2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim aşımın ikinci dozu pazartesiydi bi türlü olamadım canım grip gibi halsizlik vardi oğlum hastaydı iyi olayım diye hafta sonuna geldim ama nasıl her gün niyet ediyorum bisey çıkıyor en kötü hafta sonu acile gidip hastanede olacağım bi an önce tamamlayip rahatlamak istiyorum aksi gibi eşimin iş yerinde bi kac kişi karantinaya alınmış biz tatildeyken adzeynep

çok şükür yolu bitirdik sayılır Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin ismini ne düşünüyorusunuz :)

Günaydın teyzelerim bu sefer çok şükür yüzünü gördük o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyoherşeyimiz yolunda çok şükür
Keyfe gel allahim inşallah doğunca da böyle keyifci olur hep uyursun masallah

Ikinciler asiri hızlı gecmiyor mu bizde eşimle dedik bu ne kadar çabuk büyüdü diye bebek sevmek için doğuracaktık galiba sevmeye doyamadan hızlıca büyüyecek Buda

Canım ablam kullandı ama hiç öyle bir durum yaşamadık şimdi tipasi kayıp bulursak tipasini alacağız bir tane bende kullanacağım ebebektn almıştik biz

Tansiyonum genelde hep düşük sabah ölçebildim ama normaldi. bundan sonra her gün bakıcam galiba o seçeneği elemek için :) evet kuru olabilir doğru diyorsunuz buhar makinesinde ve havalandırmakta fayda var.
şöyle bi 7 ayı görebilsek hayırlısıyla daha da rahatlıyacağız bence :) ben de biberon olarak dr. browns almayı düşünüyorum 1 tane , çünkü yeğenlerimin ikisi de biberon ve emzik tutmadılar o yüzden set almayı düşünmüyorum. Bpa içermeyen plastikler mantıklı geliyor şuan.

Bende aynı durumdayım normaldede geniz akıntısı olan biriyim hamilelikle beraber iyice arttı kafayı yiyecegim bugün ablama dert yaniyordum bende iyi gelen birşey bulursanız bizimlede paylasin

ben de bakıyorum buna. ince battaniyeleri var bir tane de kalın olsun istitorum. baya kalın mı canım.başka kalına ihtiyac duyacaksam almıyım. yeterli olacaksa alıyım

Günaydın teyzelerim bu sefer çok şükür yüzünü gördük o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyoherşeyimiz yolunda çok şükür
Maşallah teyzeleri yesin pozunugözün aydin olsun cnm sağlıkla gelsin bebisin inşllah

Oyyy kuzuuum, maşallah keyifçi olacak gibi annesi sağlıkla gelsin inşallah
Çok güzel canım güle güle kullansın kuzucuk benim de ev tipi Ana kucağım geldi, çok beğendim paylaşırım şimdi

ben de bakıyorum buna. ince battaniyeleri var bir tane de kalın olsun istitorum. baya kalın mı canım.başka kalına ihtiyac duyacaksam almıyım. yeterli olacaksa alıyım
Canım cok yumusacik ya insanin elinden bırakası gelmiyor bence kalınlığı yeterli canım daha kalını bebegi bunaltir zaten memnun kaliriz bundan bence ben sevdim baska da kalin almicam zaten.nohut battaniye birde bunu aldim. bir tanede ince penyeden alicam üstüne o kadar. Ben öyle sıkı sıkıya kapkalin seylerle sarmam cocugu büyüyünce cok hassas oluyorlar canım.bildigin battaniye bu bizim kullandiklarimiz gibi sadece boyutu küçük

Ben bu ana kucaklarına hep heves etmişimdir, kısmet oldu çok şükür, inşallah sağlıkla kullanmak da kısmet olur çiçeğime Joie Dreamer modeli, şimdi 1250tlye çıkmış ben 800tlye aldım takip etmek lazım gerçekten

Eklentiler

• IMG_20211013_131702.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20211015_130340.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 72
Sağlıkla kullanın inşallah canım çok güzelmiş Elektrikli mi bu? Kaç aya kadar kullanabiliriz acaba, ben de istiyorum bunlardan

Sağlıkla kullanın inşallah canım çok güzelmiş Elektrikli mi bu? Kaç aya kadar kullanabiliriz acaba, ben de istiyorum bunlardan
Teşekkürler canım bu elektrikli değil manuel, müziği, doğa ve kuş sesleri bir de titreşimi var. Elektrikli olanlar hem pahalı hem büyüktü biraz, ben daha hafif kolay kullanılabilen bişey olsun istedim elimin altında. Zaten 9-10kg oluncaya kadar kullanılıyormuş, öyle yazıyor

Ikinciler asiri hızlı gecmiyor mu bizde eşimle dedik bu ne kadar çabuk büyüdü diye bebek sevmek için doğuracaktık galiba sevmeye doyamadan hızlıca büyüyecek Buda
Bi yndn HIZLI bi yndn yavas gibi bebiS kokusunu bildiğim icin hemencecik saglikla gecsede kucaklasam koklasam diye düşününce yavas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…