- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
bir hafta ertele istersen canım. cunku doktor da rhaatsız olabilir senin hasta olmandan. çol geçmiş olsun. ıhlamur iç dinlen çok kötü olursan parol alabiliyorsun
Aynen canım ne gerek var ya. Millet kolay hamile kalıyor da yapıyor demekki. Ben de bi keresinde markette çok alışveriş yapmışım o kadar ağır olmus ki allahım kaldım marketin önünde eve kadar nasıl taşıcam diye. Bez poşete koyup yerde sürükleyerek getirdim . O halde bile çok ağrım oldu. Pazar arabasını kullanıyorum artık genelde onuda merdivenden çıkarması zor oluyor yavas yavas yapıyorumValla isteyen sirtlasin ben oglumu alıyordum basta kucağıma 14 kilo o kanamalardan sonra su an tencereyi bile alırken kapağını ayrı alıyorum dediğin gibi ağır olmasın diye daha da 36 ya kadar böyle giderim
Ben kumpir harici baska bşey aşermedim yaaSekerli pide elazigin meşhur yemeğiymis alın işte bu gece de elaziga gitmisim lezzetlerle gezen hamis Türkiye bölüm 2
Havalar çok değişken canım evde camı açsam bile etkileniyorum. Dün boğazlarım ağrıyordu ıhlamur içtim bal yedim. C vitamini al bol bol. Portakal mandalina limon ye . İnsallah atlatırsınKızlar fena bir gribe yakalandım malesef. Havalar çok şaşırtıyor memlekete gitmiştim geçen haftasonu yollarda üşüttüm galiba. Kendinize çok çok dikkat edin. İnşallah bebeğim etkilenmiyordur bu durumdanyarın detaylı için hastaneye gidicektim ama ertelesem mi diye düşünüyorum bilemedim zamanı geçer diyede korkuyorum
Magnezyum kalsiyum çözdü benm problemimi canım. Arada ağrı oluyor yine ama işe yaradı çok ağrım oluyordu bacaklarımda . Rutin tahlillerni yaptır mutlakaMusmutlu pazarlar.
Bende de iştah açılması oldu birde bacaklarım ağrıyor.
Degerlerimden birisi düştü büyük ihtimalle.
Sağlık ocağında yarın kan testi mi yaptirsam da ilaç istesem bilemedim ya da doktor kontrolünü bekleyeceğim.
Sırt üstü yatmama olayı beni çok yoruyor bugün hiç güzel uyuyamadım.
En iyisi canim valla bende senin gibiyim geçen çantayı tasiyamadım anneme giderken güvenliğe birakiverdim adama gittiler aldılar sonra aklım çıkıyor benim halaAynen canım ne gerek var ya. Millet kolay hamile kalıyor da yapıyor demekki. Ben de bi keresinde markette çok alışveriş yapmışım o kadar ağır olmus ki allahım kaldım marketin önünde eve kadar nasıl taşıcam diye. Bez poşete koyup yerde sürükleyerek getirdim . O halde bile çok ağrım oldu. Pazar arabasını kullanıyorum artık genelde onuda merdivenden çıkarması zor oluyor yavas yavas yapıyorum
Cnm zamani gecer git istersen kendi i iyi hissediyorsan ben oglumda cok ağır grip olmustum 1 aya yakin sürmüştü bebis etkilenmemisti vitaminlerini filan guzelce kullan bisey olmaz insallah cok gecmis olsun.Kızlar fena bir gribe yakalandım malesef. Havalar çok şaşırtıyor memlekete gitmiştim geçen haftasonu yollarda üşüttüm galiba. Kendinize çok çok dikkat edin. İnşallah bebeğim etkilenmiyordur bu durumdanyarın detaylı için hastaneye gidicektim ama ertelesem mi diye düşünüyorum bilemedim zamanı geçer diyede korkuyorum
Normalde ben de hic tasimam 2 litrelik dolu surahiyi bile kaldirmazdim iki uc kere yigenimi kaldirdim bi tek dikkat edicem deyip dayanamadim daha da kaldırmam zaten tırstım.Canım her hamilelik bir değil. Ben 3 kılo üzeri bişey taşımıyorum. İkinci hamileligim... bişey olsa sonra vicdan azabı çekerim. Herhangi bi riskim de yok ama oğlumda bı gün kendimi çok yormustum, o gece sabaha kadar ağrım oldu sabah hemen doktora gittim bebek doğum kanalına girmişti 28. haftada. Sonra hep yatmak zorunda kaldım. Benden sana tavsiye mümkün olduğunca kendini yorma.
