Saol kuzucumİnsallah sorunsuz şekilde geçer muayenen canım
Sağlıklı olsunlar da en büyük derdimiz bu olsun di mi, nasılsa sonunda öğrenicez inşallahEvet canım ben de öyle düşünmüştümama 28. Haftada artık yüzünü tam göremeyiz diye düşünüyorum büyüdükçe ultrason ekranına sığmıyorlar bakalım
Tabii ki canım ben dua ederken hep sağlıklı hayırlı evlat diye dua ettim. Kızmış erkekmiş kime benziyormuş hiç aklıma bile gelmedi. Hayırlısı herseyinSağlıklı olsunlar da en büyük derdimiz bu olsun di mi, nasılsa sonunda öğrenicez inşallah
Ben 500 TL'ye randevu aldım ama perinatolog değil radyolog bakıyormuş. Bakırköyde bir yer doktorum önerdiKizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Hadi yaaa allah allahKızlar pazar günü park yataklara gidip bakayım dedim bir elleyeyim fikrim olsun vs diye. Resmen stok yok hiçbir yerde haberiniz olsun herkes hamile mi anlamadım kiKraftın bir tanesini beğendik resmen hiç stok yok prego beğendim birde ama anne yanı olmuyor
Ben 700 TL ye yaptıracağım canım.Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardifiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Devlet hastanesinde Perinatolog uzmanına yaptırdım canım. Aynen 20 -25 dakika sürdüAnnişler detaylıyı perinatologa mı yaptırdınız radyoloğa mı ? Kaç dk sürdü bir de benim aradığım yerler 20 30 dk dediler de
Benm çevremdeki herkes sleepy kullanıyor. Sleepy ile baslayıp devam edenler çok. Ben de bugun aldım 2 paket 400 tane . 2. Paketi 1 tl ye geldi. Kampanya varmıs buradaki arkadas söyledi. Ama daha fazla almayacağım ne olur ne olmaz fazladan alıp elimde kalsın istemiyorum.Kızlar bez konusunda ne yapacaksınız herşey çok pahalı alıp kenara koyayım diyorum ama kızımda prima premium care kullandım pişik yaptı diğerlerini denedim onlarda pişik yaptı prima ile pişikli pişikli devam ettik hep. Bu defa sleepy ile mi başlasam diyorum bu ara herkes çok memnun ondan. Yada ikisindende birer paket alıp koysam mı yani karar veremiyorum ama biraz da stok yapmak lazım siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili
Canım ben de senin gibi çok kararsızım…Kızımda prima premium care kullanmıştım, ben pişik sorunu yaşamadım çok memnundum ama sleepy bayağı övülüyor , bir de buradaki arkadaşlar da kampanyadan bahsetti, hepsiburada’da 204’lü paketin 2.si 1 tl ye geliyor ve 408 bez 180 tl oluyorKızlar bez konusunda ne yapacaksınız herşey çok pahalı alıp kenara koyayım diyorum ama kızımda prima premium care kullandım pişik yaptı diğerlerini denedim onlarda pişik yaptı prima ile pişikli pişikli devam ettik hep. Bu defa sleepy ile mi başlasam diyorum bu ara herkes çok memnun ondan. Yada ikisindende birer paket alıp koysam mı yani karar veremiyorum ama biraz da stok yapmak lazım siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili
Detaylıya neden 2 kere girdin ?Kızlar 2.kere detaylı ultrasona girdim. Acaba doğuma kadar kaç kere daha giricez bilen var mı süreç nasıl ilerliyor ? Kocam bey fenalık geçiriyor fiyatlar çok kazık
İlk detaylıyı 12.haftada yapmıştı galiba ikili test de vermiştim o hafta. Bu sefer 20. Haftada yaptı. Normal süreç böyle değil mi?Detaylıya neden 2 kere girdin ?
Beni de ilk kez arıyorlar kendini kötü hissetmeBeni hiç aramadılar bende yokmuşum gibi davranıyorumböyle birisi yok
Normali detaylı usg’nin 18-24 hafta arası olması diye biliyorum canım..12.haftada da 2’li tarama testi oluyor diye biliyorum be cinsiyet belli oluyor şanslıysanİlk detaylıyı 12.haftada yapmıştı galiba ikili test de vermiştim o hafta. Bu sefer 20. Haftada yaptı. Normal süreç böyle değil mi?
Tamam o zaman normal bana uygulananNormali detaylı usg’nin 18-24 hafta arası olması diye biliyorum canım..12.haftada da 2’li tarama testi oluyor diye biliyorum be cinsiyet belli oluyor şanslıysandetaylının ücreti 600-800 TL civarı çünkü tuzlu olmuştur 2 kere ve bazı organların iyi bakılması için 18.haftadan sonra bakılıyor en erken diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?