Iyi canim şekerin düşükse gerisini bosver takma yemene bakBen de geçen gece yatmadan iki bisküvi arasına Nutella sürüp yedim öyle yattımhiç yapmıycağım işler ama gözüm döndü resmen , şekerim de hep 70 80lerde zaten, bu sabah tartıldım +4 olmuşum
Evet hastane çıkışı gibi pijama takımları.Bence hiç biseyçok güzel saklamissin canim ay zibinlar çok iyi olmuş canim ama sıfır kolları hiç giyemezler sanki bende de var 3 4 tane sıfır kol zibin benimkilerde seninkilere yakın 2 tane takım çıktı tulum hiç yok takım ve tulum alabilirsin Bence canim bide dediğin gibi uzun kol badi ama yelek benimde 4 tane var bitane annem ölecek yeterli geldi bana mesela ince ve kalın muslin aldım battaniyelere ek olarak mesela birde mesela pijama takım hastane çıkışı gibiyse çok iyi baya varmış ondan da onları da evde giydirebilirsin
Gercekten görür görmez onu diyecektim canım iyiki erkenden kalkmisssin tadilata diye çünkü son haftalar hem bebek eşyası gelecek eve hem alınacaklar cok kafan karışık olurdu işin önceden hemde sen agirlasmadan bitecek tertemiz evine de aldığı her eşyayı yerlestirsin yerleştikce mis kokacak evlerimiz cennet kokulariylaBi kac haftaya biticek bizim evde işler inşallah, sonra başlıcam oğluma kıyafet beşik araba bakmaya, 30a kadar herşryi hazır olsun diyorum daha simdiden çoraplarımı bile zor giymeye başladım ben
Oglumda muslin cok kullandim banyodan cikinca musline sariyordum.Bence hiç biseyçok güzel saklamissin canim ay zibinlar çok iyi olmuş canim ama sıfır kolları hiç giyemezler sanki bende de var 3 4 tane sıfır kol zibin benimkilerde seninkilere yakın 2 tane takım çıktı tulum hiç yok takım ve tulum alabilirsin Bence canim bide dediğin gibi uzun kol badi ama yelek benimde 4 tane var bitane annem ölecek yeterli geldi bana mesela ince ve kalın muslin aldım battaniyelere ek olarak mesela birde mesela pijama takım hastane çıkışı gibiyse çok iyi baya varmış ondan da onları da evde giydirebilirsin
Benim onlarda baya var canım ama mevsim ne olur tam çözemedim uyar inşallah çok güzel hırkalar ceketler saklamışım su an almaya kalksam hepsine dünya para vermem lazım kiyamazdim cok iyi oldu gördüm bende önümde ne var bakalım 1 ay sonra kayinvalidemle alışverişe çıkacağım o zaman tamamlanır biter eksiklerEvet hastane çıkışı gibi pijama takımları.
Yaz bebesi olunca oglum sıfır kol cok var.
Hm den cartersden bir kac iyi takim alayim dedim. 6 9 9 12 hicbiseyi yok o zaman baya aliriz zaten :)
Evet canım ama benim kalın muslin yaptırdım bitane küçük inceyi büyük yaptırdım yaz için kalinin arkasına kumaş geçirdiler oyle olunca tok duruyor biraz bu arada bornoz lcw homedan dun aldım 24 liraya kızlar alacak olan varsa oradan alsın kesinlikle çok hoşuma gitti renkleri de vardı e bebekte bakıyordum 60 80 civariydiOglumda muslin cok kullandim banyodan cikinca musline sariyordum.
