O kadarda dikkat ettim korkumdan ama buluyor canım ben üzerine titredikce galiba Allah başka hastalık vermesin ya basit şeyler hepimiz dikkat edelimGeçmiş olsun canım, artık grip havası var malum havalar bir sıcak bir serin. Dikkat edin çok
Al benden de o kadarHamilelik duygusallığı denen şey ne zaman geçiyor, başta olur diye biliyorum ama beni yeni buldu sanırım, her şeye ağlayasım geliyor, hiç ağlanacak bir şey olmadığını ağlarken farkediyorum ama tutamıyorum kendimi
Oyy kuzum yaa seninkiler mutluluk gözyaşlarıAy ben ağlama konusunda artık uber oldum diyebilirim. Tüp bebek yaptırdım çift çizgiyi gördüğümden beri düzenli olarak ağlıyorum. Daha bebeğim aklıma gelir gelmez gözyaslarım akıyorbazen durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Mesela geçen yataklarımızı nasıl ayırırız nasıl ayrı odaya yatırırım diye ağladım . Ne olacak böyle bilmiyorum
Öyle kuzum öyle, neyden sakınırsan o gelir bulur. Rabbim beterinden korusun inşallahO kadarda dikkat ettim korkumdan ama buluyor canım ben üzerine titredikce galiba Allah başka hastalık vermesin ya basit şeyler hepimiz dikkat edelim
O taraflar hep bana denk gelmişHer teorinin bir tutmayan tarafı da var unutmamak lazım
Şifa olsun inş.Hangi aşıyı tercih ettiniz peki2. Doz aşı için sıra bekliyorum.
Benim oturduğum sitede şuan hastalık çok yaygınkadınla 2 gün önce bahçede sohbet ettik ertesi gün covid olmuş Kazasız belasız 2. Dozumuda olsam da kurtulsam
Ihlamuru içsem bisey olmaz artık değil mi canım emin olamadım sabah ya içeyim bari şimdi balı koyamam da sekerimden dolayı zencefilde cok acı oluyor balsiz en azından ıhlamur deneyeyimÖyle kuzum öyle, neyden sakınırsan o gelir bulur. Rabbim beterinden korusun inşallahBol bol ballı ıhlamur içir kendinde iç, zencefilli bal da iyi gelir.
Benimde kestiresim var canım.Aslında batıl inançlara pek takılmam ama konu bebek olunca bende bir geri duruyorum.Yüzüm için arkadaşlarım mevsimsel diyor ama bildiğin pul pul soyuluyor alnım.Aslında canım seninki normal olanı, çünkü vitamin ben kan ilaçları saçları güçlendiriyor tırnakları falan parlak parlak sağlıklı yapıyor, ama yüzün de neden soyulma var acaba? Saçlarımı tam kestirmeyle kestirmeme arasındayken hamile olduğumu öğrendim. Batıl inanç ama kestirsem mi bilemiyorum belki kendine gelir diye de düşünüyorum.
Biz aynıyız yaBende de tüm belirtiler kız yönündeydi, 12. haftamda doktora oğlum hep erkek kardeşim olucak diyor bellimi dediğim de tam tersi olabilir demişti. Hep kız hayali kurdum falan ama pipiyi görünce ne belirti ne başka bişi kaldı
Bilmiyorum canım kan sayımı yaptılar mı benim hamilelikten önce xok düşüktü kanım ondan dokuluyordu ilac kullanmadan kesilmisti mucizevi şekilde hamilelikte cok dökülmez aslındaKızlar 1 aydır neredeyse kan ve vitamin kullanıyorum ama inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum. Yaşayan var mı? Napsam acaba bilemedim,
Canım ben hamileliğimin başından beri içiyorum ve ıhlamurun bir zararı yok diye biliyorum ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum. İnşallah şifa olur.Ihlamuru içsem bisey olmaz artık değil mi canım emin olamadım sabah ya içeyim bari şimdi balı koyamam da sekerimden dolayı zencefilde cok acı oluyor balsiz en azından ıhlamur deneyeyim
Canım karbonat tuz gargarası yap boğaza çok iyi geliyor.O tahrişi hemen yok ediyor.Bide adaçayı demle yine gargara yap.Hamilelikte yasak diye biliyorum adaçayını.Birde ılık süt bana hastalığımda en iyi bunlar geldi.Ihlamuru içsem bisey olmaz artık değil mi canım emin olamadım sabah ya içeyim bari şimdi balı koyamam da sekerimden dolayı zencefilde cok acı oluyor balsiz en azından ıhlamur deneyeyim
Sütle ıhlamur deneyeceğim canım sabah çay içtim de ogunumde olduğunda bogazim cok kotu degilde oksuruge cevirmesin istiyorum artarsa gargara deneyeyim hiç yapamam normalde gargaraCanım karbonat tuz gargarası yap boğaza çok iyi geliyor.O tahrişi hemen yok ediyor.Bide adaçayı demle yine gargara yap.Hamilelikte yasak diye biliyorum adaçayını.Birde ılık süt bana hastalığımda en iyi bunlar geldi.
