- 24 Ağustos 2016
- 3.782
- 6.326
- 158
O yaşlarda ayrı bir tatlılar, eller kollar boğum boğum , haklısınYa benimde toplasan o kadardir enistem eşim falan kaldirma dio ama bir sarilmasi var şirinlik yapip engel olamiyorum o kadar tatliliga
Ya canim 34 haftalikken zor oldu mu bende bu yil 34 haftalikken Allah izin verirse sinavim var sabah ve ogleden sonra oturum şeklinde ve daha sinavin ilani gelmedi ama tarih 25 aralik ve sadece ankarada yaparlarsa 4 saatte yola gitmis olcam ayni olay. Korkuyorum açıkçası o zamanda sinava girmekten nasil başardın?Kizlar 34 haftalikken ankaraya gitmistim ucakla orda gezdim sinavim vardi girdim sonra memlekete gectim annem ev boyatiyordu dolap yaptiriodu filan bende annemle iş yaptim simdi düşünüyorum hangi kafayla yapmışım. 36 haftada doğum yaptim suyum bitmişti resmen is yaptığım icin oldu 34 den 36 ya hic yerimde durmadim . Onun icin bu bebisde kendimi hic yormamaya çalışıyorum yorulunca hemen belim agriyor ayaklarim sızlıyor filan
Kuzum daha ne alıcan burda en az 2 bebeklik eşya varKizlar dun bebegimize neler almaliyiz diye bir gruba takıldım saatlerce bir heveslendim bebek esyalarini sabah hemen eksiklerin tespiti icin oğlumun hurcu açtım
Oğlumdan kardesine kalan miras ;
8 tane pijama tk
3 tane zibinli pijama tk
2 tane ayakli zibin tk
2 tane kadife takim
3 tane uzun kol zibin ( buraya ek 10 tane almam lzim sanirim )
10 tane sıfır kol zıbın
11 tane kisal kol.zibin
10 tane tek alt
2 tane gezmelik takim
10 tane sapka
2 penye yelek
4 tane kışlık yelek
5 tane örgü patik
3 tane penye battaniye
2 tane pelus battaniye
1 tane penye kundak
Bu saydiklarumin çoğunluğu yenidogan yada 0 -3 ay.
Bunlara ek neler almaliyim oglum yaz bebesi idi bu kış bebesi olucak.
Artik kaldirmicam zaten tirstim canimO yaşlarda ayrı bir tatlılar, eller kollar boğum boğum , haklısınama yine de dikkat et bence risk alma , havuzda falan kaldır
Bi kac haftaya biticek bizim evde işler inşallah, sonra başlıcam oğluma kıyafet beşik araba bakmaya, 30a kadar herşryi hazır olsun diyorum daha simdiden çoraplarımı bile zor giymeye başladım benAynen cnm 20 li haftalarda yavas yavas ağır isleri yapmak gerekiyor.
Az önce bende kahvaltıda ekmeğin birazindabal kaymak yok diye cikolata sürüp yedimBen de geçen gece yatmadan iki bisküvi arasına Nutella sürüp yedim öyle yattımhiç yapmıycağım işler ama gözüm döndü resmen , şekerim de hep 70 80lerde zaten, bu sabah tartıldım +4 olmuşum
Canımcım kumpiri aşerdğimde ayağa pek kalkamıyordum yoksa evde 10 numara yapılır offfOoo kumpir candırKendim evde de çok güzel yaparım
Çokmu şişti karnın canımBi kac haftaya biticek bizim evde işler inşallah, sonra başlıcam oğluma kıyafet beşik araba bakmaya, 30a kadar herşryi hazır olsun diyorum daha simdiden çoraplarımı bile zor giymeye başladım ben
Canım güzel olmus liste. Dışarı çıkardığında mont veya astronot tulum tarzı bişey öneririm.Kizlar dun bebegimize neler almaliyiz diye bir gruba takıldım saatlerce bir heveslendim bebek esyalarini sabah hemen eksiklerin tespiti icin oğlumun hurcu açtım
8 tane pijama tk
3 tane zibinli pijama tk
2 tane ayakli zibin tk
2 tane kadife takim
10 tane sıfır kol zıbın
11 tane kisal kol.zibin
10 tane tek alt
2 tane gezmelik takim
10 tane sapka
2 penye yelek
4 tane kışlık yelek
5 tane örgü patik
3 tane penye battaniye
2 tane pelus battaniye
1 tane penye kundak
Havalar çok değişken canım evde camı açsam bile etkileniyorum. Dün boğazlarım ağrıyordu ıhlamur içtim bal yedim. C vitamini al bol bol. Portakal mandalina limon ye . İnsallah atlatırsınzamanı 24. Haftaya kadar var canım
Cnm zamani gecer git istersen kendi i iyi hissediyorsan ben oglumda cok ağır grip olmustum 1 aya yakin sürmüştü bebis etkilenmemisti vitaminlerini filan guzelce kullan bisey olmaz insallah cok gecmis olsun.
