2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de geçen gece yatmadan iki bisküvi arasına Nutella sürüp yedim öyle yattım hiç yapmıycağım işler ama gözüm döndü resmen , şekerim de hep 70 80lerde zaten, bu sabah tartıldım +4 olmuşum
Iyi canim şekerin düşükse gerisini bosver takma yemene bak diyetisyenler doğum sonrası için daha mantıklı bence

Evet hastane çıkışı gibi pijama takımları.
Yaz bebesi olunca oglum sıfır kol cok var.
Hm den cartersden bir kac iyi takim alayim dedim. 6 9 9 12 hicbiseyi yok o zaman baya aliriz zaten :)

Bi kac haftaya biticek bizim evde işler inşallah, sonra başlıcam oğluma kıyafet beşik araba bakmaya, 30a kadar herşryi hazır olsun diyorum daha simdiden çoraplarımı bile zor giymeye başladım ben
Gercekten görür görmez onu diyecektim canım iyiki erkenden kalkmisssin tadilata diye çünkü son haftalar hem bebek eşyası gelecek eve hem alınacaklar cok kafan karışık olurdu işin önceden hemde sen agirlasmadan bitecek tertemiz evine de aldığı her eşyayı yerlestirsin yerleştikce mis kokacak evlerimiz cennet kokulariyla

Oglumda muslin cok kullandim banyodan cikinca musline sariyordum.
Oglumdan kalma hic kullanilmamis bornoz var bunda onu kullanirim sanirim kışın muslin ince olur gibi

Evet hastane çıkışı gibi pijama takımları.
Yaz bebesi olunca oglum sıfır kol cok var.
Hm den cartersden bir kac iyi takim alayim dedim. 6 9 9 12 hicbiseyi yok o zaman baya aliriz zaten :)
Benim onlarda baya var canım ama mevsim ne olur tam çözemedim uyar inşallah çok güzel hırkalar ceketler saklamışım su an almaya kalksam hepsine dünya para vermem lazım kiyamazdim cok iyi oldu gördüm bende önümde ne var bakalım 1 ay sonra kayinvalidemle alışverişe çıkacağım o zaman tamamlanır biter eksikler

Oglumda muslin cok kullandim banyodan cikinca musline sariyordum.
Oglumdan kalma hic kullanilmamis bornoz var bunda onu kullanirim sanirim kışın muslin ince olur gibi
Evet canım ama benim kalın muslin yaptırdım bitane küçük inceyi büyük yaptırdım yaz için kalinin arkasına kumaş geçirdiler oyle olunca tok duruyor biraz bu arada bornoz lcw homedan dun aldım 24 liraya kızlar alacak olan varsa oradan alsın kesinlikle çok hoşuma gitti renkleri de vardı e bebekte bakıyordum 60 80 civariydi

Canım ne zaman gelecek hangi gün alt açmasına ihtiyacim var benimde

Canım ne zaman gelecek hangi gün alt açmasına

Bnmde annem gelicek bu ay sonunda onunla alicaz insallah
Ben geçen yaz bir bebeğe verdim hepsini hayır amaçlı hamiellikde aklimda yoktu esim aliriz yenisini ver deyince verdim

Kizlar kararsız kaldım gümüş kapak alsam mi almasam mı diye su an ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var silverette 400 civari fiyatları başka markalar biraz daha uygun ama şöyle ki ikinci olunca acaba ihtiyaç duymam mi cok yara olmaz mi diye düşünüyorum boşa para vermek istemiyorum çünkü krem kullanacagim zaten bilemedim özellikle ikinci olacak arkadaşlar ne yapayım sizce

Bnmde annem gelicek bu ay sonunda onunla alicaz insallah
Ben geçen yaz bir bebeğe verdim hepsini hayır amaçlı hamiellikde aklimda yoktu esim aliriz yenisini ver deyince verdim
Allah kabul etsin canım onun yeride dolar güzel niyetle veriyorsun

Canım ne zaman gelecek hangi gün alt açmasına
Canım 6 ekim Çarşamba günü geliyor. Hem alt açma bezi hemde müslin . Daha da şeyler vardı instagramdan katologlar paylasıyorlar baksana oradan detaylı bir sürü şey gelecek

Çokmu şişti karnın canım
Yok cnm cok çıkmadı ama acıyor karnım cok egilince, ay sorma ben yengem hamileyken 21 yaşındaydım o zamanlar cahillik işte, ay ne naz yapıyor bu derdim, başıma geldi valla, helallik aldım zaten

Gerçekten öyle çok kolay üşütüyor insan hele de hamileyken. Bende ıhlamur limon demleyip içiyorum ama kaç gündür sanki hiç geçmiyor gibi teşekkür ederim canım inşallah atlatırım hemen
Cok geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatırsın

Zaten yeni gözlerimi açmaya basladim cnm bulantilardan, bana kalsa biraz daha ertelicektim ama annem agirlasican acele edin deyince basladik, ay inşallah ya mis gibi koksun evlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…