Ben de öğleden sonra gideyim dedim. Bakalım ne yaşayacağımbenide aradılar da vakit bulamıyorum
Peş peşe detaylilar galibaben 28 agustosta en son muayene oldum ve o gün direkt detaylı için gün almış olmama rağmen bana 14 ekime gün verdi :) sıkıldım valla
Ayy cok güzel yapmissin cnmBende fakultede yaptırdım. Renkli göstermediyüzünü gördüm ayaklarını ellerini gördüm ama
Özel doktorum renkli vermişti yine verecek haftaya gittiğimde insallahben çerçeve bile yaptım bakmaya doyamıyorum yaa
Canim o kadar para vermişsin niye renkli vermemis doktor Allah allah neyse esin çekmiş cnm kendi doktoruna gittiginde iste belki veririay oda ayrı bisorun siyhah beyaz verdi eşim fotografını cekti bizim oglanda pek nazlı fazla yuzunu göstermedi ama hep eşimden oldu ben bask adoktora gitmek istiyordum en yakın tarihte bu doktor musait olunca hemen gitmek istedi birde 500 tl verdi üstüne düşündükçe kocamı bogasım geliyorr
Boyunu artık ölçemediklerini, yaklaşık 25 cm olduğunu söylemişti bize. Güvenilir bir doktorsa içinizi rahat tutun. Her şeyi söylemeyebiliyorlar. Bize de her şey yolunda dedi sadece.arkadaslar gunaydın cumartesi bizde atrıntılıya girdik şükür bi sorun yok dedi doktor ama en fazla yarım saat kaldık heyecandan ne kilo ne boy sormamısız verdiği kagıtta kilo yazıyor ama boyu bulamadım boyu nerde hangi terimnle yazıyor acaba birde sizde ayrıntılıda nelere baktı özelde yaptırmamam ragmen ne bileyim içime sinmedi sanki
Ben istediğim doktoru 12. haftada aradım ama benim 30. haftama kadar yer yoktu taaa o zamandan. 18’de belki yer açılmıştır diye yine aradım. Doğum zamanıma ancak alabiliyordumKızlar bende önümüzdeki hafta pazartesine 11 Ekim randevu aldım çok şükür detaylı ultrason içinama sabah saatleri hep doluydu biraz geç kalmışım randevu almaya 18.haftada arıyo herkes dedi akşam 17:00 a verdiler son randevuyu ben kapmışım
İnsallah gönlündekini nasip etsin Allah canımAyy cok güzel yapmissin cnm
Canim normalde doç bakacakti asistan doktor bakti bana oda mubarek agzindan cimbizla laf cikiyordu sonra doç. geldi biraz birseyler soyledi oylelikle bitti benim detaylineyseki 16da randevum var özelde insllah o veriri bir renkli bende cok merek ediyorum acaba kime benziyor diye kizlar babasina benziyor oglumda insllah bana benzer diye dua ediyorum
Beni hiç aramadılar bende yokmuşum gibi davranıyorumTetanoz aşısı için sağlık ocağından çağırdılar.
Geldi mi büyük gün
Bana detaylıyı çeken doktor 28. haftadan sonra artık tamamen belli olmaya başlar yüz hatları, şimdiki değişir daha dedi canımcımİnsallah gönlündekini nasip etsin Allah canımvalla kime benzedikleri belli oluyor yaa benm renkli resimim 17. Haftaya ait. Orada bile belli yani kime benzedği büyüdükçe değişir diye yorumlamıyorum simdilik
Amin inşallah canımGerginlik bende de çok fazla bazen kalbimi bir tedirginlik kaplıyor ama genelde kendimi ferahlatmaya çalışıyorum.Herşeyin hayırlısı inşallah.
Canım evde zeytin yağın varsa sür kız kardeşim yağları bitince alana kadar hep sürmüş hiç çatlağı yok maksat nemli tutmakKarnım çatlamaya basladı kızlar, mor çizgiler oluşmaya baslamıs. Kaşımamaya calısıyorum. Lierac catlak kremi siparişini verdim bugün. İnsallah fazla çatlamayızbu kdar erken çatlıcağımı düşünmemiştim
Evet canım ben de öyle düşünmüştümBana detaylıyı çeken doktor 28. haftadan sonra artık tamamen belli olmaya başlar yüz hatları, şimdiki değişir daha dedi canımcım
Tamam canım var zeytinyağım bolca. Süreyim bari kremim gelene kadar . Hindistan cevizi yağıda varCanım evde zeytin yağın varsa sür kız kardeşim yağları bitince alana kadar hep sürmüş hiç çatlağı yok maksat nemli tutmak
E yok artıkKizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Ooo ben 450TL ye yaptırcam kısmet olursa. Burada maksimum 750 TL falan o da prof. taKizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
750 lira cnm benim doktorumda doçent seninki baya çokmus ya, normal randevum da 350 benimKizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
E yok artıkkuzum istanbulda 500 ile 800 arası yapılıyor. Çok ünlü bir doktormu ki doğum o fiyata nerdeyse
özele gidiyorum ama ultrasyon için şehir hastanesinde randevu aldım
özeldeki dr da orda yaptır öyle gel dedi
Ooo ben 450TL ye yaptırcam kısmet olursa. Burada maksimum 750 TL falan o da prof. ta
Kizlarcim prof riza madazli diye biri baya bilindikmis kendisi, sadece iki gunu var uc hafta sonraya anca bos bi saate ayarladim, doktorum ona yonlendirince mecburuz zaten icim rahat etmez baskasinda ama merak ettim genel fiyatlari saolun750 lira cnm benim doktorumda doçent seninki baya çokmus ya, normal randevum da 350 benim
İnsallah sorunsuz şekilde geçer muayenen canımKizlarcim prof riza madazli diye biri baya bilindikmis kendisi, sadece iki gunu var uc hafta sonraya anca bos bi saate ayarladim, doktorum ona yonlendirince mecburuz zaten icim rahat etmez baskasinda ama merak ettim genel fiyatlari saolunAllah hepimizin yardimcisi olsun ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?