2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Ben şimdiye kadar iki kere kestirdim. Birincisi 8 haftalıkken ikincisi de 18 haftalıkken. Eğer kestirmeseydim kel kalıcktım felaket dökülüyodu Doktoruma sordum en son hamilelerin saçı dökülmez derler benim dökülüyo diye. Doktor herkesin hamleliği farklı sen bakma onlara demişti. Bir de kan değerlerim de baya baya yüksek referans değerinn tepelerinde buna rağmen dökülüyo saçlarım. Hatta demirim bile düşmedi bu aya kadar. Dökülüyosa kestirin ev süpürmekten gına gelmesin

Hareket hissediyormusun peki.
2 hafta önce çok fazla hissediyordum mutlaka kahvaltıdan sonra pıt pıt pıt hissediyordum bir şeyler ama şimdi yer mi değiştirdi ne oldu bilmiyorum bu aralar tık yok zaten detaylı ultrasona az kaldı gittiğimde göreceğim bakalım. Happymom uygulamasında da bu aralar bir gün hissedip birkaç gün hissetmemek normal diyor

Kızlar bugün resmen benim çocuğumun giyecek hiçbir şeysi yok daha önce bu çocuk ne giyecek diye tribe girdim
Bebek kıyafetleri de gerçekten pahalıya tek bir parça 80 lira bakalım nasıl yetiştireceğiz Bir de kış bebeleri çorabı ydı yeleğiydi eldiveniydi derken Allaaahhh

Kızlar 1 aydır neredeyse kan ve vitamin kullanıyorum ama inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum. Yaşayan var mı? Napsam acaba bilemedim,
Canım vitamin kullanalı saç dökülmem kesildi saçlarım gürleşti parlaklaştı vitaminin içinde bütün hepsi var mı birşey eksikliğindendir kesin

Canim benim ablamin oglu 21 haftalik dogdugundan beri alerjik bir bebek.bu aralar cikolata yedirdikce kirmizi kirmizi oluyor seninki de öyle olmuştur cikolatadan olabilir yani

İnşallah canım ilkinde çok sağlıklıydı Doğumdan sonra saçsız kalçam kesin demiştim, öyle böyle dökülmemişti. Şimdi ise baya dökülüyor dediğin gibi Doğumdan sonra çıkar bunda da

Canım vitamin kullanalı saç dökülmem kesildi saçlarım gürleşti parlaklaştı vitaminin içinde bütün hepsi var mı birşey eksikliğindendir kesin
Valla baya bişey var, devletin karşıladıklarından da değil, ayrıca aldım ama ben demi işe yaramadı acaba?

Gerçekten ben de düşünüyorum birde sıfırdan her şey alınacak kardeş falan yok
Allah yardımcımız olsun
Geçen 30 liraya 5'li set buldum bir mağazada gezerken hemen kaptım inşallah indirimlere denk geliriz

Valla baya bişey var, devletin karşıladıklarından da değil, ayrıca aldım ama ben demi işe yaramadı acaba?
Depoların çok boşaldıysa ancak doluyordur canım 6 7. Aylardq saçlarındaki güzelliği farkedersin bence

Ayy inşallah geçen gün trendyol'da ebebek indirimi vardı ben de oradan uzun kollu birkaç tane zıbın kaptım ama hiç tecrübem yok ya ne giydireceğim ne yapacağım neyden kaç tane alsam bakalım bilmiyorum

Sorma canım her tekmesini hissettiğimde nasıl bir anda hersey düzenleyebiliyor nasıl bütün dünyam o olabiliyor anlamıyorum. Dünyanın en güzel şeyi annne olmak daha doğurmadan bunu hissediyoruz
Rabbime binlerce şükürler olsun İçimizde bir can var ediyorhayırlı ve sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı

Ayy inşallah geçen gün trendyol'da ebebek indirimi vardı ben de oradan uzun kollu birkaç tane zıbın kaptım ama hiç tecrübem yok ya ne giydireceğim ne yapacağım neyden kaç tane alsam bakalım bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım. Ablam deneyimli ben de ondan ufak ufak öğrenmeye çalışıyorum.
Bence en iyi doğunca yıkama düzenine göre anlayıp eksik kalanları almaya başlayacağız.

Hanımlar, bugun sürekli akıntım var. Ayaktayken birden dolu dolu geldi. İç çamaşırım sırılsıklam oldu. Hemen peçete koydum peçetede aynı şekilde sıırlsıklam oldu. Rengi kokusu yok. Kıvamı su gibi. Doktorumu aradım hemen su kesesi açılmış olabilir turnusol kağıdı koy rengi değişirse su geliyor demektir dedi. Doktora git hemen dedi. Moralim cok bozuldu bu normal bi akıntımı yoksa gerçekten su mu geliyor anlayamıyorum sürekli sızıntı şeklinde geliyor napacağım ben

ev süpürmekte oğlumun üstüne yok ama heryer kıl vallahi bıktım. Geçen ay komşumun yanında dedim saçlarımı kestireceğim diye, onun gelini Ukrayna lı, elin gevuru hamileyken kestirilmez diye kestirmedi, otur oturduğun yerde diye kestirmemi istemedi ben de tırstım ama şuan çok fena halde saçlarım

Bence en yakın hastaneye bir git.
İhmal etme.
Belki basit bir şey de olabilir en azından için rahat eder öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…