- 2 Haziran 2021
- 75
- 70
- 3
- 37
var ama kese seklınde anlayabılırmısın hemen yukluyorumCanım sen 5-6 haftalık ultrason resmin varsa bul ordan çözeriz
Aminnnn yavrum yaaa ne kadar masum ne kadar saf bebeğimAynen kuzum minik erkekğim hep erkek kardeşim olsun diyodu, hamile kalınca erkek bu diyordu, geçen kardeşimin adı cennet olsun mu anne diyoyaa çok masum çok tatlılar Rabbim bizleri çocuklarımızdan mahrum bırakmasın çok çok amin
Sorma canım her tekmesini hissettiğimde nasıl bir anda hersey düzenleyebiliyor nasıl bütün dünyam o olabiliyor anlamıyorum. Dünyanın en güzel şeyi annne olmak daha doğurmadan bunu hissediyoruzOyy kuzum yaa seninkiler mutluluk gözyaşlarınasıl güzel duygular ama değil mi? Rabbim tüm anne olmayı bekleyenlerin yolunu açıp biran önce yavrucuklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah
sat 2 mayıs :)Canım sen 5-6 haftalık ultrason resmin varsa bul ordan çözeriz
Yükle canım bakalım bi az çok tahmin ederizvar ama kese seklınde anlayabılırmısın hemen yukluyorum
Bu karından ultrason mu canımsat 2 mayıs :)
evet evet karından ama foto ters yukelnmıs sanırımBu karından ultrason mu canım
Ayy bende tutmadı çin takvimiKızlar bu arada çin takvimide tuttu bende
Erkek çıkıyordu. Ramzide de erkek çıkıyordu. Daha sonra 13 haftalık usg fotosunu ikra meyra’ya attım nub teorisiyle bakıyor o da. O da erkek dedidoktorda %100 erkek dedi ben böyleyce erkenden öğrenmiş olmustum
Canım yanlıs görmüyorsam sağda görünüyor kesen. Sağda olunca kız oluyorduevet evet karından ama foto ters yukelnmıs sanırım
Ay demekki herkeste tutmuyormuşAyy bende tutmadı çin takvimikız çıkıyordu nasip olursa oğlum olacak
6.aya girer girmez başladı zaten, demekki zamanında gelmiş banaama o 6, ayda baslıyo zaten o duygusallık 6, aya aıt :)
Ayyyh çok sürüyormuş yaBen şöyle düşünüyordum her ay belli dönem duygusal oluyoruz su an içimizde 6 aylık bi duygusal patlama varD Denizyildizi21 ki benim doğumdan sonrada hiç geçmedi bu durum cocuk 1 yaşına gelinceye kadar her şeye ağladım en son 1 yaşına yakın dindi gözyaşım normal insan gibi mantıklı olmaya başlamıştım
ay hadı ınsallah... saol canım benım ... gecmez bana vakıt sımdı gelmez 11 ekım:)Canım yanlıs görmüyorsam sağda görünüyor kesen. Sağda olunca kız oluyorduben konumunu yanlısta görüyor olabilirim ama
Çin erkek ama Rus kız dedi Rus çıktı artık Çin'e itimadim kalmadı favorim rusAy demekki herkeste tutmuyormuşhayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşun
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar dun oglumda az öksürük vardi gece iyice arttı işin kötüsü benimde boğazlarım aciyor baya kabarmış bogazlarimiz bide galiba usutmusum sabaha karşı soğuk soğuk terledim mide bulantısı baya kötü bi gece geçirdik yani hasta olmasın diye çocuğu okula göndermedim bu yıl 2 aydir sürekli hasta ya nasıl iş anlamadım kahvaltıdan sonra parol içtim dayanamadim allahtan vitaminlerimi içmeye baslamistim biraz onlara güveniyorum inşallah atlatırız hemen
Ay yazıyı okuyunca ben mi yazdım dedim bi an, bizim de aklımızdaki isimler tam anlamıyla bunlar çünkümelis melisa ela lale selin, karar vermek çok zor, bizim soyadımız çok bilindik olduğu için eşim 2 isim koyalım diyor ama yine de seçmekte zorlanıyoruz
Ben rusa hiç bakmadımÇin erkek ama Rus kız dedi Rus çıktı artık Çin'e itimadim kalmadı favorim rus
Allah kolaylık versin canım bizler okullu anneler olduğumuzdan dinlenme şansımız yok denecek kadar az , Allah sağlık Şubat versin inşalalh da hayırlıyla bunlar keyifli şeylerAynen cnm bende bu sene çok yoğunum cocuklar okuldan getir gotur öğlen farkli aksam farkli yemek yap çok yoruluyorum simdi de küçük kizim okula gitmem diye ağlıyor nolacak bilmiyorum
Bu arada gozun aydin cnm oğluşun sagliikla gelsin
Ben de pazartesi gunu girdim detayliya herseyi iyi dedi sukur ama tek beyinde kist gördü oda 26.haftaya kadar eriri dedi.üzüldüm ama sonra sağolsun burdaki arkadaslarim destek oldular Allah herbirinden razi olsun
insllah saglikla evlatlarimizi dünya getiriiz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?