Kundak yaparsak bisey olmaz insallh ama bazı bebekler kundak istemiyor o zaman ne olacak bilmiyorum ay zaten benim çocuğum yarım saat uyurdu oda kucağımda olurdu ben hiç yatırıp uyuduğunu hatirlamuyorum gece gündüz Buda öyle olursa en azından bu sorunum olmazEskiden böyle birşey yokmuş yaa
Gayette yorganlar battaniyelerle uyutuluyormus. Ben de takip ediyorum uzmanların dediklerini vs ama mecbur üstünü örtücez yani. Çok peluşlu tüylü şeyler olmayacak birde ağzına kadar çekmicez yorganını dirseklerine kadar örtücez. Zaten anne yanı beşiğinde olacak bence birşey olmaz
Canım doğru söylüyorsun ama insan korkuyor da, gündüz uykusunda yanında olmadığımız zamanlarda falan.Eskiden böyle birşey yokmuş yaa
Gayette yorganlar battaniyelerle uyutuluyormus. Ben de takip ediyorum uzmanların dediklerini vs ama mecbur üstünü örtücez yani. Çok peluşlu tüylü şeyler olmayacak birde ağzına kadar çekmicez yorganını dirseklerine kadar örtücez. Zaten anne yanı beşiğinde olacak bence birşey olmaz
Bu çok mantıklı ve kullanışlı canım, inşallah sağlıkla kullanın. Ben de alacağım böyle bir şeyBundan var bende babam almisti oglumda hic kullanmadim buna koyup yarim kundak yapip yatiririm.insallah.
Canım uzmanlar ani bebek ölümlerinin yorgan battaniye örtülmesinden kaynaklı bebeğin kendini kurtaramamasından dolayı olduğunu söylüyor. Bazı bebekler çok hareketli oluyor bizzat kuzenlerimde de gözlemlediğim ağladıklarında yatakta sürtüne sürtüne aşağıya itiyorlar kendilerini, ağzı burnu kapanırsa vs. diye 2 yaşına kadar üzerinin örtülmesini önermiyorlar.Yorgan neden kullanmayın diyorlar canım ben kızımı eylülde doğurdum mecbur 1 ay sonra yorganı kullanmıştım
bende de bi pembe açlığı var herseyini pembe almamak için kendimi zor tutuyorum.
Rabbim korusun canımCanım doğru söylüyorsun ama insan korkuyor da, gündüz uykusunda yanında olmadığımız zamanlarda falan.Allah’a emanet inşallah hepsi
Bu çok mantıklı ve kullanışlı canım, inşallah sağlıkla kullanın. Ben de alacağım böyle bir şey
Canım uzmanlar ani bebek ölümlerinin yorgan battaniye örtülmesinden kaynaklı bebeğin kendini kurtaramamasından dolayı olduğunu söylüyor. Bazı bebekler çok hareketli oluyor bizzat kuzenlerimde de gözlemlediğim ağladıklarında yatakta sürtüne sürtüne aşağıya itiyorlar kendilerini, ağzı burnu kapanırsa vs. diye 2 yaşına kadar üzerinin örtülmesini önermiyorlar.
Kundak yapmak en güvenlisi gibi duruyor canımm Allah korusun bütün yavruları, sağsalim büyüsünler inşallahRabbim korusun canımben mecburen örtmüştüm o zaman evde doğal gaz yoktu. Gerçi ben kundakta yapıyordum ince battaniye ile belki de o yüzden yüzüne çekemedi herhangi bir örtüyü. Çevremde de herkes üst örttüğü için ilk defa duydum dikkat etmek lazım demekki
Ben ilk 40 gün için bahsetmiştm canım. Yatakta hep bizimle olacak sonucta 40 gün boyunca. Ben yataktan kalkmayı pek planlamıyorumdaCanım doğru söylüyorsun ama insan korkuyor da, gündüz uykusunda yanında olmadığımız zamanlarda falan.Allah’a emanet inşallah hepsi
Bu çok mantıklı ve kullanışlı canım, inşallah sağlıkla kullanın. Ben de alacağım böyle bir şey
Canım uzmanlar ani bebek ölümlerinin yorgan battaniye örtülmesinden kaynaklı bebeğin kendini kurtaramamasından dolayı olduğunu söylüyor. Bazı bebekler çok hareketli oluyor bizzat kuzenlerimde de gözlemlediğim ağladıklarında yatakta sürtüne sürtüne aşağıya itiyorlar kendilerini, ağzı burnu kapanırsa vs. diye 2 yaşına kadar üzerinin örtülmesini önermiyorlar.