Evet eskiler neler yapiyomus hamileyken ama şimdiki nesil daha farklı daha hassas. Yediğimiz herşey hormonlu yapay.
Hangi marka magnezyum kullaniyorsun cnm.Magnezyum kalsiyum çözdü benm problemimi canım. Arada ağrı oluyor yine ama işe yaradı çok ağrım oluyordu bacaklarımda . Rutin tahlillerni yaptır mutlaka
Benim kızım 20 kgCanım ablamda kalıyorum geliyor oyle bir sariliyorki daha 2 yasina girmedi yani dayanamiyorum diyorum kucagima almicam oyle bir sariliyorki dayanamiyorumbirde şöyle dusunuodum 2. Veya 3.cocugu olan arkadaslarda kucuk cocugu olan varsa mutlaka kucagina aliyordur diye düşündüm oyle surekli kaldirmiyorum ama bazen oluyor daha dikkat edeyim bari. Sagol canım
Senin oğlan kaç yaşındaydı canımdün bi yerde okudum bu dönemde kemiklerimiz genişliyormuş bu sebeple
kamik ağrımız artacakmış benim oğlan 25 kilo ara ara kucağıma almak zorunda kalıyorum :)
Cok etkiliyor cnm is yapmak gerçekten, biraz iş yapsam hemen ağrım oluyor benimde, tadilat var bizde hala, eşim üstünden yapiyor, haftaya boyaci gelicek o gitsin temizlikçi ayarlicam, normalde kendim yaparım ama hiç güvenemiyorum kendime bu halde, diyorum iyii daha fazla ağırlasmadan yapmışız, bi kac ay sonrayı düşünemiyorum vallaKizlar 34 haftalikken ankaraya gitmistim ucakla orda gezdim sinavim vardi girdim sonra memlekete gectim annem ev boyatiyordu dolap yaptiriodu filan bende annemle iş yaptim simdi düşünüyorum hangi kafayla yapmışım. 36 haftada doğum yaptim suyum bitmişti resmen is yaptığım icin oldu 34 den 36 ya hic yerimde durmadim . Onun icin bu bebisde kendimi hic yormamaya çalışıyorum yorulunca hemen belim agriyor ayaklarim sızlıyor filan
Canim geçenlerde banada oldu uykumdan uyandim gecenin köründe cok fenaydi doktora gidince sorucam regenesiz verdi birsuru vitamin var icinde balik yagi falan ama sanirim ekstra magnezyum yazması gerekecekgeçen gün bacak krambıyla uyandım yarım dakika çığlık attım resmen. hiç özlememişim. hrmen asmye gidip magnezyum yazdırdım. zatrn öncesinde de birkaç gün agrılarım oluyordu demek ki sinyal veriyormus vucut.
Ya benimde toplasan o kadardir enistem eşim falan kaldirma dio ama bir sarilmasi var şirinlik yapip engel olamiyorum o kadar tatliligaBenim kızım 20 kgbazen anne sarılcam deyip yataktan kucağıma çıkıyor bacaklarını belime dolayıp, kızım kardeşin var biliyorsun diyorum, 3-5 kere oldu bu ama daha dikkatliyim artık..sanırım arada hafif kıskanıyor bilerek yapıyor
Aynen cnm 20 li haftalarda yavas yavas ağır isleri yapmak gerekiyor.Cok etkiliyor cnm is yapmak gerçekten, biraz iş yapsam hemen ağrım oluyor benimde, tadilat var bizde hala, eşim üstünden yapiyor, haftaya boyaci gelicek o gitsin temizlikçi ayarlicam, normalde kendim yaparım ama hiç güvenemiyorum kendime bu halde, diyorum iyii daha fazla ağırlasmadan yapmışız, bi kac ay sonrayı düşünemiyorum valla
Ooo kumpir candırBen kumpir harici baska bşey aşermedim yaabi de meşhur bi köfteci var onu aşermiştim. Eşim diyor ki beklediğim gibi olmadı diğer canımın çektiklernide evde yapıyom
Ben de geçen gece yatmadan iki bisküvi arasına Nutella sürüp yedim öyle yattımKızlar iştah açılmasından bahsetmissiniz dun aksam patlamış mısır yedim ilk defa kitlikta kalmış gibi uyanmadım sabah her sabah oluyorum açlıktan insan gibi kahvaltı hazirlayamiyordum iyi oldu birde rüyamda neler yiyorum geçenlerde anteptrydim bilmediğim o kadar yemek yedim ki rüyamda bugün de şekerli pideymis adı bildiğiniz Fransız ekmeği üzerine şeker atıp atıp yedirdiler bana resmen duyuyorum rüyamda şekerden yiyemeyince Allah beni boyle doyuruyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?