2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçmiş olsun canım, artık grip havası var malum havalar bir sıcak bir serin. Dikkat edin çok
O kadarda dikkat ettim korkumdan ama buluyor canım ben üzerine titredikce galiba Allah başka hastalık vermesin ya basit şeyler hepimiz dikkat edelim

Al benden de o kadar

Oyy kuzum yaa seninkiler mutluluk gözyaşları nasıl güzel duygular ama değil mi? Rabbim tüm anne olmayı bekleyenlerin yolunu açıp biran önce yavrucuklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah

O kadarda dikkat ettim korkumdan ama buluyor canım ben üzerine titredikce galiba Allah başka hastalık vermesin ya basit şeyler hepimiz dikkat edelim
Öyle kuzum öyle, neyden sakınırsan o gelir bulur. Rabbim beterinden korusun inşallahBol bol ballı ıhlamur içir kendinde iç, zencefilli bal da iyi gelir.

Her teorinin bir tutmayan tarafı da var unutmamak lazım
O taraflar hep bana denk gelmiş bundan sonra asla belirtiyle cinsiyet tayini yapmam kendime oğlumda yaşadığım her şeyin tersini yaşadım bunda yüzüm cok güzeldi oğlumda berbat sivilceliydi bulantim coktu ilkine göre tatli canım istedi hep ilkinde eksi yemiştim ultrasonda büyüyene kadar hep sagdaydi oglum soldaydi ramzide kiz dediler burada cin takviminde kizdi hepsi ya hepsine gol attı benim oglum bunu kesin futbolcu yapacağım

2. Doz aşı için sıra bekliyorum.
Benim oturduğum sitede şuan hastalık çok yaygın kadınla 2 gün önce bahçede sohbet ettik ertesi gün covid olmuş Kazasız belasız 2. Dozumuda olsam da kurtulsam
Şifa olsun inş.Hangi aşıyı tercih ettiniz peki

Öyle kuzum öyle, neyden sakınırsan o gelir bulur. Rabbim beterinden korusun inşallahBol bol ballı ıhlamur içir kendinde iç, zencefilli bal da iyi gelir.
Ihlamuru içsem bisey olmaz artık değil mi canım emin olamadım sabah ya içeyim bari şimdi balı koyamam da sekerimden dolayı zencefilde cok acı oluyor balsiz en azından ıhlamur deneyeyim

Benimde kestiresim var canım.Aslında batıl inançlara pek takılmam ama konu bebek olunca bende bir geri duruyorum.Yüzüm için arkadaşlarım mevsimsel diyor ama bildiğin pul pul soyuluyor alnım.

Biz aynıyız ya

Kızlar bu da benim ilk kalp atışı vajinal ultrason fotosuSol tarafta değil mi ben mi yanlış biliyorum

Kızlar 1 aydır neredeyse kan ve vitamin kullanıyorum ama inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum. Yaşayan var mı? Napsam acaba bilemedim,
Bilmiyorum canım kan sayımı yaptılar mı benim hamilelikten önce xok düşüktü kanım ondan dokuluyordu ilac kullanmadan kesilmisti mucizevi şekilde hamilelikte cok dökülmez aslında

Ihlamuru içsem bisey olmaz artık değil mi canım emin olamadım sabah ya içeyim bari şimdi balı koyamam da sekerimden dolayı zencefilde cok acı oluyor balsiz en azından ıhlamur deneyeyim
Canım ben hamileliğimin başından beri içiyorum ve ıhlamurun bir zararı yok diye biliyorum ilk hamileliğimde doktoruma sormuştum. İnşallah şifa olur.

Canım karbonat tuz gargarası yap boğaza çok iyi geliyor.O tahrişi hemen yok ediyor.Bide adaçayı demle yine gargara yap.Hamilelikte yasak diye biliyorum adaçayını.Birde ılık süt bana hastalığımda en iyi bunlar geldi.

Sütle ıhlamur deneyeceğim canım sabah çay içtim de ogunumde olduğunda bogazim cok kotu degilde oksuruge cevirmesin istiyorum artarsa gargara deneyeyim hiç yapamam normalde gargara

Bilmiyorum canım kan sayımı yaptılar mı benim hamilelikten önce xok düşüktü kanım ondan dokuluyordu ilac kullanmadan kesilmisti mucizevi şekilde hamilelikte cok dökülmez aslında
Hamile kaldığımda bi yapıldı 12 civarıydı, normalde Akdeniz anemisiyim, 2li tarama da 11düşmüştü sonra zaten kan ilacı başladım, balıkyağlı, folikasitli, çinkosu demiri b12 si vs birçok vitamin açısından zengin ilacada başladım ama aşırı dökülüyor. Ayın 13nde randevum var ozaman söyliyeyim doktora bakalım nediyecek.

Kızlar pazartesi günü kendi doktoruma gittim detayli ultrason raporunu göstermek icin. Bebege 6 ekimde kontrol icin gittigimde bakacak. Raporda bir sıkıntı yok hersey guzel dedi.tetenoz aşısını da sordum covid aşisindan sonra en az 3 hafta gecmesini isteriz dedi ben 8 eylulde biontech olmustum 2.doz cuma gunu burada gidip misafir olarak kabul edilirse tetanoz aşımı da olcam ins sıkıntı yaşamam

Hamileligimin başından beri aşırı dökülüyor, öyle böyle değil. hatta Hamileligimi öğrenmeden önce saç dökülmemden dolayı suphelenmistim, çünkü ilk hamileliğimde de aynı şekilde birden saç dökülmem başlamıştı. doktorum normal dedi. Her vücut farklı tepki veriyor hormonlarla alakalı dedi.

Normalde hamilelikte saçlar gürleşir çoğalır, doğumdan sonra dökülürmuüş. Bende inşallah tersi olur, doğumdan sonra tekrar çoğalır diye ümit ediyorum:)

Aynen cnm bende bu sene çok yoğunum cocuklar okuldan getir gotur öğlen farkli aksam farkli yemek yap çok yoruluyorum simdi de küçük kizim okula gitmem diye ağlıyor nolacak bilmiyorum
Bu arada gozun aydin cnm oğluşun sagliikla gelsin
Ben de pazartesi gunu girdim detayliya herseyi iyi dedi sukur ama tek beyinde kist gördü oda 26.haftaya kadar eriri dedi.üzüldüm ama sonra sağolsun burdaki arkadaslarim destek oldular Allah herbirinden razi olsun
insllah saglikla evlatlarimizi dünya getiriiz cnm

Geçmiş olsun cnm benim boğazım agridi zaman sabah aksam balli limonlu ilik su yapip iciyorum iki gune kalmadan geciyor cnm
Canim kuzuya da pekmez içir rabbim acil sifalar versin size

İşte gerçekten belli olmuyor. Yani iki hamilelik bile birbirinden çok farklı olabiliyor kanıt burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…