İnsallah doğar doğmaz kundaklasak alışırlarmıKundak yaparsak bisey olmaz insallh ama bazı bebekler kundak istemiyor o zaman ne olacak bilmiyorum ay zaten benim çocuğum yarım saat uyurdu oda kucağımda olurdu ben hiç yatırıp uyuduğunu hatirlamuyorum gece gündüz Buda öyle olursa en azından bu sorunum olmazkendimi en kötüsüne hazirlayayim iyisi olursa sevinirim sonra
Ben de yorgan kullanmayı düşünmüyorum, belki uyku tulumu ya da kundak üzerine ince bi battaniye gibi bişey bacaklarına doğru koyarım. Bu kundaktan ben de eklemiştim favorilerime, içi nasıl canım? Penye astar gibi mi, peluş mu polar gibi mi?Bundan var bende babam almisti oglumda hic kullanmadim buna koyup yarim kundak yapip yatiririm.insallah.
Ya benimki sonradan alıştı cok ilginç bir hafta kuvozde yatti çıktığında evde 3 4 gün kundaklamadik artık vakti geçti diye uyuyamadi cocuk kundagi yapınca rahatlamisti cok şaşırmıştım kuvozde battaniye bile yok çıplak yatıyordu isteyen her türlü istiyor ama bazıları da gerçekten istemiyor cocuk huzursuz oluyorİnsallah doğar doğmaz kundaklasak alışırlarmıyarım kundak yapıcaz hep zaten. Alışsınlar yaa cok işe yarıyormus
Çocuktan çocuğa değişiyor demek ki . Kundaga alıışıp bırakamayan çocukta oluyormusYa benimki sonradan alıştı cok ilginç bir hafta kuvozde yatti çıktığında evde 3 4 gün kundaklamadik artık vakti geçti diye uyuyamadi cocuk kundagi yapınca rahatlamisti cok şaşırmıştım kuvozde battaniye bile yok çıplak yatıyordu isteyen her türlü istiyor ama bazıları da gerçekten istemiyor cocuk huzursuz oluyor
Valla bende pembe kusucam. Bugün boyacı geldi katalog getirdi eve renk seçerken kız ağladı benim odam pembe olacak diye. Akabinde de seçti zaten toz pembebende de bi pembe açlığı var herseyini pembe almamak için kendimi zor tutuyorum.
Hazır kundak yorganlar var içi sıcacık ağzı burnu örtmeyen göğüs hizasında kalan şapkalı. Onlardan düşünebilirsin geçir içine çocuğu hem kollarının hareketini önleyecek gibi sıkı değil hem üzerini açabilecek kadar gevşek değil. Bende onlardan almayı düşünüyorum bak bunlardan. Ayak kısmı birleşik olanlarda var ben örnek olarak ilk gördüğümü attımİnsallah doğar doğmaz kundaklasak alışırlarmıyarım kundak yapıcaz hep zaten. Alışsınlar yaa cok işe yarıyormus
Cook güzel gerçektenHazır kundak yorganlar var içi sıcacık ağzı burnu örtmeyen göğüs hizasında kalan şapkalı. Onlardan düşünebilirsin geçir içine çocuğu hem kollarının hareketini önleyecek gibi sıkı değil hem üzerini açabilecek kadar gevşek değil. Bende onlardan almayı düşünüyorum bak bunlardan. Ayak kısmı birleşik olanlarda var ben örnek olarak ilk gördüğümü attım
Elyaf yorgan gibi cnmBen de yorgan kullanmayı düşünmüyorum, belki uyku tulumu ya da kundak üzerine ince bi battaniye gibi bişey bacaklarına doğru koyarım. Bu kundaktan ben de eklemiştim favorilerime, içi nasıl canım? Penye astar gibi mi, peluş mu polar gibi mi?
Yaaa aşırı Uygun kampanya ama bende daha karar veremedimKizlar hepsiburadada sleppy bezlerde ikincisi 1 tl kampanyasi var
2 numara bez 404 tane 180 tlye denk geliyor.
Ben daha karar veremedim bez ne kullansam die ondan almiyorum ama sleppy karar veren varsa alsin cok uygun
İlk oğlumda prima dışında hepsi pişik yaptığı için diğerlerini kullanamamıştım. Geçen indirim varmış alalım dedim eşime, bununda totişi kıymetli olursa elinde kalır hepsi dediYaaa aşırı Uygun kampanya ama bende daha karar veremedimPrima ve sleepy arasındaydım geçen gün başka bir başlıkta Molfix çok iyi demişler. Islak mendili karar verdim sleepy yenidogan alırım diyorum ondada 12li paket kampanyası oluyor. İkinci 12li paket 1 TL'ye geliyor
Canim olmadı en kötü sahibindene koyup satarsın uygun bulmusken aliyorim ben hem zarar da etmezsin biz satana kadar zaten fiyatlar uçmuş olur piyasa fiyatından asagiya fiyat koydun mu tamamdir valla peynir ekmek gibi gider onlarİlk oğlumda prima dışında hepsi pişik yaptığı için diğerlerini kullanamamıştım. Geçen indirim varmış alalım dedim eşime, bununda totişi kıymetli olursa elinde kalır hepsi dedivazgeçtim. Bakalım doğduğunda ben de sleepyle başlıcam ama az az deneyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?