2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım ben de öyle düşünmüştüm ama 28. Haftada artık yüzünü tam göremeyiz diye düşünüyorum büyüdükçe ultrason ekranına sığmıyorlar bakalım
Sağlıklı olsunlar da en büyük derdimiz bu olsun di mi, nasılsa sonunda öğrenicez inşallah

Sağlıklı olsunlar da en büyük derdimiz bu olsun di mi, nasılsa sonunda öğrenicez inşallah
Tabii ki canım ben dua ederken hep sağlıklı hayırlı evlat diye dua ettim. Kızmış erkekmiş kime benziyormuş hiç aklıma bile gelmedi. Hayırlısı herseyin

Kizlar detayli ultrason icin randevu aldim uc hafta sonraya anca yer vardi fiyati da indirimli olarak 1.306 tl cikmis siz asagi yukari ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Ben 500 TL'ye randevu aldım ama perinatolog değil radyolog bakıyormuş. Bakırköyde bir yer doktorum önerdi

Kızlar pazar günü park yataklara gidip bakayım dedim bir elleyeyim fikrim olsun vs diye. Resmen stok yok hiçbir yerde haberiniz olsun herkes hamile mi anlamadım ki Kraftın bir tanesini beğendik resmen hiç stok yok prego beğendim birde ama anne yanı olmuyor

Hadi yaaa allah allah daha beşik için erken diyorum ben ekim bitince alırım galiba . Acaba zam falanmı gelecek stok yok yapmıslar

Annişler detaylıyı perinatologa mı yaptırdınız radyoloğa mı ? Kaç dk sürdü bir de benim aradığım yerler 20 30 dk dediler de

Annişler detaylıyı perinatologa mı yaptırdınız radyoloğa mı ? Kaç dk sürdü bir de benim aradığım yerler 20 30 dk dediler de
Devlet hastanesinde Perinatolog uzmanına yaptırdım canım. Aynen 20 -25 dakika sürdü

Kızlar bez konusunda ne yapacaksınız herşey çok pahalı alıp kenara koyayım diyorum ama kızımda prima premium care kullandım pişik yaptı diğerlerini denedim onlarda pişik yaptı prima ile pişikli pişikli devam ettik hep. Bu defa sleepy ile mi başlasam diyorum bu ara herkes çok memnun ondan. Yada ikisindende birer paket alıp koysam mı yani karar veremiyorum ama biraz da stok yapmak lazım siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili

Benm çevremdeki herkes sleepy kullanıyor. Sleepy ile baslayıp devam edenler çok. Ben de bugun aldım 2 paket 400 tane . 2. Paketi 1 tl ye geldi. Kampanya varmıs buradaki arkadas söyledi. Ama daha fazla almayacağım ne olur ne olmaz fazladan alıp elimde kalsın istemiyorum.

Canım ben de senin gibi çok kararsızım…Kızımda prima premium care kullanmıştım, ben pişik sorunu yaşamadım çok memnundum ama sleepy bayağı övülüyor , bir de buradaki arkadaşlar da kampanyadan bahsetti, hepsiburada’da 204’lü paketin 2.si 1 tl ye geliyor ve 408 bez 180 tl oluyor bilemedim, alsam mı diyorum ama miktar çok ya pişik yaparsa bezler elimde kalır diyorum, sleepy hiç kullanmadım çünkü

Merhaba şubat anneleri, bende mart anneleri grubundayım. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aranızda detaylı ultrasona gidenler vardır diye buraya sormak istedim. Ankara içinde memnun kaldığınız önerebileceginiz detaylı ultrason için doktor var mı? Ben normalde liv hospital'a kontrollere gidiyorum ama kendi doktorum perinatolog olmadığı için aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi. Yine de önerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim

Tetanoz aşısını oldum geldim.
1 ay sonra 2. Doz olacakmış kaç doz bu aşıcık?

Vurulurken hissetmedim desem yeri.
Umarım çok yan etkisi de olmaz

İlk detaylıyı 12.haftada yapmıştı galiba ikili test de vermiştim o hafta. Bu sefer 20. Haftada yaptı. Normal süreç böyle değil mi?
Normali detaylı usg’nin 18-24 hafta arası olması diye biliyorum canım..12.haftada da 2’li tarama testi oluyor diye biliyorum be cinsiyet belli oluyor şanslıysan detaylının ücreti 600-800 TL civarı çünkü tuzlu olmuştur 2 kere ve bazı organların iyi bakılması için 18.haftadan sonra bakılıyor en erken diye biliyorum

Tamam o zaman normal bana uygulanan başka detaylı ultrason kaldı mı doğuma kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…