Kasık biberon var aslında trendyolda görmüştüm ondan almak istiyorum ben ilk günler için çok rahat içiyor bebekler hep izlediğim videolardaO zaman kaşıkla vereceğizMemeye daha kolay alışır.
Bu kaşığı tavsiye ederim.O zaman kaşıkla vereceğizMemeye daha kolay alışır.
Kaşık biberon da olabilirKasık biberon var aslında trendyolda görmüştüm ondan almak istiyorum ben ilk günler için çok rahat içiyor bebekler hep izlediğim videolarda
çok şükür yolu bitirdik sayılır Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin ismini ne düşünüyorusunuz :)Kızlar bugün 24+1 ile 24.haftama girmiş bulunmaktayımdoğuma 15 hafta falan kalmış bir aksilik olmazsa , kızım 39+3’te doğmuştu, bakalım oğlum ne zaman gelecek yok kese göründü, kalp atışıydı, ramzi teorisiydi, cinsiyet belli oldu mu laflarından sonra hamileliğin 2/3’si bitmiş bile…vay bee…
Çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum bu arada..burun akıntım çok azaldı, geniz akıntım hiç yok…gece bir nebze kaliteliydi uykum
Keyfe gel allahim inşallah doğunca da böyle keyifci olur hep uyursun masallahGünaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyo herşeyimiz yolunda çok şükür
Ikinciler asiri hızlı gecmiyor mu bizde eşimle dedik bu ne kadar çabuk büyüdü diye bebek sevmek için doğuracaktık galiba sevmeye doyamadan hızlıca büyüyecek BudaMasallah cnm benim oglum 36+5 de doğmuştu abisi gibi erkenci olursa 3 ayımız var demektir :)) esimle konustuk gecen üç bucuk ay kalmis ne cabuk geciyor filan diye insallah sağlıkla kucağımiza aliriz ikinciler daha heyecanlı oluyormus
Canım ablam kullandı ama hiç öyle bir durum yaşamadık şimdi tipasi kayıp bulursak tipasini alacağız bir tane bende kullanacağım ebebektn almıştik bizKızlar katlanan küvetlerden kullanan oldu mu? Yorumları okuyorum hep su akıtıyor yazmışlar. Su akıtıyorsa o kadar para verip almanında bir anlamı yok. Merak ediyorum sizler kullandınız mı var mı su akıtma durumu yaşadınız mı?
Bende aynı durumdayım normaldede geniz akıntısı olan biriyim hamilelikle beraber iyice arttı kafayı yiyecegim bugün ablama dert yaniyordum bende iyi gelen birşey bulursanız bizimlede paylasinBen hamileliğimi öğrendiğim günden beri böyleyim desem yeridir son 1 aydır iyice arttı.geniz akıntısı arada oluyor ama beni bitiren burun tıkanıklığı gece uyumak çok zor benim.zaten hamileyim zor geçiyor üstüne bu olunca hepten bittim gibi bir şey.devlet Hastanesi'ne gittim açıkçası pek ilgilenmedi hamilelikte oluyor dedi.ben limonlu ılık su deniyorum pek faydası yok gibi.rezene denemeyi düşünüyorum .
ben de bakıyorum buna. ince battaniyeleri var bir tane de kalın olsun istitorum. baya kalın mı canım.başka kalına ihtiyac duyacaksam almıyım. yeterli olacaksa alıyımKızlar bebiş için bu kalın battaniyeden aldim o kadar yumusacik ve rengi tatli ki battaniye alacaklar için atiyorum bir foto.yalniz ben 69 a aldim takip edin indirime düşünce alabilirsiniz renk secenekleride varEki Görüntüle 2933936
Maşallah teyzeleri yesin pozunuGünaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyo herşeyimiz yolunda çok şükür
Tesekkur ediyorumBu kaşığı tavsiye ederim.
Oyyy kuzuuum, maşallah keyifçi olacak gibi annesiGünaydın teyzelerimbu sefer çok şükür yüzünü gördük o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyo herşeyimiz yolunda çok şükür
Çok güzel canım güle güle kullansın kuzucukBende herşeyi biriktirmisim bebek arabamda geldi kizlar cok memnun kaldim rengi de antrasit cok begendim onunda fotoyu atiyorum baya hafif geldi bana bilginize ben 1999 a aldim simdi fiyat 2399 olmuş.begendigim urunleri akakceden takibe aliyorum düşünce hemen bildirim geliyor son bir yılki en dusuk ve en yuksek fiyatlarinida görüyorsunuz.mesela son bir yilda aldigim bebis arabasi en cok benim aldigim fiyata düşmüş en yüksek de 3000 kusur diyodu direk aldim birde 9a böldü ekstra fiyat yansimadan
Canım cok yumusacik ya insanin elinden bırakası gelmiyor bence kalınlığı yeterli canım daha kalını bebegi bunaltir zaten memnun kaliriz bundan bence ben sevdim baska da kalin almicam zaten.nohut battaniye birde bunu aldim. bir tanede ince penyeden alicam üstüne o kadar. Ben öyle sıkı sıkıya kapkalin seylerle sarmam cocugu büyüyünce cok hassas oluyorlar canım.bildigin battaniye bu bizim kullandiklarimiz gibi sadece boyutu küçükben de bakıyorum buna. ince battaniyeleri var bir tane de kalın olsun istitorum. baya kalın mı canım.başka kalına ihtiyac duyacaksam almıyım. yeterli olacaksa alıyım
Sagol canim sende gule gule kullanOyyy kuzuuum, maşallah keyifçi olacak gibi annesisağlıkla gelsin inşallah
Çok güzel canım güle güle kullansın kuzucukbenim de ev tipi Ana kucağım geldi, çok beğendim paylaşırım şimdi
Sağlıkla kullanın inşallah canım çok güzelmişBen bu ana kucaklarına hep heves etmişimdir, kısmet oldu çok şükür, inşallah sağlıkla kullanmak da kısmet olur çiçeğimeJoie Dreamer modeli, şimdi 1250tlye çıkmış ben 800tlye aldım takip etmek lazım gerçekten
Teşekkürler canımSağlıkla kullanın inşallah canım çok güzelmişElektrikli mi bu? Kaç aya kadar kullanabiliriz acaba, ben de istiyorum bunlardan
Bi yndn HIZLI bi yndn yavas gibiIkinciler asiri hızlı gecmiyor mu bizde eşimle dedik bu ne kadar çabuk büyüdü diye bebek sevmek için doğuracaktık galiba sevmeye doyamadan hızlıca büyüyecek Buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?