2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm ikinci cocukta yara olmuyor göğüs ucu ilk cocukta cok kötüydüm bende korktum şükür birşey olmadi
Birde cnm benim kuzenim gelinimiz hep doğum yapmadan 1 hafta once kuru soganin icini çıkarıp kabukla birlikte göğüse koydular yara falan olmadi

Geçmiş olsun cnm bol bol sivi tüket bir de kuru soğanı ikiye bol üzerine karanfil batir 5 -6 tane yattigin yere koy iyi gelecektir sana
Eğer yarina kendinii kotu hissedersen gitme detayliya cnm

Ben gümüş almaktan vazgeçtim. Hava aldırmadığı için iyi değil diye okudum bir yerde.

Yok cnm cok çıkmadı ama acıyor karnım cok egilince, ay sorma ben yengem hamileyken 21 yaşındaydım o zamanlar cahillik işte, ay ne naz yapıyor bu derdim, başıma geldi valla, helallik aldım zaten
Herkesin bünyesi farklıdır canım. Öyle düşünme. Ben de kadın doğum bölümünde çalışırken gelen hastaları abarttıklarını düşünürdüm. Kendimde öyle olmustum :)

Herkesin bünyesi farklıdır canım. Öyle düşünme. Ben de kadın doğum bölümünde çalışırken gelen hastaları abarttıklarını düşünürdüm. Kendimde öyle olmustum :)
Bak bende senin gibi oldum isteya şikayet etmiyorum ama ağrım olunca falan korkuyorum oğlum için, sonra bi tekme yiyorum rahatlıyorum

Çok geçmiş olsun canım, şifalar diliyorum en acilinden

Yastık kullanmayın diyorlar 2 yasına kadar. Ben de almıcam. Onun yerine reflü yastığı vs almayı düşünüyorum
Evet oğlumda kullanmadım iki yil yatarken de bazen eve gelen misafire lazm oluyor yada nevresim setlerinde yastık da varya hos duruyor besikte.

Ben bütün büyük patatesi içi yağlı kağıt dışı alüminyum folyo olan kağıda sarıyorum 220-230 derecede 40 -50 dakika falan pişiriyorum, gerisini biliyorsun tereyağ kaşarla içini karıştırıp sevdiğim malzemeleri ekliyorum otantik kumpir en başarılısı dışarıda ama orda da bir patatese 25 tl vermek saçma geliyor Ki içine koydukları sosis dana değil hindi ya da tavuk sosis oluyor..

Bak bende senin gibi oldum isteya şikayet etmiyorum ama ağrım olunca falan korkuyorum oğlum için, sonra bi tekme yiyorum rahatlıyorum
Ben de canım yaa . Bugun hiç hissedemedim. Daha yeni hissettim varya aklımdan binbir türlü şey geçti. Tekme yiyeceğime sevineceğimi hiç düşünmezdim

Cnm ya bu hastane cikislarinin ustune ne giydirdin yelek filan mi
Yok canım kalın bir bebek battaniyesi vardı kızımın polardan ona sarmıştık, pusetten de arabaya binmişti hemen zaten…2017 şubat ayı da güneşli bir cuma günüydü Bense ya kar olursa yolda kalırsak, kayarsak diye endişelere kapılmıştım

Ke
Kesinlikle haklısın canım. Büyük patates bulursam yapıcam mutlkaa veya tepside halinide deneyebilirim

Ben doğudayım mutlakaaa kar olur allahin izniyle 6 yildir burdayiz karsız ocak şubat gecirmedik bakalim bu kış nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…