Öyle oluyor canım yaBende de tüm belirtiler kız yönündeydi, 12. haftamda doktora oğlum hep erkek kardeşim olucak diyor bellimi dediğim de tam tersi olabilir demişti. Hep kız hayali kurdum falan ama pipiyi görünce ne belirti ne başka bişi kaldı
Benm de hep vajinal bakılmıştı canımEvet canım benim öyle oldu. Ultrasonda sağdaydı ama görüntü vajinaldi ve aslında solda demek oluyormuş..12.haftamda da doktorumun pipiyi göstermesiyle netleşti
Ay ben ağlama konusunda artık uber oldum diyebilirim. Tüp bebek yaptırdım çift çizgiyi gördüğümden beri düzenli olarak ağlıyorum. Daha bebeğim aklıma gelir gelmez gözyaslarım akıyorBen hamileliğimin en başından beri herşeye ağlıyorumkomik videolara bile nezaman geçer hiç bir fikrim yok
ama o 6, ayda baslıyo zaten o duygusallık 6, aya aıt :)Hamilelik duygusallığı denen şey ne zaman geçiyor, başta olur diye biliyorum ama beni yeni buldu sanırım, her şeye ağlayasım geliyor, hiç ağlanacak bir şey olmadığını ağlarken farkediyorum ama tutamıyorum kendimi
Ver vajinalde sağdaysa erkek diyorlarRamzi bende de tuttuBilmiyorum zaten iki seçenek vardı, denk gelmiş de olabilir…5 haftalık usg de benimki sağdaydı ama vajinaldi görüntü..
İçine mi doğdu ne demiştirAhahah aynen canım valla adamda şaşırmıştı
Kuzucum ama benim tüm belirtilerim kız yönündeydiÖyle oluyor canım yabende de her ok erkek göstermesine rağmen ya belki kızdır diyordum. Değişir falan diyordum taa ki doktorda onaylayana kadar
Benim de kilo alışım popodanBenm de hep vajinal bakılmıştı canımkarnım biraz yağlı oldugu için görünmedi 7. Haftaya kadar full vajinal olarak bakıldı. Burada ki Herkes vajinal bakıldıysa erkek diyordu
Evet canım benimde iki doktorda gösterdi bunu suyun içinde donmus buz gibi düşünebilirsin yavaş yavaş eriyecek gibi düşün doğunca dedi bide benim ayrintilida kalbine cocuk kardiyoloji baktı o rahatlattı içimi biraz kadın uzun uzun anlattıOnu sormadim canim ama gecmez dedi. Fetal dna yaptirdigimiz icin korkmana gerek yok dedi. Allah tarafından kendiliğinden gecer inşaallah. Ben sonraki aylar tekrar tekrar sorcam. Parlakligida gosterdi küçücük bir beyaz noktaydi.
Canım bende tam aksini yazacaktım şimdi saçlarım resmen canlandı benimde 2 günde bir yıkamak zorunda kalırdım yağ içinde kalırdı saçlarım.Şimdi 4 gün yıkamayayım sanki sabah yıkamışım.Öyle canlı duruyor.Ama yüzümde patates gibi soyuluyor alnım yanaklarım kabuk kabuk oldu.Suda içiyorum ama nedenini çözemedim.Kızlar 1 aydır neredeyse kan ve vitamin kullanıyorum ama inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum. Yaşayan var mı? Napsam acaba bilemedim,
Benm de aynıydı canımKuzucum ama benim tüm belirtilerim kız yönündeydi4 ay mide bulantısı, ekşi tuzlu yeme isteği, çikolatadan nefret ettim vs çevredekiler de verdi gazı bir tek oğlum bildi erkek olacak diye, sonra devletteki doktorum bu sene erkek bebek senesi ben de pipi görmekten bıktım dedi %70 erkek seninki de dedi, ve tıp fakültesi direkt pipiyi gösterip onayladı erkeği çok şükür sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar.
