2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya canim 34 haftalikken zor oldu mu bende bu yil 34 haftalikken Allah izin verirse sinavim var sabah ve ogleden sonra oturum şeklinde ve daha sinavin ilani gelmedi ama tarih 25 aralik ve sadece ankarada yaparlarsa 4 saatte yola gitmis olcam ayni olay. Korkuyorum açıkçası o zamanda sinava girmekten nasil başardın?

Kuzum daha ne alıcan burda en az 2 bebeklik eşya var bak paniğe kapıldım şimdi benim kızımın daha hiç birşeyi yok

Aynen cnm 20 li haftalarda yavas yavas ağır isleri yapmak gerekiyor.
Bi kac haftaya biticek bizim evde işler inşallah, sonra başlıcam oğluma kıyafet beşik araba bakmaya, 30a kadar herşryi hazır olsun diyorum daha simdiden çoraplarımı bile zor giymeye başladım ben

Ben de geçen gece yatmadan iki bisküvi arasına Nutella sürüp yedim öyle yattım hiç yapmıycağım işler ama gözüm döndü resmen , şekerim de hep 70 80lerde zaten, bu sabah tartıldım +4 olmuşum
Az önce bende kahvaltıda ekmeğin birazindabal kaymak yok diye cikolata sürüp yedim eşim gülüp duruyor cidden 2 gündür iştah patlaması yaşıyorum, engel olmasam kendime dünyayı yicem

Ooo kumpir candır Kendim evde de çok güzel yaparım
Canımcım kumpiri aşerdğimde ayağa pek kalkamıyordum yoksa evde 10 numara yapılır offf bir de bol malzemeli seviyorum ben. Bak gene canım çekti en iyisi malzemeleri alıp yapayım ben sen nasıl yapıyorsun tepsidemi? Hiç yapmadım evde yapayım

Bi kac haftaya biticek bizim evde işler inşallah, sonra başlıcam oğluma kıyafet beşik araba bakmaya, 30a kadar herşryi hazır olsun diyorum daha simdiden çoraplarımı bile zor giymeye başladım ben
Çokmu şişti karnın canım

Canım güzel olmus liste. Dışarı çıkardığında mont veya astronot tulum tarzı bişey öneririm.

Benim şuana kadar aldıklarım; bu çarşamba Şok’a müslin bezi ve alt açma bezi vs gelecek aklınızda bulunsun kızlar
3 Adet İnce Askılı Zıbın Çıtçıtlı (3-6 ay)

6 Adet Kalın Askılı Zıbın Çıtçıtlı(0-3 ay)

1 Adet Kısa Kollu Zıbın Çıtçıtlı (0-3 ay)

5’li zıbın takım (uzun kollu zıbın,şapka,önlük,eldiven) (0-3ay)

2 Adet üçlü zıbın çıtçıtlı takım(uzun kollu bady, patikli pantolon, şapka) (0-3ay)

1 Adet ikili takım (uzun kollu bady, ayaksız pantolon)

2 adet iç zıbın,1 adet bağlamalı şapka,eldiven

30 Adet Ağız Mendili

1 adet ince yelek

2 adet kalın önlük

6 Adet Alt Pijama Ayaksız (3-6 ay)

180 Adet Bebek Temizlik Pamuğu

1 kutu Kulak Temizleme Çubuğu

1 adet peluş nohut battaniye (Sarı)

1 adet Bebek Banyo Havlusu

2 adet ter bezi

1 adet astronot tulum kapişonlu (6-9 ay)

1 adet peluş tulum patikli(1-3 ay)

Büyük(1)- küçük(1) cam biberon

Lansinoh Yenidoğan Anne memesi biberonu (1)

Gerçekten öyle çok kolay üşütüyor insan hele de hamileyken. Bende ıhlamur limon demleyip içiyorum ama kaç gündür sanki hiç geçmiyor gibi teşekkür ederim canım inşallah atlatırım hemen

Cnm zamani gecer git istersen kendi i iyi hissediyorsan ben oglumda cok ağır grip olmustum 1 aya yakin sürmüştü bebis etkilenmemisti vitaminlerini filan guzelce kullan bisey olmaz insallah cok gecmis olsun.

Çok teşekkürler canım 24 e kadar zamanı varmış canım erteleyebilirsem cumaya kadar ertelemeye çalışcam eğer doluysa mecbur yarın gidicem. İnşallah o kadar uzun sürmez 4 gündür geçiremedim ama farkettim onu sanki biraz daha uzun sürecek gibi. bebeğim etkilenmesin inşallah hastalığa da razıyım. Öksürürken ya da hapşırırken tedirgin oldum. Birazda hareketsiz gibi geldi dünden beri.

Acikcasi b3nim zor oldu çünkü mayis ayıydı sicakti filan sınavda baya zorlandim. Insallah senin zor olmaz . Sinavida kazanamamıştim

Doktorum bu haftalarda uyku süresinin uzun oldugunu söyledi bol bol uyuyor küçük oldugu icin zaten uykudaki refleks hareketlerini hissedemeyebilirz cnm benim.

Ben kumpir harici baska bşey aşermedim yaa bi de meşhur bi köfteci var onu aşermiştim. Eşim diyor ki beklediğim gibi olmadı diğer canımın çektiklernide evde yapıyom
Ben sana her gece gördüğüm yiyecekleri anlatayım eşini sasirtmazsin illaki canın çeker

Acikcasi b3nim zor oldu çünkü mayis ayıydı sicakti filan sınavda baya zorlandim. Insallah senin zor olmaz . Sinavida kazanamamıştim
Hmm anladim canim üzüldüm ins senin kaderi paylaşmam bende de soğuk olacak malum ankaranin ayazi falan fena birde virus falan kapmaktan tırsıyorum

Bence sarilmamanin sebebini kardeşi olarak söylersen kendini kötü hissedebilir canim karnım çok büyük veya tasiyamam karnım ağrır gibi kendinle alakalı şeylerle geçiştirmek daha iyi olabilir kardeşim yüzünden bana sarılamiyor diye dusunebilirler

Bence hiç bisey çok güzel saklamissin canim ay zibinlar çok iyi olmuş canim ama sıfır kolları hiç giyemezler sanki bende de var 3 4 tane sıfır kol zibin benimkilerde seninkilere yakın 2 tane takım çıktı tulum hiç yok takım ve tulum alabilirsin Bence canim bide dediğin gibi uzun kol badi ama yelek benimde 4 tane var bitane annem ölecek yeterli geldi bana mesela ince ve kalın muslin aldım battaniyelere ek olarak mesela birde mesela pijama takım hastane çıkışı gibiyse çok iyi baya varmış ondan da onları da evde giydirebilirsin

Kuzum daha ne alıcan burda en az 2 bebeklik eşya var bak paniğe kapıldım şimdi benim kızımın daha hiç birşeyi yok
Cnm inan bunlarin çoğunluğu 0 -3 ay ve hepsini kullanmışım bende şaşırdım bu kadar sey olunca.
Icime sinmez bu bebisede biseyelr alirim ben.
Isimli zibin tk yaptiririm birazda ayakli tulum alirim kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…