2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım işte sadece o ekşi durumu tutmadı bende. 4. Aya kadar tatlıdan tiksindim. Nutellayı kavanozla bitiren ben kokusuna tahammül edemiyordum. İşte bu ay basladım tatlıları yemeye herkes kız olacak diyorlardı. Hatta ananem doktor yanlıs mı gördü acaba sen hep ekşi yiyosun dediği bile oldu

Her teorinin bir tutmayan tarafı da var unutmamak lazım

Bende de tüm belirtiler kız yönündeydi, 12. haftamda doktora oğlum hep erkek kardeşim olucak diyor bellimi dediğim de tam tersi olabilir demişti. Hep kız hayali kurdum falan ama pipiyi görünce ne belirti ne başka bişi kaldı

Her yerden tekmeliyor benimki valla Kızımda bu kadar tekmelenmemiştim erkek bebek kendini belli ediyor bence…

bu mesaj beni ümitlendirdi :) kızda olabılır yanı sağlıklı olsun tabı ama cocuklugumdan berı kız bebek hayalım var :)
Kız bir başka bence….Genelde gözlemlediğim daha merhametli anne babaya, daha sevimli bir de… gerçi ne erkek çocukları var, hayırlı olan…Allah bize hayırlı olan evlatlardan nasip etsin inşallah…

Ramzi bende de tuttu Bilmiyorum zaten iki seçenek vardı, denk gelmiş de olabilir…5 haftalık usg de benimki sağdaydı ama vajinaldi görüntü..

Her yerden tekmeliyor benimki valla Kızımda bu kadar tekmelenmemiştim erkek bebek kendini belli ediyor bence…
Gerçekten ilk hamileliği kız olan sonrakinde erkek olan kişilerden bunu çok duydum, erkekler gerçekten çok hareketli ve çılgın benim oğlum sağ tarafımı çekiştiriyordu resmen karnım sağ boşluğumda yamuk bi şekilde oluyordum. Sağdan çıkacak bu çocuk diyolardı hep, hele o 30-35.haftalar ne nefes alabildim ne uyuyabildim hareketliliğinden. Allahım tekrar aynı şeyleri yaşamak gerçekten müthiş

Onların genelde sağ sol konumunda olmuyor ortada oluyor. Birde mesela vajinal ultrasonda bakıldıysa ayna etkisi oluyor. Vajinalde tam tersi çıkıyor
Evet canım benim öyle oldu. Ultrasonda sağdaydı ama görüntü vajinaldi ve aslında solda demek oluyormuş.. 12.haftamda da doktorumun pipiyi göstermesiyle netleşti

Canım kardeşim Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için , ne zamandır giremedim foruma cevaplayamadım o sebeple hakkınızı helal edin . Diğer çocukalrın okula getir götür akşama ödevleri testleri işler ev koşuşturmaca derken uzun süre oldu . Çok şükür arkadaşım sonucu iyi geldi . Allah hepimize hayırlı haberler duyurup sevindirirsin güzelliğim Allah’a emanet olum sizlerde öpüyoruz

O anların gelmesini heyecanla bekliyorum… muhtemelen bu mucizeyi son kez yaşayacağım, 2 çocuk bize yeter Tadını çıkarmaya çalışıyorum son hamileliğimin, ilkinde acemilik, cahillik çok bir şey anlamıyorsun bence

@AnnemAnnemm KelebekiM_ kizlar nasilsiniz bebisler nasil
Canım benim Özlemişim sizi ya , uzun zamandır giremedim çocukların okulları git getir götür öğle yemeğine çıkar tekrar bırak akşam testi ödevi gündüz iş çalışma derken kusura bakmayın ne zamandır halinizi hayrınızı soramadım . Çok şükür canım iyiyiz Elhamdulillah En son kontrolde midesini görmek istemişti gördü şükür , sonra cinsiyeti söyledi kesin diye hatta ben kesin mi doktorum çünkü geçen hafta kesin değil gibi konuşmuştunuz deyince ozaman bu da sana hatıra olsun dedi foto çekti verdi hayırlısyla inşallah oğluş geliyor . İçimde bir canavar var sanki çok hareketli gece uyanıyorum bazen hareketine . Ayrıca gece burun tıkanıklığı başladı tuzlu suyla ağız burun gargatası bi tık rahatlatıyor geçirmese de . Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim yada eczaneden sterimar türü okyanus suyu da olabilir . Henüz detaylı ultrason çekilmedim Farklı bi özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum oradan sıra alabilirsem orada çekilicem nasipse kendi gittiğim özel hastanenöok yoğun ve kalabalık eşim biraz mırın kırın ediyor pandemi de var diye . Sizler nasılsınız kuzuşlarınjz nasıl canım , çok öpüyoruz sizi

Aynen acemilik korku bişey bilmeme insanı çok endişelendiriyor. Bana da 3.kız olur heralde diyolar da aman aman diyorum evde 3 tane adam benim ruh sağlığım ilk önce yerinde kalsın da 3.falan istemiyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…