2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oyy anam oyy her yerim ağrıyor
Yatak odası ile çocuk odasını toparladım
Hurçları açıp, yeniden ayırıp düzenledim
Nevresimleri yıkayıp ütüledim, bir de yemek yaptım
Belim kitlendi resmen, sofrayı kaldıracak hal kalmadı
Daha çocuğun banyosu var artık ona da baba efendi baksın

Ben de canım yaa . Bugun hiç hissedemedim. Daha yeni hissettim varya aklımdan binbir türlü şey geçti. Tekme yiyeceğime sevineceğimi hiç düşünmezdim
Ay sorma cnm bi yonden cok güzel hareket hissetmek ama elim hep karnımda bekliyorum bende valla cok güzel bi duyguymuş gerçekten

Çok iş yapmışsın canım dinlen akşam hep…güzel bir çay demle yanına da mis kokulu fındıklı kakaolu kek

Astronot degilde uyku tulumumu alsam diyorum disari cikarkende giydiririm.
Canım ben de uyku tulumu baktım ama ilk zamanlar giydirileceğimiz ebatta uyku tulumu yok hiç, 6 aydan başlıyor onlara denk geldim Kundak şeklinde battaniyeler var, nette onlar çıkıyor yenidoğan uyku tulumu yazınca. Yorgan vs. kullanmayın diyorlar, nasıl uyutucaz biz bu bebeleri?

Eskiden böyle birşey yokmuş yaa
Gayette yorganlar battaniyelerle uyutuluyormus. Ben de takip ediyorum uzmanların dediklerini vs ama mecbur üstünü örtücez yani. Çok peluşlu tüylü şeyler olmayacak birde ağzına kadar çekmicez yorganını dirseklerine kadar örtücez. Zaten anne yanı beşiğinde olacak bence birşey olmaz

Bundan var bende babam almisti oglumda hic kullanmadim buna koyup yarim kundak yapip yatiririm.insallah.

Eklentiler

• Screenshot_20211003-202539_Trendyol.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 54
Yorgan neden kullanmayın diyorlar canım ben kızımı eylülde doğurdum mecbur 1 ay sonra yorganı kullanmıştım

Bugun aynı şeyi bende yaptım canım dün başladım bitiremedim yorgunluktan bugüne kaldı kaldır indir bittim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…