2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bizim ilk cocukta molfix kullandım memnundum,
sonra kampanyayı görünce koca beyfendisi nerde indirim orda
1 alana 1 bedava 199 tl (192 adet 1 numara 194 adet 2 numara ) aldık deneme amaclı
baktık olmadı satarız dedik :)

arkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki

Canım raporda benim de tam boyu yazmiyor ama bana zannimca 25 cm demişti. Artik zaten bacak boyu kafa boyutu karin boyutunun olculeri yazar doktorlarda genelde onu söyler. Ornek olsun diye benim raporu ekte yolluyorum bakarsin bir sıkıntı olsaydi söylerdi bence doktor. Ama keske bakarken tek tek soyleseymis bizim gittigimiz yerdeki doktor herseyi soyledi bize soracak bisey kalmadi 40 dk dendi 35 dk surdu bizimki de ama ben soru sormadigim icin o yuzden yarim saat sürmesi normal canim.

Eklentiler

• 20211004_093011.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 64
Haha evet sen yeterince doymussun pembeye. Bende kırmızı ve griye doydum mavi filan hiç kullanmadım oğlumda. Hepsi ayrı güzel şükür ki iki duyguyu da tadacagiz çok şanslıyız ❤
Boyunu FL yi 7 ile çarparak bulabilirsin. Kilosu raporda yazar aslında eminmisin yazmadığına?

Güzel haberler almana sveindim cnm gözün aydın darısı başımıza inşallah fl de sanırım boy

fl degerine bak canım fl yi 7yle çarp. o boyu

tes3ekkur ederim canım içimi rahatlattın eve geçince karsılastırayım bi :)

Güzel haberler almana sveindim cnm gözün aydın darısı başımıza inşallah fl de sanırım boy
tesekkür ederim canım amin hayırlısı ile inşallah :) fl 11 yazıyordu canım ona bakmıştım ama carpınca 77 oluyor kilosu 365 ti galiba o yazıyor

Fl yazan değeri 7 ile çarpınca boyunu bulabilirsiniz

Artık boyunu olcmuyorlar canım bacak kemiğini olcuyorlar galiba yada kol kemigide oluyor mu bilmiyorum oda fl değeri onu 7 ile çarpınca boyu bulunuyor ultrasonda boy tam görülmediği için bundan sonra böyle olacak

Gözün aydın olsun cnm yarim saat iyi benimki 10 yada 15 dk sürmüştür

Artık boyunu olcmuyorlar canım bacak kemiğini olcuyorlar galiba yada kol kemigide oluyor mu bilmiyorum oda fl değeri onu 7 ile çarpınca boyu bulunuyor ultrasonda boy tam görülmediği için bundan sonra böyle olacak
Aynen canım bende oyle biliyorum kocaman oldular artik

tesekkur ederim canım ana yüreği galiba baktıkca bakasımız geliyor kısacıkmış gibi geliyorr vakit
Bnmde 30.dk filan sürdü daha fazla surse dayanamazdim acaip agri yapiyor usg cihazinin ucu brnde doktor bastirdi filan bagirasim geldi

aşı cok uykum var ama uyumamam lazım, yürüyüş yaptım gecmedi bu hal

arkadaslar gecen birisi sleepy bio natural 1 numara çok küçük 2 numara alınması mantıklı diyordu demi yanlış hatılamıyorum ?

Bnmde 30.dk filan sürdü daha fazla surse dayanamazdim acaip agri yapiyor usg cihazinin ucu brnde doktor bastirdi filan bagirasim geldi
Evet ya benim de hem sırt üstü yatıp hem bastırdığı için bu sefer çok canım yandı, baya rahatsız ediciydi, hatta yana falan döndürdü bi arada da rahatladım biraz

Kızlar gece sol tarafımda adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım. Baya ağrıdı ama geçti sonra bugünde midem bulanıyor. Dün farketmeden son günü olan kefir içmişim ama yeni açmıştık. Ondan olabilir mi daha önce hiç böyle bir ağrım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…