2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy cok güzel yapmissin cnm
Canim normalde doç bakacakti asistan doktor bakti bana oda mubarek agzindan cimbizla laf cikiyordu sonra doç. geldi biraz birseyler soyledi oylelikle bitti benim detaylineyseki 16da randevum var özelde insllah o veriri bir renkli bende cok merek ediyorum acaba kime benziyor diyekizlar babasina benziyor oglumda insllah bana benzer diye dua ediyorum

Canim o kadar para vermişsin niye renkli vermemis doktor Allah allah neyse esin çekmiş cnm kendi doktoruna gittiginde iste belki veriri

Boyunu artık ölçemediklerini, yaklaşık 25 cm olduğunu söylemişti bize. Güvenilir bir doktorsa içinizi rahat tutun. Her şeyi söylemeyebiliyorlar. Bize de her şey yolunda dedi sadece.
Ben istediğim doktoru 12. haftada aradım ama benim 30. haftama kadar yer yoktu taaa o zamandan. 18’de belki yer açılmıştır diye yine aradım. Doğum zamanıma ancak alabiliyordum İnsanlar hamile kaldıkları gibi almışlar galiba randevularını

İnsallah gönlündekini nasip etsin Allah canım valla kime benzedikleri belli oluyor yaa benm renkli resimim 17. Haftaya ait. Orada bile belli yani kime benzedğibüyüdükçe değişir diye yorumlamıyorum simdilik

İnsallah gönlündekini nasip etsin Allah canım valla kime benzedikleri belli oluyor yaa benm renkli resimim 17. Haftaya ait. Orada bile belli yani kime benzedğibüyüdükçe değişir diye yorumlamıyorum simdilik
Bana detaylıyı çeken doktor 28. haftadan sonra artık tamamen belli olmaya başlar yüz hatları, şimdiki değişir daha dedi canımcım

Canım evde zeytin yağın varsa sür kız kardeşim yağları bitince alana kadar hep sürmüş hiç çatlağı yok maksat nemli tutmak

Bana detaylıyı çeken doktor 28. haftadan sonra artık tamamen belli olmaya başlar yüz hatları, şimdiki değişir daha dedi canımcım
Evet canım ben de öyle düşünmüştüm ama 28. Haftada artık yüzünü tam göremeyiz diye düşünüyorum büyüdükçe ultrason ekranına sığmıyorlar bakalım

Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardi fiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
E yok artık kuzum istanbulda 500 ile 800 arası yapılıyor. Çok ünlü bir doktormu ki doğum o fiyata nerdeyse

Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardi fiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?

özele gidiyorum ama ultrasyon için şehir hastanesinde randevu aldım
özeldeki dr da orda yaptır öyle gel dedi

750 lira cnm benim doktorumda doçent seninki baya çokmus ya, normal randevum da 350 benim

E yok artık kuzum istanbulda 500 ile 800 arası yapılıyor. Çok ünlü bir doktormu ki doğum o fiyata nerdeyse

özele gidiyorum ama ultrasyon için şehir hastanesinde randevu aldım
özeldeki dr da orda yaptır öyle gel dedi

Ooo ben 450TL ye yaptırcam kısmet olursa. Burada maksimum 750 TL falan o da prof. ta

750 lira cnm benim doktorumda doçent seninki baya çokmus ya, normal randevum da 350 benim
Kizlarcim prof riza madazli diye biri baya bilindikmis kendisi, sadece iki gunu var uc hafta sonraya anca bos bi saate ayarladim, doktorum ona yonlendirince mecburuz zaten icim rahat etmez baskasinda ama merak ettim genel fiyatlari saolun Allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyeyim

İnsallah sorunsuz şekilde geçer muayenen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…