- 28 Eylül 2015
- 5.451
- 15.377
- 448
Canım raporda benim de tam boyu yazmiyor ama bana zannimca 25 cm demişti. Artik zaten bacak boyu kafa boyutu karin boyutunun olculeri yazar doktorlarda genelde onu söyler. Ornek olsun diye benim raporu ekte yolluyorum bakarsin bir sıkıntı olsaydi söylerdi bence doktor. Ama keske bakarken tek tek soyleseymis bizim gittigimiz yerdeki doktor herseyi soyledi bize soracak bisey kalmadi 40 dk dendi 35 dk surdu bizimki de ama ben soru sormadigim icin o yuzden yarim saat sürmesi normal canim.arkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
HahaValla bende pembe kusucam. Bugün boyacı geldi katalog getirdi eve renk seçerken kız ağladı benim odam pembe olacak diye. Akabinde de seçti zaten toz pembeYatak başlığı abajuru duvarda ki lambaları vs herşey pembe. Yemin ediyorum kuscam diye haykırdım bugün artık Eşim salsa beni oğlanın odasını simsiyah yapcam o kadar boğuldum renklere koyu renk görmek istiyorum düz şeyler görmek istiyorum sade süssüz detaysın şeyler görmek istiyorum nerdeeeee inşallah birazda siz isteyenler boğulsun pembeye
Boyunu FL yi 7 ile çarparak bulabilirsin. Kilosu raporda yazar aslında eminmisin yazmadığına?arkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
Güzel haberler almana sveindim cnm gözün aydın darısı başımıza inşallaharkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
fl degerine bak canım fl yi 7yle çarp. o boyuarkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
Fl bacak boyu canımGüzel haberler almana sveindim cnm gözün aydın darısı başımıza inşallahfl de sanırım boy
tes3ekkur ederim canım içimi rahatlattın eve geçince karsılastırayım bi :)Canım raporda benim de tam boyu yazmiyor ama bana zannimca 25 cm demişti. Artik zaten bacak boyu kafa boyutu karin boyutunun olculeri yazar doktorlarda genelde onu söyler. Ornek olsun diye benim raporu ekte yolluyorum bakarsin bir sıkıntı olsaydi söylerdi bence doktor. Ama keske bakarken tek tek soyleseymis bizim gittigimiz yerdeki doktor herseyi soyledi bize soracak bisey kalmadi 40 dk dendi 35 dk surdu bizimki de ama ben soru sormadigim icin o yuzden yarim saat sürmesi normal canim.
Rica ederim canım içini ferah tuttes3ekkur ederim canım içimi rahatlattın eve geçince karsılastırayım bi :)
Güzel haberler almana sveindim cnm gözün aydın darısı başımıza inşallahfl de sanırım boy
tesekkür ederim canım amin hayırlısı ile inşallah :) fl 11 yazıyordu canım ona bakmıştım ama carpınca 77 oluyor kilosu 365 ti galiba o yazıyorHahaevet sen yeterince doymussun pembeye. Bende kırmızı ve griye doydum mavi filan hiç kullanmadım oğlumda. Hepsi ayrı güzel şükür ki iki duyguyu da tadacagiz çok şanslıyız ❤
Boyunu FL yi 7 ile çarparak bulabilirsin. Kilosu raporda yazar aslında eminmisin yazmadığına?
Fl yazan değeri 7 ile çarpınca boyunu bulabilirsinizarkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
Artık boyunu olcmuyorlar canım bacak kemiğini olcuyorlar galiba yada kol kemigide oluyor mu bilmiyorum oda fl değeri onu 7 ile çarpınca boyu bulunuyor ultrasonda boy tam görülmediği için bundan sonra böyle olacakCanım raporda benim de tam boyu yazmiyor ama bana zannimca 25 cm demişti. Artik zaten bacak boyu kafa boyutu karin boyutunun olculeri yazar doktorlarda genelde onu söyler. Ornek olsun diye benim raporu ekte yolluyorum bakarsin bir sıkıntı olsaydi söylerdi bence doktor. Ama keske bakarken tek tek soyleseymis bizim gittigimiz yerdeki doktor herseyi soyledi bize soracak bisey kalmadi 40 dk dendi 35 dk surdu bizimki de ama ben soru sormadigim icin o yuzden yarim saat sürmesi normal canim.
Gözün aydın olsun cnm yarim saat iyi benimki 10 yada 15 dk sürmüştürarkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
Aynen canım bende oyle biliyorum kocaman oldular artikArtık boyunu olcmuyorlar canım bacak kemiğini olcuyorlar galiba yada kol kemigide oluyor mu bilmiyorum oda fl değeri onu 7 ile çarpınca boyu bulunuyor ultrasonda boy tam görülmediği için bundan sonra böyle olacak
tesekkur ederim canım ana yüreği galiba baktıkca bakasımız geliyor kısacıkmış gibi geliyorr vakitGözün aydın olsun cnm yarim saat iyi benimki 10 yada 15 dk sürmüştür
Bnmde 30.dk filan sürdü daha fazla surse dayanamazdim acaip agri yapiyor usg cihazinin ucu brnde doktor bastirdi filan bagirasim gelditesekkur ederim canım ana yüreği galiba baktıkca bakasımız geliyor kısacıkmış gibi geliyorr vakit
Evet ya benim de hem sırt üstü yatıp hem bastırdığı için bu sefer çok canım yandı, baya rahatsız ediciydi, hatta yana falan döndürdü bi arada da rahatladım birazBnmde 30.dk filan sürdü daha fazla surse dayanamazdim acaip agri yapiyor usg cihazinin ucu brnde doktor bastirdi filan bagirasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?