2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hurefe canim onlar benim basim cok agriyordu sacim uzundu kestirdim anneme o da kesmeyelim dedi ama ben dinlemedim böyle hurafelere inanmayin

Ayy inşallah geçen gün trendyol'da ebebek indirimi vardı ben de oradan uzun kollu birkaç tane zıbın kaptım ama hiç tecrübem yok ya ne giydireceğim ne yapacağım neyden kaç tane alsam bakalım bilmiyorum
Bence yazliklari da kisliklari da sezon sonunda almak lazim mesela kış bitsin ben montunu kışlık kiyafetlerini alicam bu yilda oyle yaptim yazliklarini hep indirimden aldım. 60 70 tl lik takimlar 20 lira 10 liraydi cok ucuzluyor

Canim benim ablamin oglu 21 haftalik dogdugundan beri alerjik bir bebek.bu aralar cikolata yedirdikce kirmizi kirmizi oluyor seninki de öyle olmuştur cikolatadan olabilir yani
Kasidiktan sonra kırmızı noktalar çıkıyor mu ? Bende cikolatadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle daha şimdiden hiçbir şey yetmez gibi geliyor
Aynen oğlumdayken çocuk giyim dükkanım vardı, deneyimim olmasa bile ilk çocukta az çok ne gerek biliyordum oğluma fazla fazla almama rağmen yinede yetmiyordu düşün artık

Can dur panik yapma şu değildir inşallah. Hemen hastaneye git. Umarım sadece akintidir.

Can dur panik yapma şu değildir inşallah. Hemen hastaneye git. Umarım sadece akintidir.
Bence en yakın hastaneye bir git.
İhmal etme.
Belki basit bir şey de olabilir en azından için rahat eder öğrenirsin.
Akşam eşimle birlikte gideceğim. Şimdi turnusol kağıdı almaya gitti eşim getirsin onunla önce test yapacağım. Doktorlarda bunu veriyormuş ultrasonda anlaşılmayınca anlamadım ki birden oldu

Ya çok saçma canim itibar etme böyle şeylere ilk oğlumda kuaföre gittik gorumcemle saçlarımızı kestirmek için kuafördekielrde emin misiniz hamileyken kesilmez çocuğun ömrü kısa olurmuş dediler bende saçmalamayın sacimami Bağli yavrumun ömrü diye kızdım onu ancak Allah bilir eceli gelen gider rabbim sağlık sıhhat uzun ve hayirli ömür versin yavrularimiza kestirebilirsizin bence çok sıkıntıysa aldırmayın kimseye batıl inanç işte

Akşam eşimle birlikte gideceğim. Şimdi turnusol kağıdı almaya gitti eşim getirsin onunla önce test yapacağım. Doktorlarda bunu veriyormuş ultrasonda anlaşılmayınca anlamadım ki birden oldu
Allah korusun yavrunu canım korkma hemen sıkıntı yapma inşallah ciddi birşey değildir rabbim korktugumuza ugratmasin hiç birimizi yaz hemen bizede merak ederiz

İyi yapmışsınız bak bakalım belki de akıntıdır boşuna korkmuşsundur

İyi yapmışsınız bak bakalım belki de akıntıdır boşuna korkmuşsundur
Allah korusun yavrunu canım korkma hemen sıkıntı yapma inşallah ciddi birşey değildir rabbim korktugumuza ugratmasin hiç birimizi yaz hemen bizede merak ederiz
Ayakta kalma canım yat. Geliyor mu devamlı?
Sağolun kızlar. Korktuğum çok sıvı su gibi olması. Ve yatttığım halde geliyor olması. Geldiğinden beri 1 saattir yatıyorum süreli peçete değişiyorum çokta hareketli bugun anormal bir şekilde. Allahım hayırlara çıkarsın insallah normal akıntıdır

Rabbim ikinizi de korusun. İnşallah

Rabbim korusun cnm korktuğun gibi değildir Allah'in izniyle. Aklım sende haber et bize olurmu

Tedbirli olmakta fayda var.Hastaneye git canım.Bizde de akıntı var ama senin dediğin farklı hiç öyle olmadı.İnşallah önemsiz bişeydir.Yaz bizede muhakkak.

Hayırdır inşallah canım inşallah korkulacak bir durum yoktur. stres olma sakinleşmeye çalış bolca dua edelim inşallah Allah bebişini de seni de korusun inşallah

Canim el ayak hastalığı salgını varmis sürekli duyuyorum arkadaş demisti hatta burada da benim oğlumda dunden beri sırtını gösteriyor kaşınıyorum diye bogazlarda sıkıntısı olunca şüpheleniyorum bende ama döküntü yok şimdilik eğer başka sıkıntısı varsa öyle götür doktora biliyorsan alerjisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…