Acikcasi b3nim zor oldu çünkü mayis ayıydı sicakti filan sınavda baya zorlandim. Insallah senin zor olmaz . Sinavida kazanamamıştimYa canim 34 haftalikken zor oldu mu bende bu yil 34 haftalikken Allah izin verirse sinavim var sabah ve ogleden sonra oturum şeklinde ve daha sinavin ilani gelmedi ama tarih 25 aralik ve sadece ankarada yaparlarsa 4 saatte yola gitmis olcam ayni olay. Korkuyorum açıkçası o zamanda sinava girmekten nasil başardın?
Doktorum bu haftalarda uyku süresinin uzun oldugunu söyledi bol bol uyuyor küçük oldugu icin zaten uykudaki refleks hareketlerini hissedemeyebilirz cnm benim.Çok teşekkürler canım24 e kadar zamanı varmış canım erteleyebilirsem cumaya kadar ertelemeye çalışcam eğer doluysa mecbur yarın gidicem. İnşallah o kadar uzun sürmez 4 gündür geçiremedim ama farkettim onu sanki biraz daha uzun sürecek gibi. bebeğim etkilenmesin inşallah hastalığa da razıyım. Öksürürken ya da hapşırırken tedirgin oldum. Birazda hareketsiz gibi geldi dünden beri.
Aldim cnm.onu hm den atmistim bir ara gruba. Uyku tulumu mu alsam diye düşünüyorumCanım güzel olmus liste. Dışarı çıkardığında mont veya astronot tulum tarzı bişey öneririm.
Ben sana her gece gördüğüm yiyecekleri anlatayım eşini sasirtmazsin illaki canın çekerBen kumpir harici baska bşey aşermedim yaabi de meşhur bi köfteci var onu aşermiştim. Eşim diyor ki beklediğim gibi olmadı diğer canımın çektiklernide evde yapıyom
Hmm anladim canim üzüldüm ins senin kaderi paylaşmamAcikcasi b3nim zor oldu çünkü mayis ayıydı sicakti filan sınavda baya zorlandim. Insallah senin zor olmaz . Sinavida kazanamamıştim
Bence sarilmamanin sebebini kardeşi olarak söylersen kendini kötü hissedebilir canim karnım çok büyük veya tasiyamam karnım ağrır gibi kendinle alakalı şeylerle geçiştirmek daha iyi olabilir kardeşim yüzünden bana sarılamiyor diye dusunebilirlerBenim kızım 20 kgbazen anne sarılcam deyip yataktan kucağıma çıkıyor bacaklarını belime dolayıp, kızım kardeşin var biliyorsun diyorum, 3-5 kere oldu bu ama daha dikkatliyim artık..sanırım arada hafif kıskanıyor bilerek yapıyor
Bence hiç biseyKizlar dun bebegimize neler almaliyiz diye bir gruba takıldım saatlerce bir heveslendim bebek esyalarini sabah hemen eksiklerin tespiti icin oğlumun hurcu açtım
8 tane pijama tk
3 tane zibinli pijama tk
2 tane ayakli zibin tk
2 tane kadife takim
10 tane sıfır kol zıbın
11 tane kisal kol.zibin
10 tane tek alt
2 tane gezmelik takim
10 tane sapka
2 penye yelek
4 tane kışlık yelek
5 tane örgü patik
3 tane penye battaniye
2 tane pelus battaniye
1 tane penye kundak
Cnm inan bunlarin çoğunluğu 0 -3 ay ve hepsini kullanmışım bende şaşırdım bu kadar sey olunca.Kuzum daha ne alıcan burda en az 2 bebeklik eşya varbak paniğe kapıldım şimdi benim kızımın daha hiç birşeyi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?