şuan bu durumdayım :)Öyle oluyor canım yabende de her ok erkek göstermesine rağmen ya belki kızdır diyordum. Değişir falan diyordum taa ki doktorda onaylayana kadar
Aslında canım seninki normal olanı, çünkü vitamin ben kan ilaçları saçları güçlendiriyor tırnakları falan parlak parlak sağlıklı yapıyor, ama yüzün de neden soyulma var acaba? Saçlarımı tam kestirmeyle kestirmeme arasındayken hamile olduğumu öğrendim. Batıl inanç ama kestirsem mi bilemiyorum belki kendine gelir diye de düşünüyorum.Canım bende tam aksini yazacaktım şimdi saçlarım resmen canlandı benimde 2 günde bir yıkamak zorunda kalırdım yağ içinde kalırdı saçlarım.Şimdi 4 gün yıkamayayım sanki sabah yıkamışım.Öyle canlı duruyor.Ama yüzümde patates gibi soyuluyor alnım yanaklarım kabuk kabuk oldu.Suda içiyorum ama nedenini çözemedim.
Ay yazıyı okuyunca ben mi yazdım dedim bi an, bizim de aklımızdaki isimler tam anlamıyla bunlar çünküKızlar isim konusu konuşulmuş hep.
Eşimle Melis yada Melisa olsun diyoruz. Anlamları. Tatlı,bal,bal arisi,oğul otu gibi çeşitlilikte. Birkac yerde okudum bu isimler konulmaz. İsim anlami eski Yunancada şişko yada tanrica gibi bisey demek diyolar mekruhmuş. Kimiside yok öyle bisey diyor cok kararsiz kaldik yani. İcimize sinem tek isimdi vazgecicez. Biraz Ela ismine yöneldik.
İkimizinde isileri E harifyle basliyor E harfi ile olsun bari dedik
Aynıyız canım aynııBenim de kilo alışım popodanTam tersi belim ince ve göbeğim hiç yoktur nerdeyse, o yüzden kese ve bebek için sanırım daha garanti olsun diye vajinal baktı doktorum 5.haftaya kadar ,diğerleri de karından …
Aslında planlı bir hamilelikti, 62 kg falandım ramazana girmeden önceramazana girdik , bir de ramazanda karantina vardı hatırlarsan, ben can sıkıntısından cheesecake’ler , kurabiyeler, poğaçalar yaptım da yaptım Kendim pide bile yaptım ramazan biterken bir baktım 65 kg olmuşum hamile kaldığım ay da adet görmeyince şişkinlik mi oldu ne olduysa 66 kg idim doktorda kese için gittiğimde tartıldım şimdi 68.5 olmuşum neyseki çok kg almadım..
Canım sen 5-6 haftalık ultrason resmin varsa bul ordan çözerizşuan bu durumdayım :)
Aynen kuzum minik erkekğim hep erkek kardeşim olsun diyodu, hamile kalınca erkek bu diyordu, geçen kardeşimin adı cennet olsun mu anne diyoBenm de aynıydı canımçikolata kokusuundan öğürdüğümğ hatırlıyorum. Sadece kusmam yoktu benim oradan dediler bu erkektir diye mesela annemler her gün soruyordu basladımı bulantın diye. Yok demekten sıkılmıstım demek ki belirtiler fos çıktığı oluyormus . Senin miniğin içine doğmus canım yaaa.
Geçmiş olsun canım, artık grip havası var malum havalar bir sıcak bir serin. Dikkat edin çokGünaydın kızlar dun oglumda az öksürük vardi gece iyice arttı işin kötüsü benimde boğazlarım aciyor baya kabarmış bogazlarimiz bide galiba usutmusum sabaha karşı soğuk soğuk terledim mide bulantısı baya kötü bi gece geçirdik yani hasta olmasın diye çocuğu okula göndermedim bu yıl 2 aydir sürekli hasta ya nasıl iş anlamadım kahvaltıdan sonra parol içtim dayanamadim allahtan vitaminlerimi içmeye baslamistim biraz onlara güveniyorum inşallah atlatırız hemen
Ben şöyle düşünüyordum her ay belli dönem duygusal oluyoruz su an içimizde 6 aylık bi duygusal patlama varAğla gitsin boşver.
Bence her ayda olabiliyordur.
Bende de inip inip çıkıyor ruh halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?