrasonda bakıldıysa ayna etkisi oluyor. Vajinalde tam tersi çıkıyor
AMiiinnnnKız bir başka bence….Genelde gözlemlediğim daha merhametli anne babaya, daha sevimli bir de…gerçi ne erkek çocukları var, hayırlı olan…Allah bize hayırlı olan evlatlardan nasip etsin inşallah…
Canım kardeşim Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için , ne zamandır giremedim foruma cevaplayamadım o sebeple hakkınızı helal edin . Diğer çocukalrın okula getir götür akşama ödevleri testleri işler ev koşuşturmaca derken uzun süre oldu . Çok şükür arkadaşım sonucu iyi geldi . Allah hepimize hayırlı haberler duyurup sevindirirsin güzelliğimÇok şükür bebişin iyi olmasına çok sevindim canım, doktorlar anne adaylarının en ufak bir mimiklerinde bile kaygılanabileceklrrini anlayamıyorlar, bir haftanı zehir etti. Ama bebişin sağlıklı sen sağlıklısın çok şükür önemli olan osiz de Allaha emanet olun canlarım
O anların gelmesini heyecanla bekliyorum…Gerçekten ilk hamileliği kız olan sonrakinde erkek olan kişilerden bunu çok duydum, erkekler gerçekten çok hareketli ve çılgınbenim oğlum sağ tarafımı çekiştiriyordu resmen karnım sağ boşluğumda yamuk bi şekilde oluyordum. Sağdan çıkacak bu çocuk diyolardı hep, hele o 30-35.haftalar ne nefes alabildim ne uyuyabildim hareketliliğinden. Allahım tekrar aynı şeyleri yaşamak gerçekten müthiş
Canım benim
Ahahah aynen canım valla adamda şaşırmıştıOhoo hocam sizin bilmediğiniz daha neler biliyorum deseydin ahhah
Aynen acemilik korku bişey bilmeme insanı çok endişelendiriyor. Bana da 3.kız olur heralde diyolar da aman aman diyorum evde 3 tane adam benim ruh sağlığım ilk önce yerinde kalsın da 3.falan istemiyorum diyorumO anların gelmesini heyecanla bekliyorum…muhtemelen bu mucizeyi son kez yaşayacağım, 2 çocuk bize yeter Tadını çıkarmaya çalışıyorum son hamileliğimin, ilkinde acemilik, cahillik çok bir şey anlamıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?