Oglumdan kalma hic kullanilmamis bornoz var bunda onu kullanirim sanirim kışın muslin ince olur gibi
Canım ne zaman gelecek hangi gün alt açmasına ihtiyacim var benimdeBenim şuana kadar aldıklarım; bu çarşamba Şok’a müslin bezi ve alt açma bezi vs gelecek aklınızda bulunsun kızlar
3 Adet İnce Askılı Zıbın Çıtçıtlı (3-6 ay)
6 Adet Kalın Askılı Zıbın Çıtçıtlı(0-3 ay)
1 Adet Kısa Kollu Zıbın Çıtçıtlı (0-3 ay)
5’li zıbın takım (uzun kollu zıbın,şapka,önlük,eldiven) (0-3ay)
2 Adet üçlü zıbın çıtçıtlı takım(uzun kollu bady, patikli pantolon, şapka) (0-3ay)
1 Adet ikili takım (uzun kollu bady, ayaksız pantolon)
2 adet iç zıbın,1 adet bağlamalı şapka,eldiven
30 Adet Ağız Mendili
1 adet ince yelek
2 adet kalın önlük
6 Adet Alt Pijama Ayaksız (3-6 ay)
180 Adet Bebek Temizlik Pamuğu
1 kutu Kulak Temizleme Çubuğu
1 adet peluş nohut battaniye (Sarı)
1 adet Bebek Banyo Havlusu
2 adet ter bezi
1 adet astronot tulum kapişonlu (6-9 ay)
1 adet peluş tulum patikli(1-3 ay)
Büyük(1)- küçük(1) cam biberon
Lansinoh Yenidoğan Anne memesi biberonu (1)
Canım ne zaman gelecek hangi gün alt açmasınaBenim şuana kadar aldıklarım; bu çarşamba Şok’a müslin bezi ve alt açma bezi vs gelecek aklınızda bulunsun kızlar
3 Adet İnce Askılı Zıbın Çıtçıtlı (3-6 ay)
6 Adet Kalın Askılı Zıbın Çıtçıtlı(0-3 ay)
1 Adet Kısa Kollu Zıbın Çıtçıtlı (0-3 ay)
5’li zıbın takım (uzun kollu zıbın,şapka,önlük,eldiven) (0-3ay)
2 Adet üçlü zıbın çıtçıtlı takım(uzun kollu bady, patikli pantolon, şapka) (0-3ay)
1 Adet ikili takım (uzun kollu bady, ayaksız pantolon)
2 adet iç zıbın,1 adet bağlamalı şapka,eldiven
30 Adet Ağız Mendili
1 adet ince yelek
2 adet kalın önlük
6 Adet Alt Pijama Ayaksız (3-6 ay)
180 Adet Bebek Temizlik Pamuğu
1 kutu Kulak Temizleme Çubuğu
1 adet peluş nohut battaniye (Sarı)
1 adet Bebek Banyo Havlusu
2 adet ter bezi
1 adet astronot tulum kapişonlu (6-9 ay)
1 adet peluş tulum patikli(1-3 ay)
Büyük(1)- küçük(1) cam biberon
Lansinoh Yenidoğan Anne memesi biberonu (1)
Bnmde annem gelicek bu ay sonunda onunla alicaz insallahBenim onlarda baya var canım ama mevsim ne olur tam çözemedim uyar inşallah çok güzel hırkalar ceketler saklamışım su an almaya kalksam hepsine dünya para vermem lazım kiyamazdim cok iyi oldu gördüm bende önümde ne var bakalım 1 ay sonra kayinvalidemle alışverişe çıkacağım o zaman tamamlanır biter eksikler
Allah kabul etsin canım onun yeride dolar güzel niyetle veriyorsunBnmde annem gelicek bu ay sonunda onunla alicaz insallah
Ben geçen yaz bir bebeğe verdim hepsini hayır amaçlı hamiellikde aklimda yoktu esim aliriz yenisini ver deyince verdim
Amin cnm amin sunu anladim ne kadar buyuk cocuktan kiyafet olsada ben yeni kiyafet alirim icime sinmezAllah kabul etsin canım onun yeride dolar güzel niyetle veriyorsun
5.5 yaşında canımSenin oğlan kaç yaşındaydı canımEvet proteine ağırlık vermek lazım ve mümkünse her gün bir kase ev yoğurdu..magnezyum takviyesi de gerekli
Canım 6 ekim Çarşamba günü geliyor. Hem alt açma bezi hemde müslin . Daha da şeyler vardı instagramdan katologlar paylasıyorlar baksana oradan detaylı bir sürü şey gelecekCanım ne zaman gelecek hangi gün alt açmasına
Bende gördüm muslin , alt acma ,agiz mendili ve bebk yastığı alicam .
Yok cnm cok çıkmadı ama acıyor karnım cok egilince, ay sorma ben yengem hamileyken 21 yaşındaydım o zamanlar cahillik işte, ay ne naz yapıyor bu derdim, başıma geldi valla, helallik aldım zatenÇokmu şişti karnın canım
Cok geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatırsınGerçekten öyle çok kolay üşütüyor insan hele de hamileyken. Bende ıhlamur limon demleyip içiyorum ama kaç gündür sanki hiç geçmiyor gibiteşekkür ederim canım inşallah atlatırım hemen
Zaten yeni gözlerimi açmaya basladim cnm bulantilardan, bana kalsa biraz daha ertelicektim ama annem agirlasican acele edin deyince basladik, ay inşallah ya mis gibi koksun evlerimizGercekten görür görmez onu diyecektim canım iyiki erkenden kalkmisssin tadilata diye çünkü son haftalar hem bebek eşyası gelecek eve hem alınacaklar cok kafan karışık olurdu işin önceden hemde sen agirlasmadan bitecek tertemiz evine de aldığı her eşyayı yerlestirsin yerleştikce mis kokacak evlerimiz cennet kokulariyla
Yok kullanmiyorum sanırım ihtiyaç var artık.magnezyum içiyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?