2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim olmadı en kötü sahibindene koyup satarsın uygun bulmusken aliyorim ben hem zarar da etmezsin biz satana kadar zaten fiyatlar uçmuş olur piyasa fiyatından asagiya fiyat koydun mu tamamdir valla peynir ekmek gibi gider onlar
Aaa hiç aklıma gelmemişti gerçekten bir dahaki indirimde Alicam

tesekkur ederim canım ana yüreği galiba baktıkca bakasımız geliyor kısacıkmış gibi geliyorr vakit
Aynen cnm daha fazla gormek istiyor renkli resmini verdimi ben fakülte yaptığım icin resmini vermedi gerçi benim nazli oğlum yüzünü göstermedi

Geçmiş olsun cnm eğer cok agrin varsa bir doktoruna yaz istersen cnm yönlendirir seni
Miden ağrıyorsa kefirde dokunmuş olabilir

Aynen cnm daha fazla gormek istiyor renkli resmini verdimi ben fakülte yaptığım icin resmini vermedi gerçi benim nazli oğlum yüzünü göstermedi
Bende fakultede yaptırdım. Renkli göstermedi yüzünü gördüm ayaklarını ellerini gördüm ama
Özel doktorum renkli vermişti yine verecek haftaya gittiğimde insallah ben çerçeve bile yaptım bakmaya doyamıyorum yaa

Kizlar hepsiburadada sleppy bezlerde ikincisi 1 tl kampanyasi var
2 numara bez 404 tane 180 tlye denk geliyor.
Ben daha karar veremedim bez ne kullansam die ondan almiyorum ama sleppy karar veren varsa alsin cok uygun
Ben bulamadım canım ya hepsi buradaya girdim ama

ay oda ayrı bisorun siyhah beyaz verdi eşim fotografını cekti bizim oglanda pek nazlı fazla yuzunu göstermedi ama hep eşimden oldu ben bask adoktora gitmek istiyordum en yakın tarihte bu doktor musait olunca hemen gitmek istedi birde 500 tl verdi üstüne düşündükçe kocamı bogasım geliyorr

Kızlar bende önümüzdeki hafta pazartesine 11 Ekim randevu aldım çok şükür detaylı ultrason için ama sabah saatleri hep doluydu biraz geç kalmışım randevu almaya 18.haftada arıyo herkes dedi akşam 17:00 a verdiler son randevuyu ben kapmışım

Kefirden değildir diye tahmin ediyorum.
Bu ara bende de öyle ağrılar sızılar oluyor malesef. Büyüme atağı geçiriyorlar ya belki de ondan. Tabi çok ağrı olursa yine de ihmal etmemek lazım

Aldım canım çok sağol. Basından beri sleepy alacağım diyordum. Çevremdeki herkes sleepy kullanıyor. 1 numara ile 2 nin farkı pek yokmus 2 aldım ben de şimdi.
Peki bu 404 tane kaç ay yeter bize
Hadi insallah saglicakla kullanin bizim kartin kesimi yarin o zamana kadar devam ederse alicam bende oglumda prima premium kullandim sonradan sleppy çıkmıştı ona geçmiştim memnunum.
Rahat 2 ay giderde gerisini bilemem

Doktoruna danış bence canım.
Canım bende 16 ekime bulabildim.Asistan kı sorun olmaz dedi.Erken tarih almalaarının nedeni genellikle bebekte bişey varsa sonlandırmak için erkenden öğrenmek istiyorlar tarzında bişey söyledi.Bilemedim tam amam 20 ile 25 haftasında yapılıyormuş.Doktoruma yazdım geç mi olur diye sorun olmaz dedi.

Kızlar günaydın nasılsınız? Ben çok fazla aktif olamıyorum hem iş hem e biraz zor oluyor sadece yazılanları okuyorum çoğu zaman :) Bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum olanlar kol ağrısı ne zaman başlıyor bende henüz bir şey yok ilk doğumun üstünden çok zaman geçince hatırlamıyor insan :) birde el dopleri ile kalp atışını dinlettiler çok mutlu oldum. Çarşamba günü de kısmet olursa detaylı randevum var baya gerginim inşallah iyi olur her şey

Hadi insallah saglicakla kullanin bizim kartin kesimi yarin o zamana kadar devam ederse alicam bende oglumda prima premium kullandim sonradan sleppy çıkmıştı ona geçmiştim memnunum.
Rahat 2 ay giderde gerisini bilemem
İnsallah canım amiiinn.. İyi bari 2 ay giderse iyi ıslak mendilide 12 li pakette alırım diyorum sleepy yine.

Gerginlik bende de çok fazla bazen kalbimi bir tedirginlik kaplıyor ama genelde kendimi ferahlatmaya çalışıyorum.Herşeyin hayırlısı inşallah.

bende de şddetli oluyor, bir de aşırı karnım sertleşiyor, sonra hafifliyor.
kefirden olacağını sanmıyorum bende
ben 28 agustosta en son muayene oldum ve o gün direkt detaylı için gün almış olmama rağmen bana 14 ekime gün verdi :) sıkıldım valla beklemekten.
Tetanoz aşısı için sağlık ocağından çağırdılar.
Geldi mi büyük gün

benide aradılar da vakit bulamıyorum

Karnım çatlamaya basladı kızlar, mor çizgiler oluşmaya baslamıs. Kaşımamaya calısıyorum. Lierac catlak kremi siparişini verdim bugün. İnsallah fazla çatlamayız bu kdar erken çatlıcağımı düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…