2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de kızımdayken Dr. Browns’ın cam olanından almıştım, şimdi yine onu kullanırım, sadece biberon ucunu yeni alırım, biberon derdim yok ki kızımda pek kullanmamıştım biberon sütüm çoktu kaç kere mastit olmama ve meme ucu yarası çekmeme rağmen inat ettim, emzirdim 2 sene…biberonu sadece doğumdan sonraki ilk haftalar birkaç kez kullandım, mama yapmak zorunda olduğum zamanlar olmuştu. Bir de kendi sütümü sağıp içine koyuyordum biberonun, eşim içiriyordu ben de uyuyordum Şimdi bakalım oğlum nasıl olacak, kızım doğduğu gün yapışmıştı mememe çok istekliydi, inşallah oğlum da öyle olur, anne sütü çok önemli çünkü, hayat boyu etkiliyor, bağışıklığı güçlendiriyor Yani biberonu 5.ayda bıraktık gibi birşeydi, 5.ayda katı gıdaya geçildiği için , çok fazla biberon almaya gerek yok bence, bir tane olsunnen kalitelisi olsun

Ben de öyleyim hatta koltukta arkamda yastık yoksa kaplumbağa gibi debeleniyorum sonra kendi kendime söyleniyorum sanki 9 aylığım diye

Kızlar bugün 24+1 ile 24.haftama girmiş bulunmaktayım doğuma 15 hafta falan kalmış bir aksilik olmazsa , kızım 39+3’te doğmuştu, bakalım oğlum ne zaman gelecek yok kese göründü, kalp atışıydı, ramzi teorisiydi, cinsiyet belli oldu mu laflarından sonra hamileliğin 2/3’si bitmiş bile…vay bee…

Çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum bu arada..burun akıntım çok azaldı, geniz akıntım hiç yok…gece bir nebze kaliteliydi uykum

Anladım canım, çok iyi o zaman, bir daha hasta olmayın inşallah Et haşlama gibi şeyler yiyin de bağışıklık güçlensin Benim geçen sene covid’i geçirmem gibi olmuş, benim de ateşim aynıydı ve sadece 1 gece sürmüştü…maşallah maşallah

fotoshop yaparken yüzünde ki benini silsem ayrı kızıyorlar, silmezsem ayrı,
yahu ben nerden bileyim kim seviyor kim sevmiyor
oturmuş 1 saat ben ekliyorum fotoğraflara, boynuma
"n'olur üzmeyin ben" yazısı asacağım

Doğduğunda Allah korusun emmezse falan lazim olmazmi

Kızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?
Kan sulandırıcı kullanıyorsanız doktorunuzla görüşün, ben coraspini hergun kullanırken böyle olmaya başlamıştı, dr gün olarak azalttirdi ilaci

Kızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?

oğlumda 2dir oluyor. dr normal dedi, hava cok kuru bu da kanamaya sebeb oluyor
nazal krem kullan ve evi bol bol havalandır dedi. yağmur yağmıyor ordam cok kuru.

Bende herşeyi biriktirmisim bebek arabamda geldi kizlar cok memnun kaldim rengi de antrasit cok begendim onunda fotoyu atiyorum baya hafif geldi bana bilginize ben 1999 a aldim simdi fiyat 2399 olmuş.begendigim urunleri akakceden takibe aliyorum düşünce hemen bildirim geliyor son bir yılki en dusuk ve en yuksek fiyatlarinida görüyorsunuz.mesela son bir yilda aldigim bebis arabasi en cok benim aldigim fiyata düşmüş en yüksek de 3000 kusur diyodu direk aldim birde 9a böldü ekstra fiyat yansimadan

Eklentiler

• 20211013_224736.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 20211013_224731.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 20211013_224229.webp
    41 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar söyle ki ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez bisey bilmediğimden biberon almıştım cam ama hiç kullanmadım diyebilirim emzirince sağdigim sütü de makinanin içinden çıkan biberonla veriyordum lansinoh Manuel ve baby plus otomatik almıştım iki üç tane çıkmıştı içinden bana yetmisti 7. Aydan sonra okula gitmeme rağmen idare etmiştim onlarla ama uzun süre çalışacak anneler varsa onu bilemem arti olarak ilk 40 günde mama kullandık o sürede bile o iki biberon yetmisti bize yine öyle tek biberon almak istiyorum Allah korusun Sut olmaz vs ise hemen alınır ek olarak şimdilik ilk günler beni idare etsin sonra emecek diye düşünmek sutume de olumlu mesajlar göndermek istiyorum fikir olursa

Her sabah yaşıyorum desem o kadar kanıyor ki kuruluktan oluyor muhtemelen tansiyonumu olcuyorum normal çıkıyor genelde eğer tansiyondan suphelenmjyorsan korkacak bisey değil canım

Masallah cnm benim oglum 36+5 de doğmuştu abisi gibi erkenci olursa 3 ayımız var demektir :)) esimle konustuk gecen üç bucuk ay kalmis ne cabuk geciyor filan diye insallah sağlıkla kucağımiza aliriz ikinciler daha heyecanlı oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…