2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aminnnn yavrum yaaa ne kadar masum ne kadar saf bebeğim

Oyy kuzum yaa seninkiler mutluluk gözyaşları nasıl güzel duygular ama değil mi? Rabbim tüm anne olmayı bekleyenlerin yolunu açıp biran önce yavrucuklarına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sorma canım her tekmesini hissettiğimde nasıl bir anda hersey düzenleyebiliyor nasıl bütün dünyam o olabiliyor anlamıyorum. Dünyanın en güzel şeyi annne olmak daha doğurmadan bunu hissediyoruz

Ayy bende tutmadı çin takvimi kız çıkıyordu nasip olursa oğlum olacak

Ayyyh çok sürüyormuş ya neyse Allah cevremizdekilere sabır versin o zaman

Çok geçmiş olsun

Melis ismi gerçekten cok guzel sadece anlami sıkıntımı onu arastirmak lazim ya. Bir annenin babanin en önemli gorevlerinden biri cocuguna anlami güzel isim koymakmis diyolar.

Ay kızlar sabahtan beri cok saçma bişeyi kendime dert ediyorum. Oğlum 7 yaşında, 2 gündür vücudunun farklı yerlerinde kasintisi var. Öğlen okula gitmek için kıyafetlerini giydiriyordum, göbek etrafı kıpkırmızı olmuş kasimaktan. Isilik tarzı bişey. 2 gündür bizden gizli gizli çikolata alıp alıp yemiş . Çok tatlı yediği için olabilir mi acaba? Yarına kadar geçmezse doktora götüreceğim. Baya taktım kafaya erkenden okula gidip teneffüste takip edeceğim baktım kaşiniyor alacağım hemen.

Allah kolaylık versin canım bizler okullu anneler olduğumuzdan dinlenme şansımız yok denecek kadar az , Allah sağlık Şubat versin inşalalh da hayırlıyla bunlar keyifli şeyler kuzucum bebişinin birşey yoktur inşallah doktorun eğer önemli bir risk görseydi Farklı bir peritanoloğa gönderirdi,kendisi de demiş eriyeceğini zaten daha yeni yeni organları büyüyor annesi ,sağlıkla kavuşacağız inşallah Allah’ın izni ile Ben daha girmedim detaylıya iki hafta sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…