İşte bu benHer şeyi pembe almam deyip gördüğüm her pembe şeye saldırıyorum.
Böyle olmamalıydı
Oyy kuzumabenim kız da 4,5 yaşında, 17 şubat doğumlu, şubat kızı Şimdi de şubat erkeği geliyor
Ay sorma cnm bi yonden cok güzel hareket hissetmek ama elim hep karnımda bekliyorumBen de canım yaa . Bugun hiç hissedemedim. Daha yeni hissettim varya aklımdan binbir türlü şey geçti. Tekme yiyeceğime sevineceğimi hiç düşünmezdim
Benimki de 21 şubattı , 17’sinde geldiBizimki de 14 Şubat
Tahmini doğum 18 şubattı 14ünde geldi
Bu da 9 Şubat gösteriyor bakalım ne zaman gelecek
O zaman senin astronot tulum alman şart canım…Ben doğudayım mutlakaaa kar olur allahin izniyle 6 yildir burdayiz karsız ocak şubat gecirmedik bakalim bu kış nasil olucak
Çok geçmiş olsun canım, şifalar diliyorum en acilinden
Oyy anam oyy her yerim ağrıyor
Yatak odası ile çocuk odasını toparladım
Hurçları açıp, yeniden ayırıp düzenledim
Nevresimleri yıkayıp ütüledim, bir de yemek yaptım
Belim kitlendi resmen, sofrayı kaldıracak hal kalmadı
Daha çocuğun banyosu var artık ona da baba efendi baksın
Bak yaa böyle akıl çelme böyle yoldan çıkarma görmedimÇok iş yapmışsın canım dinlen akşam hep…güzel bir çay demle yanına da mis kokulu fındıklı kakaolu kek
Astronot degilde uyku tulumumu alsam diyorum disari cikarkende giydiririm.O zaman senin astronot tulum alman şart canım…
Canım ben de uyku tulumu baktım ama ilk zamanlar giydirileceğimiz ebatta uyku tulumu yok hiç, 6 aydan başlıyor onlara denk geldimAstronot degilde uyku tulumumu alsam diyorum disari cikarkende giydiririm.
İnsan çok hevesleniyor ondan galibaİşte bu bensarılar turuncular morlar hatta mint falan alırım diyodum, bugün ebebekten 3 takım aldım hepsi pembe
Eskiden böyle birşey yokmuş yaaCanım ben de uyku tulumu baktım ama ilk zamanlar giydirileceğimiz ebatta uyku tulumu yok hiç, 6 aydan başlıyor onlara denk geldimKundak şeklinde battaniyeler var, nette onlar çıkıyor yenidoğan uyku tulumu yazınca. Yorgan vs. kullanmayın diyorlar, nasıl uyutucaz biz bu bebeleri?
Her şeyi pembe almam deyip gördüğüm her pembe şeye saldırıyorum.
Böyle olmamalıydı
O keki kim yapacakÇok iş yapmışsın canım dinlen akşam hep…güzel bir çay demle yanına da mis kokulu fındıklı kakaolu kek
Bundan var bende babam almisti oglumda hic kullanmadim buna koyup yarim kundak yapip yatiririm.insallah.Canım ben de uyku tulumu baktım ama ilk zamanlar giydirileceğimiz ebatta uyku tulumu yok hiç, 6 aydan başlıyor onlara denk geldimKundak şeklinde battaniyeler var, nette onlar çıkıyor yenidoğan uyku tulumu yazınca. Yorgan vs. kullanmayın diyorlar, nasıl uyutucaz biz bu bebeleri?
Bende hep kizim olsa mor alırım diyorumHer şeyi pembe almam deyip gördüğüm her pembe şeye saldırıyorum.
Böyle olmamalıydı
Yorgan neden kullanmayın diyorlar canım ben kızımı eylülde doğurdum mecbur 1 ay sonra yorganı kullanmıştımCanım ben de uyku tulumu baktım ama ilk zamanlar giydirileceğimiz ebatta uyku tulumu yok hiç, 6 aydan başlıyor onlara denk geldimKundak şeklinde battaniyeler var, nette onlar çıkıyor yenidoğan uyku tulumu yazınca. Yorgan vs. kullanmayın diyorlar, nasıl uyutucaz biz bu bebeleri?
Bugun aynı şeyi bende yaptım canım dün başladım bitiremedim yorgunluktan bugüne kaldı kaldır indir bittim gerçektenOyy anam oyy her yerim ağrıyor
Yatak odası ile çocuk odasını toparladım
Hurçları açıp, yeniden ayırıp düzenledim
Nevresimleri yıkayıp ütüledim, bir de yemek yaptım
Belim kitlendi resmen, sofrayı kaldıracak hal kalmadı
Daha çocuğun banyosu var artık ona da baba efendi baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?