Cnm ikinci cocukta yara olmuyor göğüs ucu ilk cocukta cok kötüydüm bende korktum şükür birşey olmadiKizlar kararsız kaldım gümüş kapak alsam mi almasam mı diye su an ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var silverette 400 civari fiyatları başka markalar biraz daha uygun ama şöyle ki ikinci olunca acaba ihtiyaç duymam mi cok yara olmaz mi diye düşünüyorum boşa para vermek istemiyorum çünkü krem kullanacagim zaten bilemedim özellikle ikinci olacak arkadaşlar ne yapayım sizce
Geçmiş olsun cnm bol bol sivi tüket bir de kuru soğanı ikiye bol üzerine karanfil batir 5 -6 tane yattigin yere koy iyi gelecektir sanaKızlar fena bir gribe yakalandım malesef. Havalar çok şaşırtıyor memlekete gitmiştim geçen haftasonu yollarda üşüttüm galiba. Kendinize çok çok dikkat edin. İnşallah bebeğim etkilenmiyordur bu durumdanyarın detaylı için hastaneye gidicektim ama ertelesem mi diye düşünüyorum bilemedim zamanı geçer diyede korkuyorum
Ben gümüş almaktan vazgeçtim. Hava aldırmadığı için iyi değil diye okudum bir yerde.Kizlar kararsız kaldım gümüş kapak alsam mi almasam mı diye su an ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var silverette 400 civari fiyatları başka markalar biraz daha uygun ama şöyle ki ikinci olunca acaba ihtiyaç duymam mi cok yara olmaz mi diye düşünüyorum boşa para vermek istemiyorum çünkü krem kullanacagim zaten bilemedim özellikle ikinci olacak arkadaşlar ne yapayım sizce
Geçmiş olsun cnm bol bol sivi tüket bir de kuru soğanı ikiye bol üzerine karanfil batir 5 -6 tane yattigin yere koy iyi gelecektir sana
Eğer yarina kendinii kotu hissedersen gitme detayliya cnm
Cok geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatırsın
Herkesin bünyesi farklıdır canım. Öyle düşünme. Ben de kadın doğum bölümünde çalışırken gelen hastaları abarttıklarını düşünürdüm. Kendimde öyle olmustum :)Yok cnm cok çıkmadı ama acıyor karnım cok egilince, ay sorma ben yengem hamileyken 21 yaşındaydım o zamanlar cahillik işte, ay ne naz yapıyor bu derdim, başıma geldi valla, helallik aldım zaten
Yastık kullanmayın diyorlar 2 yasına kadar. Ben de almıcam. Onun yerine reflü yastığı vs almayı düşünüyorumBende gördüm muslin , alt acma ,agiz mendili ve bebk yastığı alicam .
Bak bende senin gibi oldum isteHerkesin bünyesi farklıdır canım. Öyle düşünme. Ben de kadın doğum bölümünde çalışırken gelen hastaları abarttıklarını düşünürdüm. Kendimde öyle olmustum :)
Aynen ihmal etmeyeyim. İnşallah hallolur da rahatlarim.Magnezyum kalsiyum çözdü benm problemimi canım. Arada ağrı oluyor yine ama işe yaradı çok ağrım oluyordu bacaklarımda . Rutin tahlillerni yaptır mutlaka
Çok geçmiş olsun canım, şifalar diliyorum en acilindenKızlar fena bir gribe yakalandım malesef. Havalar çok şaşırtıyor memlekete gitmiştim geçen haftasonu yollarda üşüttüm galiba. Kendinize çok çok dikkat edin. İnşallah bebeğim etkilenmiyordur bu durumdanyarın detaylı için hastaneye gidicektim ama ertelesem mi diye düşünüyorum bilemedim zamanı geçer diyede korkuyorum
Oyy kuzuma5.5 yaşında canım
O da Şubat erkeği
Evet oğlumda kullanmadım iki yil yatarken de bazen eve gelen misafire lazm oluyor yada nevresim setlerinde yastık da varya hos duruyor besikte.Yastık kullanmayın diyorlar 2 yasına kadar. Ben de almıcam. Onun yerine reflü yastığı vs almayı düşünüyorum
Cnm ya bu hastane cikislarinin ustune ne giydirdin yelek filan miOyy kuzumabenim kız da 4,5 yaşında, 17 şubat doğumlu, şubat kızı Şimdi de şubat erkeği geliyor
Ben bütün büyük patatesi içi yağlı kağıt dışı alüminyum folyo olan kağıda sarıyorum 220-230 derecede 40 -50 dakika falan pişiriyorum, gerisini biliyorsun tereyağ kaşarla içini karıştırıp sevdiğim malzemeleri ekliyorumCanımcım kumpiri aşerdğimde ayağa pek kalkamıyordum yoksa evde 10 numara yapılır offfbir de bol malzemeli seviyorum ben. Bak gene canım çekti en iyisi malzemeleri alıp yapayım ben sen nasıl yapıyorsun tepsidemi? Hiç yapmadım evde yapayım
Ben de canım yaa . Bugun hiç hissedemedim. Daha yeni hissettim varya aklımdan binbir türlü şey geçti. Tekme yiyeceğime sevineceğimi hiç düşünmezdimBak bende senin gibi oldum isteya şikayet etmiyorum ama ağrım olunca falan korkuyorum oğlum için, sonra bi tekme yiyorum rahatlıyorum
Onu hiç düşünmemiştim evet canımEvet oğlumda kullanmadım iki yil yatarken de bazen eve gelen misafire lazm oluyor yada nevresim setlerinde yastık da varya hos duruyor besikte.
Yok canım kalın bir bebek battaniyesi vardı kızımın polardan ona sarmıştık, pusetten de arabaya binmişti hemen zaten…2017 şubat ayı da güneşli bir cuma günüydüCnm ya bu hastane cikislarinin ustune ne giydirdin yelek filan mi
Kesinlikle haklısın canım. Büyük patates bulursam yapıcam mutlkaaBen bütün büyük patatesi içi yağlı kağıt dışı alüminyum folyo olan kağıda sarıyorum 220-230 derecede 40 -50 dakika falan pişiriyorum, gerisini biliyorsun tereyağ kaşarla içini karıştırıp sevdiğim malzemeleri ekliyorumotantik kumpir en başarılısı dışarıda ama orda da bir patatese 25 tl vermek saçma geliyor Ki içine koydukları sosis dana değil hindi ya da tavuk sosis oluyor..
Ben doğudayım mutlakaaa kar olur allahin izniyle 6 yildir burdayiz karsız ocak şubat gecirmedik bakalim bu kış nasil olucakYok canım kalın bir bebek battaniyesi vardı kızımın polardan ona sarmıştık, pusetten de arabaya binmişti hemen zaten…2017 şubat ayı da güneşli bir cuma günüydüBense ya kar olursa yolda kalırsak, kayarsak diye endişelere kapılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?