Hamile kaldığımda bi yapıldı 12 civarıydı, normalde Akdeniz anemisiyim, 2li tarama da 11düşmüştü sonra zaten kan ilacı başladım, balıkyağlı, folikasitli, çinkosu demiri b12 si vs birçok vitamin açısından zengin ilacada başladım ama aşırı dökülüyor. Ayın 13nde randevum var ozaman söyliyeyim doktora bakalım nediyecek.Bilmiyorum canım kan sayımı yaptılar mı benim hamilelikten önce xok düşüktü kanım ondan dokuluyordu ilac kullanmadan kesilmisti mucizevi şekilde hamilelikte cok dökülmez aslında
Gerçekten ilk hamileliği kız olan sonrakinde erkek olan kişilerden bunu çok duydum, erkekler gerçekten çok hareketli ve çılgınbenim oğlum sağ tarafımı çekiştiriyordu resmen karnım sağ boşluğumda yamuk bi şekilde oluyordum. Sağdan çıkacak bu çocuk diyolardı hep, hele o 30-35.haftalar ne nefes alabildim ne uyuyabildim hareketliliğinden. Allahım tekrar aynı şeyleri yaşamak gerçekten müthiş
Aynen cnm bende bu sene çok yoğunum cocuklar okuldan getir gotur öğlen farkli aksam farkli yemek yap çok yoruluyorum simdi de küçük kizim okula gitmem diye ağlıyor nolacak bilmiyorumCanım benimÖzlemişim sizi ya , uzun zamandır giremedim çocukların okulları git getir götür öğle yemeğine çıkar tekrar bırak akşam testi ödevi gündüz iş çalışma derken kusura bakmayın ne zamandır halinizi hayrınızı soramadım . Çok şükür canım iyiyiz Elhamdulillah En son kontrolde midesini görmek istemişti gördü şükür , sonra cinsiyeti söyledi kesin diye hatta ben kesin mi doktorum çünkü geçen hafta kesin değil gibi konuşmuştunuz deyince ozaman bu da sana hatıra olsun dedi foto çekti verdi hayırlısyla inşallah oğluş geliyor . İçimde bir canavar var sanki çok hareketli gece uyanıyorum bazen hareketine . Ayrıca gece burun tıkanıklığı başladı tuzlu suyla ağız burun gargatası bi tık rahatlatıyor geçirmese de . Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim yada eczaneden sterimar türü okyanus suyu da olabilir . Henüz detaylı ultrason çekilmedim Farklı bi özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum oradan sıra alabilirsem orada çekilicem nasipse kendi gittiğim özel hastanenöok yoğun ve kalabalık eşim biraz mırın kırın ediyor pandemi de var diye . Sizler nasılsınız kuzuşlarınjz nasıl canım , çok öpüyoruz sizi
Geçmiş olsun cnm benim boğazım agridi zaman sabah aksam balli limonlu ilik su yapip iciyorum iki gune kalmadan geciyor cnmGünaydın kızlar dun oglumda az öksürük vardi gece iyice arttı işin kötüsü benimde boğazlarım aciyor baya kabarmış bogazlarimiz bide galiba usutmusum sabaha karşı soğuk soğuk terledim mide bulantısı baya kötü bi gece geçirdik yani hasta olmasın diye çocuğu okula göndermedim bu yıl 2 aydir sürekli hasta ya nasıl iş anlamadım kahvaltıdan sonra parol içtim dayanamadim allahtan vitaminlerimi içmeye baslamistim biraz onlara güveniyorum inşallah atlatırız hemen
İşte gerçekten belli olmuyor. Yani iki hamilelik bile birbirinden çok farklı olabiliyor kanıt burdaO taraflar hep bana denk gelmişbundan sonra asla belirtiyle cinsiyet tayini yapmam kendime oğlumda yaşadığım her şeyin tersini yaşadım bunda yüzüm cok güzeldi oğlumda berbat sivilceliydi bulantim coktu ilkine göre tatli canım istedi hep ilkinde eksi yemiştim ultrasonda büyüyene kadar hep sagdaydi oglum soldaydi ramzide kiz dediler burada cin takviminde kizdi hepsi ya hepsine gol attı benim oglum bunu kesin futbolcu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?